Εναλλακτικες δοσεις φιναστερίνης

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

badday

New Member
Σκεφτηκα να ανοιξω το θεμα για να συγκεντρωθουν οι εμπειριες οσων δεν λαμβανουν την κλασικη δοση 1mg ημερησιως φιναστερινης.
Όποιος παίρνει δοση φιναστερινης εκτος της προτεινόμενης ας γράψει για αποτελεσματα και sides
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

danceworld_2001

Well-Known Member
Απ: Εναλλακτικες δοσεις φιναστερίνης

4ος 2005 - μέσα 2007 = 1/4 με τρομερά αποτελέσματα και καμία παρενέργεια, ίσως λίγο πεσμένη λίμπιντο

μέσα 2007 - 9ος 2008 = 1/3 δίχως καμία παρενέργεια (πεσμένα λίμπιντο μόνο) και κράτησα το μαλλί άθικτο χωρίς regain. Όμως σταματώντας εντελώς την φίνα για να καθαρίσω, μέσα σε 2 μήνες εμφάνισα συμπτώματα προστατίτιδας που κράτησαν 1 χρόνο.

10ος 2009 - σήμερα = 1/5 δίχως καμία παρενέργεια, λίμπιντο άψογη, αποτελέσματα πολύ καλά.
 
Απ: Εναλλακτικες δοσεις φιναστερίνης

μπορεις να μας εξηγησεις τι ειναι η προστατιτιδα;;;;;;;;;;και ποια βεβαια τα συμπτωματα της;
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Απ: Εναλλακτικες δοσεις φιναστερίνης

iraklisbowie είπε:
μπορεις να μας εξηγησεις τι ειναι η προστατιτιδα;;;;;;;;;;και ποια βεβαια τα συμπτωματα της;

Εισαγωγή
Αποτελεί τη συνηθέστερη ουρολογική διάγνωση σε άνδρες νεώτερους των 50 ετών και την τρίτη κατά σειρά, σε άνδρες άνω των 50 ετών. Με απλά λόγια, η προστατίτιδα είναι μια φλεγμονή του προστάτη αδένα. Η προστατίτιδα δεν θεωρείται σήμερα μία ξεχωριστή νοσολογική οντότητα, αλλά ένα σύνδρομο που παρουσιάζεται με ένα φάσμα συμπτωμάτων που συμβαδίζουν με φλεγμονή ή λοίμωξη του προστατικού αδένα

Παθογένεια
Η κύρια οδός μόλυνσης των προστατικών αδενίων είναι η παλινδρόμηση μολυσμένων ούρων από την ουρήθρα στην περιφερική ζώνη του προστάτη, μέσω των προστατικών πόρων (ανιούσα μόλυνση). Περιγράφονται επίσης η λεμφογενής και η αιματογενής μόλυνση από το ορθό ή από απομακρυσμένες εστίες. Η Escherichia coli είναι μακράν το συνηθέστερο παθογόνο στην προστατίτιδα. Άλλοι παθογόνοι μικροοργανισμοί είναι τα Enterobacter, Proteus, Klebsiella και Pseudomonas spp.

Ταξινόμηση
Η νέα ταξινόμηση της προστατίτιδας (Drach, 1978) βασίζεται στην μικροσκοπική εξέταση και καλλιέργεια του προστατικού εκκρίματος. Ανάλογα με τα κλινικά ευρήματα, λοιπόν, διακρίνουμε τις εξής νοσολογικές οντότητες:

* Οξεία μικροβιακή προστατίτιδα
* Χρόνια μικροβιακή προστατίτιδα
* Χρόνια μη μικροβιακή προστατίτιδα
* Πυελοπερινεικό σύνδρομο (Προστατοδυνία)

Από τους ασθενείς που αναφέρουν συμπτώματα προστατίτιδας, ένα 5% πάσχει από μικροβιακή προστατίτιδα, 65% πάσχει από μη μικροβιακή προστατίτιδα, ενώ το υπόλοιπο 30% πάσχει από προστατοδυνία. Η μικροβιακή προστατίτιδα (οξεία ή χρόνια), αν και αφορά μόνο το 5% των περιπτώσεων, πρέπει να λαμβάνεται πάντα σοβαρά υπ' όψιν.

1. ΟΞΕΙΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑ

Είναι η οξεία φλεγμονή του προστάτη αδένα, αφορά κυρίως άνδρες νεαρής ηλικίας. Εκδηλώνεται με έντονα και θορυβώδη τοπικά και γενικά φαινόμενα, όπως:

* Ταχεία έναρξη συμπτωμάτων
* Υψηλός πυρετός με ρίγη
* Χαμηλή οσφυαλγία, υπερηβικό και περινεικό άλγος
* Δυσουρία, συχνουρία, επιτακτική ούρηση.

Η πρώιμη διάγνωση και θεραπεία είναι πολύ σημαντική, τόσο για τον έλεγχο των συμπτωμάτων, όσο και για την αποφυγή επιπλοκών (γενικευμένη σήψη, απόστημα προστάτη).

Διάγνωση: στην δακτυλική εξέταση (καλό είναι να αποφεύγεται γιατί υπάρχει ο κίνδυνος βακτηριαιμίας) ο προστάτης είναι αυξημένου μεγέθους, υπό τάση, επώδυνος, ζυμώδης και θερμός. Ο σχηματισμός μικροαποστημάτων είναι συχνός, αυτά δε συχνά συνενώνονται και σχηματίζουν μεγαλύτερα αποστήματα.
Οι εργαστηριακές παράμετροι περιλαμβάνουν λευκοκυττάρωση, έντονη πυουρία και βακτηριουρία. Η διάγνωση μπορεί να επιβεβαιωθεί με υπερηχογραφικό έλεγχο ή και αξονική τομογραφία.

Θεραπεία: στην οξεία προστατίτιδα, λόγω της διάσπασης του προστατικού φραγμού, όλα σχεδόν τα φάρμακα διαχέονται στον προστατικό ιστό. Οι ουροκαλλιέργειες θα κατευθύνουν την αντιβιοτική θεραπεία, συνήθως συνιστάται η χορήγηση αμινογλυκοσίδης παρεντερικά για 7-10 ημέρες και κατόπιν η από του στόματος χορήγηση ενός αντιβιοτικού (τριμεθοπρίμη-σουλφομεθοξασόλη, φλουοροκινιλόνη) διάρκειας 4 εβδομάδων, με στόχο την αποτροπή εμφάνισης χρόνιας βακτηριακής προστατίτιδας.

Επιπλοκές: Επίσχεση ούρων, η οξεία αύξηση των διαστάσεων του προστάτη αδένα που φλεγμαίνει, μπορεί να προκαλέσει κατακράτηση ούρων. Στην περίπτωση αυτή προτιμάται η υπερηβική παρακέντηση της κύστης.
Απόστημα προστάτη, συνήθης επιπλοκή (70%), κυρίως σε ασθενείς που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη ή χρόνια νεφρική ανεπάρκεια. Η θεραπεία περιλαμβάνει αντιβιοτική αγωγή σε συνδυασμό με χειρουργική παροχέτευση του αποστήματος.

2. ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΚΤΗΡΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑ
Χαρακτηρίζεται από εμμένουσα βακτηριακή αποίκιση των προστατικών αδενίων, συνήθως ασυμπτωματική. Είναι η πιο συνηθισμένη αιτία υποτροπιάζουσας λοίμωξης των ουροφόρων οδών στον άνδρα. Ενοχοποιούνται συνήθως Gram αρνητικά βακτηρίδια.
Η συμπτωματολογία είναι παρούσα μόνο όταν υπάρχουν βακτήρια στα ούρα και εμφανίζεται με ένα ευρύ φάσμα κλινικών εκδηλώσεων, ήπιας κυρίως μορφής.

Ερεθιστικά συμπτώματα :

* δυσουρία
* συχνουρία
* έπειξη προς ούρηση
* ερεθισμός του έξω στομίου της ουρήθρας
* αίσθημα κνησμού κατά μήκος της ουρήθρας
* Αλγος περιγεννετικής χώρας, συνήθως αμβλύ, κάποτε υπερηβικό, σπάνια η χαμηλή οσφυαλγία

Σεξουαλικές διαταραχές:

* ελάττωση της libido
* επώδυνη πρώιμη εκσπερμάτιση
* επώδυνες νυκτερινές στύσεις

Διάγνωση: η δακτυλική εξέταση του προστάτη συνήθως είναι αρνητική, άλλες φορές δίνει ευρήματα όπως μια γενική ή τοπική τάση, περιοχές υπόσκληρες ή οζώδεις, ή τέλος περιοχές με ζυμώδη σύσταση που υποδηλώνουν πιθανή φλεγμονή του αδένα. Κριτήριο για τη διάγνωση αποτελεί η παρουσία παθογόνων μικροοργανισμών στις καλλιέργειες ούρων και προστατικού εκκρίματος.
Στην περίπτωση που οι καλλιέργειες ούρων είναι στείρες, προβαίνουμε στις τμηματικές ουροκαλλιέργειες, ποσοτικές καλλιέργειες δηλαδή, που στόχο έχουν να εντοπίσουν βακτήρια σε ένα συγκεκριμένο τμήμα της ουροφόρου οδού (Μέθοδος Stamey-Meares).
Συνήθως, στέλνονται για καλλιέργεια 4 δείγματα. Το πρώτο δείγμα (VB1) αποτελείται από τα πρώτα 10 ml ούρων και αντιστοιχεί στο περιεχόμενο της ουρήθρας. Ένα θετικό τέτοιο δείγμα είναι ένδειξη ουρηθρίτιδας ή/και προστατίτιδας. Το δεύτερο δείγμα (VB2) αντιστοιχεί στο περιεχόμενο της ουροδόχου κύστης και αποτελεί ένδειξη κυστίτιδας. Ακολουθεί μάλαξη του προστάτη και λαμβάνεται το τρίτο δείγμα προστατικού εκκρίματος (EPS) και τέλος ένα δείγμα ούρων (VB3) που αντιστοιχεί στο μετά μάλαξη δείγμα ούρων και περιέχει ούρα και προστατικό έκκριμα μαζί. Θετικό EPS ή VB3 αποτελούν ένδειξη προστατικής λοίμωξης.

Θεραπεία: απαιτείται παρατεταμένη χρήση αντιβιοτικών, με αμφίβολα αποτελέσματα. Θεραπεία εκλογής αποτελούν οι φλουοροκινολόνες που επιτυγχάνουν υψηλή συγκέντρωση στον προστατικό ιστό. Χρήσιμη είναι και η τριμεθοπρίμη-σουλφαμεθοξασόλη. Η διάρκεια της θεραπείας δεν πρέπει να είναι μικρότερη των 6 εβδομάδων. Σε ασθενείς μα λιθίαση προστάτου, η οποία είναι εστία μικροβίων και συντελεί στις συχνές υποτροπές, απαιτείται χρόνια χημειοπροφύλαξη.

3. ΧΡΟΝΙΑ ΜΗ ΒΑΚΤΗΡΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑ
Πολλοί ασθενείς με ήπια δυσουρικά ενοχλήματα και άλγος στην περιγεννετική χώρα, δεν παρουσιάζουν παθογόνους μικροοργανισμούς στις καλλιέργειες του προστατικού υγρού και των ούρων.

Η διάγνωση της μη βακτηριακής προστατίτιδας βασίζεται στην ανεύρεση μεγάλου αριθμού πυοσφαιρίων στην μικροσκοπική εξέταση του προστατικού εκκρίματος. Επίσης, η ανεύρεση μεγάλου αριθμού λιποσωματίων (μεγάλα μακρόφαγα, πλούσια σε λίπος) είναι παθογνωμωνική προστατικής φλεγμονής.

Αιτιολογικοί παράγοντες της μη βακτηριακής προστατίτιδας, όπως χλαμύδια, τριχομονάδες, μυκοπλάσματα κ. ά. Δεν έχουν επαληθευθεί εργαστηριακά. Θεραπεία: λόγω της μη απομόνωσης του παθογόνου μικροοργανισμού, συνήθως χρησιμοποιείται κάποιο αντιβιοτικό ευρέως φάσματος : δοξυκυκλίνη, τετρακυκλίνη, ερυθρομυκίνη.

4. ΠΥΕΛΟΠΕΡΙΝΕΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ (ΠΡΟΣΤΑΤΟΔΥΝΙΑ)
Η οντότητα αυτή χαρακτηρίζεται από την ύπαρξη συμπτωμάτων (δυσουρία, περιγεννετικό άλγος) χωρίς να εντοπίζεται φλεγμονώδης ή λοιμώδης διεργασία (απουσία πυοσφαιρίων και παθογόνων μικροοργανισμών στην μικροσκοπική εξέταση και στην καλλιέργεια του προστατικού υγρού.
Οι ασθενείς με πυελοπερινεικό σύνδρομο πρέπει να υποβάλλονται σε πλήρη ουροδυναμικό έλεγχο. Συχνά οι ασθενείς αυτοί παρουσιάζουν δυσυνέργεια του εξωστήρα μυός και του έξω σφιγκτήρα, ή σπαστική μυαλγία του πυελικού εδάφους, με αντίστοιχα ευρήματα αχαλασίας της ουροδόχου κύστης και σύγχρονη σύσπαση του έξω σφιγκτήρα ή υπερτονία του εξωστήρα με σύγχρονη σύσπαση του έξω σφιγκτήρα.

Θεραπεία: οι ασθενείς πρέπει να ενημερώνονται για την φύση του συνδρόμου. Η αγωγή με έναν α-αδρενεργικό αναστολέα και μυοχαλαρωτικά, ίσως έχει κάποια επιτυχία.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
Η προστατίτιδα είναι μια φλεγμονή του προστάτη αδένα.
Τα συμπτώματα της προστατίτιδας περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα κλινικών εκδηλώσεων, συχνά ήπιας μορφής και πολλές φορές ακαθόριστης εντόπισης.
Η προστατίτιδα ταξινομείται σε βακτηριακή και μη βακτηριακή.
Η δακτυλική εξέταση και οι τμηματικές καλλιέργειες ούρων αποτελούν σημεία κλειδιά στην διάγνωση της προστατίτιδας.
Η θεραπεία είναι δύσκολη και μακροχρόνια, οι δε υποτροπές είναι πολύ συχνές.
 
Απ: Εναλλακτικες δοσεις φιναστερίνης

iraklisbowie είπε:
[quote author=dimitris1991 link=topic=2105.msg38669#msg38669 date=1283112589]
δεν εχω να πω πολλα 1/4 καθε μερα.. κανενα side kανενα αποτελεσμα
ρε δημητρη εισαι (υποθετω γεννημενος το 1991) και περνεις φιναστεριδη;
[/quote]
στν αμερικη την δινουν σε παιδια πανω απο 18
 

SANMARTEAN123

New Member
Απ: Εναλλακτικες δοσεις φιναστερίνης

Φίλτατε danceworld πρωτα απ όλα μπράβο για την προσπάθεια και το κόπο σου να μας ενημερώσεις τοσο αναλυτικά.Ομως μπορεις να μας πεις ποσο σοβαρα ηταν τα δικα σου συμπτωματα.Και κατι αλλο.Οταν λες καταπληκτικα αποτελεσματα με φινα μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος.Σ ευχαριστω εκ των προτερων!!!!
 

pairis

New Member
Απ: Εναλλακτικες δοσεις φιναστερίνης

1/5 proscar για 3 μηνες
1/7 προσκαρ για 6 μηνες
1/8 προσκαρ για 3 μηνες

Αποτελεσματα:
Και οι 3 δοσολογιες δινουν παρεμφερη αποτελεσματα με λιγοτερα sides στην 1/8
Συνεχιζω με 1/8 προσκαρ διαλυμενο σε αλκοολη (δλδ 0.6mg/μερα)
 

badday

New Member
Απ: Εναλλακτικες δοσεις φιναστερίνης

danceworld_2001 είπε:
4ος 2005 - μέσα 2007 = 1/4 με τρομερά αποτελέσματα και καμία παρενέργεια, ίσως λίγο πεσμένη λίμπιντο

μέσα 2007 - 9ος 2008 = 1/3 δίχως καμία παρενέργεια (πεσμένα λίμπιντο μόνο) και κράτησα το μαλλί άθικτο χωρίς regain. Όμως σταματώντας εντελώς την φίνα για να καθαρίσω, μέσα σε 2 μήνες εμφάνισα συμπτώματα προστατίτιδας που κράτησαν 1 χρόνο.

10ος 2009 - σήμερα = 1/5 δίχως καμία παρενέργεια, λίμπιντο άψογη, αποτελέσματα πολύ καλά.

1/4 κτλ εννοεις του προσκαρ ε?

balex είπε:
1/5 proscar για 3 μηνες
1/7 προσκαρ για 6 μηνες
1/8 προσκαρ για 3 μηνες

Αποτελεσματα:
Και οι 3 δοσολογιες δινουν παρεμφερη αποτελεσματα με λιγοτερα sides στην 1/8
Συνεχιζω με 1/8 προσκαρ διαλυμενο σε αλκοολη (δλδ 0.6mg/μερα)


τι εννοεις σε διαλυμα αλκοολης? προφανως για τοπικη χρηση μιλας...
 
Απ: Εναλλακτικες δοσεις φιναστερίνης

Κώδικας:
τι εννοεις σε διαλυμα αλκοολης? προφανως για τοπικη χρηση μιλας...

απο το στομα. και εγω σκεφτομε απο δω και περα και να το κανω ετσι
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Απ: Εναλλακτικες δοσεις φιναστερίνης

Πως τη διαλυετε ρε παιδια σε αλκοολη? θελω και εγω να πειραματιστω με μικροτερες δοσεις αλα εχω μονο δισκια των 5 μγκραμ. Θα διαλυθει ομοιογενως σε αλκοολ πχ τσιπουρο? Η κανει ιζημα κ ειναι χειροτερα κ απο το να το κοβω με το μαχαιρι?
 

pairis

New Member
Απ: Εναλλακτικες δοσεις φιναστερίνης

[quote author=dimitris1991 link=topic=2105.msg38688#msg38688 date=1283174103]
Κώδικας:
τι εννοεις σε διαλυμα αλκοολης? προφανως για τοπικη χρηση μιλας...



Εννοω οτι διαλυω το προσκαρ σε ρακι η βοτκα ...και ετσι παιρνω επακριβως την ποσοτητα που θελω....ουτε να κοβω ουτε τιποτα...
 

pairis

New Member
Απ: Εναλλακτικες δοσεις φιναστερίνης

skeptikistis είπε:
Πως τη διαλυετε ρε παιδια σε αλκοολη? θελω και εγω να πειραματιστω με μικροτερες δοσεις αλα εχω μονο δισκια των 5 μγκραμ. Θα διαλυθει ομοιογενως σε αλκοολ πχ τσιπουρο? Η κανει ιζημα κ ειναι χειροτερα κ απο το να το κοβω με το μαχαιρι?


Απλα το σπαω σε 2-3 κομματια και αφου το βαλω στη βοτκα η ουζο, διαλυεται με την μια...αμεσως...απλα με ενα κουνημα ...αυτο ειναι ολο... ;)
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Απ: Εναλλακτικες δοσεις φιναστερίνης

συμπτώματα που είχα ήταν πόνος στο πέος κατά μήκος της ουρήθρας, καυσουρία, νυχτουρία, συχνουρία, πόνος στο όσχεο, πόνος στις αιμορροΐδες. Με λίγα λόγια καθε τρείς και δυο τουαλέτα και αίσθηση ατελούς κένωσης, κάψιμο, το βράδυ με αυτό χάνεις τον ύπνο σου. Και πόνος σαν κάψιμο στο πεος. Τώρα, για τα αποτελέσματα, απλά θα πω οτι χωρίς καν regain με το προσκαρ μόνο είχα κρατήσει τα μαλλιά άθικτα σε nw 1-2 σταθερά για 3 χρόνια χωρίς την παραμικρή απώλεια.

SANMARTEAN123 είπε:
Φίλτατε danceworld πρωτα απ όλα μπράβο για την προσπάθεια και το κόπο σου να μας ενημερώσεις τοσο αναλυτικά.Ομως μπορεις να μας πεις ποσο σοβαρα ηταν τα δικα σου συμπτωματα.Και κατι αλλο.Οταν λες καταπληκτικα αποτελεσματα με φινα μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος.Σ ευχαριστω εκ των προτερων!!!!
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Απ: Εναλλακτικες δοσεις φιναστερίνης

ναι 1/4 του προσκάρ δηλαδή 1.25 mg. Τόσο μου είχε πει η δερματολόγος να το παίρνω αλλά εγώ το έκανα κακώς 1/3 και τώρα 1/5 αυστηρά.

badday είπε:
[quote author=danceworld_2001 link=topic=2105.msg38670#msg38670 date=1283114275]
4ος 2005 - μέσα 2007 = 1/4 με τρομερά αποτελέσματα και καμία παρενέργεια, ίσως λίγο πεσμένη λίμπιντο

μέσα 2007 - 9ος 2008 = 1/3 δίχως καμία παρενέργεια (πεσμένα λίμπιντο μόνο) και κράτησα το μαλλί άθικτο χωρίς regain. Όμως σταματώντας εντελώς την φίνα για να καθαρίσω, μέσα σε 2 μήνες εμφάνισα συμπτώματα προστατίτιδας που κράτησαν 1 χρόνο.

10ος 2009 - σήμερα = 1/5 δίχως καμία παρενέργεια, λίμπιντο άψογη, αποτελέσματα πολύ καλά.

1/4 κτλ εννοεις του προσκαρ ε?

balex είπε:
1/5 proscar για 3 μηνες
1/7 προσκαρ για 6 μηνες
1/8 προσκαρ για 3 μηνες

Αποτελεσματα:
Και οι 3 δοσολογιες δινουν παρεμφερη αποτελεσματα με λιγοτερα sides στην 1/8
Συνεχιζω με 1/8 προσκαρ διαλυμενο σε αλκοολη (δλδ 0.6mg/μερα)


τι εννοεις σε διαλυμα αλκοολης? προφανως για τοπικη χρηση μιλας...
[/quote]
 

Panos1982

Well-Known Member
Απ: Εναλλακτικες δοσεις φιναστερίνης

εγω λεω απο 1μγ να την ριξω στο 0.8 καθε μερα......δε ξερω γιατι.....απλα ετσι να ειμαι πιο σιγουρος οσο αφορα το long term use.......
 
Απ: Εναλλακτικες δοσεις φιναστερίνης

Panos1982 είπε:
εγω λεω απο 1μγ να την ριξω στο 0.8 καθε μερα......δε ξερω γιατι.....απλα ετσι να ειμαι πιο σιγουρος οσο αφορα το long term use.......

πανο με το finasteride EOD που επαιρνες παρατηρησες τπτ τελικα?
 

Panos1982

Well-Known Member
Απ: Εναλλακτικες δοσεις φιναστερίνης

georgehairs είπε:
[quote author=Panos1982 link=topic=2105.msg38722#msg38722 date=1283206070]
εγω λεω απο 1μγ να την ριξω στο 0.8 καθε μερα......δε ξερω γιατι.....απλα ετσι να ειμαι πιο σιγουρος οσο αφορα το long term use.......

πανο με το finasteride EOD που επαιρνες παρατηρησες τπτ τελικα?
[/quote]

διαφορα στο μαλλι οχι.....αν ενοεις αυτο......αλλα για εναμησι δυο μηνες το κανα....ειναι λιγος καιρος για να μπορεσω να κρινω.....γιατι το γυρισα παλι στο καθε μερα μετα....απλα απο 1.25 το μειωσα στο 1μγ......ωστοσο εχω στανταρ καποια αλλη παρενεργεια απ τη φινα την οποια την ψαχνω κ λιγο τωρα στο νετ.......και σε λιγο που θα μαζεψω πληροφοριες θα σου πω.....
 

giannis1991

Well-Known Member
Απ: Εναλλακτικες δοσεις φιναστερίνης

Panos1982 είπε:
εγω λεω απο 1μγ να την ριξω στο 0.8 καθε μερα......δε ξερω γιατι.....απλα ετσι να ειμαι πιο σιγουρος οσο αφορα το long term use.......

γτ ξαναγυρισες στο καθημερινο????ειδεσ τπτ η φοβηθηκες???
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα