Ενα βημα πριν την μεταμοσχευση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nikosgf7

New Member
Απ: Ενα βημα πριν την μεταμοσχευση

οτι λεει η λεξη ;D2 μηνες πριν την μεταμοσχευση κανεις καποιες ασκησεις στο πισω μερος του κεφαλιου(σαν μασαζ) για να χαλαρωσει η περιοχη και να διευκολυνθει η διαδικασια...........

Panos1982

Well-Known Member

hairhopefull είπε:
Αγαπητέ Πάνο, γιατί δεν νομίζεις ότι οτι ο Cole δεν είναι καλός? Έχει μεγάλο εκτόπισμα ως γιατρός. Εξάλλου, είναι ο μόνος γιατρός που ξέρω οτι κάνει FUE χωρίς να ξυρίζει την δότρια περιοχή. Θε εκτιμούσα τις απόψεις σου γιατί τον σκέφτομαι ως γιατρό. Δεν μπορώ να εμφανιστώ μετά από μεταμόσχευση με το κεφάλι σαν καθολικός μοναχός.

δεν ειπα αν ο cole ειναι καλος η κακος.....απλα δεν ειναι καταλληλος για την περιπτωση του παυλου......

Panos1982

Well-Known Member

pavlos είπε:
Πάνο σχετικα με rahal και Hasson βρίσκω τον Hasson μακραν καλυτερο απο Rahal και εκτος απο αυτο ο Hasson ειναι απο τους ελαχιστους μην πω μοναδικος που εχει video και γενικα αναλυση σε ολα σχεδον τα περιστατικα και δεν εχω δει η ακουσει καποιον απο ελλαδα να εχει παει rahal, οποτε εαν και εχω παρει γνωμη και απο αυτον δεν νομιζω να τον επελεγα.

οχι δεν ειναι ετσι.........ο χασσον δεν ειναι μακραν καλυτερος του ραχαλ....ειναι στο ιδιο επιπεδο....χρησιμοποιουν την ιδια τεχνικη ( lateral slit )...αλλα με διαφορετικη αισθητικη φιλοσοφια.....
O χασσον ειδικευεται στα μεγα σεσιονς......και ειναι συντηριτικος οσο αναφορα την χερλαιν....
ο ραχαλ παλι...κανει ακριβως την ιδια τεχνικη....αλλα θεωρει την χερλαιν το Α και το Ω και κανει πολυ καλους και φυσικους σχεδιασμους ωστε να απολαμβανεις την μουρη σου στον καθρεφτη λες και εισαι 25 χρονων......αλλα τονιζω οτι εχει εξ ισου τρελη πυκνοτητα και φυσικοτητα οπως ο χασσον....και δεν ειδικευεται μονο στη χερλαιν.....αλλα σε ολο το κεφαλι.....απλα φημιζεται πολυ για τα χερλαιν του....
Η διαφορα των 2 ειναι οτι ο χασσον εχει πολυ καλο επιτελειο γυρο του....και πολυ δυνατο μαρκετινγκ....καιτ στο οποιο υστερουν ολοι μπροστα στον χασσον....
εξου και τα βιντεος :)
Οσο για τον αν εχει παει καποιος ελληνας στον ραχαλ αυτο δεν λεει κατι....γιατι πριν 3 χρονια δεν ειχε παει ελληνας ουτε στον χασσον....αυτο ομως δε σημαινει κατι.....ο comb ηταν ο πρωτος που το κανε και απολαμβανει το αποτελεσμα στο κεφαλι του......Ωστοσο ξερω την αγωνια που εχεις....γιατι την εχω περασει....και ξερω οτι θες να δεις αποτελεσμα του απο κοντα για να εισαι σιγουρος...οπως ηθελα κι εγω...και ειχα δει τον κομπ πριν παω βανκουβερ.... :)

pavlos

Member

Στην αρχη σκεφτομουν για Rahal αλλα αλλαξα με αυτα που ειδα για Hasson και μετανιωσα για Hasson ξανα με αυτα που ακουω τον τελευταιο καιρο και τωρα σκεφτομαι ξανα για Rahal :m01: εχω τρελαθει.
Δεν ειναι κακη ιδεα να παω rahal εαν μπορει να κανει μια μεγαλη συνεδρια γιατι δεν εχω ακουσει ασχημα σχολια για αυτον (βέβαια κατι ψιλοακουστηκε στα ξενα φορουμ αλλα αστα τι να προτοπιστευψεις) πραγματικα δεν ξερω.
Βασικα για την hairline θα τον διαλεγα αλλα δεν ξερω εαν δεν μπορει παραπανω απο 4000 θα εχω κενο πισω και θα ειναι ασχημο :explod

Panos1982

Well-Known Member

ο ραχαλ εχε ικανει και επεμβασεις με 6500 θυαλκια.......
παιζει ρολο και η δοτρια η ελαστικοτητα κτλ.....εσυ δε χρειαζεσαι ομως τοσα πολλα.....
θελεις καπου 4500-5000 και αυτα πανω κατω μπορουν να στα βγαλουν.....γιατι εχεις παρθενα δοτρια....και με λιγα scalp excersises θα εισαι οκ.....

εδω εγω εβγαλα 3200 και δεν ειχα κανει καθολου σχεδον scalp excersies....μονο 2 βδομαδες εκανα πριν το χειρουργειο κι αυτα μισα.....γιατι βαριομουνα.... ;D

pavlos

Member

Δρ. Πανο απλα προσκηνώ για τις απαντήσεις σου !!!!!
Με εχεις βοηθήσει απιστευτα πολυ !!!!!

:worshipper :worshipper :worshipper

pavlos

Member

Panos1982 είπε:
ο ραχαλ εχε ικανει και επεμβασεις με 6500 θυαλκια.......
παιζει ρολο και η δοτρια η ελαστικοτητα κτλ.....εσυ δε χρειαζεσαι ομως τοσα πολλα.....
θελεις καπου 4500-5000 και αυτα πανω κατω μπορουν να στα βγαλουν.....γιατι εχεις παρθενα δοτρια....και με λιγα scalp excersises θα εισαι οκ.....

εδω εγω εβγαλα 3200 και δεν ειχα κανει καθολου σχεδον scalp excersies....μονο 2 βδομαδες εκανα πριν το χειρουργειο κι αυτα μισα.....γιατι βαριομουνα.... ;D

Εγω πιστευω οτι για ενα καλο αποτελεσμα θα χρειαστω μονο μπροστα μεχρι την μεση 3500-4000 graft οποτε οτι παραπάνω βγάλω θα ειναι για να γεμίσω απο την μεση και πισω για αυτον τον λογο υπολογιζα 6000 graft με λιγοτερα δεν θα βγει καλο το πισω, τι θα μπορεσει να γεμισει με 1000 graft απλα θα το βελτιωσει λιγο .
Σε γενικες γραμμες πιστευω περιπτωσεις σαν την δικη μου για ενα καλο γεμισμα παντου ξεκινανε απο 7000+ και οσο καλυτερη τριχα εχεις τοσο μεγαλυτερο φαινεται και το αποτελεσμα και εδω γινεται η ιστορια που καποιος λεει οτι του πετυχε και καποιος οχι , η τριχα του δεν ηταν τοσο καλη οσο θα επρεπε.
Εγω παντως οταν θα παω θα ζητησω μια καλη πυκνη Hairline και απο εκει σιγα σιγα να πηγαινει προς τα πισω και οπου φτασει.
Εαν πανε ολα καλα με την πρωτη θα κανω μια δευτερη μεγαλη (οσα περρισότερα μπορει να βγαλει) για να γεμισω τα πϊσω και οτι ατελεια ειχα μπροστα και τελος ( :p ).
Οποτε τωρα σκεφτομαι και για Rahal (Hasson η Rahal θα παιχτει).
Ισως καλο θα ηταν να παω προς Rahal να μπει και κανενα καινουργιο αποτελεσμα απο αλλο γιατρο εδω.
Παντως σε κανενα 7 μηνο θα εχω παρει τις τελικες αποφασεις και θα ειμαι ετοιμος να ταξιδεψω προς Καναδα

nikosgf7

New Member

με το καλο παυλο και σου ευχομαι ολοψυχα να επιλεξεις τον καταλληλο γιατρο που θα σου δωσει ενα εξαιρετικο αποτελεσμα ;D ;D ;D

crossfire

Well-Known Member

Ισως καλο θα ηταν να παω προς Rahal να μπει και κανενα καινουργιο αποτελεσμα απο αλλο γιατρο εδω.
Παντως σε κανενα 7 μηνο θα εχω παρει τις τελικες αποφασεις και θα ειμαι ετοιμος να ταξιδεψω προς Καναδα
[/quote]

Επειδη σε κανα 7μηνο ειμαι και εγω για μεταμοσχευση,εχω προαποφασισει για rahal εδω και 2 χρονια και δεν εχω αλλαξει γνωμη ακομα,παρολο που εχω δει ενα σωρο καλα αποτελεσματα απο hasson και hdc.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

danceworld_2001

Well-Known Member

Παυλάκο μην αγχώνεσαι τόσο πολύ, πάμε μαζί HDC να τελειώνουμε, μια χαρά αποτέλεσμα θα έχουμε, για εκεί με κόβω πιο πολύ όταν με το καλό!!! Το decision making process μου δεν τελείωσε, μετά απο HDC, HASSON, COLE, BISANGA, αναμένω τελικές προτάσεις απο SAPIRO & RAHAL.

Spyros39

New Member

Καλησπερα οπως καποιοι με βοηθησαν να παρω μια αποφαση σχετικα με την εμφυτευση μαλλιων,ετσι λοιπον ηρθε και η σειρα μου .
Τον απριλιο εκανα εμφυτευση με μεθοδο FUE σε ιατρο των αθηνων.Δεν μπορω να πω οτι η διαδικασια ηταν πολυ επιπονη ,αντεχεις πανευκολα αφου για να καθεσαι εκει το θες πολυ!!!
Για 15 μερες πολυ προσοχη σε ολες μου τις κινησεις λουσιματα και τετοια ,μπερεδακι συνεχεια,ηλιο καθολου,ολα οπως προβλεποταν.Εδω θελω να πω οτι η εποχη ειναι πολυ σημαντικη δηλαδη με πολυ ηλιο και ζεστη δεν θα το προτεινα θα προτιμουσα απο σεπτεμβριο και μετα.Εβαλα 900 μοσχευματα ,η δοτρια αποκατασταθηκε οπτικα σχετικα γρηγορα σε κανα μηνα,τα κακαδακια εφυγαν σε εικοσι μερες ολα.δεν καταλαβαινει κανεις οτι εχω κανει fue.Απο τα λιγα που καταλαβαινω πλεον για αυτο το θεμα ειναι οτι θα ηταν ουτοπικο να περιμενει καποιος να αποκτησει πυκνο μαλλι με εμφυτευσεις απλα το φερνεις λιγο στα ισια του.Φυσικα βαζω BOTAFEX SOLUTION συνεχεια πλεον και μπορω να πω οτι ειναι πολυ ευκολο γιατι δεν λαδωνει καθολου το μαλλι.
Ευχομαι τα καλυτερα σε ολους τους φιλους εδω

Συνημμένα

• ΠΡΙΝ 2.jpg
    ΠΡΙΝ 2.jpg
    79.7 KB · Προβολές: 19

pavlos

Member

Ευχαριστω πολυ αλανια για την συμετοχη σας.
Ψηνεστε να κανοινισουμε ολοι μαζι σαν γκρουπακι να παμε ????? Να μας φτιαξει και σε τιμες και σε ολα ο Rahal ????? Να πατησουμε λιγο ποδι σε αυτα που γινοντε???
Δεν νομιζω να μην μας προσεξει!!!!!

Leone

Active Member

Επειδη ψηνομαι και εγω για μεταμοσχευση γυρω στα 1500 χρειαζομαι οπως μου εχει πει hasson kai shapiro για hairline και λιγο πιο πανω εχω αρχισει και σκεφτομαι και Rahal.Kanei FUE ο Rahal?Εχω ηδη μια τομη και θελω να τη φτιαξω και αυτη οποτε για strip δε σκεφτομαι.Ειμαι αναμεσα σε Shapiro Umar Rahal ο οποιος φτιαχνει απιστευτες hairlines και εγω εκει θελω να διορθωσω.Γνωμη κανεις?

Panos1982

Well-Known Member

danceworld_2001 είπε:
Παυλάκο μην αγχώνεσαι τόσο πολύ, πάμε μαζί HDC να τελειώνουμε, μια χαρά αποτέλεσμα θα έχουμε, για εκεί με κόβω πιο πολύ όταν με το καλό!!! Το decision making process μου δεν τελείωσε, μετά απο HDC, HASSON, COLE, BISANGA, αναμένω τελικές προτάσεις απο SAPIRO & RAHAL.

ελα ρε dance......χαθηκες....οντως για στειλε τα reviews απο σαπιρο κ ραχαλ....να δω τι λενε.....
επισης...καλο θα ηταν.....να ρωτατε την καθε κλινικη για τις τιμες τις......και να λετε και ποσο θα κοστισει η επεμβαση σας για εναν συγκεκριμενο αριθμο θυλακιων στον καθε ενα απ τους παραπανω γιατρους......ετσι ωστε να υπαρχει ολοκληρωμενη συγκριση μεταξυ των κορυφαιων εταιριων......
Αυτο ειπα και στον Παυλο :)
Ας πουμε χασσον ραχαλ και σαπιρο......ειναι στο ιδιο επιπεδο και οι 3.....ο καθενας βεβαια με διαφορετικη φιλοσοφια.....αλλα σε θεμα αποτελεσματος....κανεις τους δεν υστερει ουτε σε πυκνοτητα ουτε σε φυσικοτητα.....οποτε καλο θα ειναι να ξερεις κιολας σε ποοιον συμφερει και απο οικονομικη αποψη.... ;)

danceworld_2001

Well-Known Member

Καλημέρα φίλε Πάνο!! Ολα καλά και εγώ... όντως χάθηκα γιατι την προηγούμενη εβδομάδα είχα πολύ δουλειά και τα βράδια βόλτες κτλ!! Το δε ΣΚ χάνομαι παραλία ολη μέρα για ρακετούλα λιώσιμο!!! Χθές ασχολήθηκα πάλι με το θέμα. Στο σχετικό μου τόπικ θα βάλω και τα reviews απο Bisanga, Shapiro και Rahal. Βέβαια ο Shapiro θα με καθυστερήσει γιατί έχω τηλεφωνικό consultation με τον Mat Zuppan στις 05/07, απο Rahal σήμερα θα έχω.

By the way... τα φωτόλουτρα κάνουν δουλειά!!! Ενώ τώρα βάζω ακόμη πιο αραιά μινόξ, βλέπω πως στην παραλία που παω το ΣΚ και με βλέπει ο ήλιος πολλές ώρες εδώ και 1μιση μήνα, στους κροτάφους υπάρχει πύκνωση και μου κάνει εντύπωση γιατί ουσιαστικά μινόξ βάζω λιγότερη.

Panos1982 είπε:
[quote author=danceworld_2001 link=topic=3066.msg55675#msg55675 date=1309210413]

ελα ρε dance......χαθηκες....οντως για στειλε τα reviews απο σαπιρο κ ραχαλ....να δω τι λενε.....
επισης...καλο θα ηταν.....να ρωτατε την καθε κλινικη για τις τιμες τις......και να λετε και ποσο θα κοστισει η επεμβαση σας για εναν συγκεκριμενο αριθμο θυλακιων στον καθε ενα απ τους παραπανω γιατρους......ετσι ωστε να υπαρχει ολοκληρωμενη συγκριση μεταξυ των κορυφαιων εταιριων......
Αυτο ειπα και στον Παυλο :)
Ας πουμε χασσον ραχαλ και σαπιρο......ειναι στο ιδιο επιπεδο και οι 3.....ο καθενας βεβαια με διαφορετικη φιλοσοφια.....αλλα σε θεμα αποτελεσματος....κανεις τους δεν υστερει ουτε σε πυκνοτητα ουτε σε φυσικοτητα.....οποτε καλο θα ειναι να ξερεις κιολας σε ποοιον συμφερει και απο οικονομικη αποψη.... ;)
[/quote]

Panos1982

Well-Known Member

ok...περιμενουμε κι απο σενα τα review σου dance......!!!

Εδω ειναι μερικα παραδειγματα απο τις εν λογο κλινικες που ενδιαφερονται οι πιο πολλοι.......

hdc ------->>> http://www.hairlossexperiences.com/view_forum.php?id=40

Ron Shapiro ------->>> http://www.hairlossexperiences.com/view_forum.php?id=16

Hasson ------->>>> http://www.hairlossexperiences.com/view_forum.php?id=41

Rahal ------->>>> http://www.hairlossexperiences.com/view_forum.php?id=36

Leone είπε:
Επειδη ψηνομαι και εγω για μεταμοσχευση γυρω στα 1500 χρειαζομαι οπως μου εχει πει hasson kai shapiro για hairline και λιγο πιο πανω εχω αρχισει και σκεφτομαι και Rahal.Kanei FUE ο Rahal?Εχω ηδη μια τομη και θελω να τη φτιαξω και αυτη οποτε για strip δε σκεφτομαι.Ειμαι αναμεσα σε Shapiro Umar Rahal ο οποιος φτιαχνει απιστευτες hairlines και εγω εκει θελω να διορθωσω.Γνωμη κανεις?

o rahal ναι...κανει και φυε.....

vag25

Well-Known Member

Panos1982 είπε:
ok...περιμενουμε κι απο σενα τα review σου dance......!!!

Εδω ειναι μερικα παραδειγματα απο τις εν λογο κλινικες που ενδιαφερονται οι πιο πολλοι.......

hdc ------->>> http://www.hairlossexperiences.com/view_forum.php?id=40

Ron Shapiro ------->>> http://www.hairlossexperiences.com/view_forum.php?id=16

Hasson ------->>>> http://www.hairlossexperiences.com/view_forum.php?id=41

Rahal ------->>>> http://www.hairlossexperiences.com/view_forum.php?id=36

[quote author=Leone link=topic=3066.msg55685#msg55685 date=1309247361]

o rahal ναι...κανει και φυε.....
[/quote]

Αφου ειδα αρκετα αποτελεσματα απ'ολους,μπορω με σιγουρια να πω οτι κανεις δεν ειναι τελειος(προφανως ειναι οι καλυτεροι ομως) αλλα αν επελεγα εναν αυτος θα ηταν ο rahal.
Ολα αυτα χωρις να εχω καποια εμπειρια.Μονο απ'οτι ειδα στις εικονες.

Panos1982

Well-Known Member

vag25 είπε:
Αφου ειδα αρκετα αποτελεσματα απ'ολους,μπορω με σιγουρια να πω οτι κανεις δεν ειναι τελειος(προφανως ειναι οι καλυτεροι ομως) αλλα αν επελεγα εναν αυτος θα ηταν ο rahal.

O rahal εχει ανεβει πολυ τον τελευταιο καιρο......
Ωστοσο.....κανεις δεν ειναι τελειος....αλλα να μην ξεχναμε οτι ολοι οι γιατροι.....ακομα και οι καλυτεροι....εχουν να τα βαλουν παντα με εναν κακο δαιμονα......την περιορισμενη δοτρια.....και το οτι αυτη δεν φτανει για να καλυψει και να αναπληρωσει ολες τις τριχες που εχουν χαθει.....οι γιατροι πρεπει να καλυψουν με μαλλια ενα ολοκληρο κεφαλι......αλλα η δοτρια τους δινει συνηθως το πολυ το 1/4 απ τα θυλακια που χαθηκαν..... (μιλαω για τα μεγαλα νοργουντ) οποτε μην ψαχνεις το τελειο....

Μπλουζα