Επίσκεψη Δρ Cole στην HDC 2-6 Ιουλίου, 2012

Souzie

Member
Μετά την επιτυχή επίσκεψη του τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Δρ Cole επιστρέφει και πάλι στην Κύπρο την περίοδο 2-6 Ιουλίου.

Σκοπός της επίσκεψης είναι:

1) Η περαιτέρω συνάσκηση σε FUE χωρίς ξύρισμα.

2) Χρήση νέων χειρουργικών εργαλείων από Cole Instruments.

3) Συνάσκηση των 2 ομάδων για την καλύτερη λειτουργία της κλινικής HDC-COLE που αναμένεται να ανοίξει στο Λονδίνο.

4) Πρακτική εξάσκηση και ανταλλαγή εμπειριών στις έρευνες που αφορούν την επιτυχή λειτουργία στη θεωρία των “plucked hair regrowth” που σκοπό έχει την επαναφύτρωση των τριχοθυλακίων που αφαιρούνται με την μέθοδο CIT (Cole Isolation Technique) από την δότρια περιοχή.
Αυτή η προσπάθεια θεωρείται ο πιο πρακτικός τρόπος που εφαρμόζεται πειραματικά σήμερα με απώτερο σκοπό τον πολλαπλασιασμό των τριχοθυλακίων ( hair multiplication).

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Adriano

Well-Known Member
Απ: Επίσκεψη Δρ Cole στην H*C 2-6 Ιουλίου, 2012

Μπορώ να κάνω μια ερώτηση προς όλους όμως...Γιατί ρε παιδιά πρέπει το παραπάνω ποστ να μπαίνει στο φορουμ.Και όχι μόνο στο σάιτ της κλινικής.Χωρίς παρεξήγηση δεν μας ενδιαφέρει καθόλου.Θέλουμε να βλέπουμε μόνο αποτελέσματα και καλύτερες τιμές...Μπορείτε να μας το προσφέρετε???Μην χαλάσετε το φόρουμ παιδιά...Σας παρακαλώ...Μοντς στο ύψος σας.Το έχετε αποδείξει ότι μπορείτε...

Adriano είπε:
Μπορώ να κάνω μια ερώτηση προς όλους όμως...Γιατί ρε παιδιά πρέπει το παραπάνω ποστ να μπαίνει στο φορουμ.Και όχι μόνο στο σάιτ της κλινικής.Χωρίς παρεξήγηση δεν μας ενδιαφέρει καθόλου.Θέλουμε να βλέπουμε μόνο αποτελέσματα και καλύτερες τιμές...Μπορείτε να μας το προσφέρετε???Μην χαλάσετε το φόρουμ παιδιά...Σας παρακαλώ...Μοντς στο ύψος σας.Το έχετε αποδείξει ότι μπορείτε...

γνωμη μου είναι ότι είναι πολυ χρήσιμη αυτή η πληροφορία καθώς ο cole έχει πολύ καλό όνομα και δίνει την ευκαιρία σε όποιον θέλει να πάρει μια γνώμη από κοντά να μην τρέχει ως το Αμέρικα.Βέβαια δεν παύει να αποτελεί και ένα μνμ που προωθεί συγκεκριμένη κλινική.Το αν θα διαγραφεί η όχι εξαρτάται όμως απο τον φενι

kouklos10

Member

συμφωνο με adriano. εχεις δικιο φιλε μου . τι σοι διαφημιση ειναι αυτη. ας μας κανουν καλυτερα μια προσφορα με μια γεναιοδωρη εκπτωση να το δικαιολογησουμε!!!!!!! :D

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Adriano είπε:

@Adriano με του κανόνες που ισχύουν αυτή την στιγμή για τους εκπροσώπους κλινικών, μπορούν να γίνονται τέτοιου είδους posts.

Δεν λέω ότι είμαι απόλυτα σύμφωνος με αυτό, απλά το παραπάνω δεν νομίζω πως αντιτίθεται* με τους κανόνες του φόρουμ. Ο αστερίσκος πάει ότι στο συγκεκριμένο θέμα με τους εκπροσώπους δεν έχει ακριβώς ξεκαθαρίσει 100% , αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι post από εκπροσώπους που είναι διαφημιστικά (καλά λόγια ή φωτογραφίες) δεν επιτρέπονται και θα διαγράφονται άμεσα.

Εγω την άποψή μου για του εκπροσώπους την έχω πει από την αρχή ότι δεν μ'αρέσει, και ότι θέλω ενημέρωση μόνο από χρήστες κτλ.

Fenimore είπε:
@Adriano με του κανόνες που ισχύουν αυτή την στιγμή για τους εκπροσώπους κλινικών, μπορούν να γίνονται τέτοιου είδους posts.

Δεν λέω ότι είμαι απόλυτα σύμφωνος με αυτό, απλά το παραπάνω δεν νομίζω πως αντιτίθεται* με τους κανόνες του φόρουμ. Ο αστερίσκος πάει ότι στο συγκεκριμένο θέμα με τους εκπροσώπους δεν έχει ακριβώς ξεκαθαρίσει 100% , αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι post από εκπροσώπους που είναι διαφημιστικά (καλά λόγια ή φωτογραφίες) δεν επιτρέπονται και θα διαγράφονται άμεσα.

Εγω την άποψή μου για του εκπροσώπους την έχω πει από την αρχή ότι δεν μ'αρέσει, και ότι θέλω ενημέρωση μόνο από χρήστες κτλ.

feni το συγκεκριμένο μνμ αποτελέι πάντως διαφήμιση για την συγκεκριμένη κλινική γιατί την περίοδο εκείνη είναι πολύ πιθανό να αυξήσει τα consultations-αυτούς δηλαδή που θα παρευρεθούν στην κλινική- και πελάτες.Γνώμη μου είναι αν αυτό που έγινε με danceworld,vinnie,lazaros αποτελεί ''πλημέλημα'' το συγκεκριμένο ποστ αποτελεί ''κακούργημα''.Όσον αφορά πάντα την διαφήμιση και προώθηση γιατί όσον αφορά την ενημέρωση είναι προς όφελος των χρηστών.
Χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό το φόρουμ να παραμείνει αξιόπιστο για να βοηθάει και άλλα παιδιά που προβληματίζονται με θεραπείες και μεταμοσχεύσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

marmaromenos είπε:
feni το συγκεκριμένο μνμ αποτελέι πάντως διαφήμιση για την συγκεκριμένη κλινική γιατί την περίοδο εκείνη είναι πολύ πιθανό να αυξήσει τα consultations-αυτούς δηλαδή που θα παρευρεθούν στην κλινική- και πελάτες.Γνώμη μου είναι αν αυτό που έγινε με danceworld,vinnie,lazaros αποτελεί ''πλημέλημα'' το συγκεκριμένο ποστ αποτελεί ''κακούργημα''.Όσον αφορά πάντα την διαφήμιση και προώθηση γιατί όσον αφορά την ενημέρωση είναι προς όφελος των χρηστών.
Χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό το φόρουμ να παραμείνει αξιόπιστο για να βοηθάει και άλλα παιδιά που προβληματίζονται με θεραπείες και μεταμοσχεύσεις.

Δεν πειράζει φίλε, καλά κάνεις και το θίγεις το θέμα. Ξέρεις τι? Ο Άκης παλιότερα είχε πει να γινόταν από τα μέλη μια ψηφοφορία για το αν θέλουμε ή όχι τους εκπροσώπους κλινικών στο φόρουμ. Αυτό ακριβώς λέω να κάνουμε τώρα για να δούμε και επίσημα τι θέλει η πλειοψηφεία των μέλων του φόρουμ. Θα ανοίξω σε λίγο σχετικό POLL.

Edit: Μπορείτε να ψηφίσετε εδώ: http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,4198.0.html

Souzie

Member

Το ποστ είναι καθαρά ενημερωτικό. Ένας γιατρός με διεθνή φήμη προσφέρεται να κάνει δωρεάν consultations την περίοδο που θα είναι στην Κύπρο.

Να αναφέρω επίσης ότι η προσφορά της HDC για €2 Strip και €3 FUE ισχύει από σήμερα 7 Μαΐου μέχρι και τις 6 Ιουλίου.

kos1987

New Member

Hi All,

Dr Cole will visit H*C Clinic in Cyprus during the period of 2-6 July. The objectives are the following:

1) Dr Cole will offer consultations during this period and it’s a good opportunity for European patients not having to visit the United States.

2) Put into implementation new Cole instrument tools.

3) The teams of H*C & Cole will work together in preparation of the new H*C-Cole Clinic to be open in London soon.

4) Exchange of experience and ideas about plucked hair regrowth which is still in the experimental stage.

5) Additional practice of the two teams on non shaving FUE.

With Acell, we have seen improved hypo pigmentation in our extraction sites along with actual follicle regeneration. The most follicle regeneration we have seen is 64% and the lowest so far was about 25%. This is an on going study. We hope to really accelerate the data over the next year. As you know, it takes one or two years to see a patient come back and this occurs slowly over a span of time. We have quite a few patients that we are still waiting to evaluate.

http://www.hairsite.com/hair-loss/board_entry-id-103256-page-0-order-last_answer-category-2.html

Μπορουμε να εχουμε καποια ενημερωση εδω?Αν καταλαβα καλα προκειται για τη μεθοδο που ακολουθει ο Gho? :chinscratch

Souzie

Member

kos1987 είπε:
Μπορουμε να εχουμε καποια ενημερωση εδω?Αν καταλαβα καλα προκειται για τη μεθοδο που ακολουθει ο Gho? :chinscratch

Η απάντηση που έχω από το Δρ Cole είναι ότι η μέθοδος που ακολουθεί ο Gho δεν έχει καμία σχέση με τη μέθοδο που ακολουθεί ο ίδιος.

Εν ολίγοις το τι ισχυρίζεται ο Gho είναι ότι κόβει το μόσχευμα δια μήκος αφήνοντας ένα μέρος του στη δότρια περιοχή και μεταφέρει το υπόλοιπο στη λήπτρια περιοχή, είναι δηλαδή σαν να κόβεις μια μπανάνα από πάνω μέχρι κάτω σε δύο μέρη (το εξηγώ απλά για να είναι πιο κατανοητό).

Συνεπώς η μέθοδος αυτή δεν έχει καμία σχέση με τα plucked hair.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member

Souzie είπε:
Το ποστ είναι καθαρά ενημερωτικό. Ένας γιατρός με διεθνή φήμη προσφέρεται να κάνει δωρεάν consultations την περίοδο που θα είναι στην Κύπρο.

Να αναφέρω επίσης ότι η προσφορά της H*C για €2 Strip και €3 FUE ισχύει από σήμερα 7 Μαΐου μέχρι και τις 6 Ιουλίου.
Δυστυχως ειναι πολλα.Γνωριζουμε την δουλεια τους αλα θα πρεπει να κατανοησουν το οικονομικο προβλημα και να ριξουν τις τιμες τους.Ειδικα τωρα που στην Ελλαδα τιθεται θεμα επιβιωσης θα πρεπει να βαλουν νερο στο κρασι τους.

Adriano

Well-Known Member

Θα φτάσει και εκεί η κρίση ΜΙΚΕ...Και τότε θα τα πούμε...Η κρίση δεν είναι Ελληνική...Είναι κρίση του καπιταλιστικού συστήματος...Σε λίγο καιρό θα δεις την αλλαγή που θα ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ να κάνουν..

Georgex6

Well-Known Member

Souzie είπε:
Η απάντηση που έχω από το Δρ Cole είναι ότι η μέθοδος που ακολουθεί ο Gho δεν έχει καμία σχέση με τη μέθοδο που ακολουθεί ο ίδιος.

Εν ολίγοις το τι ισχυρίζεται ο Gho είναι ότι κόβει το μόσχευμα δια μήκος αφήνοντας ένα μέρος του στη δότρια περιοχή και μεταφέρει το υπόλοιπο στη λήπτρια περιοχή, είναι δηλαδή σαν να κόβεις μια μπανάνα από πάνω μέχρι κάτω σε δύο μέρη (το εξηγώ απλά για να είναι πιο κατανοητό).

Συνεπώς η μέθοδος αυτή δεν έχει καμία σχέση με τα plucked hair.
Ευχαριστουμε για την ενημερωση..!!!

3746741

Member
μιας κ με παρεπεμψαν εδω,να ρωτησω κατι σχετικο μιας κ θα μου απανυησουν γιατροι μεταμοσχευσης στην ερωτηση μου!!

σκεφτομαι να χρησιμοποιησω airol αλλα εχω ακουσει οτι κανει κακο στο δερμα!!

ισχυει κατι τετοιο???
μπορει να μου δημιουργησει προβλημα που θα κανει δυσκολη μια μελλοντικη μεταμοσχευση??

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
danceworld_2001 είπε:
Και μετά βρίζατε εμάς. Σε λίγο καιρό θα έχουμε όμως διάφορα νέα.

Μην τα πέρνεις dance. Ο χρήστης 3746741 ήρθε σε αυτό το θέμα και έγραψε μετά από ένα αστειάκι - φράση του καπαμαρού που τον παρότρυνε για εδώ.

Τι ακριβως νέα θα έχουμε?

3746741

Member
Ρε παιδια,πραγματι,δεν το εκανα με καποια σκοπιμοτητα!!!

Εθεσα μια ερωτηση κ μου ειπαν να την θεσω εδω για να παρω απαντηση κ αυτο εκανα....

Φυσικα κ εδω δεν πηρα απαντηση πειτε που να ρωτησω αν πειραζει που ρωτησα εδω για να μου πει καποιος που ξερει!!!

danceworld_2001

Well-Known Member
Κοίτα Fenimore, σίγουρα ειναι εξοργιστικό να επιτρέπει η διαχειριστική ομάδα του φόρουμ να γίνεται μια τόσο απροκάλυπτη και άμεση αλλά με έμμεσο τρόπο διαφήμιση ενώ πριν καιρό είχα δεχθει απίστευτη κριτική εγώ αλλά και ορισμένα άλλα παιδιά εδώ μέσα για τις απόψεις μας και τις επιλογές μας. Ενα θέμα που απασχόλησε αρκετά το φόρουμ και είχε σκανδαλώδεις διαστάσεις καθώς και παραβιάσεις προσωπικών δεδομένων. Τελευταία φορά που μίλησα υπερ του Λάζαρου που θεωρώ πως τον αδίκησες, δέχθηκα σφοδρή επίθεση και ειρωνίες και βρισιές. Είχα αποφασίσει να μην γράψω ποτέ ξανά, και τον τελευταίο καιρό δεν είχα καθολου χρόνο. Βλέπεις έχω κανονική δουλειά με καλά λεφτά και δεν έχω ανάγκη να συνεργάζομαι με γιατρούς για έξτρα εισόδημα ή για εκπτώσεις στην δική μου μεταμόσχευση. Δεν θα μπορω να γράφω συχνά, όμως τις εμπειρίες μου θα τις μοιράζομαι.

Τα νεα αφορούν την ανακοίνηση της δικής μου μεταμόσχευσης με ημερομηνίες κτλ κτλ, τα νεα που αναμένουμε όλοι μας απο τους μεταμοσχευμένους του Μιχάλη Γεωργίου και άλλες ενδιαφέρουσες ειδήσεις που έμαθα όπως consultations στην Ελλάδα απο τον ίδιο τον γιατρό και άλλα πολλά. Το φόρουμ αποφάσισε πως θέλει εκπροσώπους των φόρουμ και το σέβομαι και το επιθυμώ, είτε ειναι HDC, είτε MHRC είτε DHI.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Fenimore είπε:
Μην τα πέρνεις dance. Ο χρήστης 3746741 ήρθε σε αυτό το θέμα και έγραψε μετά από ένα αστειάκι - φράση του καπαμαρού που τον παρότρυνε για εδώ.

Τι ακριβως νέα θα έχουμε?
δεν ειναι αστειακι φραση ειναι γεγονος
την απαντηση που ψαχνει μονο γιατρος μεταμοσχευσης μπορει να την δωσει

Μπλουζα