Ενημέρωση σχετικά με εξώδικη γνωστοποίηση και διαχειριστικές ενέργειες

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Χθες, προτελευταία ημέρα των διακοπών μου, ενημερώθηκα από συγγενικό μου πρόσωπο ότι δικαστικός επιμελητής είχε θυροκολλήσει εξώδικη διαμαρτυρία – δήλωση – πρόσκληση, η οποία μου διαβιβάστηκε σε ηλεκτρονική μορφή, καθώς βρισκόμουν στο εξωτερικό.

Το εξώδικο προέρχεται από τον ιατρό κ. Αναστασάκη και θέτει σειρά ζητημάτων σχετικά με περιεχόμενο που έχει δημοσιευθεί στο forum. Στο εξώδικο γίνεται, μεταξύ άλλων, αναφορά σε συγκεκριμένες αναρτήσεις του χρήστη GeorgeXz

Μετά την εξέταση του ζητήματος και λαμβάνοντας υπόψη προηγούμενες συστάσεις της διαχείρισης προς τον συγκεκριμένο χρήστη, αποφασίστηκε ο οριστικός αποκλεισμός του λογαριασμού GeorgeXz από το forum. Το σχετικό νήμα έχει καταστεί μη δημόσιο και το περιεχόμενό του έχει διατηρηθεί στο αρχείο της πλατφόρμας.

Παράλληλα, η δημόσια πρόσβαση στις ενότητες και στα νήματα που αφορούν τη συγκεκριμένη κλινική έχει περιοριστεί από τη διαχείριση για λόγους αξιολόγησης και διαχείρισης του περιεχομένου. Το υφιστάμενο περιεχόμενο δεν έχει διαγραφεί και διατηρείται στο αρχείο της πλατφόρμας.

Από σήμερα, το HairlossGR παύει να φιλοξενεί επίσημες παρουσιάσεις ή άλλες επίσημες αναρτήσεις της συγκεκριμένης κλινικής.

Η απόφαση αυτή αφορά αποκλειστικά τη συγκεκριμένη περίπτωση και λαμβάνεται με γνώμονα την προστασία της ομαλής λειτουργίας του forum και τον περιορισμό του κινδύνου μελλοντικών αντιδικιών. Δεν μεταβάλλει τη γενικότερη πολιτική του HairlossGR ως προς την ελεύθερη έκφραση προσωπικών εμπειριών και τεκμηριωμένης κριτικής από τα μέλη του.

Οι παραπάνω ενέργειες αποτελούν διαχειριστικές αποφάσεις του forum και δεν συνιστούν αποδοχή ή αναγνώριση των πραγματικών ή νομικών ισχυρισμών που περιλαμβάνονται στο εξώδικο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα