Ελλάδα vs εξωτερικό (για πολλοστή φορά)

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Απο h*c μελος μονο εγω γραφω συστηματικα,κανενα αλλος μελος δεν ασχολειται τοσο πολυ οσο εγω.
Αν ασχολειται καποιος αλλος πεσμου να το ξερω και εγω ,εκτος καποια μελη που εκαναν προσφατα και βαζουν ανα μηνα φωτος.
Απο ge@riou ο dance ασχολουταν πιο πολυ και τωρα ο tasmania.
Οποτε εχουμε και λεμε μαλλον εμας τους 3 ενοεις η ενοειτε.
Πιστευεις οτι η h*c εχει αναγκη απο τσιρακια μια εταιρια που εχτισε ονομα και ειναι κλαιν μαιν οτι και να πω εδω μεσα που ουτε 10 σεντς δε προκειτε να με ξανακοψουν εαν παω για μεταμοσχευση.
1.Πλησιαζω 4 χρονια που εκανα μεταμοσχευση και με καιει εδω και χρονια και το crown....ειναι και αυτο μια αποδειξη το τι εσθι τσιρακι.Αν ημουν βαλτος δεν θα με ειχαν αναλαβει για να μπουνε ακομη πιο δυναμικα με μενα ενεργο μελος εδω και 5 χρονια?Αν με καναν και πετυχενε το crown και εδενε με το αλλο μαλλι θα ημουν απο τα καλυτερα αποτελεσματα.
Γιατι να μην επενδυσουν στο κεφαλι μου?

2.Δε νομιζω να με εκαναν κολητο ο Nikolas nik(αυστηρο μελος) η ο salonikios30(που σε πολλα δε συμφωνει μαζι μου) αν ειχαν υποψιαστει οτι ειμαι τσιρακι και θελω να τους φαω.Γιατι σιγουρα και οι δυο με ζητησαν αποψεις προτου κανουν(ο salonikios ειναι σε σκεψη).

3.Με εχουν δει αρκετα σοβαρα μελη οπως ο kapa.Αν εχει ψιλιαστει κατι ας βγει να το πει δημοσιος,αυτο που ισως καποιος πει κατι ειναι οτι καποιες φορες δειχνω καθετος και φανατισμενος και σε αυτο συνφωνω αλλα δεν μπορω τωρα να μου συγκρινουν την π@@σα με την βουρτσα....Αν εβλεπα εκαντονταδες περιστατικα πετυχυμενα απο αλλου εξωτερικο με σοβαρη πολιτικη κανονισμον της κλινικης μεσα θα εκανε τουμπεκι.Αλλα οχι ξαφνικα να ειναι ολοι ευχαριστιμενοι στην d*i με μετρια αποτελεσματα και εγω να καθομαι να τους χειροκροτω κιολας.

4.Ποσες φορες βλεπουμε να ακουγεται το ονομα μ@ρας εδω μεσα?δε μιλαω για τους γιατρους που εκαναν εμενα γιατι ουτε οι μανα τους τους ξερει.
Αντιθετος σε καθε νημα του Βεκ. η της d*i ακουμε χιλιαδες φορες το ονομα Βεκ...ο βεκ.εκανε εκεινο,ο βεκ μου ειπε αυτο ο βεκ...το ενα ο βεκ το αλλο...και απο d*i ο λιωσης,ο λιωσης ο λιωσης ο παπανικολαου...χιλιαδες φορες ακουμε ονοματα τους.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

οi d*ikides ουτετεροι? χααχαχ καλο ανεκδοτο...Δεν ξερεις τι γινοταν και παλιοτερα οι ποσοι κλωνοι τους εμφανιζονται καθημερινος....απλα μικρα πραματακια που στις λεπτομερειες και βαση εμπειριας τα καταλαβενεις.

John_HDC

αφου δεν καταλαβες ποιος ειναι απο h*c πως πατας Like?
Σε ειπα στο παραπανω μυνημα οτι εγω φενομαι ο πιο fanatic.
ΑΝ βλεπεται καποιον αλλον πειτε και μενα να το μαθω.

John_HDC

Τωρα αν βλεπεπε τον stripar η τον cvial για τσιρακια αυτο ειναι για γελια.
Απο τις κυπριακες μολις τα παμε ποιοι δειχνουμε....αν συμφωνειται με αυτα που λεω εδω ειμαστε να το συζητησουμε.

Tasmania

Active Member
Οντως φιλε Μπρουνο εχεις δικαιο οπως και ο φιλος sven ...μπορεις και σε λιγο διαστημα να καταλαβεις πολλα στο φορουμ... πχ αλλοι ριχνουν διαβασμα για μηνες για να παρουν μια αποφαση πρωτα αν θα κανουν μ/μ και μετα που θα την κανουν, αλλοι απλα διαβαζουν για το κους-κους και τις ιντριγκες, αλλοι σε λιγο χρονικο διαστημα παιρνουν εν θερμω την αποφαση για μ/μ χωρις ψαξιμο,χωρις διαβασμα,με τραγικες τοποθετησεις αλλα με επαρση και μομφασμο επι αλλων ιατρων/κλινικων/μελων...

Οσον αφορα το δικο μου προσωπο δηλωνω κατηγορηματικα οτι το οπαδικο στοιχειο (ομαδες) δεν με ενδιαφερουν..αυτο που κυριαρχα με ενδιαφερει ειναι το clear case presentation στο φορουμ για να υποβοηθουνται νεα μελη, και σχολια που να εχουν τεκμηριωμενη βαση οσον αφορα το τεραστιο θεμα των μ/μ... παμπολλες φορες εχω "προκληθει" για να υπερασπισω το ιατρο που με εκανε επεμβαση με ανακριβη σχολια... οπως εχω πει ξανα ουτε με εχει αναγκη και περισσοτερο ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΕΓΩ... οποτε μπορει ο καθενας να λεει οτι θελει για Γεωργιου ή τον καθε Γεωργιου... αυτο που με ενδιαφερει εν κατακλειδι ειναι μια σωστη ανα τακτα χρονικα διαστηματα παρουσιαση με σωστες φωτογραφιες, αποκαλυπτικες, ξεγυμνωτικες...

John_HDC

Αθικτα νηματα ειναι και καθαρα δεν δινουν δικαιωμα...πιο μετριο αποτελεσμα θα μπορουσε να μπει στις μεγαλες κλινικες και να τα κανει μπαχαλο?Ακομα που και ο ge@giou ειχε μετριοτητες τελευταια ολοι συμφωνησαμε σαυτο.

athenian

Well-Known Member
Εγω που εχω το φοβο με τα αεροπλανα μου λετε τι να κανω με την μμ?Καλη η Κυπρος αλλα δεν μπαινω αεροπλανο ουτε μπορω να ειμαι σε μια ξενη χωρα και να περασω εκει την μετεγχειρητικη διαδικασια μακρια απο το σπιτι μου.Εχω θεμα και μονο εδω μπορω,τουλαχιστον προς το παρον,να κανω μεταμοσχευση.Ποιον να εμπιστευθεις εδω και με ποια κριτηρια?

sven

Active Member
Τωρα αν βλεπεπε τον stripar η τον cvial για τσιρακια αυτο ειναι για γελια.

Όχι σε καμια περίπτωση δεν έλεγα αυτά τα άτομα , μην προσπαθεις να αποπροσανατολίσεις την συζήτηση .

Απο h*c μελος μονο εγω γραφω συστηματικα,κανενα αλλος μελος δεν ασχολειται τοσο πολυ οσο εγω.

Τι εννοείς οτι ότι ασχολείσαι να γράφεις για αυτην την κλινική?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

και δεν μαπαντησες τιποτε στα παραπανω που γραφω..πας να το παιξεις εξυπνακιας τωρα

Tasmania

Active Member
O αλλος εχει 3 μηνες στο φορουμ και τον ενδιαφερει να βοηθησει τα νεα μελη.

αν εννοεις εμενα πιθηκα , μα φυσικα ποιος αλλωστε ειναι ο ρολος να κανεις νημα ή εγγραφη στο φορουμ και να σχολιαζεις ? να βοηθηθεις και να βοηθησεις... αυτο επουδενι δεν σημαινει "να επηρεασουμε αλλα μελη" οπως λεχθηκε δημοσια απο αλλα μελη ουτε να στελνεις προσεγγιστικα μηνυματα σε νεα μελη... ουδεποτε συστησα την κλινικη/ιατρο που εκανα, οσα περιεργα μηνυματα και αν μου ηρθαν στο ινμποξ (καποια φαση και αφου εχω την αδεια απο Mod θα τα ποσταρω), ουτε εβρισα κανενα, ουτε επιθετικη συμπεριφορα εχω ουτε μηδενιστικη προς κανενα... τουλαχιστον ατυχης ο σχολιασμος σου αν αναφερεται σε εμενα...

John_HDC

Ομαδικοτικα Ελληνικων κλινικων και φανατισμος βλεπω τελευταια.
Ολοι μαζι πεσατε μπραβο σας και μερικοι καν δεν εχετε αποτελεσματα και μερικοι καν δεν κανατε μεταμοσχευση και μερικοι καν δεν εχετε βρεθει με κανενα αξιοπιστο μελος.
Καλη πλυση εγκεφαλου σας ευχομαι!!!

sven

Active Member
αποπροσανατολίζεις εσυ τωρα....

Σε ρώτησα σε κάτι που έγραψες εσύ πως προσπάθησα να αποπροσανατολίσω την συζήτηση? και απαντα μου και στην ερώτηση μου .Τι εννοείς οτι ότι ασχολείσαι να γράφεις για αυτην την κλινική? για να μου λυθεί η απορία σε αυτό που έγραψες

John_HDC

Ναι ρε φιλε εγω γραφω τοσο συστηματικα εδω μεσα και φενετε τι δεν καταλαβενεις?
Μονο εγω ασχολουμε πιο πολυ απο ολα τα μελη της h*c,γκεγκε τωρα ?το καταλαβες? η να το πω και στα αραβικα στο δελτιο της ΕΡΤ?
Αλλα εισαι και τυφλος παραπανω δε βλεπεις τα υπολοιπα που γραφω.Εκανα φιλους εδω μεσα και καλους φιλους κολητους που μπορουν να μιλησουν για μενα.

John_HDC

Και δεν μαπαντησες πεσμου εσυ ποιον θεωρεις τσιρακι απο τη h*c...
Εχεις καποιον υποψιν η πας να κλεψεις εντυπωσεις με αερολογιες?

Μπλουζα