Fenimore
Μέλος του προσωπικού
danceworld_2001 είπε:Κοίτα Fenimore, σίγουρα ειναι εξοργιστικό να επιτρέπει η διαχειριστική ομάδα του φόρουμ να γίνεται μια τόσο απροκάλυπτη και άμεση αλλά με έμμεσο τρόπο διαφήμιση ενώ πριν καιρό είχα δεχθει απίστευτη κριτική εγώ αλλά και ορισμένα άλλα παιδιά εδώ μέσα για τις απόψεις μας και τις επιλογές μας. Ενα θέμα που απασχόλησε αρκετά το φόρουμ και είχε σκανδαλώδεις διαστάσεις καθώς και παραβιάσεις προσωπικών δεδομένων. Τελευταία φορά που μίλησα υπερ του Λάζαρου που θεωρώ πως τον αδίκησες, δέχθηκα σφοδρή επίθεση και ειρωνίες και βρισιές. Είχα αποφασίσει να μην γράψω ποτέ ξανά, και τον τελευταίο καιρό δεν είχα καθολου χρόνο. Βλέπεις έχω κανονική δουλειά με καλά λεφτά και δεν έχω ανάγκη να συνεργάζομαι με γιατρούς για έξτρα εισόδημα ή για εκπτώσεις στην δική μου μεταμόσχευση. Δεν θα μπορω να γράφω συχνά, όμως τις εμπειρίες μου θα τις μοιράζομαι.
Τα νεα αφορούν την ανακοίνηση της δικής μου μεταμόσχευσης με ημερομηνίες κτλ κτλ, τα νεα που αναμένουμε όλοι μας απο τους μεταμοσχευμένους του Μιχάλη Γεωργίου και άλλες ενδιαφέρουσες ειδήσεις που έμαθα όπως consultations στην Ελλάδα απο τον ίδιο τον γιατρό και άλλα πολλά. Το φόρουμ αποφάσισε πως θέλει εκπροσώπους των φόρουμ και το σέβομαι και το επιθυμώ, είτε ειναι HDC, είτε MHRC είτε DHI.
Ρε άνθρωπέ μου εισαι κλινικόφιλος?
Τι ασχολείσε όλη την ώρα με αυτό το θέμα? Γουστάρεις να κατηγορείς το φόρουμ ότι δεν είναι δίκαιο μαζί σου? Ή απλά είδες ότι δεχτήκαμε κύματα νέων μελών και πας να τους παραπληροφορήσεις ότι δεν είμαστε αξιοπιστοι?
Σε τρώει πάλι ο κ.λος σου για καυγά μου φαίνεται.
Την κριτική την δεχθήκατε από της κλικες που είχες φτιάξει εσύ με άλλους και κανατε επίθεση σε αντίπαλα στρατόπεδα διαφορετικών συμφερόντων από τα δικά σας, όχι του φόρουμ.
Ό φίλος Λάζαρος είχε μπει μετά από καιρό για να κάνει update στην μεταμόσχευση του.... το έκανε το update αλλά επίσης άφησε έτσι στα ξεκάρφωτα υπονοούμενα για την αξιοπιστία του φόρουμ. Γι αυτό έγινε ότι έγινε, αν δεν είχε αφήσει τα υπονοούμενα τότε εγώ δεν θα επέμβενα φυσικά. Και μετά μπήκες εσύ ο εξυπνάκιας για να μου την πει που του την είπα... Να κοίταγες την δουλειά σου, δεν σε αφορούσε το θέμα,
και ότι σου είπα καλά έκανα και στα είπα, και θα στα ξαναπώ αν χρειαστεί!
Άκουσε λοιπον καλό μου βυσματάκι, με την καλή σου δουλειά και τα καλά σου λεφτά, επειδεί η δική μου δουλειά είναι σαν τα αποτελέσματα μιας μεταμόσχευσης 500 graft σε NW7, και ούτε πληρώνομαι καλά, και μου τα κάνουν τσουρέκια όλη την μέρα, στο λέω ειλικρινά: ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ άλλο αυτή η κλάψα σου!!!
Σου δίνουμε το βήμα να γράφεις ακόμα μετά τα όσα έχουν γίνει...
Δεν διαγράφω αυτην την στιγμή το ποστ σου που θα ήταν και το πιο εύκολο πράγμα να κάνω, αλλά κάθομαι και σου απαντάω παρά τις άθλιες κατηγορίες σου...
Ο μόνος χρήστης που διαφημίζει γιατρούς κτλ εδώ πέρα είσαι εσύ ο ίδιος.
Εγώ δεν βλέπω καμιά αδικία προς το προσωπό σου, εγώ βλέπω ότι μας έχεις καβαλήσει κανονικά!
Έχω ανοίξει εδώ και καιρό ένα θέμα για τους εκπροσώπους των κλινικών εδώ http://www.hairlossgr.com/forum/thread-4067.html , μπήκες να ψηφίσεις? Όχι. Πήγενε λοιπόν ψήφισε να μας πεις και εσύ τι θέλεις... και μετά έλα.