kharmacoma
Well-Known Member

Τριχόπτωση & Ψυχολογία: Άγχος & μαλλιά | Anastasakis Hair Clinic
Πως συνδέεται η τριχόπτωση και η ψυχολογία; Πως το άγχος επιδεινώνει την τριχόπτωση; Επικοινωνήστε με εξειδικευμένο γιατρό για άμεσες λύσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ένα μάτσο στερεότυπα ενός παλιού κόσμου μαζί με υπερβολές είναι αυτά .![]()
Τριχόπτωση & Ψυχολογία: Άγχος & μαλλιά | Anastasakis Hair Clinic
Πως συνδέεται η τριχόπτωση και η ψυχολογία; Πως το άγχος επιδεινώνει την τριχόπτωση; Επικοινωνήστε με εξειδικευμένο γιατρό για άμεσες λύσεις.www.anastasakishairclinic.gr
Ένα μάτσο στερεότυπα ενός παλιού κόσμου μαζί με υπερβολές είναι αυτά .
Τα γράφουν και τα λένε επειδή βοηθούν το marketing να τσιμπήσει κανένας απελπισμένος.
Κοίτα γύρω σου να δεις ότι τίποτα από αυτά δεν ισχύει πραγματικά.
Άλλο προσέχω τον εαυτό μου που είναι ορθό, άλλο η μπούρδα ότι δε γίνεσαι αποδεκτός η δεν ανοίγουν πόρτες αν είσαι χοντρός, καραφλος, κοντός κτλ.....what a bullshit !
Iσχύει σε μεγάλο βαθμό αυτό που λες,αλλά μπορώ να σου αναφέρω χαρακτηριστικά παραδείγματα που η ίδια η κοινωνία μας είναι ρατσιστική σε πολλά θέματα.Διαφωνώ συμφωνώ δεν έχει νόημα απλά είναι fact.Υπάρχουν και άλλες χίλιες μελέτες που αναφέρουν ότι οι φαλακροί, οι μουσατοι , οι δασυτριχοι , αυτοί που ξυρίζονται με Gillette ας πούμε είναι πιο sexy .
Ίδιες μπούρδες είναι αδελφέ .
Ρε τρελέ που ήσουν ?Αγγλία σε ένα πολύ εξειδικευμένο εργασιακό περιβάλλον,χοντρό και καραφλό δεν έβλεπες.
Πέρα από τις γνώσεις που απαιτούντα η εμφάνιση ήταν καίρια.
Και φαντάσου μιλάμε για Αγγλία που είναι τα πάντα ελεύθερα και χύμα .
Xαxα δεν παίζεσαι.Ρε τρελέ που ήσουν ?
Σε σέχτα Ιεχωβαδων ?
Στην Αγγλία ειδικά με τους άνω των 25 να ξυρίζουν το κεφάλι! Και το tattoo μέχρι τα φρύδια .
Έχω να δω μαλλιά σε Αγγλο από την εποχή των mods.
Μπυροκοιλι πάλι δεν είχε κανείς ?
Είσαι μεγάλο καπιταλι VlafoXαxα δεν παίζεσαι.
City-London θυμάσαι που κάνανε διαμαρτυρία με το Brexit και ήταν απέξω με τις red ferrari και διαμαρτύρονταν?
Τώρα κατάλαβες για τι σέχτα μιλάμε.![]()
Είμαι καπιταλόσκυλο μεγάλο σωστά.Είσαι μεγάλο καπιταλι Vlafo
Εμείς εκεί στο Salford οι working class τέτοια δεν είχαμε !
Ale, lager, one night stand, σοσιαλισμό και happiness.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αυτά ρε φίλε ήταν 80s οκ αλλά μην το παρακάνουμε.Φιλε μου στην εποχή μας ειδικά στην Ελλάδα αν δεν ήξερες Τρότσκι γκομενα δεν έβγαζες ούτε αν ήξερες όλους τους στίχους από τα τραγούδια των The Cure .
Άσχετα αν παντρεύτηκες οννεδιτισα ας πούμε
Η μεγάλη αγάπη πάντα ήταν συντρόφισσα.
Από τα BΠ πάντα ε !
Εξαρτάται από τη συνολική εικόνα φίλε .To άρθρο μιλάει κυρίως για υποσυνείδητα στερεότυπα του ανθρώπου, όχι κάποια μορφή κονωνικού ρατσισμού. Εσείς δηλάδη βλέποντας τον ίδιο άνθρωπο μαλλιά και NW6, θα πιστεύατε ότι έχει την ίδια ηλικία ας πούμε, μέχρι να τα αναλύσει περαιτέρω το μυαλό σας?
Εξαρτάται από τη συνολική εικόνα φίλε .
Δεν είναι απαραίτητο κάποιος με μαλλιά να φαίνεται πιο attractive η πιο νέος από κάποιον με αραίωση η φαλάκρα .
Υπάρχουν και άλλα factors.
Αλλά πίστεψέ με σε παρακαλώ
Από την εμπειρία μου σε αυτή τη ζωή έχω καταλάβει ότι ο No1 παράγοντας για την επιτυχία και την αποδοχή είναι το χαμογελαστό πρόσωπο και η αυτοπεποίθηση.
Όσα μαλλιά και να έχεις η ανασφάλεια είναι κάτι που φαίνεται και απωθεί γενικά.
Όλοι περνάμε φάσεις ανασφάλειας δεν είναι απαραίτητο όμως να φταίει το μαλλί η μύτη .
Άσχετα με το αν νομίζουμε εμείς ότι αυτή είναι η αιτία.
Αυτό ακριβώς κάνει η βιομηχανία καλλυντικών .
Δημιουργεί στερεότυπα .
Ένας κανόνας της διαφήμισης είναι ότι πρώτα δημιουργείς το κοινό και μετά πουλάς το προϊόν .
Μα αυτό ακριβώςΒρε δεν διαφωνουμε, συμφωνώ ότι δεν είναι πάντα έτσι. Και συμφωνώ επίσης ότι το χαμόγελο και η αυτοπεποίθεση είναι σημαντικότερο. 1000 φορές σημαντικότερο.
Μιλάμε για το γενικό κανόνα εδω, για το πως αισθάνεται ο μέσος καράφλας και πως το βλέπει ο περισσότερος κόσμος. Προφανώς αν κάποιος είναι NW6 και φέτες και τον δεις στη παραλία δεν θα πάει εκεί το μυαλό σου. Αλλά αυτή η νόρμα?
Τα υποσυνειδητα στερεοτυπα φιλε μου δημιουργουν τον κοινωνικο ρατσισμο. Ειναι το φυσικο κι αβιαστο αποτελεσμα.To άρθρο μιλάει κυρίως για υποσυνείδητα στερεότυπα του ανθρώπου, όχι κάποια μορφή κονωνικού ρατσισμού. Εσείς δηλάδη βλέποντας τον ίδιο άνθρωπο μαλλιά και NW6, θα πιστεύατε ότι έχει την ίδια ηλικία ας πούμε, μέχρι να τα αναλύσει περαιτέρω το μυαλό σας?
Ο κόσμος αλλάζει φίλη μου προς το καλύτερο σε όλα αυτά.Τα υποσυνειδητα στερεοτυπα φιλε μου δημιουργουν τον κοινωνικο ρατσισμο. Ειναι το φυσικο κι αβιαστο αποτελεσμα.
Αν ειχαμε μαθει απο παιδια οτι υπαρχουν παθησεις κτλ που δημιουργουν την ταδε εικονα, θα ειχαμε μαθει οτι πχ μια φωτογραφια ενος καραφλου δε λεει τιποτα για την ηλικια του και στην ερωτηση θα απαντουσαμε: δεν μπορω να ξερω την ηλικια του.