Ελλάδα vs εξωτερικό (για πολλοστή φορά)

paulo

Active Member
Όταν σου απαντήσει μετα απο ένα χρονο και συμφωνήσεις το χειρουργείο ειναι ένα χρονο μετα το consultation
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

PROF

Active Member
Οταν είχα κάνει την προσωπική μου έρευνα για τη μεταμόσχευσή μου είχα διαπιστώσει όλα αυτά που αναφέρουν τώρα οι συμφουρίτες και αν θυμάστε είχα τονίσει πόσο θεμελιώδες κριτήριο ήταν για την επιλογή μου και για μένα προσωπικά η σωστή επικοινωνία μεταξύ ασθενή και γιατρού!

upload_2018-6-20_12-15-34.jpeg
 
Τελευταία επεξεργασία:

vlafo

Well-Known Member
Eίναι καίριο κριτήριο ή άμεση και σωστή επικοινωνία.
Lorenzo π.χ 6 μήνες τώρα δεν μου απάντησε ποτέ,ούτε o Karadeniz.
 

makis25

Well-Known Member
Καταλαβαινεις ποσο μεγαλη ζητηση εχουν . Εχουν τοση πελατεια που στην ουσια δεν τους νοιαζει και να χανουν πελατες με τις καθυστερησεις .
 

vlafo

Well-Known Member
Φυσικά για αυτό και απορρίπτουν. Άλλωστε αυτοί απευθύνοται σε πανευρωπαική αγορά οπότε είναι λογικό να έχουν τόση πελατεία δεδομένου και του ονόματος τους.Εγώ δεν καταλαβαίνω ποιός μπορεί να κάθεται σε αναμονή 2 χρόνια για να κάνει μμ.
 

Tsek

Well-Known Member
Σκέψου να κλεισεις ραντεβού για 2 χρόνια και όταν πας να είναι αρρωστος. :eek:o_O:D
 

paulo

Active Member
Εμένα μου συνέβη ! Είχα βαριά γρυπη μέχρι και 2 μέρες πριν την ημέρα του χειρουργείου και μου δώσανε αντιβίωση εκεί
 

paulo

Active Member
Όλα συμβαίνουν και είχα κλείσει πριν 2-3 μηνες ,τώρα 2 χρονια ειναι παρα πολύ μεγάλο διάστημα
 

nine

Active Member
Αν ασχοληθει καποιος σε πιο prive συναντησεις (consultation), ομαδικα σαν φορουμ για γνωριμιες και εκτιμηση λογικα θα εχει και καποια προτεραιοτητα απο ενα απλο mail
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tony40

New Member
Συγγνώμη που γράφω εδώ αλλά είμαι καινούριος και δεν έχω καταλάβει ακόμα πως λειτουργεί το forum, δοκίμασα να ανοίξω νέο θέμα συζήτησης για μεταμόσχευση στο εξωτερικό αλλά δεν τα κατάφερα. Θα ήθελα να ρωτήσω ποιον προτείνετε ως τον καλύτερο ιατρό για FUE στο εξωτερικό (Ευρώπη); Να σημειώσω ότι αφού έχω διαβάσει και ενημερωθεί αρκετά μέσα από το παρόν forum, έστειλα μήνυμα στον Lorenzo και ενώ πίστευα ότι θα μου απαντούσε μετά από μήνες, μου απάντησε την επόμενη κιόλας ημέρα. Συγκεκριμένα, παρά το ότι είμαι ΝW 3 (Vertex) μου είπε έναν υπερβολικά μεγάλο αριθμό grafts προς μεταμόσχευση (5800) που φυσικά εκτινάσσει το κόστος καθώς και να πάρω φιναστερίδη. Να σημειώσω ότι είμαι 40 ετών. Ομολογώ ότι αν και αποκρίθηκε άμεσα, απογοητεύτηκα, διότι το κόστος είναι δυσθεώρητο σε συνδυασμό με το ότι πιέζει για φιναστερίδη που δεν θέλω με τίποτα να πάρω.Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον βοηθήσει
 
Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
5800 σε 1μμ, είναι αδύνατον να είπε κάτι τέτοιο. Μήπως μπορείς να ποστάρεις την απαντησή του και φώτο?
 

tony40

New Member
5800 σε 1μμ, είναι αδύνατον να είπε κάτι τέτοιο. Μήπως μπορείς να ποστάρεις την απαντησή του και φώτο?
Καλησπέρα. Ευχαριστώ για την απόκριση. Δεν είπε σε 1 συνεδρία αλλά σε δύο και με παρότρυνε να κλείσω ραντεβού για καλύτερη εκτίμηση. Θα μπορούσα να ποστάρω την απάντηση αλλά δεν θα ήταν σωστό ειδικά μετά τον νόμο για τα προσωπικά δεδομένα και άδικο και για τον ίδιο αφού απευθύνθηκε σε εμένα προσωπικά και φαντάζομαι δεν θα ήθελε η απάντησή του να αναρτηθεί δημοσίως. Δεν είμαι αγενής, ούτε αρνητικός αλλά προσπαθώ να είμαι σωστός. Του ζήτησα ραντεβού με νεότερο email και αναμένω. Πάντως τιμή δεν μου είπε αν και ρώτησα, με ενημέρωσε μόνο για τα grafts και από αναρτήσεις που έψαξα στο διαδίκτυο σχετικά με το τιμολόγιό του αν έχω υπολογίσει σωστά χρειάζομαι 19500 Ε χωρίς να ξέρω αν είναι και το ΦΠΑ μέσα (VAT). Αν δεν είναι, το κόστος είναι απαγορευτικό. Παρόλα αυτά δεν χάνω να κάνω ένα ραντεβού μαζί του. Έτσι το σκέπτομαι
 
Τελευταία επεξεργασία:

tasos33

Well-Known Member
Μπορείς να σβησεις τα στοιχεία σου αν φαινονται, επίσης να εισαι σιγουρος πως ο lorenzo δε θα ειχε κανενα προβλημα.

Θα μπορούσα να ποστάρω την απάντηση αλλά δεν θα ήταν σωστό ειδικά μετά τον νόμο για τα προσωπικά δεδομένα και άδικο και για τον ίδιο αφού απευθύνθηκε σε εμένα προσωπικά και φαντάζομαι δεν θα ήθελε η απάντησή του να αναρτηθεί δημοσίως. Δεν είμαι αγενής, ούτε αρνητικός αλλά προσπαθώ να είμαι σωστός.
 

PROF

Active Member
Παίδες μόλις είδα στο belli capelli την κάτωθι ανακοίνωση.
Τι γίνεται ρε παιδιά με την Ελλαδάρα;

unnamed_zpsgvlfjspx.jpg



Il gruppo di trapianti di capelli Bisanga Cole

Stiamo anche supervisionando l'apertura di una clinica ad Atene, in Grecia quest'anno. Dovrebbe aprirsi nel marzo 2019. Riteniamo che questa clinica sarà una grande opportunità per i pazienti di tutto il mondo per ottenere un intervento chirurgico di alta qualità per il ripristino dei capelli e fare una vacanza. Questa clinica sarà uno sforzo congiunto del dottor Christian Bisanga e del sottoscritto. Abbiamo addestrato il personale lì per un po 'di tempo. Dopo la disponibilità di marzo, il mio programma sarà più limitato mentre aiuto a sviluppare questo centro di formazione. L'obiettivo generale della clinica di Atene è quello di formare i medici in collaborazione con il Dipartimento di Dermatologia presso l'Università di Patrasso. Ciò consentirà ai pazienti preoccupati di ottenere risultati di alta qualità da chirurghi e assistenti ben addestrati sotto la supervisione sia del dott. Bisanga che mia. C'è un massiccio movimento verso le cliniche in Turchia, attualmente non sicure per la maggior parte dei turisti, il che porta ad una grande differenza di qualità tra le poche cliniche e le chop shop che la Turchia ha da offrire.
 

Stripar

Established Member
@PROF
Απίστευτη πραγματικά είδηση!
Μόνο καλό κάνουν τέτοιες κινήσεις...βελτιώνουν τον ανταγωνισμό και το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Άντε να παίρνουν σειρά σιγά - σιγά και άλλοι...
 
Μπλουζα