Εναρξη θεραπειας-οχι φινα!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: Εναρξη θεραπειας-οχι φινα!

Και κατι αλλο, μιας και απαντας προθυμα σε ολες μου τις ερωτησεις :worshipper:Διαβαζοντας 80+σελιδες απο το αρθρο σχετικα με τη σπιρο σκεφτομαι να την κανω ακομα πιο πυκνη(20χαπια=2γρ. σε 30μλ οινοπνευμα μετα απιονισμενο νερο 100μλ και 20μλ γλυκερινη.Αυτο το σκεφτομαι επειδη θα βαζω κυριως μπροστα και οχι σε ολο το κεφαλι... Θα μυριζει πολυ ?Μετα απο κανα 20λεπτο θα στεγνωνει για να βαζω KIRKLAND?
θα μυριζει,εμενα προσωπικα μου αρεσει η μυρωδια της,μυριζει σαν το simeco για τις καουρες στο στομαχι.
μετα απο 20-30 λεπτα στεγνωνει και βαζουμε μινοξ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kos1987

New Member

Χαιρεται! Λοιπον εφτιαξα τη λοσιον σπιρο σαν τoυ ΚΑΠΑ αλλα πιο ενισχυμενη...Εντυπωσεις: μυριζει ελαχιστα (ακομα), αλλα μου λαδωνει τα μακρυα μαλλια (οσο ειναι μακρια) ;D.Εαν βαλω λιγο οινοπνευμα ακομα θα διορθωθει καθολου το προβλημα?

Nikos22_

New Member

kapamarou είπε:
Και κατι αλλο, μιας και απαντας προθυμα σε ολες μου τις ερωτησεις :worshipper:Διαβαζοντας 80+σελιδες απο το αρθρο σχετικα με τη σπιρο σκεφτομαι να την κανω ακομα πιο πυκνη(20χαπια=2γρ. σε 30μλ οινοπνευμα μετα απιονισμενο νερο 100μλ και 20μλ γλυκερινη.Αυτο το σκεφτομαι επειδη θα βαζω κυριως μπροστα και οχι σε ολο το κεφαλι... Θα μυριζει πολυ ?Μετα απο κανα 20λεπτο θα στεγνωνει για να βαζω KIRKLAND?
θα μυριζει,εμενα προσωπικα μου αρεσει η μυρωδια της,μυριζει σαν το simeco για τις καουρες στο στομαχι.
μετα απο 20-30 λεπτα στεγνωνει και βαζουμε μινοξ

Kapa την φινα πρεπει να την παιρνει καποιος συγκεκριμενη ωρα? που εχει αποτελεσμα καλυτερο ξερω γω? Επισης το hairgen δεν αναφερει zinc αλλα δεν ξερω εχει πολλα μεσα αυτο..

kapa

Μέλος του προσωπικού

αλλα μου λαδωνει τα μακρυα μαλλια (οσο ειναι μακρια) ;D.Εαν βαλω λιγο οινοπνευμα ακομα θα διορθωθει καθολου το προβλημα?

λογο διαφορετικου δερματος εχουμε μια αποκλιση,βαλε λιγο οινοπνευμα ακομα

kapa

Μέλος του προσωπικού

Kapa την φινα πρεπει να την παιρνει καποιος συγκεκριμενη ωρα? που εχει αποτελεσμα καλυτερο ξερω γω? Επισης το hairgen δεν αναφερει zinc αλλα δεν ξερω εχει πολλα μεσα αυτο..
την φινα οποια ωρα και αν την παρεις το ιδιο ειναι,καλο ειναι ομως να διαλεξεις,πχ μονο πρωι η μονο βραδυ.
δεν εχει zinc

Nikos22_

New Member

kapamarou είπε:
την φινα οποια ωρα και αν την παρεις το ιδιο ειναι,καλο ειναι ομως να διαλεξεις,πχ μονο πρωι η μονο βραδυ.
δεν εχει zinc

Ok Ραππερονι ευχαριστω. 8:00 το απογευμα την παιρνω καθε μερα 15 μερες τωρα βεβαια ακομα χανω μαλλια αλλα δε ν καταλαβαινω κατι. Να σταματησει εντελως την τριχοπτωση δε γινεται πιστευω για τον απλο λογο οτι και στο πισω μερος να τραβηξω ετσι λιγα μαλλια παλι μαζευω.. . Αυτες δεν τις επηρεαζει η DHT οποτε εντελως δεν σταματαει απλα γινεται φυσιολογικη απ οτι καταλαβα και δεν αφηνει την τριχα να μπει στο τελευταιο σταδιο ζωης

kapa

Μέλος του προσωπικού

Ok Ραππερονι ευχαριστω. 8:00 το απογευμα την παιρνω καθε μερα 15 μερες τωρα βεβαια ακομα χανω μαλλια αλλα δε ν καταλαβαινω κατι. Να σταματησει εντελως την τριχοπτωση δε γινεται πιστευω για τον απλο λογο οτι και στο πισω μερος να τραβηξω ετσι λιγα μαλλια παλι μαζευω.. . Αυτες δεν τις επηρεαζει η DHT οποτε εντελως δεν σταματαει απλα γινεται φυσιολογικη απ οτι καταλαβα και δεν αφηνει την τριχα να μπει στο τελευταιο σταδιο ζωης
οτι ωρα σε βολευει,κοντα στους 8 μηνες θα αρχισει να μειωνετε η τριχοπτωση

kos1987

New Member

Ρε παιδια παρατηρησεις μετα απο χρηση τοπικης σπιρο 2 ημερων:Εχω την εντυπωση οτι τα χειλη μου εμφανιζονται λιγο αφυδατωμενα οχι τπτα σοβαρο απλως το αναφερω σαν παρενεργεια (βεβαια εχω σκασει στη ζεστη...).Ουτε αυξηση ουρου ουτε πονος ή μεγαλο βυζι ακομα ;DΑκομη παρατηρησα οτι ειχα 2 μπιμπικακια σαν ακμη πανω απο τα φρυδια και ενω ηταν εκει για 10 μερες σιγουρα, απο χθες μικρυναν κατα 95+%.ΤΥΧΑΙΟ?

kapa

Μέλος του προσωπικού

Ρε παιδια παρατηρησεις μετα απο χρηση τοπικης σπιρο 2 ημερων:Εχω την εντυπωση οτι τα χειλη μου εμφανιζονται λιγο αφυδατωμενα οχι τπτα σοβαρο απλως το αναφερω σαν παρενεργεια (βεβαια εχω σκασει στη ζεστη...).παρατηρησα οτι ειχα 2 μπιμπικακια σαν ακμη πανω απο τα φρυδια και ενω ηταν εκει για 10 μερες σιγουρα, απο χθες μικρυναν κατα 95+%.ΤΥΧΑΙΟ?
δεν ειναι τυχαιο,ειναι δυο λειτουργειες του συγκεκριμενου φαρμακου

kos1987

New Member

Αυτο σημαινει οτι απορροφαται καλα και με γλυκερινη/οινοπνευμα γιατι ειχα καποιους ενδοιασμους οσον αφορα το "οχημα".Ενταξει μπορει να μην ειναι ferrari οπως η pg αλλα τη δουλεια του την κανει ;D

kapa

Μέλος του προσωπικού

kos1987 είπε:
Αυτο σημαινει οτι απορροφαται καλα και με γλυκερινη/οινοπνευμα γιατι ειχα καποιους ενδοιασμους οσον αφορα το "οχημα".Ενταξει μπορει να μην ειναι ferrari οπως η pg αλλα τη δουλεια του την κανει ;D
η γλυκερινη κανει καλη αποροφηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα