Επίσκεψη Δρ Cole στην HDC 2-6 Ιουλίου, 2012

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
danceworld_2001 είπε:
Κοίτα Fenimore, σίγουρα ειναι εξοργιστικό να επιτρέπει η διαχειριστική ομάδα του φόρουμ να γίνεται μια τόσο απροκάλυπτη και άμεση αλλά με έμμεσο τρόπο διαφήμιση ενώ πριν καιρό είχα δεχθει απίστευτη κριτική εγώ αλλά και ορισμένα άλλα παιδιά εδώ μέσα για τις απόψεις μας και τις επιλογές μας. Ενα θέμα που απασχόλησε αρκετά το φόρουμ και είχε σκανδαλώδεις διαστάσεις καθώς και παραβιάσεις προσωπικών δεδομένων. Τελευταία φορά που μίλησα υπερ του Λάζαρου που θεωρώ πως τον αδίκησες, δέχθηκα σφοδρή επίθεση και ειρωνίες και βρισιές. Είχα αποφασίσει να μην γράψω ποτέ ξανά, και τον τελευταίο καιρό δεν είχα καθολου χρόνο. Βλέπεις έχω κανονική δουλειά με καλά λεφτά και δεν έχω ανάγκη να συνεργάζομαι με γιατρούς για έξτρα εισόδημα ή για εκπτώσεις στην δική μου μεταμόσχευση. Δεν θα μπορω να γράφω συχνά, όμως τις εμπειρίες μου θα τις μοιράζομαι.

Τα νεα αφορούν την ανακοίνηση της δικής μου μεταμόσχευσης με ημερομηνίες κτλ κτλ, τα νεα που αναμένουμε όλοι μας απο τους μεταμοσχευμένους του Μιχάλη Γεωργίου και άλλες ενδιαφέρουσες ειδήσεις που έμαθα όπως consultations στην Ελλάδα απο τον ίδιο τον γιατρό και άλλα πολλά. Το φόρουμ αποφάσισε πως θέλει εκπροσώπους των φόρουμ και το σέβομαι και το επιθυμώ, είτε ειναι HDC, είτε MHRC είτε DHI.

Ρε άνθρωπέ μου εισαι κλινικόφιλος?
Τι ασχολείσε όλη την ώρα με αυτό το θέμα? Γουστάρεις να κατηγορείς το φόρουμ ότι δεν είναι δίκαιο μαζί σου? Ή απλά είδες ότι δεχτήκαμε κύματα νέων μελών και πας να τους παραπληροφορήσεις ότι δεν είμαστε αξιοπιστοι?

Σε τρώει πάλι ο κ.λος σου για καυγά μου φαίνεται.

Την κριτική την δεχθήκατε από της κλικες που είχες φτιάξει εσύ με άλλους και κανατε επίθεση σε αντίπαλα στρατόπεδα διαφορετικών συμφερόντων από τα δικά σας, όχι του φόρουμ.

Ό φίλος Λάζαρος είχε μπει μετά από καιρό για να κάνει update στην μεταμόσχευση του.... το έκανε το update αλλά επίσης άφησε έτσι στα ξεκάρφωτα υπονοούμενα για την αξιοπιστία του φόρουμ. Γι αυτό έγινε ότι έγινε, αν δεν είχε αφήσει τα υπονοούμενα τότε εγώ δεν θα επέμβενα φυσικά. Και μετά μπήκες εσύ ο εξυπνάκιας για να μου την πει που του την είπα... Να κοίταγες την δουλειά σου, δεν σε αφορούσε το θέμα,
και ότι σου είπα καλά έκανα και στα είπα, και θα στα ξαναπώ αν χρειαστεί!

Άκουσε λοιπον καλό μου βυσματάκι, με την καλή σου δουλειά και τα καλά σου λεφτά, επειδεί η δική μου δουλειά είναι σαν τα αποτελέσματα μιας μεταμόσχευσης 500 graft σε NW7, και ούτε πληρώνομαι καλά, και μου τα κάνουν τσουρέκια όλη την μέρα, στο λέω ειλικρινά: ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ άλλο αυτή η κλάψα σου!!!

Σου δίνουμε το βήμα να γράφεις ακόμα μετά τα όσα έχουν γίνει...
Δεν διαγράφω αυτην την στιγμή το ποστ σου που θα ήταν και το πιο εύκολο πράγμα να κάνω, αλλά κάθομαι και σου απαντάω παρά τις άθλιες κατηγορίες σου...
Ο μόνος χρήστης που διαφημίζει γιατρούς κτλ εδώ πέρα είσαι εσύ ο ίδιος.
Εγώ δεν βλέπω καμιά αδικία προς το προσωπό σου, εγώ βλέπω ότι μας έχεις καβαλήσει κανονικά!

Έχω ανοίξει εδώ και καιρό ένα θέμα για τους εκπροσώπους των κλινικών εδώ http://www.hairlossgr.com/forum/thread-4067.html , μπήκες να ψηφίσεις? Όχι. Πήγενε λοιπόν ψήφισε να μας πεις και εσύ τι θέλεις... και μετά έλα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

koskar

Member
Floskara είπε:
Έχει χαλάσει πολυ η φάση εδω μέσα..
Εχεις δικιο τον τελευταιο καιρο σχεδον όλα τα παλιά μέλη απέχουν, τουλάχιστον αυτούς που γνωριζω εγώ. Ελπίζω συντομα να αλλάξει αυτό εάν και δεν είμαι αισιοδοξος με όλες αυτές τις αδικαιολογητες κόντρες...
Δωστε ρε παιδια λιγο τόπο στην οργή, τοσο προβλήματα έχουμε όλοι μας στην καθημερινότητά μας και υποτιθεται οτι εδω στο forum ερχομαστε για ενημερωση και χαλάρωση και οχι για να διαβαζουμε συνεχως άχρηστες (κατα την γνώμη μου) αλληλοκατηγοριες μεταξύ χρηστών.

danceworld_2001

Well-Known Member
Αγαπητέ Fenimore, καταρχάς στο θέμα που μου έστειλες κατέθεσα ψήφο απλά δεν έγραψα κάτι στο ποστ. Επέλεξα το 2, πήγα ξανά να ψηφίσω και δεν με αφήνει:

"Δημοψήφισμα: Θέλετε εκπροσώπους κλινικών μεταμόσχευσης μαλλιών στο forum?
Έχετε ήδη ψηφίσει στο δημοψήφισμα αυτό."

Και πάλι μιλάς άσχημα, με κατηγορείς, παραφέρεσαι και λές προωθώ γιατρούς, τώρα δεν ειναι ένας, έγιναν πολλοί. Δεν έχω καμία κλίκα και κανέναν αντίπαλο και καμία άποψη δεν διαμορφώνω. Τσέκαρε και τα πμ μου αν θες. Και φυσικά δεν θέλω καυγά και σέβομαι το φόρουμ, και ευχαριστώ που δίνετε το βήμα να μιλάω. Τώρα για όλα τα όλα που λές και λες και λες και φωνάζεις, γιατί καλέ μου φίλε δεν θες να μου τα πείς απο κοντά. Δεν έχω πρόβλημα να κατέβω στα μέρη σου να συζητήσουμε απο κοντά ή έστω απο το τηλέφωνο. Ας μην είμαστε απρόσωποι. Δεν έχω να χωρίσω κάτι μαζί σου.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
danceworld_2001 είπε:
Αγαπητέ Fenimore, καταρχάς στο θέμα που μου έστειλες κατέθεσα ψήφο απλά δεν έγραψα κάτι στο ποστ. Επέλεξα το 2, πήγα ξανά να ψηφίσω και δεν με αφήνει:

"Δημοψήφισμα: Θέλετε εκπροσώπους κλινικών μεταμόσχευσης μαλλιών στο forum?
Έχετε ήδη ψηφίσει στο δημοψήφισμα αυτό."

Και πάλι μιλάς άσχημα, με κατηγορείς, παραφέρεσαι και λές προωθώ γιατρούς, τώρα δεν ειναι ένας, έγιναν πολλοί. Δεν έχω καμία κλίκα και κανέναν αντίπαλο και καμία άποψη δεν διαμορφώνω. Τσέκαρε και τα πμ μου αν θες. Και φυσικά δεν θέλω καυγά και σέβομαι το φόρουμ, και ευχαριστώ που δίνετε το βήμα να μιλάω. Τώρα για όλα τα όλα που λές και λες και λες και φωνάζεις, γιατί καλέ μου φίλε δεν θες να μου τα πείς απο κοντά. Δεν έχω πρόβλημα να κατέβω στα μέρη σου να συζητήσουμε απο κοντά ή έστω απο το τηλέφωνο. Ας μην είμαστε απρόσωποι. Δεν έχω να χωρίσω κάτι μαζί σου.

Όπως είπα και στην ψηφοφορία, ψήφοι χωρίς γραπτό ποστ δεν έχουν βαρύτητα για την αποφυγή ψήφων από fake users. Οπότε είτε έκανες vote, είτε όχι, αν δεν το έγραψες δεν αλλάζει κάτι.

Όσο συνεχίζεις να το παίζεις ψευτοεπαναστάτης εδω πέρα θα με βρίσκεις μπροστά σου. Εγώ βλέπεις δεν ασχολούμε καθόλου μαζί σου, γιατί σκαλίζεις ξανα και ξανά τα ίδια? Έγινε ότι έγινε, σου έδωσε ο αντμιν απαντήσεις, δεν σε κάλυψαν, τελείωσε. Τι θες να κάνουμε? Να διαφωνούμε εφ όρου ζωής?

Εγώ την γνώμη μου για τους εκπροσώπους των κλινικών την έχω πει εδώ και πολύ καιρό. Δεν θέλω προσωπικά κανέναν εδώ πέρα, έχω σιχαθεί με όλο αυτό το θεατράκι και τις διαμάχες μεταξύ τους και με το φόρουμ να βρίσκετε στην μέση και να τα δέχετε όλα αυτά. Η κάθε κλινική έχει το δικό της site για να διαφημιστει όσο θέλει με περιστατικά ανθρώπων. Το φόρουμ εδώ είναι για τους χρήστες και για τις εμπιρίες τους.
Εσύ είσαι αυτός που πριν κάν επιλέξεις κάποιον γιατρό μεταμόσχευσης για να πας, είχες γίνει τελάλης εδώ πέρα ότι είναι ο καλύτερος από άλλους, κάνει αυτό, κάνει εκείνο... κάνει τα πάντα και να κάθεσε πρωι βράδυ και να τον υποστηρίζεις και να διαφωνείς με όλους. Όλο αυτό που έκανες είναι αντίθετο με τους κανόνες του φορουμ αν το έχεις καταλάβει τόσο καιρό που είσαι εδώ.

Και τέλος, τις π...στικες μπηχτές σου όσον αφορά τα pm σου και εμένα τον ίδιο δεν θα τις ξαναπεις. Είδε ο αντμίν τότε τα pm σου, υπήρχε λόγος που το έκανε, και το απόδειξε και δημοσίος τον λόγο. Εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτειο, δεν έχω την δυνατότητα να το κάνω.
Διαβάζει το νέο μέλος τώρα, και βλέπει που γράφεις "τσέκαρε τα pm μου αν θες" , πολύ έξυπνο ρε, έτσι παίζεις? Στα ύπουλα? Να δίνεις την εντύπωση ότι μπαίνω στα pm των άλλων?
Αν συναντηθούμε το μόνο πράγμα που δεν θα κάνουμε είναι να μιλήσουμε. Οπότε μην πας γυρεύοντας για προβλήματα.

danceworld_2001

Well-Known Member
Ψήφισα απο τότε, δεν το πρόσεξα αυτό που λες, θα το γράψω και τώρα. Δεν το παίζω επαναστάτης ουτε ειμαι, το θέμα έχει τελειώσει όλα καλά μπορώ να πω. Συμφωνώ στα επόμενα που λες, καλά μην το παρακάνεις οτι είμαι μέσα μέρα νύχτα τότε ή τώρα, λίγο το πρωί κλεφτά απο δουλειά μπαίνω και λίγο απόγευμα πριν το gym και λίγο το βραδάκι πριν τον ύπνο. Όσο για τον γιατρό που λές δεν θυμάμαι να διαφώνησα με κανέναν οτι δεν ειναι ο καλύτερος, ίσα ίσα έχω εκφράσει άποψη προσωπική πως ο Σαπίρο ειναι ο κορυφαίος. Μπηχτή δεν πέταξα, απλά σου είπα αμα θες τσέκαρε τα, οχι εσύ ο ίδιο απαραίτητα μιας και δεν έχεις όπως λες τέτοια δυνατότητα, αλλά πες στον Άκη να ανοίξει ξανά το απόρρητο να διαπιστώσει τι κάνω και τι οχι. Γιατί είσαι οξύθυμος και μου λές πως αμα συναντηθούμε δεν θα μιλήσουμε? Εγώ έχω φιλική διάθεση. Μην κρίνεις ποτέ έναν άνθρωπο χωρίς να τον έχεις γνωρίσει. Γυρεύοντας για προβλήματα δεν πάω, αλλά με τι περγαμηνές νοιώθεις πως μπορείς να μου δημιουργήσεις εαν με γνωρίσεις?

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
danceworld_2001 είπε:
Ψήφισα απο τότε, δεν το πρόσεξα αυτό που λες, θα το γράψω και τώρα. Δεν το παίζω επαναστάτης ουτε ειμαι, το θέμα έχει τελειώσει όλα καλά μπορώ να πω. Συμφωνώ στα επόμενα που λες, καλά μην το παρακάνεις οτι είμαι μέσα μέρα νύχτα τότε ή τώρα, λίγο το πρωί κλεφτά απο δουλειά μπαίνω και λίγο απόγευμα πριν το gym και λίγο το βραδάκι πριν τον ύπνο. Όσο για τον γιατρό που λές δεν θυμάμαι να διαφώνησα με κανέναν οτι δεν ειναι ο καλύτερος, ίσα ίσα έχω εκφράσει άποψη προσωπική πως ο Σαπίρο ειναι ο κορυφαίος. Μπηχτή δεν πέταξα, απλά σου είπα αμα θες τσέκαρε τα, οχι εσύ ο ίδιο απαραίτητα μιας και δεν έχεις όπως λες τέτοια δυνατότητα, αλλά πες στον Άκη να ανοίξει ξανά το απόρρητο να διαπιστώσει τι κάνω και τι οχι. Γιατί είσαι οξύθυμος και μου λές πως αμα συναντηθούμε δεν θα μιλήσουμε? Εγώ έχω φιλική διάθεση. Μην κρίνεις ποτέ έναν άνθρωπο χωρίς να τον έχεις γνωρίσει. Γυρεύοντας για προβλήματα δεν πάω, αλλά με τι περγαμηνές νοιώθεις πως μπορείς να μου δημιουργήσεις εαν με γνωρίσεις?

Προσωπικές απόψεις για το ποιος γιατρός είναι καλύτερος κατά την γνωμη σου στον κόσμο ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ , είναι οι κανονισμοι του φόρουμ έτσι, είναι τοσο απλό και εσύ είτε είσαι εγγεφαλικά νεκρός και δεν το καταλαβαίνεις ή το κάνεις επίτιδες.
Όταν αναφέρεσε στο θέμα των pm θα διευκρινίζεις μέχρι και την τελευταία λεπτομέρια και δεν θα υποθέτεις. Εγώ δεν έχω κανένα δικαίωμα να πω στον αντμιν τι να κάνει στο site του.
Εσύ μην επιθυμείς να συναντήσεις κάποιον που δεν ξέρεις, δεν έχουν ολοι την ιδια φιλικη διαθεση με εσενα.

danceworld_2001

Well-Known Member
Εντάξει φίλε μου καλέ, προσπάθησε να ηρεμήσεις τώρα και να αναπτύξεις μια φιλική διάθεση. Εγώ πάντως επιθυμώ να σε γνωρίσω απο κοντά και να ανταλλάξω απόψεις μαζί σου.

Alex1

New Member
Για σας,

Θα ήθελα να ενημερώσω όλα τα μελοι του φόρουμ ότι η επίσκεψη του δρ Cole έχει αναβληθεί δια την συγκεκριμένη περίοδο λόγο διαφόρων άλλων υποχρεώσεων της HDC και του ένα λόγω ιατρού. Θα ανακοινώσουμε καινούργια ημερομηνία αμέσως μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.

Σας χαιρετώ
Αλέξανδρος

Faderberg

Member
3746741 είπε:
μιας κ με παρεπεμψαν εδω,να ρωτησω κατι σχετικο μιας κ θα μου απανυησουν γιατροι μεταμοσχευσης στην ερωτηση μου!!

σκεφτομαι να χρησιμοποιησω airol αλλα εχω ακουσει οτι κανει κακο στο δερμα!!

ισχυει κατι τετοιο???
μπορει να μου δημιουργησει προβλημα που θα κανει δυσκολη μια μελλοντικη μεταμοσχευση??

Φίλε σωστή η παρατήρησή σου. Τι εγινε με αυτό; Λέω να δοκιμάσω κι εγώ την airol και με σταματάς... Έβγαλες άκρη; Μίλησες με κανένα γιατρό που κάνει μεταμοσχεύσεις;

3746741

Member
hairloss είπε:
3746741 είπε:
μιας κ με παρεπεμψαν εδω,να ρωτησω κατι σχετικο μιας κ θα μου απανυησουν γιατροι μεταμοσχευσης στην ερωτηση μου!!

σκεφτομαι να χρησιμοποιησω airol αλλα εχω ακουσει οτι κανει κακο στο δερμα!!

ισχυει κατι τετοιο???
μπορει να μου δημιουργησει προβλημα που θα κανει δυσκολη μια μελλοντικη μεταμοσχευση??

Φίλε σωστή η παρατήρησή σου. Τι εγινε με αυτό; Λέω να δοκιμάσω κι εγώ την airol και με σταματάς... Έβγαλες άκρη; Μίλησες με κανένα γιατρό που κάνει μεταμοσχεύσεις;

εγω τελικα δεν ξεκινησα κ δεν νομιζω να ξεκινησω....ετσι δεν ρωτησα κ καποιον γιατρο στο εαν τελικα επηρεαζει....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sofo

New Member
Αυτό το μύνημα είναι για τη Σουζη η οποία είναι εκπρωσοπος της HDC στο forum.
θα ήθελα να μου σχολιάσει τις φωτογραφιες του πελάτη οπου εμφανίζεται με toppik και το ποσταρετε σαν φυσικο αποτελεσμα. Σαν κλινική έχετε καλά αποτελεσματα απλα δεν κατάλαβα γιατί είχε toppik ο πελάτης σας αυτος .

n094

Active Member
όχι εννοεί τον ταξιτζή εδώ: http://www.hairlossgr.com/forum/thread-4159-page-3.html αλλά όσο και να ρωτάς δεν πρόκειται να σου απαντήσει η souzie γιατί οι εκπρόσωποι των κλινικών δεν μπορούν πλέον να συμμετάσχουν στο φόρουμ μετά από απόφαση των διαχειριστών. Σε κάθε περίπτωση μπράβο στον Άκη που ανταποκρίθηκε και κλείδωσε το θέμα. Το θεωρώ απαράδεκτο από κάθε άποψη και από οποιονδήποτε να αναρτά φωτογραφίες με concealers και να το παρουσιάζει σαν φυσικό αποτέλεσμα, αυτό συνιστά καθαρή παραπλάνηση και μου κάνει εντύπωση που οι φωτογραφίες του από πίσω είχαν και το λογότυπο της HDC. Σε κάθε περίπτωση, όπως έχω ξαναπεί, πολλάκις… ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ… αν θέλετε να κάνετε μμ απλά δείτε όσα περισσότερα αποτελέσματα μπορείτε από κοντά, γιατί οι φωτογραφίες μπορεί να είναι «μουφα».

n094

Active Member
χαχαχαχ οκ σορρυ, μπερδεύτηκα... όπως και να έχει στις φωτογραφίες που ανέβασε δεν ανέφερε πουθενά ότι έβαλε τοπικ και αυτό μπορεί εύκολα να παραπλανήσει πολλά μέλη και δεν είναι σωστό.

Ναι, δεν έχω σκοπό να σας αμφισβητήσω, αλλά ανεφερε πουθενά ότι έχει βάλει toppik και μου διέφυγε ή κάποιος τσάκαλος και έμπειρος το κατάλαβε;

n094

Active Member
όποιος έχει βάλει toppik στη ζωή του (έστω και λίγες φορές) το καταλαβαίνει με ευκολία. Παρατήρησε την σκιά στο κεντρικό σημείο του κεφαλιού, τον χρωματισμό στην μπροστινή ζώνη του δέρματος στην hairline, την διαφοροποίηση του χρώματος στο πάνω μέρος του κεφαλιού σε σχέση με τα πλαϊνά (ασχέτως φλας ή φυσικού φωτισμού) και τέλος δες τις προηγούμενες φωτογραφίες του συγκεκριμένου μέλους (ασχέτως χτενίσματος) και θα δεις τη διαφορά.

Μπλουζα