Ενέσεις Πλακούντα

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

danceworld_2001

Well-Known Member
Καλησπέρα σε όλους. Πριν από λίγο γύρισα από το φαρμακείο που αγόρασα propoline shampoo για το καθημερινό μου λούσιμο. Εκεί είχα μια συζήτηση για θεραπείες με την φαρμακοποιό μου που γνωρίζω πάνω από 20 χρόνια και είναι αξιόπιστη. Ο άντρας της ειναι ουρολόγος και με είχε παρακολουθήσει όταν είχα παρενέργειες από την φίνα παλιά.

Εκεί μου εκμυστηρεύτηκε το παρακάτω...

ο άντρας της (45 σχεδόν) είχε αντιμετωπίσει στα 28 του μεγάλο πρόβλημα τριχόπτωσης. Είναι Ιταλός και εκεί έζησε και σπούδασε. Τον πήγε ο πατέρας του σε κορυφαίο πανεπιστημιακό γιατρό της Ιταλίας (εποχή περίπου 1980). Εκεί διαγνώστηκε ΑΑ. Του χορηγήθηκε για 3 χρόνια με ένεση απο τα οπίσθια πλακούντας απο ζώα.

Το διάλυμα αυτό είναι παρόμοιο με τον πλακούντας των εγκύων. Οι έγκυες όταν βρίσκονται σε τοκετό, έχουν εξαιτίας του πλακούντας, αυξημένη προγεστερόνη στο σώμα του, με αποτέλεσμα να μην έχουν την περίοδο αυτή ίχνος τριχόπτωσης. Του χορήγησαν λοίπον 5 cc μέρα παρά μέρα ενέσεις πλακούντας για 3 χρόνια με 3μηνες διακοπές και έβγαλε όλα του τα μαλλιά ενώ είχε φτάσει σε nw περισσότερο από 4, και τα κράτησε ως και σήμερα χωρίς καμία άλλη θεραπείας εκτός απο τα χρόνια αυτά. Τον έχω δεί και είναι τούμπανο, nw 0.

Οπότε.. ΕΝΕΣΕΙΣ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ στο εδώλιο... τι γνωρίζουμε γι αυτό;;;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member
Απ: Ενέσεις Πλακούντα

κοιτα ενταξει ακομα και να ειχε δικιο σε οσα σου ειπε..........μου φαινεται λιγο κουλο να ηταν η λυση στο προβλημα ο πλακουντας και να το ξερουν απ το 1980 και να μην εχει βγει στο προσκυνιο ακομα στο 2010.........30 χρονια ειναι αυτα....δε μπορει...θα ειχε κυκλοφορησει το μυστικο δε παιζει.......
εγω ειμαι επιφυλακτικος κ πιστευω οτι ειναι μουφα.......

Αλλα ας απαντησει καλυτερα ο Ακης......δικο του ειναι το φορουμ...οποτε θα κανει τις ψακτικες του.....και θα παρει πιο επισημη θεση πανω στο θεμα!!!!

danceworld_2001

Well-Known Member

και εγώ μούφα το κόβω, μάλλον κάτι εποχιακό και πρόσκαιρο είχε και έγινε καλά και το απέδωσε σε αυτό. Αλλά ας μας πεί ο Άκης.

ApofasismenosPsyxakias

Καραφλοφυτευθείς Νεο-Κουκλεντές

Έτσι γενικά και αόριστα ακούγεται όντως μούφα.

Πάντως επειδή είναι εντελώς "ανορθόδοξη" θεραπεία και ο πλακούντας είναι τίγκα στη θρέψη και το DNA, σε ένα πλαίσιο επιστημονικής φαντασίας ακούγεται καλό.

Για να χει την όποια βάση, θα πρέπει να σου πει το όνομα του καθηγητή, να επικοινωνήσεις μαζί του, να δεις αν υπάρχουν αρχεία της θεραπείας (Μια τέτοια επιτυχία θα χε το δίχως άλλο μεγάλη προβολή) καθώς και φωτογραφίες του συζύγου πριν, κατά τη διάρκεια και μετά.

Αλλιώς νταξ' και γω έχω ένα καλλικάντζαρο κάτω απ'το κρεβάτι και μου φουντώνει μπούκλες :D

badday

New Member

urban myth!!

Τωρα αφου σου το ειπε προσωπικα και την γνωριζεις κιολας θα ελεγα να κανεις μια συζητηση με τον αντρα της, να σου πει λεπτεμερειες.

Το βασικοτερο ειναι, αυτο που ειπε ο πανος. Αν υπηρχε κατι που να γιατρευει την ΑΑ, θα το γνωριζαμε.
Και ο φοβερος καρπος απο τα βαθυ της ζουγκλας να δουλευει, θα το μαθουμε ..δεν θα στο πει κανεις σε μυστικο ουτε θα το διαβασεις σε κανενα ξεχασμενο βιβλιο σε καπιο μπαουλο.

Με λιγα λογια οταν βρεθει η θεραπεια θα Βουιξει ο τοπος ...η αλλιως θα καει το πελεκουδι ;D

vayero

Member

??? :chinscratch τι να πει κανεις... ολα παιζουν??? ή απλως ολα ειναι παραμυθι???

danceworld_2001

Well-Known Member

θα την ρωτήσω να μου πει αναλυτικά, πάντως φίδια δεν λέει ούτε αυτή ούτε ο άντρας της, του ξέρω χρόνια, απλά κάτι άλλο έπαιζε ίσως και το απέδωσε στις ενέσεις. Σήμερα btw πήγα ΙΚΑ Χαλανδρίου σε δερματολόγο να μου γράψει μια λάκα για το νύχι για ένα μύκητα, και μιλήσαμε για θεραπείες μαλλιών, άσχετη παντελώς, να με ξεφορτωθεί ήθελε και μου έλεγε να πάω στους κορυφαίους στο Συγγρού, αυτή δεν δίνει proscar μόνο σε μεγάλα nw σε άτομα πάνω απο 30 γιατί φοβάται τις παρενέργειες που δεν ήξερε καν ποιές ειναι, επίσης όταν μίλησα για saw palmetto, dutasteride, spironolactone κτλ είχε μαύρα μεσάνυχτα και όλο έλεγε ΝΑΙ.

Panos1982

Well-Known Member

danceworld_2001 είπε:
Σήμερα btw πήγα ΙΚΑ Χαλανδρίου σε δερματολόγο και μιλήσαμε για θεραπείες μαλλιών, άσχετη παντελώς, αυτή δεν δίνει proscar μόνο σε μεγάλα nw σε άτομα πάνω απο 30 γιατί φοβάται τις παρενέργειες που δεν ήξερε καν ποιές ειναι, επίσης όταν μίλησα για saw palmetto, dutasteride, spironolactone κτλ είχε μαύρα μεσάνυχτα και όλο έλεγε ΝΑΙ.

αυτα να τα βλεπουν μερικοι......που λενε θα παω στον δερματολογο να μου πει τι να κανω......
και περιμενουν μετα απ αυτον τον ασχετο να παρουν συμβουλες......και οχι μονο αυτο.......του δινουν και 100 ευρο.....και ο δερματολογος τους στελνει να πανε να αγορασουν σαμπουαν και αυτοι νομιζουν οτι θα γινουν καλα μετα κ θα βελτιωθει η κατασταση τους.....
και οταν τους λες μη πας στο δερματολογο κτλ ....σου λενε κ εσυ τι εισαι γιατρος????
η σου λενε ξερεις καλυτερα εσυ απ τον γιατρο???? κατι τετοια μου την δινουν εμενα......με την κουτοελληνικη βλαχονοοτροπια.....που πας να βοηθησεις καποιον κ στην λεει κ απο πανω.......

Οκ...οπως καταλαβατε....εχω και τα νευρα μου σημερα....... ;D

danceworld_2001

Well-Known Member

για γέλια φίλε Πάνο άστα. Πάλι καλά ήταν ΙΚΑ και δεν ζήτησε 100 € που δεν θα τα έδινα με τίποτα δηλαδή. Έχω φτιάξει ήδη 2 φίλους με το ίδιο πρόβλημα, τους έβαλα σε big3. Απο τον έναν μάλιστα που ειναι nw 3 θα ποστάρουμε εν καιρώ και φωτό.

Σε γενικές γραμμές, η γυναίκα κοιμόταν, ήταν απίστευτη νωχελική και παρίστανε πως καταλάβαινε τι τις έλεγα. Την έβαλα να μου γράψει και ενα κουτί propecia μιας και μου τελείωσε το proscar και πρέπει να στείλω την μάνα μου σε γνωστό μας παθολόγο να μου γράψει το proscar, και λεω έτσι για πλακα να το δω πως ειναι και αυτό. Παιδιά λίγοι δερματολόγοι ειναι ψαγμένοι, οι περισσότεροι ειδικά του ΙΚΑ (με εξαίρεση αυτη που με έβαλε στην θεραπεία το 2005) ειναι άσχετοι και τολμώ να πω επικίνδυνα ηλίθιοι, με την ημιμάθεια και την παραπληροφόρηση τους σε χαντακώνουν. Και εγώ ήλπιζα πως θα μάθω ωραίες πληροφορίες για τις πιο hard core ουσίες (βλέπε ντούτα κτλ για το μέλλον) και αυτή με κούφανε... με την σιωπή της!!

Btw φίλε Πάνο, ζήτησα consultation απο Η & W γιατί μελλοντικά το σκέφτομαι όχι γιατί πάει κακά η θεραπεία μου, ίσα ίσα, απλά για να φτιάξω την Hairline που αυτή δεν βγάζει άλλο και με πάει στο nw 2. Ο Hasson μου είπε πως ειμαι πολυ καλός υποψήφιος και πως με 3500 - 4000 grafts θα κάνουμε ενα συντηριτικό και mature - age oriented hairline, θα καλύψει ορισμένα ενδιάμεσα κενά και λίγο vertex. Αυτό μας πάει στα 13000 €αν δεν κάνω λάθος. Ποιά η γνώμη σου μιας και ασθενής του και εφόσον γνωρίζεις τις δυνατότητες του, αλλά και της περίπτωσης μου:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member

danceworld_2001 είπε:
Btw φίλε Πάνο, ζήτησα consultation απο Η & W γιατί μελλοντικά το σκέφτομαι όχι γιατί πάει κακά η θεραπεία μου, ίσα ίσα, απλά για να φτιάξω την Hairline που αυτή δεν βγάζει άλλο και με πάει στο nw 2. Ο Hasson μου είπε πως ειμαι πολυ καλός υποψήφιος και πως με 3500 - 4000 grafts θα κάνουμε ενα συντηριτικό και mature - age oriented hairline, θα καλύψει ορισμένα ενδιάμεσα κενά και λίγο vertex. Αυτό μας πάει στα 13000 €αν δεν κάνω λάθος. Ποιά η γνώμη σου μιας και ασθενής του και εφόσον γνωρίζεις τις δυνατότητες του, αλλά και της περίπτωσης μου:

η γνωμη μου για τον χασσον ειναι η καλυτερη.......
Η φιλοσοφια του χασσον πανω στην οποια βαδισει συνηθως ειναι παντα να εχει τα χερλαιν συντηρητικα......για 2 λογους.....
Πρωτον γιατι το χερλαιν μπορει στα 25 να ειναι λιγο πισω απ την ηλικια σου.....αλλα στα 35,45,55 κτλ κτλ θα ειναι μια χαρα συμβαδιζοντας με την ηλικια σου(οτι μου ειπε κ μενα δλδ)......οποτε σου λεει και σε πειθει με λιγα λογια οτι το χερλαιν αυτο θα μεινει για παντα....οποτε πρεπει να στο φτιαξει ετσι ωστε να σου ταιριαζει παντα......
γιατι ειναι λιγο καπως το να εχεις ενα χερλαιν 18χρονου και να εισαι 50.......και απ το χερλαιν και πισω να εχεις και αραιο μαλλι οσο πας προς το κροουν...(γιατι οπως καταλαβαινεις δεν γινεται να εχεις τοσο χαμηλα το χερλαιν και να εχεις και πυκνο μαλλι ως το κροουν ταυτοχρονα....)
Ο δευτερος λογος ειναι οτι με αυτο τον τροπο μικραινει την επιφανεια που θα μπουν μαλλια.....
ετσι εχει την δυνατοτητα να σου τοποθετησει τα θυλακια πιο κοντα το ενα στο αλλο και πιο πυκνα......γιατι αν ηταν πιο μεγαλη η επφανεια....θα επρεπε να τα βαλει και πιο αραια....για να καταφερει να την καλυψει ολη......
Δεν εχεις να σκεφτεις κατι αν πας στον χασσον.......εισαι σε χερια πολυ ειδικου γιατρου και θα σε καθοδηγησει πολυ σωστα για το τι και το πως πρεπει να κινηθεις....και η τυχη φυσικα ειναι με το μερος σου.....ειναι πολυ σπανιο να παει κατι στραβα και δε χρειαζεται να εχεις αγχος για τπτ....

badday

New Member

danceworld_2001 είπε:
θα την ρωτήσω να μου πει αναλυτικά, πάντως φίδια δεν λέει ούτε αυτή ούτε ο άντρας της, του ξέρω χρόνια, απλά κάτι άλλο έπαιζε ίσως και το απέδωσε στις ενέσεις. Σήμερα btw πήγα ΙΚΑ Χαλανδρίου σε δερματολόγο να μου γράψει μια λάκα για το νύχι για ένα μύκητα, και μιλήσαμε για θεραπείες μαλλιών, άσχετη παντελώς, να με ξεφορτωθεί ήθελε και μου έλεγε να πάω στους κορυφαίους στο Συγγρού, αυτή δεν δίνει proscar μόνο σε μεγάλα nw σε άτομα πάνω απο 30 γιατί φοβάται τις παρενέργειες που δεν ήξερε καν ποιές ειναι, επίσης όταν μίλησα για saw palmetto, dutasteride, spironolactone κτλ είχε μαύρα μεσάνυχτα και όλο έλεγε ΝΑΙ.

ρε παιδια τα εχουμε ξανα πει αυτα. Το οτι ειναι δερματολογος δεν σημαινει οτι θα γνωριζει σε βαθος την ΑΑ. Γιαυτο λεμε συνηθως οτι ο ταδε γιατρος ειδικευεται σε αυτο κτλ. τα saw palmeto και η χημειες που κανουμε εδω δεν ειναι πουθενα γραμμενα σε καπιο βιβλιο δερματολογιας που διδασκονται οι γιατροι ..γιαυτο εξαλου και η γιατρος σε παρεπεμψε στην Συγγρου. Το θεμα ειναι με τους γιατρους που υποτιθεται ειδικευονται στην ΑΑ και γενικοτερα στα θεματα τριχων και γνωριζουμε μονο για την μινοξιδιλι.

sakis9282

Member

Στον δερματολόγο που πήγα γνώριζε αρκετά.Μου πρώτεινε το propecia με μινοξ.Εγώ φυσικά δε θέλω προς το παρών να πάρω χάπι και του είπα για τοπικ για το revivogen το οποίο δε γνώριζε ίσως γιατί δεν κυκλοφορεί εδώ.Για το χάπι είπα θα το σκεφτώ λόγω παρενεργειών αν και αυτός μου είπε ότι με 1mg είσαι ok.Bέβαια στο φορουν άλλα διάβασα.

danceworld_2001

Well-Known Member

όταν λέμε οτι ορισμένοι δερματολόγοι ειναι ζώα μας λέτε κακούς.

Πάω στο φαρμακείο να πάρω το propecia που ζήτησα να μου συνταγογραφήσει το ταλέντο του ΙΚΑ. Δεν κατάφερα να το αγοράσω, το ζώο αυτό είχε γράψει οτι της κατέβηκε, έγραψε ενα ανύπαρκτο φάρμακο, procerin, Κουφάθηκε η φαρμακοποιός και έψαχνε μισή ώρα. Μάθαμε δε οτι η συγκεκριμένη το κάνει σκοπίμως και πως με ύπουλα μέσα προωθεί το ιδιωτικό της ιατρείο οπού εκεί ειναι λαλίστατη.

Μα το θέο το όρνεο αυτό με εξόργισε τόσο πολύ που θα πάω στο ΙΚΑ να την βρώ, θα πάρω την συνταγή και θα ρίξω μια ροχάλα και θα τις την τρίψω στην μούρη, έχασα τον χρόνο μου άδικα για να με δουλεύει μια ανίδεη, άχρηστη και ανίκανη καρεκλοκένταυρη μουλάρα που δεν ειναι ικανή να συμβουλέψει ούτε τον εαυτό της.

cmos516

Member

danceworld_2001 ειληκρινα πολυ ενδιαφερουσα η ιστορια ,αν καποιος πρεπει να ασχοληθει με το θεμα και να ριξει λιγο φως εισαι και εσυ,μιας και γνωριζεις τους ανθρωπους οπου ειχαν την εμπειρια ,μπορεις να ρωτησεις λεπτομερειες να δεις ιστορικα κτλ.Αν λες οτι ηταν Νw4 και τωρα ειναι 0,τα πραγματα ειναι κατι παραπανω απο σοβαρα...

kapa

Μέλος του προσωπικού

να τα κανουμε λιγο ποιο λιανα,μιλαμε για ενεσιμη προγεστερονη? :chinscratch

danceworld_2001

Well-Known Member

θα την πάρω τηλ να βρεθώ με τον ουρολόγο να μου πει το story αναλυτικά. Πάντως μου ειχε πει για ενέσεις πλακούντα απο πλακούντα ζώων, προφανώς κυρίαρχο στοιχείο ήταν η προγεστερόνη. Θα σας πω απο βδομάδα.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα