Επικινδυνες οι παραγγελιες μεσω ιντερνετ?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Καλησπερα! Θα ηθελα τα φωτα σας οσον αφορα τις παραγγελιες φαρμακων- και στη συγκεκριμενη περιπτωση μινοξιδιλης- απο το ιντερνετ. Εχω ακουσει κατα καιρους απο διαφορους που ασχολουνται με φαρμακα κτλ οτι οταν παραγγελνεις φαρμακα μεσω ιντερνετ υπαρχει κινδυνος να αλλιωθουν τα συστατικα τους κατα την μεταφορα, ακομα και να σου στειλουν ηδη προβληματικα σκευασματα... Δεν ξερω κατα ποσο ισχυουν ολα αυτα απλα θα ηθελα και τη γνωμη σας μιας που πολλοι απ οτι εχω διαβασει κανουν χρηση του kirkland. ;D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dim74

Member
Απ: Επικινδυνες οι παραγγελιες μεσω ιντερνετ?

οπως λες σχεδον οσοι βαζουν minoxidil την αγοραζουν απο εξω...λες λοιπον να σου ελεγαν τι?

μηπως υπαρχει περιπτωση να γινει καποια αλλιωση στα συστατικα της μινοξ κατα τη μεταφορα και τελικα να μην εχεις το μεγιστο αποτελεσμα που θα μπορουσες να παρεις? εντελως πληροφοριακα ρωταω. Δεν εχω ιδεα για το θεμα αυτο απλα εχω ακουσει καποια πραγματα και για αυτο ρωτησα :)

dim74

Member

κινδυνος υπαρχει αν αγοραζεις αμφιβολου ποιοτητας προιοντα απο σαιτ αναξιοπιστα...
ολα τα προιοντα ερχονται συσκευασμενα,σφραγισμενα και σε δεμα και μεσα σε λιγες μερες...

max_os

New Member

μια φορά παράγγειλα φίνα (τζενέρικ κατά λάθος, ευτυχώς μικρό το κακό 28,00€) και την πέταξα όταν διάβασα στο site του ΕΟΦ οτι μέσω του διαδυκτίου κυκλοφορούν πολλά σκευάσματα με απαγορευμένες ουσίες.
Από τότε χρησιμοποιώ ή γνήσια φιναστερίδη 1μγ ή 1/4 προσκαρ.
θέλει ΠΡΟΣΟΧΗ όχι πειράματα με ΧΗΜΙΚΑ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα