Εναρξη θεραπειας-οχι φινα!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

kos1987

New Member
Γεια σας, 2 μερες πριν ημουν ετοιμος να αρχισω θεραπεια με φινα ομως διαβαζοντας εδω διαφορα και με αποκορυφωμα την ψηφοφορια για τις παρενεργειες της αποφασισα να μην ασχοληθω ΚΑΝ μ'αυτην... ;)Διαβαζοντας αρκετα αρθρα σχετικα με τοπικα dht blocker και αλλα εχω μπερδευτει...Λεω να αρχισω με spiro αλλα δεν ξερω με ποια συνταγη... ακομη λεω να παραγγειλω regain αφρο που δεν αφηνει λιπαρα μαλλια (ετσι λενε) και να το συνδυασω με αιρολ στους κροταφους οπως προτεινει και ο kapamarou.Ακομη θα παρω και ενα fungoral...Η χρηση spiro προυποθετει το καθημερινο λουσιμο?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: Εναρξη θεραπειας-οχι φινα!

καλη επητυχεια οποια θεραπεια και αν ακολουθησεις.
τον kapamarou μην τον πολυπιστευεις,τσεπωνει φακελακια απο φαρμακοβιομηχανιες για να προωθει τα προιοντα τους
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,2642.30.html

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

@καπαμαρού να ήταν μόνο αυτό το πρόβλημα καλά θα ήταν ;D

@kos1987 με οποιαδήποτε τοπική θεραπεία καλό θα ήταν να λούζεσε καθημερινά

kos1987

New Member

kapamarou είπε:
καλη επητυχεια οποια θεραπεια και αν ακολουθησεις.
τον kapamarou μην τον πολυπιστευεις,τσεπωνει φακελακια απο φαρμακοβιομηχανιες για να προωθει τα προιοντα τους
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,2642.30.html

Δεν βοηθας kapamarou...Spiro με ποια συνταγη ωστε να λαδωνει λιγοτερο και να ειναι ενεργη?Regaine σε ολο το κεφαλι ή μονο τοπικα εκει που εμφανιζεται το προβλημα δλδη στους κροταφους?

kapa

Μέλος του προσωπικού

Δεν βοηθας kapamarou...Spiro με ποια συνταγη ωστε να λαδωνει λιγοτερο και να ειναι ενεργη?Regaine σε ολο το κεφαλι ή μονο τοπικα εκει που εμφανιζεται το προβλημα δλδη στους κροταφους?
η συνταγη χωρις προπυλαινογλυκολη ξηραινει πολυ το μαλλι και δεν ειναι δυνατη,η συνταγη με προπυλαινογλυκολη ειναι δυνατη,αν και δεν την εχω δοκιμασει αυτουσια θα λαδωνει λογω το οτι εχει αναλογεια 50% οινοπνευμα 50% προπυλαινογλυκολη.
για να βγει μια λοσιον ουδετερη χρειαζεται 30% προπυλαινογλυκολη,60% οινοπνευμα περιπου.
αν η αραιωση σου ειναι μονο κροταφους, spiro σε ολα τα σημεια που εχεις τριχοπτωση για να τα προλαβεις και μινοξιδιλη στους κροταφους που μεινανε χνουδια

kos1987

New Member

Τωρα μαλιστα ;D ααα και κατι αλλο εαν χρησιμοποιησω airol η μινοξ σε τι συγκεντρωση πρεπει να ειναι?

kapa

Μέλος του προσωπικού

kos1987 είπε:
Τωρα μαλιστα ;D ααα και κατι αλλο εαν χρησιμοποιησω airol η μινοξ σε τι συγκεντρωση πρεπει να ειναι?
μινοξ 5%,την airol αστην για ποιο μετα, μολις σταματησει να σου δινει επανεκφυση η σκετη μινοξιδιλη τα συνδιαζεις και τα δυο και ξεκινανε να φυτρωνουν παλι.
βγαινει σε κρεμα 0,05% και σε gel 0,1%,σε κρεμα ειναι ποιο δυνατη

kos1987

New Member

Sorry που σας τα πρηζω αλλα... εαν χρησιμοποιησω αυτη τη συνταγη για spiro
10 aldactone σε 30ml καθαρο οινοπνευμα σε αδιο μπουκαλακι μινοξιδιλης ερμητικα κλειστο(μια φορα βαρεθυκα να το σφυξω, το οινοπνευμα εξατμηστικε και δεν λιωσανε τα χαπια).μετα απο κανενα 10ωρο το ριχνω ενα ανακατεμα,το μεταφερω σε μεγαλυτερο δοχειο(εχω ενα αδειο azax με ψεκαστηρι).
προσθετω 450ml αποιονισμενο νερο και 20-30ml γλυκερινη

1 Ποσο πρεπει να βαζω?
2 Διαβασα οτι εαν αφαιρεσεις τα περιβλημα απο τα χαπια τοτε δεν βρωμαει ισχυει?
3 θελει ψυγειο?

kapa

Μέλος του προσωπικού

τα aldactone δεν εχουν περιβλημα σαν το proscar.
αυτην την συνταγη χρησιμοποιω τωρα,λογο παρα πολυ μικρης περιεκτικοτητας δεν εχει καθολου μυρωδια και ειναι εντελως ουδετερη σε θεμα ξηροτητας,λιπαροτητας στο μαλλι(κατι που το επιδιωξα)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

1 Ποσο πρεπει να βαζω?
οσο χρειαζεται για να καλυψεις την επιφανεια της τριχοπτωσης

ενας πολυ καλος λογος για να την εχεις ψηγειο ειναι οτι η διαφορα θερμοκρασιας δερματος λοσιον σε βοηθαει να καταλαβεις μεχρι ποια σημεια εχεις καλυψει

kos1987

New Member

Λοιπον αυριο παω φαρμακειο και περνω τα υλικα για τη spiro μονο που θα την κανω σαν του kapamarou αλλα σε διπλασια συγκεντρωση(θα βαλω τις μισες ποσοτητες διαλυτων).Λετε να την ακουσω ή να κανω κανα βυζι σαν του σβαρτζενεγκερ? :D
Επισης θα παρω και fungoral 2% αλλα θελω να ρωτησω κατι:Οταν χρησιμοποιω το σαμπουαν της apivita propoline hairloss for men τοτε με τρωει το κεφαλι μου παρα πολυ.Εαν μετα το σαμπουαν βαλω ενα αλλο του εμποριου π.χ ultrex τοτε δεν εχω μεγαλη φαγουρα.Το ιδιο θα συμβαινει και με το fungoral?
Εαν παρω την KIRKLAND MINOXIDIL 5% απο αμερικα παιζει να εχω τπτα μπλεξιματα με το τελωνειο?

kapa

Μέλος του προσωπικού

Λοιπον αυριο παω φαρμακειο και περνω τα υλικα για τη spiro μονο που θα την κανω σαν του kapamarou αλλα σε διπλασια συγκεντρωση(θα βαλω τις μισες ποσοτητες διαλυτων).

καλη αρχη
Λετε να την ακουσω ή να κανω κανα βυζι σαν του σβαρτζενεγκερ?
θα τα φτιαξουμε με nolvadex

http://el.steroidset.com/nolvadex-tamoxifen-citrate
Επισης θα παρω και fungoral 2% αλλα θελω να ρωτησω κατι:Οταν χρησιμοποιω το σαμπουαν της apivita propoline hairloss for men τοτε με τρωει το κεφαλι μου παρα πολυ.Εαν μετα το σαμπουαν βαλω ενα αλλο του εμποριου π.χ ultrex τοτε δεν εχω μεγαλη φαγουρα.Το ιδιο θα συμβαινει και με το fungoral?
το ultrex εχει ψευδαργυρο και μπορει να μπλοκαρει την μινοξιδιλη,κατα τα αλλα δεν θα εχει πολυ σημασια το σαμπουαν μιας και θα εχεις την λοσιον ολο το 24ωρο σχεδον στο κεφαλι

Nikos22_

New Member

kapamarou είπε:
Λοιπον αυριο παω φαρμακειο και περνω τα υλικα για τη spiro μονο που θα την κανω σαν του kapamarou αλλα σε διπλασια συγκεντρωση(θα βαλω τις μισες ποσοτητες διαλυτων).

καλη αρχη
Λετε να την ακουσω ή να κανω κανα βυζι σαν του σβαρτζενεγκερ?
θα τα φτιαξουμε με nolvadex

http://el.steroidset.com/nolvadex-tamoxifen-citrate
το ultrex εχει ψευδαργυρο και μπορει να μπλοκαρει την μινοξιδιλη,κατα τα αλλα δεν θα εχει πολυ σημασια το σαμπουαν μιας και θα εχεις την λοσιον ολο το 24ωρο σχεδον στο κεφαλι

Ελα ρε ΚΑΠΑ αλανι με τους bomfunk χαχαχ. Ατακα " Δεν κανω airchair γιατι θα φανει η αραιωση στην κορυφη "

kos1987

New Member

το ultrex εχει ψευδαργυρο και μπορει να μπλοκαρει την μινοξιδιλη? Δλδη ποιο δεν εχει?

kos1987

New Member

kapamarou είπε:
[quote author=kos1987 link=topic=3123.msg56519#msg56519 date=1310581677]
το ultrex εχει ψευδαργυρο και μπορει να μπλοκαρει την μινοξιδιλη? Δλδη ποιο δεν εχει?
johnson baby shampoo
[/quote]
Οκ θα αγορασω και απο αυτο! Thanks!
Και κατι αλλο, μιας και απαντας προθυμα σε ολες μου τις ερωτησεις :worshipper:Διαβαζοντας 80+σελιδες απο το αρθρο σχετικα με τη σπιρο σκεφτομαι να την κανω ακομα πιο πυκνη(20χαπια=2γρ. σε 30μλ οινοπνευμα μετα απιονισμενο νερο 100μλ και 20μλ γλυκερινη.Αυτο το σκεφτομαι επειδη θα βαζω κυριως μπροστα και οχι σε ολο το κεφαλι... Θα μυριζει πολυ ?Μετα απο κανα 20λεπτο θα στεγνωνει για να βαζω KIRKLAND?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα