Ελληνικες κλινικες και καταντια!!!!!!

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Προσφατα ειδα αποτελεσμα των 2 πιο γνωστων Ελληνων γιατρων.Μετα απο 2 μεταμοσχευσεις μαλλιων η κατασταση του συγκεκριμενου ατομου ηταν πολυ κατω του μετριου.Το strip εφτανε απο το ενα αυτι στο αλλο,κυριολεκτικα.Η πυκνωση δε ηταν τραγικη με βαση το γεγονος οτι το συγκεκριμενο ατομο ειχε ηδη 2 μεταμοσχευσεις,μια στον ενα γιατρο μια στον αλλον.Πραγματικα κριμα για την χωρα μας να μην υπαρχει εστω κ ενας γιατρος,οχι να κανει την δουλεια του σωστα αλλα να μπορει να λεει αληθειες και να μην γελαει με τα 3 χιλιαρα κ τα 4χιλιαρα που του σκανε τα κοροιδα.Κριμα.:mad::mad::mad:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

MANKAR

Active Member
οπως λεει και ο φιλος μου ο feni prp εκανα και μου εφυγαν γυρω στα 1200 ε , εκμεταλευτικανε την αδυναμια μου , προσπαθουσανε με τα χιλια ζορια να με πεισουν να κανω μεταμοσχευση αφου φαντασου μου προτηνανε και προσφορες στο τελος σε χαμηλη τιμη να μου κανουν αλλα ευτυχως δεν εγινα προβατο στο σφαγειο!!!τους εριξα ενα ακυρρροοο στο τελος και ζημιωμενος κατα 1200ε , αν συνεχιζα την prp θα εμενα φαλακρος απο την θεραπεια!!!

Chs

Μέλος του προσωπικού
MANKAR είπε:
οπως λεει και ο φιλος μου ο feni prp εκανα και μου εφυγαν γυρω στα 1200 ε , εκμεταλευτικανε την αδυναμια μου , προσπαθουσανε με τα χιλια ζορια να με πεισουν να κανω μεταμοσχευση αφου φαντασου μου προτηνανε και προσφορες στο τελος σε χαμηλη τιμη να μου κανουν αλλα ευτυχως δεν εγινα προβατο στο σφαγειο!!!τους εριξα ενα ακυρρροοο στο τελος και ζημιωμενος κατα 1200ε , αν συνεχιζα την prp θα εμενα φαλακρος απο την θεραπεια!!!

Εγώ θαυμάζω την υπομονή σου.. που δεν όρμισες να τους :couple
οι ξεφτυλισμένοι..

MANKAR

Active Member
απο τοτε δεν με εχουν ξαναενοχλησει αφου ειδανε οτι το καταλαβα οτι με κορο'ι'δεψανε!!!!μακρια απο την ετερια εκεινη , λενε οτι ειναι τριχολογοι οι ανθρωποι και εχουν κομμωτριες να σου κανουν τις θεραπειες!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Υπαρχει δυστυχως πολυ ψεμα κ απατεωνια.Οποιος σκεφτεται για Ελλαδα θα πρεπει να ξερει οτι το αποτελεσμα θα ειναι πολυ φτωχο.Και οπως ειπα στην αρχη το αποτελεσμα που ειδα ηταν των υποτιθεται 2 πιο καλων γιατρων στην Ελλαδα.Γ.Γ κ Β.Το strip δε....χωρις υπερβολες ειναι το μεγαλυτερο που εχω δει ειτε μεσα απο υπολογιστη ειτε στη πραγματικοτητα.

Chs

Μέλος του προσωπικού
ΜΙΚΕΣ είπε:
Υπαρχει δυστυχως πολυ ψεμα κ απατεωνια.Οποιος σκεφτεται για Ελλαδα θα πρεπει να ξερει οτι το αποτελεσμα θα ειναι πολυ φτωχο.Και οπως ειπα στην αρχη το αποτελεσμα που ειδα ηταν των υποτιθεται 2 πιο καλων γιατρων στην Ελλαδα.Γ.Γ κ Β.Το strip δε....χωρις υπερβολες ειναι το μεγαλυτερο που εχω δει ειτε μεσα απο υπολογιστη ειτε στη πραγματικοτητα.

Και στο εξωτερικό αυτά τα "τρομερά" αποτελέσματα των Ελλήνων, για εκείνους είναι κάτω του μετρίου.. Κρίμα ρε φίλε.. και θεωρούμαστε ότι δώσαμε και τα φώτα στις επιστήμες και την ιατρική.. Ένα είναι το κακό με τον Έλληνα, το ότι είναι άρπα - κολλατζής, αυτό αν δεν είχαμε δεν θα είχαμε φτάσει εδώ που ήμαστε τώρα..

kos1987

New Member
Chs είπε:
Και στο εξωτερικό αυτά τα "τρομερά" αποτελέσματα των Ελλήνων, για εκείνους είναι κάτω του μετρίου.. Κρίμα ρε φίλε.. και θεωρούμαστε ότι δώσαμε και τα φώτα στις επιστήμες και την ιατρική.. Ένα είναι το κακό με τον Έλληνα, το ότι είναι άρπα - κολλατζής, αυτό αν δεν είχαμε δεν θα είχαμε φτάσει εδώ που ήμαστε τώρα..

Η μεταφορα τριχ/κιων δεν ειναι καποια σοβαρη επιστημη...Το μονο που χρειαζεται ειναι καλη γνωση ανατομιας της περιοχης και απιστευτη ακριβεια στο χερι.Εαν μπορεις να παιξεις το eruption, ή ασχολεισαι με γλυπτικη τοτε μπορεις να κανεις fue καλυτερα απο τους περισσοτερους "γιατρους" στην Ελλαδα.
H μεταφορα τριχ/κιων δεν ειναι ιατρικο κατορθωμα, τεχνικη ειναι.Εγω κοιτουσα τα αποτελεσματα απο τον armani και επαθα πλακα.

Chs

Μέλος του προσωπικού
kos1987 είπε:
Chs είπε:

Η μεταφορα τριχ/κιων δεν ειναι καποια σοβαρη επιστημη...Το μονο που χρειαζεται ειναι καλη γνωση ανατομιας της περιοχης και απιστευτη ακριβεια στο χερι.Εαν μπορεις να παιξεις το eruption, ή ασχολεισαι με γλυπτικη τοτε μπορεις να κανεις fue καλυτερα απο τους περισσοτερους "γιατρους" στην Ελλαδα.
H μεταφορα τριχ/κιων δεν ειναι ιατρικο κατορθωμα, τεχνικη ειναι.Εγω κοιτουσα τα αποτελεσματα απο τον armani και επαθα πλακα.

Κώστα έχεις σταθερό χεράκι? :blush: Γιατί δεν ασχολείσαι με την ανατομία της περιοχής? Εμένα τρέμουν τα χέρια από την πένα τόσα χρόνια.. αντί για κρανίο θα το φυτέψω σε κανα μάτι. Δεν κάνω για το άθλημα :p

Φίλε μόλις είδα του armani.. απλά δεν υπάρχει ! :O

kos1987

New Member
Chs είπε:
kos1987 είπε:
Chs είπε:

Κώστα έχεις σταθερό χεράκι? :blush: Γιατί δεν ασχολείσαι με την ανατομία της περιοχής? Εμένα τρέμουν τα χέρια από την πένα τόσα χρόνια.. αντί για κρανίο θα το φυτέψω σε κανα μάτι. Δεν κάνω για το άθλημα :p

σταθερο ειναι..τοσες στειρωσεις εχω κανει...Μπας και εκανες καταχρησεις αλα Εddie Van Halen χρηστακη?8)

Chs

Μέλος του προσωπικού
kos1987 είπε:
Chs είπε:
kos1987 είπε:
Chs είπε:

σταθερο ειναι..τοσες στειρωσεις εχω κανει...Μπας και εκανες καταχρησεις αλα Εddie Van Halen χρηστακη?8)

Σοοουτ ντροπή Κωστάκη! :blush: Η μόνη κατάχρηση που έκανα - και κάνω είναι το τσιγάρο.. τώρα που θα ανέβει με βλέπω να το κόβω.. να μου μένει κανα φράγκο για κανα research και πείραμα (ξέρεις εσύ) :D

Chs

Μέλος του προσωπικού
Όταν θα πάω να κάνω και θα δώσω 40,000 με 13 ευρώ / graft από τα ίδια τα χέρια του armani θα σου πω για το αποτέλεσμα..

Μπλουζα