Απ: Ενα βημα πριν την μεταμοσχευση
καπαμαρου....οταν ειπε ο παυλος οργιαστε ελευθερα....δε νομιζω να ενοουσε αυτο που καταλαβες......0χα0χα0αχ0αχ0αχ0α.....
και μπαινω στο θεμα.....
λοιπον παυλο....σαν εμπειρος γιατρος που εχω γινει πλεον...

πιστευω οτι στην περιπτωση σου πρεπει να γινει το εξης.....
καταρχην οτι πω....ειναι αυτα που θα εκανα εγω αν ειχα το κεφαλι σου.....
1ον) θα πηγαινα για στριπ φυσικα.....
2ον) θα αρχιζα φιναστεριδη καποιους μηνες πριν την επεμβαση......πρωτον για να δεις πως αντιδρας....και 2ον ακομα και να την κοψεις μετα.....η φινα ομως σε βοηθαει και προσφερει πολλα κατα την διαρκεια του χειρουργειου και ειναι οπλο κατα του σοκλοςς....οποτε χρησιμοποιησε την ενα τριμηνο πριν και 2 μηνες μετα το χειρουργειο αν γινεται....
3ον) πιστευω οτι χρειαζεσαι περιπου 5000-5500 θυλακες .....(αυτο σημαινει οτι πρεπει να κανεις scalp excersises) η κατανομη ειναι στο περιπου 3000 μπροστα η λιγο παραπανω....και 2000 πισω πανω κατω......τοσα χρειαζεσαι για να εχεις ενα κεφαλι με μαλλια....και οχι ενα κεφαλι που να "δειχνει" οτι εχει μαλλια αλλα στην ουσια να μην εχει.....πιστευω να καταλαβες τι ενοοω....
4ον) ο γιατρος που μπορει να κανει αυτη την επεμβαση και εχει εμπειρια στα μεγαλα στριπ αν θες να τα καλυψεις ολα με την μια.....ειναι ο χασσον.....αν προκειται να μη τα κανεις ολα με την μια και θες πρωτα μπροστα να δεις πως θα παει και μετα πισω,....τοτε μπορεις να επιλεξεις οποιοδηποτε κλινικη απ αυτες που ανεφερες.....ειναι καλες κλινικες....αφαιρεσε τον cole ομως....
Δε μου ερχεται κατι αλλο για την ωρα......αλλα θα ηθελα να μου γραψεις τα review που εκαναν οι παραπανω γιατροι που ανεφερες και επικοινωνησες μαζι τους.....
για να δω με ποιον η με ποιους απ αυτους συμπιπτουν οι αποψεις μου.....και γενικα να δω την φιλοσοφια τους αν γινεται.....
Οτι αλλο θες να ρωτησεις.....το συζηταμε :grandpa: