To θεωρω τραγικο οτι γιατροι τις χορηγουν κατευθειαν σε τετοιες ποσοτητες και δεν σε πανε με μικροτερες δοσεις για να δοκιμασεις πρωτα εαν εχεις θεμα με το φαρμακο η' οχι..Επανήλθα ως ένα σημείο δυστηχως 100% δεν έγινα ποτέ όπως πριν την δοκιμάσω αλλά σε εξετάσεις δεν ανιχνεύεται κάτι και ίσως είναι και ψυχολογικό λένε οι γιατροί..Δυστηχως αν έχεις επιθετική τριχόπτωση όπως εγώ πρέπει να τα δοκιμάσεις τα φάρμακα αλλά
Όχι δεν επανήλθα ποτέ 100% δυστηχως.Το χάπι μινοξ βοηθάει στο μαλλί αλλά αργά η γρήγορα όπως βλέπω όλοι αναγκάζονται να το σταματήσουν και αυτό από παρενέργειες.Τα φάρμακα που κυκλοφορούν έως τώρα για την τριχόπτωση δεν είναι λύση δυστηχως πρέπει να βγει κάτι καινούργιο να μην έχει παρενέργειες τόσο σοβαρές και να ναι αποτελεσματικό όπως η φίνα και η ντουτα.
Οι εξετασεις που αναφερεις ειναι ορμονικες ? Απευθυνθηκες σε καποιο ουρολογο η' ενδοκρινολογο ?
Για την μινοξιδιλη και εγω αυτη την εικονα εχω παροτι στο περελθον χορηγουνταν σε υπερτασικους σε πολυ μεγαλυτερες δοσεις δεν νομιζω οτι ειναι μακρογχρονια λυση, σε oral μορφη τουλαχιστον.