Εντυπωσιακά αποτελέσματα (Avodart)

tropheus

Well-Known Member
Παραθέτω απλά μια φωτογραφία από ομοζυγωτικά διδυμα που το ένα έπαιρνε avodart και άλλο όχι.

twins-hair-loss-main-photo.jpg

Τα υπόλοιπα στο site που έχουν φτιάξει τα παιδιά για το λόγο αυτό εδώ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Batist

Member
αυτά είναι! Γενικά πιστεύω πως φίνα/ντούτα δρούν περισσότερο προληπτικά κατά της τριχόπτωσης παρά θεραπευτικά.. Αχ και να χα ανακαλύψει το forum 2 χρόνια νωρίτερα... θα μουν τούμπανο τώρα... :(

weznem

Well-Known Member
το τιμημα ποιο ειναι ομως δεν μας λετε?και μας που ειμαστε βλακες να μαθουμε η ειναι <κοινο> μυστικο?

tropheus

Well-Known Member
weznem είπε:
το τιμημα ποιο ειναι ομως δεν μας λετε?και μας που ειμαστε βλακες να μαθουμε η ειναι <κοινο> μυστικο?

Το τίμημα είναι ευρέως γνωστό ...
Από καμία παρενέργεια (σπάνιο) μέχρι να μη σου "κάνει κούκου" ούτε με γερανό.

Και να το πω για άλλη μια φορά (το ξέρω ότι γίνομαι βαρετός) : Δε συνιστώ σε κανέναν να πάρει avodart για τα μαλλάκια του (παρόλο ότι εγώ το παίρνω εδώ και 7 χρονια).

xk

Active Member
παντως φαινεται σ αυτον που παιρνει αβονταρτ οτι ειναι να φτιαξει κι αυτος μπιφτεκι σα τον αδερφο του(φαινονται πολυ μικρα κενα) και του το κραταει το αβο.

κριμα ρε γαμωτο να υπαρχει λυση και να μη μπορουμε να τη χρησιμοποιησουμε.

kapa

Μέλος του προσωπικού
xk είπε:

:angel:
Θυμάμαι οταν δοκίμασα avodart με μια μονο καψουλα μέσα σε 3 ώρες έκανα γυναικομαστια.
Το γαργαλημα στον προστάτη δεν το λες παρενεργεια αλλά ήταν υπαρκτό και αυτο σε 3 ώρες.
Νερωμενο σπερμα επίσης.
Αν συνεχιζα bye bye libido όπως έγινε και με την φινα.
Τυχερός μέσα στην ατυχία μου η γυναικομαστια υποχώρησε μονη της χωρις να πάρω μέτρα.
Λύση υπάρχει δυστυχώς δεν ειναι για όλους.
Οσο και να διαφωνούν μερικοί που απλά έτυχε και δεν έχουν παρενέργειες τα στεροειδη φιναστεριδη και ντουταστεριδη δεν τα δέχονται όλοι οι οργανισμοί

weznem

Well-Known Member
kapa είπε:
xk είπε:

:angel:
Θυμάμαι οταν δοκίμασα avodart με μια μονο καψουλα μέσα σε 3 ώρες έκανα γυναικομαστια.
Το γαργαλημα στον προστάτη δεν το λες παρενεργεια αλλά ήταν υπαρκτό και αυτο σε 3 ώρες.
Νερωμενο σπερμα επίσης.
Αν συνεχιζα bye bye libido όπως έγινε και με την φινα.
Τυχερός μέσα στην ατυχία μου η γυναικομαστια υποχώρησε μονη της χωρις να πάρω μέτρα.
Λύση υπάρχει δυστυχώς δεν ειναι για όλους.
Οσο και να διαφωνούν μερικοί που απλά έτυχε και δεν έχουν παρενέργειες τα στεροειδη φιναστεριδη και ντουταστεριδη δεν τα δέχονται όλοι οι οργανισμοί
το θεμα οωμς καπα ειναι τι γινετε με την μακροχρονια χρηση ακομα και αν δεν εχεις εμφανισει παρενεργειες τωρα..
δεν ειναι λυσεις ειναι ημιμετρα οτι κανουμε..
λυση ειναι να βρεθει κατι το οποιο θα σταματησει να δινει εντολες να ειναι ευαισθητοι οι ανδρωγενετικοι υποδοχεις στην dht..
oxi να μειωνεις την dht στον οργανισμο..
αμα ειναι να παρουμε yasmin που ειναι αντισυληπτικα και δεν θα χουμε τριχοπτωση με αυτην τη λογικη λυση ειναι και αυτο απλα θα γινουμε γυναικες μετα:blush: με βυζακια..
και σιγουρο καρκινο..

kapa

Μέλος του προσωπικού
weznem είπε:
το θεμα οωμς καπα ειναι τι γινετε με την μακροχρονια χρηση ακομα και αν δεν εχεις εμφανισει παρενεργειες τωρα..
δεν ειναι λυσεις ειναι ημιμετρα οτι κανουμε..
λυση ειναι να βρεθει κατι το οποιο θα σταματησει να δινει εντολες να ειναι ευαισθητοι οι ανδρωγενετικοι υποδοχεις στην dht..
oxi να μειωνεις την dht στον οργανισμο..
αμα ειναι να παρουμε yasmin που ειναι αντισυληπτικα και δεν θα χουμε τριχοπτωση με αυτην τη λογικη λυση ειναι και αυτο απλα θα γινουμε γυναικες μετα:blush: με βυζακια..
και σιγουρο καρκινο..
Ενα ποσοστό 40% θα το σταματήσει τον πρώτο χρόνο,ένα ακόμα 20% τον δεύτερο .
Σπάνια στον τρίτο.οποιος περάσει την διετία σημαίνει ότι οι παρενέργειες ειναι πολύ ελάχιστες η καθόλου.
Δεν έχει να κάνει με μακροχρόνια χρήση δεν υπάρχει κανόνας ούτε γιατρός να μαντεψει ούτε θα δείξουν κάτι οι εξετάσεις ειναι καθαρά τύχη.
αν δεν βγει κάτι που να μειώνει την dht εκ των εσω σαν αυτες τις δυο ουσιες και να μην έχει παρενέργειες η καραφλα θα κυριαρχεί σε αυτόν τον πλανήτη:grandpa:
Οι κλινικές μεταμόσχευσης θα βγάζουν λεφτά με το τσουβάλι :grandpa:
Η τηλεόραση θα συνεχίζει να διαφημίζει capilarine:grandpa:

gorilas

Member
Αφου λοιπον ολα αυτα τα φαρμακα τυπου φιναστεριδη καταστρεφουν τον προστατη,δεν μπορω να καταλαβω με τιποτα γιατι ειναι
FDA APPROVED.......
ΤΟΣΟ ΠΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ???????

weznem

Well-Known Member
gorilas είπε:
Αφου λοιπον ολα αυτα τα φαρμακα τυπου φιναστεριδη καταστρεφουν τον προστατη,δεν μπορω να καταλαβω με τιποτα γιατι ειναι
FDA APPROVED.......
ΤΟΣΟ ΠΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ???????

γιατι ποσα φαρμακαι που ειναι fda approved meta απο 10ετιες τα εβγαλαν απο την αγορα επειδη διμουργουν καρκινο εχουν συμβει αυτα...να σου πουν ξερεις καναμε λαθος συγνωμη..εσυ βεβαια μπορει να βγαλεις κανα ογκο απο το δικο τους λαθος αλλα...στεναχωρια τους

kapa

Μέλος του προσωπικού
Δεν υπάρχει συνωμοσία και δεν δημιουργούν καρκίνο.
Βγηκανε για την καλοηθη υπερπλασια του προστάτη.
Μια πολυ συνηθυσμενη ασθένεια σε μεγάλες ηλικίες.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

lab_rat

Member
kapa είπε:
Δεν έχει να κάνει με μακροχρόνια χρήση δεν υπάρχει κανόνας ούτε γιατρός να μαντεψει ούτε θα δείξουν κάτι οι εξετάσεις ειναι καθαρά τύχη.
αν δεν βγει κάτι που να μειώνει την dht εκ των εσω σαν αυτες τις δυο ουσιες και να μην έχει παρενέργειες η καραφλα θα κυριαρχεί σε αυτόν τον πλανήτη:grandpa:

Kap η λυση δε θα ειναι ποτε εκ των εσω γιατι ολοι οσοι εχουμε ΑΑ δεν εχουμε μεγαλυτερη του κανονικου dht γενικα (και οσοι εχουν δε τους δημιουργει αυτο τριχοπτωση απαραιτητα). Οποτε αν κατεβαζεις την dht σου σε κατω του φυσιολογικου επιπεδα σε ολο το σωμα για να ειναι οκ τα επιπεδα στο σκαλπ, ακομα και οκ να εισαι στη libido μακροπροθεσμα μπορει να σου δημιουργηθουν αλλα προβληματα.

weznem

Well-Known Member
lab_hair είπε:
kapa είπε:

Kap η λυση δε θα ειναι ποτε εκ των εσω γιατι ολοι οσοι εχουμε ΑΑ δεν εχουμε μεγαλυτερη του κανονικου dht γενικα (και οσοι εχουν δε τους δημιουργει αυτο τριχοπτωση απαραιτητα). Οποτε αν κατεβαζεις την dht σου σε κατω του φυσιολογικου επιπεδα σε ολο το σωμα για να ειναι οκ τα επιπεδα στο σκαλπ, ακομα και οκ να εισαι στη libido μακροπροθεσμα μπορει να σου δημιουργηθουν αλλα προβληματα.
εγω αυτο ειπ[α και πριν δεν φταιει η dht που πεφτουν τα μαλλια ρε παιδια,φταιει οτι εχουμε επιρρεπεις ανδρωγεν.υποδοχεις στην dht εκει ειναι το κλειδι να αποτρεψεις αυτην τη συνδεση και θα χεις μαλλια εφορου ζωης.. το να μειωσεις την dht, καθυστερει δεν λυνει το προβλημα αλλα με πολυ σοβαρο τιμημα δεν φτιαχτηκε γιατι δεν ειχε τι αλλο να κανει ο οργανισμος να μαστε σοβαροι λιγο..
δεν γινεται να μην εμφανισεις παρενεργειες απλη λογικη σκεψη ειναι εδω μεταλλα η καλιο αμα εχεις σε μικρες δοσεις στον οργανισμο,εχεις παρενεργειες στελνει μνμ ο οργανισμος κατι δεν παει καλα,λες να ριχνεις 80%την διυδροτεστοτερονη και να μην τρεχει τπτ?δεν γινονται αυτα οποιος τα πιστευει απλα ειναι αφελεις..

lab_rat

Member
weznem είπε:
εγω αυτο ειπα και πριν δεν φταιει η dht που πεφτουν τα μαλλια ρε παιδια,φταιει οτι εχουμε επιρρεπεις ανδρωγεν.υποδοχεις στην dht εκει ειναι το κλειδι να αποτρεψεις αυτην τη συνδεση και θα χεις μαλλια εφορου ζωης.. το να μειωσεις την dht, καθυστερει δεν λυνει το προβλημα αλλα με πολυ σοβαρο τιμημα δεν φτιαχτηκε γιατι δεν ειχε τι αλλο να κανει ο οργανισμος να μαστε σοβαροι λιγο..
δεν γινεται να μην εμφανισεις παρενεργειες απλη λογικη σκεψη ειναι εδω μεταλλα η καλιο αμα εχεις σε μικρες δοσεις στον οργανισμο,εχεις παρενεργειες στελνει μνμ ο οργανισμος κατι δεν παει καλα,λες να ριχνεις 80%την διυδροτεστοτερονη και να μην τρεχει τπτ?δεν γινονται αυτα οποιος τα πιστευει απλα ειναι αφελεις..
Δε φταιει ακριβως αυτο. Ειναι μια αλυσίδα pge pgd2 και dht οπου μεσω καποιας διαδικασιας το ενα επιρρεαζει το αλλο. Και εγω στο περιπου εχω καταλαβει τι παιζει. Παντως εχει να κανει με τα επιπεδα αυτων των ουσιων αλλα και παλι τοπικα. Κατα τ'αλλα συμφωνω..

weznem

Well-Known Member
lab_hair είπε:
weznem είπε:
εγω αυτο ειπα και πριν δεν φταιει η dht που πεφτουν τα μαλλια ρε παιδια,φταιει οτι εχουμε επιρρεπεις ανδρωγεν.υποδοχεις στην dht εκει ειναι το κλειδι να αποτρεψεις αυτην τη συνδεση και θα χεις μαλλια εφορου ζωης.. το να μειωσεις την dht, καθυστερει δεν λυνει το προβλημα αλλα με πολυ σοβαρο τιμημα δεν φτιαχτηκε γιατι δεν ειχε τι αλλο να κανει ο οργανισμος να μαστε σοβαροι λιγο..
Δε φταιει ακριβως αυτο. Ειναι μια αλυσίδα pge pgd2 και dht οπου μεσω καποιας διαδικασιας το ενα επιρρεαζει το αλλο. Και εγω στο περιπου εχω καταλαβει τι παιζει. Παντως εχει να κανει με τα επιπεδα αυτων των ουσιων αλλα και παλι τοπικα. Κατα τ'αλλα συμφωνω..
ακριβως τι φταιει δεν εχουμε καταλαβει ακομα αλλα η αρχη εχει γινει και γι αυτο καποια στιγμη θα το λυσουν το προβλημα.τωρα οριστικη λυση προσωπικα πιστευω σε καμια 10αρια χρονια θα ερθει απο την στιγμη που ειναι πολυ παραγοντες που εχουν ως αποτελσεμα την πιστα για σκι στο κεφαλι μας..μακαρι να κανω λαθος..το κακο ειναι οτι τα καλα φαρμακα που κανουν δουλεια εχουν παρενεργειες σοβαρες κατε με..αρα συνοψιζοντας οταν δεις οτι με μινοξιδια pgd2 αιρολ σε γενικες γραμμες δεν κανεις τπτ η πεφτεις στα βαρια η ξουρα..δυστυχως ακομα και σημερα αν εχεις αργη τριχοπτωση θα κανεις δουλεια,αν εχεις γρηγορη εξελιξη μονο η θεραπεια του σταυρου μπορει να αποδοση..χαχα(κυριε ελεησον μας):angel:

Nikolas680

New Member
Καλή χρόνια να έχουμε όλοι με υγεία και όσα μαλακια μπορούμε περισσότερα.
Παιδιά εγω παίρνω 6 μήνες ντουτα 1 χάπι άμα 5 μέρες και εχω θεαματικά αποτελέσματα χωρίς πλέον καμία παρενεργεια. Στην αρχή είχα αλλα πιο πολυ παίζει να είχα επηρεαστεί απο τους συντρόφους εδω. Το πρόβλημα μου είναι ότι τώρα σκέφτομαι να πάω για δεύτερο παιδάκι και δεν ξέρω ποσο καιρό πριν να το κοψω. Αν γνωρίζει κάποιος καλοδεχούμενες όλες οι απόψεις...

Μπλουζα