Ενα βημα πριν την μεταμοσχευση

pavlos

Member
Παιδια καλησπέρα,
Ανοιγω αυτο το θεμα για να δειξω την περιπτωση μου.
Η τριχοπτωση μου αρχισε απο τα 17 περιπου και συνεχιζει μεχρι σήμερα (28 χρονων είμαι)
Χρησιμοποιω εδω και 8 μήνες φίνα με μικρες παρενεργειες( αραιο σπερμα) προβλημα σε στυση δεν εχω ουτε καποιο αλλο σημαδι.
Επισυναπτω φωτογραφιες για να μου πειτε την γνωμη σας σχετικα με μεταμοσχευση.
Εχω μιλησει με Hasson, Rahal, cole και HDC εκει που ψηνομαι περισσοτερο ειναι για HDC.
Οργιαστε ελευθερα :p

Συνημμένα

• IMG_0927.JPG
    IMG_0927.JPG
    246.1 KB · Προβολές: 52

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: Ενα βημα πριν την μεταμοσχευση

:danban2: :danban2: :danban2: :cheers: :cheers: :eat: :zomp: :m01: :1m: :14m: :20:

pavlos

Member

Θα ηθελα να ζητήσω απο τα παιδιά που έχουν κάνει μεταμοσχευση να μου πουν την γνώμη τους.
Εϊναι για μενα η μεταμοσχευση η ειμαι σε ασχημη κατασταση και δεν ενδικνιεται η περιπτωσή μου.
Οποιαδήποτε συμβουλη είναι δεκτή

Typhoon

Member

Εγώ φίλε Pavlo αν και δεν έχω κάνει μεταμόσχευση (ακόμα) θεωρώ πως φυσικά μπορείς να κάνεις επέμβαση, ειδικά από τη στιγμή που πλέον παίρνεις για κάποιο σημαντικό διάστημα φαρμακευτική αγωγή. Θ ασου πρότεινα να έκανες μια επέμβαση (όπου εσύ επιλέξεις τελικά) στο μπροστινό μέρος πυκνώνοντάς το και βλέποντας πως θα πας στο crown όσο περνάει ο καιρός. Εξάλλου το hairline είναι το σημαντικότερο κομμάτι. Ένα θέμα που θα έπρεπε να δεις για μένα είναι τι μέθοδο θα επιλέξεις τελικά.

Panos1982

Well-Known Member

καπαμαρου....οταν ειπε ο παυλος οργιαστε ελευθερα....δε νομιζω να ενοουσε αυτο που καταλαβες......0χα0χα0αχ0αχ0αχ0α..... :D :D

και μπαινω στο θεμα.....

λοιπον παυλο....σαν εμπειρος γιατρος που εχω γινει πλεον... :p
πιστευω οτι στην περιπτωση σου πρεπει να γινει το εξης.....
καταρχην οτι πω....ειναι αυτα που θα εκανα εγω αν ειχα το κεφαλι σου.....
1ον) θα πηγαινα για στριπ φυσικα.....
2ον) θα αρχιζα φιναστεριδη καποιους μηνες πριν την επεμβαση......πρωτον για να δεις πως αντιδρας....και 2ον ακομα και να την κοψεις μετα.....η φινα ομως σε βοηθαει και προσφερει πολλα κατα την διαρκεια του χειρουργειου και ειναι οπλο κατα του σοκλοςς....οποτε χρησιμοποιησε την ενα τριμηνο πριν και 2 μηνες μετα το χειρουργειο αν γινεται....
3ον) πιστευω οτι χρειαζεσαι περιπου 5000-5500 θυλακες .....(αυτο σημαινει οτι πρεπει να κανεις scalp excersises) η κατανομη ειναι στο περιπου 3000 μπροστα η λιγο παραπανω....και 2000 πισω πανω κατω......τοσα χρειαζεσαι για να εχεις ενα κεφαλι με μαλλια....και οχι ενα κεφαλι που να "δειχνει" οτι εχει μαλλια αλλα στην ουσια να μην εχει.....πιστευω να καταλαβες τι ενοοω....
4ον) ο γιατρος που μπορει να κανει αυτη την επεμβαση και εχει εμπειρια στα μεγαλα στριπ αν θες να τα καλυψεις ολα με την μια.....ειναι ο χασσον.....αν προκειται να μη τα κανεις ολα με την μια και θες πρωτα μπροστα να δεις πως θα παει και μετα πισω,....τοτε μπορεις να επιλεξεις οποιοδηποτε κλινικη απ αυτες που ανεφερες.....ειναι καλες κλινικες....αφαιρεσε τον cole ομως....

Δε μου ερχεται κατι αλλο για την ωρα......αλλα θα ηθελα να μου γραψεις τα review που εκαναν οι παραπανω γιατροι που ανεφερες και επικοινωνησες μαζι τους.....
για να δω με ποιον η με ποιους απ αυτους συμπιπτουν οι αποψεις μου.....και γενικα να δω την φιλοσοφια τους αν γινεται.....

Οτι αλλο θες να ρωτησεις.....το συζηταμε :grandpa:

pavlos

Member

Φίλε typhoon, όλες οι γνώμες είναι δεκτές και απο εκεινους που έχουν κάνει μεταμοσχευση αλλα και απο αυτούς που δεν έχουν κάνει.
Η μέθοδος που σκέφτομαι να κάνω είναι strip (για λόγους επίτευξης του μεγιστου των μοσχευμάτων , κόστους αλλα και οτι σκέφτομαι να κάνω 2 strip και εαν πάνε όλα καλα να προβώ εάν χρειαστεί μετα απο χρόνια σε μία πύκνωση με fue).
Η αλήθεια είναι ότι σκέφτομαι οπως πολύ σωστά είπες sτο πρώτο strip να φτιάξω μια πολύ καλή Hairline προχωρόντας προς τα πίσω όπου φτάσω.Πιστεύω οτι θα μου ανεβάσει πολυ την ψυχολογία και με toppik θα μπορώ να κρύβω τα κενά πίσω.
Το δεύτερο strip θα είναι η συνέχεια του πρώτου που θα καταλήξει μέχρι τέλος στο crow, επίσης θα γεμίσω κενά που έμειναν μπροστά απο την πρώτη μεταμόσχευση.
Ετσι πιστεύω θα καταφέρω να κάνω μία γενικά πολϋ καλή πύκνωση σε όλο το τριχοτό της κεφαλίς(βέβαια θα δείξει απο την πρώτη εάν η τρίχα μου και γενικά τα χαρακτηριστικά ΄του μαλλιού είναι τέτοια που θα μπορέσουν να δώσουν ένα πολυ καλό αποτέλεσμα)
Σε γενικές γραμμές πιστεύω οτι όλες οι Εταιρείες που μίλησα είναι απο τις πολύ αξιόλογες οπότε και τα αποτελέσματα πάνω κάτω τα ίδια.
Επίσης σκοπός είναι απο τις φωτογραφίες που έβαλλα να καταφέρω ένα πάνω απο 50% γέμισμα , έτσι δεν θα φαίνεται καθόλου το δέρμα και με μία πολυ καλυ σε πύκνωση hairline δεν θα έχω κανένα θέμα με τα μαλλία μου πλέον.
Τέλος θα ήθελα Typhoon να σε ευχαριστήσω που μπήκες στον κόπο να μου πεις την γνώμη σου΄!!!!!!!

pavlos

Member

Thanks φιλε πάνο και νόμιζα οτι με ξέχασες!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θα σου στείλω προς το απογευματάκι τις απόψεις των γιατρών, συμφωνώ με αυτά που λές μόνο με τον χασσον έχω ένα θέμα.
Ενώ είχα αποφασίσει για Hasson να χτυπίσω ένα maximum 6000 περίπου graft να το τιγκάρω εχω φοβηθεί απίστευτα απο Haircurse και τσακαλο με αυτα που εχουν γραψει δεν ξέρω .........
Για αυτο είπα μηπως παω HDC .
Οσο για τον καπαμαρου, δεν εννοούσα αυτο, οπως το είπες πάνο, αλλα τον συγχωρώ εαν μου πει και αυτος την αποψή του!!!! ;D
Και παλι thanks δρ. Πανο

pavlos

Member

Επίσης πάνο πέρνω φίνα εδώ και 8 μήνες χωρις κάποιες παρενέργιες και δεν σκεφτομαι να την σταματησω.(proscar των 5 ml) το κόβω σε 4 κομμάτια .
Μονο scalp excersises πρεπει να ξεκινήσω (θέλει εαν δεν κάνω λάθος 30 λεπτα την ημέρα 6 μήνες πρίν την μεταμόσχευση).
Πιστεύεις δηλαδή οτι αξίζει στην περιπτωσή μου η μεταμόσχευση????

Panos1982

Well-Known Member

τα σκαλπ εξερσαιζ γινονται 2 μηνες πριν τηην επεμβαση......

Φυσικα αξιζει η μεταμοσχευση.,....και μαλιστα εχω την εντυπωση ετσι οπως βλεπω το κεφαλι σου οτι θα εχεις και γαμω τα αποτελεσματα......
δε το λεω για να σου δωσω θαρρος κτλ....οντως το πιστευω οπως βλεπω το σουλουπι σου κ την αραιωση σου.....

Τωρα οσο αναφορα τον γιατρο που θα επιλεξεις.....αυτο θα το κρινεις εσυ....αναλογα με το τι ζητας και τι περιθωρια εχει η τσεπη σου....

εω παντος οταν θα χρειαστει να ξαναπαω για επεμβαση μαλλον παλι χασσον θα παω..η ραχαλ...θα δουμε...

pavlos

Member

Η αλήθεια είναι πως το ίδιο μου είπε και ο Hasson οτι η περιπτωση μου ειναι μια πολυ καλη περίπτωση για μεταμόσχευση (αλλα γενικά γιατρούς κτλ δεν πιστεύω ) εσας πιστεύω παιδία που δεν έχετε κανενα όφελος απο όλα αυτα.
Σε ευχαριστω ρε Πάνο δεν φαντάζεσαι πως μου ανέβασες την ψυχολογιά, εχω μελανχολήσει με την κωλοκαράφλα.
Στα αρ.....α μου τα λεφτά, δίνω τα πάντα για να δω καλο αποτέλεσμα μαζευω με πόνο λεφτα και θα δανειστώ κι όλας, να γίνω ξανα οπως πριν και παω μεχρι την άλλη ακρη τις γης με τα πόδια εαν χρειαστει δεν έχω τετοια θέματα ουτε με γλώσσες ουτε με τίποτα!!!!!!
Αντε ρε Πάνο με συγκίνησες με αυτα που μου λες thanks ρε φιλαράκι!!!!

Panos1982

Well-Known Member

Μια χαρα θα τα πας Παυλο.......στο λεω εγω οτι θα γινεις πολυ δυνατο αποτελεσμα.....
εδω εισαι κι εδω ειμαι...και θα το δεις!!!!

και ειδικα αν μπορεσεις και να συνεχισεις να περνεις φινα χωρις προβληματα.....τοτε θα εισαι σουπερ....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

καπαμαρου....οταν ειπε ο παυλος οργιαστε ελευθερα....δε νομιζω να ενοουσε αυτο που καταλαβες......0χα0χα0αχ0αχ0αχ0α..... :D :D
:beerc :beerc :beerc :1m: :m01: :m01:

kapa

Μέλος του προσωπικού

Οσο για τον καπαμαρου, δεν εννοούσα αυτο, οπως το είπες πάνο, αλλα τον συγχωρώ εαν μου πει και αυτος την αποψή του!!!! ;D
οτι και αν επιλεξεις εισαι σε σωστο δρομο πλεον,αν εκανες επεμβαση πριν να ανακαλυψεις το site τοτε..... :-X

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

kapamarou είπε:
:beerc :beerc :beerc :1m: :m01: :m01:

άστον, δεν βλέπεις τι emoticons βάζει? είναι σε πολύ καλό δρόμο..., πάλι καλά που δεν έβαλε τα "αλλα" emoticons (ξέρει αυτός ;) )

kapa

Μέλος του προσωπικού

:7m: :7m: :22m: :22m: :22m: :22m: :22m: :22m: :22m: :22m:

pavlos

Member

οτι και αν επιλεξεις εισαι σε σωστο δρομο πλεον,αν εκανες επεμβαση πριν να ανακαλυψεις το site τοτε.....

Οχι δεν εχω κανει καμια επεμβαση, εχω ανακαλυψει το φορουμ απο πολυ παλια και εγινα μελος το 2008,
Ευτυχώς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pavlos

Member

Πάνο σχετικα με rahal και Hasson βρίσκω τον Hasson μακραν καλυτερο απο Rahal και εκτος απο αυτο ο Hasson ειναι απο τους ελαχιστους μην πω μοναδικος που εχει video και γενικα αναλυση σε ολα σχεδον τα περιστατικα και δεν εχω δει η ακουσει καποιον απο ελλαδα να εχει παει rahal, οποτε εαν και εχω παρει γνωμη και απο αυτον δεν νομιζω να τον επελεγα.
Γενικα απο οτι βλεπω εαν παω τελικα Hasson και δεν εχω καλο αποτελεσμα δεν πιστευω να με σωσει καποιος αλλος.
Επίσης απο ας πουμε 100 αποτελεσματα του Hasson τα 90 ειναι απιστευτα καλα και 10 μετρια, πιστευω πως εκτος απο τον γιατρο τελικα για να πετυχει η επεμβαση πρεπει και τα χαρακτιριστικα τις τριχας να ειναι τετοια που θα βοηθουν τελικα, απλα ο γιατρος σου δινει το κατι παραπάνω.
Τελος θα ηθελα να πω για ενα περιστατικο που με εχει ψιλοφοβησει απο το site http://www.hairtransplantnetwork.com/blog/blogs_by_doctor.asp?DrID=9
το παιδι aman - AKA - Aman india του οποιου το αποτελεσμα είναι 0% και γιατρος του ειναι ο Hasson.Iσως στον 8 μήνα δει αποτελεσμα αλλα λεω μηπως κάποιοι οργανισμοι αποβαλουν τελικα τα μοσχευματα???? μηπως κάποιοι δεν αντιδρουν καλα τελικα στην μεταμοσχευση ???

mindtrapper

Member

Ο Rahal κάνει καλύτερες hairline κατά την άποψη μου. Για να είμαι και τελείως ειλικρινής, πολύ καλύτερες.

pavlos

Member

Το θεμα ειναι οτι τα περιστατικα του Rahal δεν ειναι σε τοσο μεγαλη αραιωση οπως του Hasson και απο το φορουμ δεν εχει παει κάποιος για να μπορω να βγαλω συμπερασμα.
Μπορει να εχεις και δίκιο και μπορει ο συγκεκριμενος γιατρος να δεινει εκει εμφαση απ οτι οι υπολοιποι.
Αλλα σε εμενα λογο τις αραιωσης δεν πιστευω οτι θα μπορουσε με μια επεμβαση να μου κανει ενα καλο γεμισμα παντου, για αυτο πιστευω δεν ειναι λυση για εμενα.

hairhopefull

New Member

Αγαπητέ Πάνο, γιατί δεν νομίζεις ότι οτι ο Cole δεν είναι καλός? Έχει μεγάλο εκτόπισμα ως γιατρός. Εξάλλου, είναι ο μόνος γιατρός που ξέρω οτι κάνει FUE χωρίς να ξυρίζει την δότρια περιοχή. Θε εκτιμούσα τις απόψεις σου γιατί τον σκέφτομαι ως γιατρό. Δεν μπορώ να εμφανιστώ μετά από μεταμόσχευση με το κεφάλι σαν καθολικός μοναχός.

Μπλουζα