Επιδιόρθωση παλιότερης μεταμόσχευσης Strip

AlexandrosL

New Member
Αγαπητοί φίλοι,
Είμαι μεν νέος στο φόρουμ αλλά όχι στην μεταμόσχευση. 58 χρονών και δυστυχώς, το μακρινό 2003 έκανα μια βεβιασμένη επιλογή για να φτιάξω την εικόνα μου: μια μεταμόσχευση με την μέθοδο Strip στην Laser line και το αποτέλεσμα σήμερα είναι αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες. Σήμερα, έχοντας πλέον διαπιστώσει πως η τεχνολογία και οι μέθοδοι της μεταμόσχευσης έχουν πια βελτιωθεί πολύ, αποφάσισα να διορθώσω το αποτέλεσμα και ν’ αλλάξω την εικόνα μου. Έχω προγραμματίσει κάποιες επαφές με κλινικές και γιατρούς βάσει και των όσων διάβασα στο φόρουμ. Θα ήθελα να μου πείτε όμως τη γνώμη σας για το τί να περιμένω. Σημαντική παράμετρος, δεν με ενδιαφέρει να γίνω όπως ήμουν στα 20 ούτε να κλείσω όλη την περιοχή, πρωτίστως με ενδιαφέρει να βελτιώσω την εικόνα μου μπροστά και να μην δείχνει παράταιρο το αποτέλεσμα.

Συνημμένα

• 3 - Copy.JPG
    3 - Copy.JPG
    99.9 KB · Προβολές: 56
  • 1 - Copy.JPG
    1 - Copy.JPG
    166.5 KB · Προβολές: 57
  • 2 - Copy.JPG
    2 - Copy.JPG
    231.1 KB · Προβολές: 57

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

JimKan1

Well-Known Member
Άνετα μπορείς να το κάνεις, έχεις φοβερή δότρια και είσαι σε πολύ καλή ηλικία
την δοτρια που την βλεπεις οτι ειναι φοβερη;

@AlexandrosL εχεις πολυ καλη ηλικια αλλα πρεπει να δει τι εχει να δωσει η δοτρια σου και να κανεις πλανο αναλογως

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Πρεπει να βαλει φωτος δοτριας αλλα ετσι πως ξεπεταγεται η μαλλουρα φαινεται να ειναι καλη και να μπορει να πετυχει πολλα.
Απο εκει και περα τι μπατζετ διαθετεις?

την δοτρια που την βλεπεις οτι ειναι φοβερη;

@AlexandrosL εχεις πολυ καλη ηλικια αλλα πρεπει να δει τι εχει να δωσει η δοτρια σου και να κανεις πλανο αναλογως
Δεν την είδα αλλά το ευκόλως εννοούμενο είναι ότι θα μας δείξει μία πολύ καλή δότρια

piros75

Well-Known Member
Νομίζω ότι μπορείς εύκολα να επιδιορθωσεις το υπάρχον αποτέλεσμα, αλλά σίγουρα όχι να κλείσεις και το πίσω με την μία. Ωστόσο, αν τα αφήσεις ξανά μακριά και τα πηγαίνεις πίσω θα καλύπτεις ενα πολύ μεγάλο μέρος και της πίσω περιοχής. Μέσες άκρες αυτό κάνω και εγώ αλλά όχι με τόσο μακρύ μαλλί. Στη θέση σου θα πήγαινα στη Seneca για μια πρώτη μέτρηση για να δούνε και το στριπ σου και να πάρεις μια άποψη. Γιατί κακά τα ψέματα, η ύπαρξη παλιοτερου στριπ μπορεί να παίξει ρόλο.

Μπλουζα