Εμπειρια απο regaine

panic

New Member
Καλησπερα στο φορουμ, με λενε Πανο ειμαι 28 ετων και σας διαβαζω εδω κι ενα χρονο με πραγματικα χρησιμες πληροφοριες, πηρα την αποφαση να γραψω την εμπειρια μου απλα για να προστεθω κι εγω αλλος ενα μαρτυρας απο τις παρενεργειες τη μινοξιδιλης.

Παμε απο την αρχη.
Μεχρι τα 24.5 η hairline μου ητανε τουμπανο, ουτε κροταφους ουτε υποχωρηση, καπου στα 25 ειχα ενα μικροαδειασμα κι εγινε η hairline μου Π κανονικο, λεω ΟΚ επειτελους ανδρικο κεφαλι (ειχα βαρεθει να ειμαι σαν μαϊμου), μεχρι τα 26 μου ειμουνα κομπλε και δεν με απασχολησε ποτε για το αν εχω ΑΑ καθως δεν υποχωρησε καθολου το μαλλι μου και λεω εντα ξει αλλαξανε λιγο τα χαρακτηριστικα μου. Ελα ομως που στα 27 μου βλεπω κι αλλη υποχωρηση κυριως σε κροταφους και μου φευγει η μαγκια, και τοτε ξεκιναει η αναζητηση, τι για βοτανια τι για μασαζ διαβαζα ολοι λεγανε μονο μινοξιδιλη και φινα, εγω ΟΧΙ φαρμακα δεν περνω, και ξεκιναω βουρτσισμα για κανα εξαμηνο, αποτελεσμα μηδεν.

Πριν τεσσεραμιση μηνες ξεκινησα regaine καθως το θεμα με ειχε ριξει ψυχολογικα και κατι επρεπε να κανω, στην αρχη ειχα ολες τις πσρενεργειες που αναφερονται οπως μικροπονοι στο στηθος ψιλοζαλαδες και λιγες ταχυπαλμιες, αυτα για ενα μηνα περιπου και μετα σχεδον εξαφανιστηκαν, ελα ομως που δεν εδωσα σημασια σε αυτα που γραψατε για πριξιμο στη μουρη.

Με δυο φορες τη μερα το πρωσοπο μου ειχε αλλαξει εντελως, πρισμενα ματια ,μαυροι κυκλοι και πρισμενα μαγουλα φαινομουν λες και ειχα παρει δεκα κιλα και κυριολεκτικα ημουνα σαν σαρανταρης που ξιπνησε μετα απο κρεπαλη. Μετα απο τρεις μηνες κι αφου ειδα τα πρωτα αποτελεσματα (αρχησανε να γεμιζουνε οι κροταφοι και δυναμωσε η hairline χωρις υπερβολες) εβαζα μια φορα τη μερα για ενα μηνα και υποχωρησε το πολυ πριξιμι αλλα δεν εφυγε εντελως, μετα απο αρκετη σκεψη αποφασισα να κοψω εντελως τη χρηση γιατι για εμενα πραγματικα δεν αξιζει τον κοπο, ειμαι δυο μερες χωρις regaine και τα ματια μου αρχισαν να ξεπριζονται και οχι δεν ειναι ιδεα μου, πραγματικα απορω πως μερικοι το βαζετε δεκα χρονια συνεχομενα πραγματικα μπραβο στο κουραγιο σας.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
προσωπικα βαζω αντι για δυο εναμησι ml κ σε συνδυασμο με την γυμναστικη δεν εχω καμια παρενεργια...ουτε πρηξιμο μηδε σωσιβια κυκλους κτλ...την βαζω απο το 2011 μετα απο δοκιμες διαπιστωσα πως οτι παιρνω παιρνω απο ενα μλ πρωι κ ενα μλ βραδυ το ιδιο παιρνω και απο εναμησι μλ η λιγοτερο με βραδυνη μονο εφαρμογη..παλιοτερα ειχα καποιες μικροπανεργειες αλλα ειμαι πεποισμενος πως ο λογος που δεν εχω πλεον ειναι η γυμναστικη ..τα δεκα κιλα που εχω χασει...κ η καλη διατροφη που κανω
 

panic

New Member
Αυτο για τη γυμναστικη οτι βοηθαει το εχω διαβασει πολλες φορες αλλα εδω μιλαμε να ξυπναω το πρωι και να εχω σακουλες λες και ειχανε υγρο μεσα, κριμα παντως γιατι σε τεσσερις μηνες εδιξε τα δοντια του το regaine και πιστευω οτι αμα συνεχισω θα παω norwood 1 αλλα δε το βλεπω.
 

tasos33

Well-Known Member
τρεξιμο πολυ ..νερο με το τσουβαλι...οχι πολυ αλατι...χασε περττα κιλα αν εχεις...κανε μερικες μερες αποχη..απο το ριγκειν εερ οχι απο το σεξ ....πηδατε γιατι χανονεθα
 

panic

New Member
Οταν λες αποχη για ποσες μερες λες? Εμενα μου το προτεινε γνωστος ο οποιος τωρα ειναι καπου 55 χρονων και το ξεκινησε πριν περιπου 20 χρονια και μου ειπε δυο φορες το χρονο απο δυο μηνες για συντηρηση κι οχι συνεχομενα, αυτος ετσι κρατησε τα μαλλια του (ειναι norwood 2.5 η 3 τωρα) και μια φαρμακοποιος μου ειπε το ιδιο να κανω, τωρα καπου στο forum διαβασα οτι μετα τη διακοπη στο επομενο δυμηνο το μαλλι φουντωνη πριν αρχισει η κατηφορα.

Δε ξερω τι να κανω γιατι ειδα αποτελεσματα σε σημεια που δυο χρονια ητανε σχεδον αδεια και τωρα αρχιζουν να ψιλογεμιζουν, αμα βαλω φωτο θα καταλαβεις.

Ευχαριστω.
 

giogio

New Member
μου φαινεται λιγο υπερβολη να εχεις τετοια side effects απο μινοξιδιλη(αναγραφονται) καθως ειναι τοπικο διαλυμα και πολυ λιγη ποσοτητα εισερχεται στο αιμα.Κατα την γνωμη μου αφου δεν εχεις φοβερο προβλημα μην παρεις μινοξιδιλη αλλα επειδη μαλλια ειναι και οσο περισσοτερα τοσο καλυτερο θα σε συμβουλευα να εδινες αλλη μια προσπαθεια.
 
Μπλουζα