Ελλάδα vs εξωτερικό (για πολλοστή φορά)

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Καταρχην καποια στιγμη ειχαμε εναντιωθει και με τον dance αλλα και με το stripar αλλα συναντησεις μεσο μελων μεταξυ μας φερνει και την αξιοπιστια.
Και ενα αλλο να ξερετε εγω ηταν να παω rahal με το παιδι που ειχε παει γιατι εψαχνε ατομο για παρεα αλλα τελικα πηρε τον stripar επηδει ξερει καλυτερα αγγλικα αλλα και τον ειδε και σαν πιο πολυ γνωστη αντικειμενου αν και εγω ημουν αυτος βεβαια που ειχα την εμπηρεια τις μεταμοσχευσης.
Αυτα για να μην νομιζετε οτι ο stripar ειναι τσιρακι του ραχαλ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Κατι τελευταιο....
Η h*c εχει καθε λογο να φοβαται τον Γε@ργιου και ειναι πιο αντιπαλες ομαδες αποτι θα ηταν με την d*i η τον Β.
ειναι πιο ανταγωνιστικες μεταξυ τους και ειναι στην ιδια χωρα.
Οποτε το να λες να ειναι τσιρακια εγω η ο tasmania η ο dance ενω εμεις οι τρεις συμφωνουμε σε πολλα αλλα οχι σε ολα δε νομιζω να κολαει αυτο..
ο δε stripar ειναι πιο πολυ της Τουρκιας και αλλες κλινικες του εξωτερικου γιατι ειναι και τελειομανης και ψαχνει το καλυτερο που δεν το βρισκει στην κυπρο ας πουμε.
Εχω πχ ποτε δεν θα πηγαινα ραχαλ ακομη και λεφτα να ειχα,ισως καπου αλλου ναι....
Ποτε κανενα ΑΛΗΘΙΝΟ τσιρακι δεν θα ειχε ενωθει με αντιπαλους αλλα ισως και καποιο να το κανε για να δωσει πισωπλατη μαχαιρια...

bruno1989

Active Member
Ρε συ bruno, εγώ χωρίς να θέλω να θιξω κάποιο από τα παιδιά που πήγαν στο Βεκρη, νομίζω ότι πήγαν ψιλοαψαχτοι κ παρθένοι με το θέμα...επιπόλαιες επιλογές που μακάρι να πάρθηκαν με καποια κριτήρια κ όχι βάση ενός αποτελέσματος κ ακόμη πιο μακάρι να μην αποδειχθούν μοιραίες...αλλά πες μου ποιος από αυτούς που πήγαν παρότρυνε άλλους να πάνε...ένα μύνημα θυμάμαι μόνο που έλεγε ένα παλικάρι τι ωραία που ήταν, τι ωραίο περιβάλλον κ το εκραξε (σωστά) όλο το φόρουμ...ποιος/ποιοι είναι το τσιρακι δλδ, και τι είπε/εκανε για να τον βαφτισουμε τσιρακι? Και δε μιλάω για το Β μόνο...μιλάω για όλες τις κλινικές...δλδ οποίος έκανε μία επέμβαση κάπου κ είναι ευχαριστημένος, είναι τσιρακι? Δλδ ο jhon jhon είναι τσιρακι του Μαρά? Ο Δημήτρης του Βεκρη? Ο dance που συμμετεχει κ στα ραντεβου του Γεωργιου? Ο stripar που έχει ποσταρει φωτό με φόντο rahal, είναι του rahal? Και πόσοι άλλοι δε ξέρω...
Για να ειναι καποιος τσιρακι δεν χρειαζεται να ειναι ενεργο μελος. και καποια σχολια ξαφνικα και καποια thread με χρονοκαθηστερηση και εξαφανιζολ και αοριστα τρχθλκια . σκεψου και θα καταλαβεις.

andy.k

Active member
Φίλος δεν είπα ότι είσαι τσιράκια εσύ η οι υπόλοιποι που ανέφερε, αλλά χωρίς να θέλω να υπονοησω κάτι, μόνο το Μητσο άφησες άνευ υπερασπίσεως ρε jhon...

andy.k

Active member
Bruno αυτές οι περιπτώσεις εξαφανιζολ που αναφέρεις φιλε τις έχω υπόψην αλλά σορρυ κιόλας...ειναι σα κλανια μέσα σε κλαμπιδι...αν ειναι δυνατόν να δίνει κανείς σημασία σε τέτοια ποστ...μιλάμε για άτομα που γράφουν εδώ, που ποστάρουν σε εβδομαδιαία, που διαβάζονται γενικά...το να μπει ένας άσχετος να κλασει κ να φύγει δε το αξιολογω καν, εγώ τουλάχιστον...

John_HDC

διαβασε τα σχολια μου στο νημα του μητσου και πες μου τι καταλαβενεις απο τα λεγομενα μου.
Λογικο να ειναι ολοι καχυποπτοι και ενα παραπανω μεσα σε 3-4 μηνες μαζεμενα περιστατικα στο φορουμ.
Εγω αφηνω τον μητσο στην ακρη αυτην την στιγμη και πιανω την υπολοιπη ομαδα πως κατευθηνεται.
Αντε εμεις ειμαστε καχυποπτοι στο ονομα της κλινικης απο εσας ολους γιατι δεν εχει ταση υποψιας και τα βλεπεται ολα ροδινα?
Αφελεια?Αδιαβαστοι?Ανημερωτοι?

bruno1989

Active Member
Bruno αυτές οι περιπτώσεις εξαφανιζολ που αναφέρεις φιλε τις έχω υπόψην αλλά σορρυ κιόλας...ειναι σα κλανια μέσα σε κλαμπιδι...αν ειναι δυνατόν να δίνει κανείς σημασία σε τέτοια ποστ...μιλάμε για άτομα που γράφουν εδώ, που ποστάρουν σε εβδομαδιαία, που διαβάζονται γενικά...το να μπει ένας άσχετος να κλασει κ να φύγει δε το αξιολογω καν, εγώ τουλάχιστον...
ναι αλλα 2-3 μελη αν θυμάμαι ειπαν οτι πηγαν στην ahc λογω του αποτελέσματος αυτου ( και δεν μιλαω για δημητρη ο οποίος ενημερωνει συνεχώς) δεν θελω να αναφερω πιστευω ο καθένας καταλαβε όπως και απο αλλες κλινικες αλλα το θεμα μας ειναι να μην τρωγόμαστε μεταξύ μας και να μην πηδαμε νηματα αλλων.

John_HDC

Εγω πειτε μου πιο νημα πηδηξα απο Β.?
Το μονο που ειχα πει για μητσο που με φυτιλιασε ο δημητρης38 που με ειχε ρωτησει αν βλεπω κατι υποπτο στο μαλλι του μητσου και ειπα ισως λιγο τοππικ κατι κουκιδες στρογγυλες που εβλεπα που ισως ηταν και τρικ της φωτογραφικης μηχανης.

andy.k

Active member
Εγω προσωπικά τους εχω κραξει πάμπολλες φορές...και έχω πει ότι θα έπρεπε να περιμένουν όσοι πήγαν κρίνοντας από το αποτέλεσμα του Δημητρη κ τπτ άλλο...και ξέρω επίσης πως δεν έχεις κάτι με το Μητσο ούτε είμαι δικηγόρος του στο κάτω κάτω...και εννοειταιπως δεν έχω
κατκάτι ούτε με εσένα ούτε με τα άλλα παλιά μέλη τα οποία σέβομαι όπως σέβομαι κ τα νέα. Κ εγώ νέο μέλος είμαι άλλωστε...για να μη παρεξηγουμαστε...απλά μου φαίνεται κάπως να μιλάμε για κλίκα Βεκρη κλπ...λες και τον έχουμε μπάρμπα...είπε ο dance σε κάποιο ποστ ότι "δε ξέρω μήπως έχει τάξει το δεύτερο γύρο δωρεάν σε κάποιους"... Ε οκ ουτε εγώ το ξέρω, αλλά ακούγεται κάπως ρε φίλε...

bruno1989

Active Member
Εγω πειτε μου πιο νημα πηδηξα απο Β.?
Το μονο που ειχα πει για μητσο που με φυτιλιασε ο δημητρης38 που με ειχε ρωτησει αν βλεπω κατι υποπτο στο μαλλι του μητσου και ειπα ισως λιγο τοππικ κατι κουκιδες στρογγυλες που εβλεπα που ισως ηταν και τρικ της φωτογραφικης μηχανης.
δεν ειπα προσωπικά τιποτα για σενα παντως εγω. Ουτε καν υπονούσα κάτι παντα ουδέτερος ησουν τον λίγο καιρο που είμαι μέλος στο φόρουμ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Οταν μιλαω εγω στην προηγουμενη σελιδα χαριτολογοντας οτι τον Β. πιο ευκολα τον βρισκεις στις μπαχαμες παρα στην κλινικη εσεις μας δωσατε αυτο το δικαιωμα γιατι ενω συμφωνησαν πολλοι να κανουν με αυτον μεταμοσχευση,αυτος την εκανε κινεζος...

bruno1989

Active Member
Οταν μιλαω εγω στην προηγουμενη σελιδα χαριτολογοντας οτι τον Β. πιο ευκολα τον βρισκεις στις μπαχαμες παρα στην κλινικη εσεις μας δωσατε αυτο το δικαιωμα γιατι ενω συμφωνησαν πολλοι να κανουν με αυτον μεταμοσχευση,αυτος την εκανε κινεζος...
ναι και σε μένα εγινε αυτό και ήταν απο τα πρώτα αρνητικά σχόλια.Απαράδεκτο αυτό.
Όπως και να μην υπάρχει μετέπειτα επικοινωνια με τον γιατρό εστω ένα τηλ απο την κλινική για τα μάτια του κόσμου.

andy.k

Active member
Jhon όπως το λες ότι "δώσαμε δικαίωμα όσοι είπαμε ότι δε τα κανονίζει ο B σωστά κ έρχονται άλλοι στη θέση του", είναι σα να λες ότι καλά να πάθουμε κ τ ακούμε τώρα...ότι είναι μπαχαμες ο γιατρός κλπ...κι εμείς τον κραζουμε γι αυτό ρε φίλε...δε μας χαλάει που ειπωνεται αυτό, αφού αυτή είναι η αλήθεια...Δε με.χαλάει ότι κ αν ειπωθεί για το Β είτε στέκει είτε όχι...με χαλάει λίγο να μην ειπωνονται τα αρνητικά κ των άλλων γιατρών και κυρίως με χαλάει απείρως να θίγεται η αξιοπιστία κάποιων ανθρώπων εδώ μέσα επειδή έτυχε και πήγαν στο Β και κάνανε επέμβαση...και αυτομάτως έγιναν τσιράκια όλοι...άλλοι με οικογένειες άλλοι με δουλειές σοβαρές κ χρόνο μηδέν, και λένε να γράψουν ένα σχόλιο μία εμπειρία κ κατευθειαν μπαινουν στην ομάδα του Β...έλεος δλδ...

Stripar

Established Member
Κ εγώ νέο μέλος είμαι άλλωστε...
@andy.k σαφέστατα είσαι ΝEO μέλος ...6 μήνες μόλις στο Forum.

Δέν θεωρείς αντιδεοντολογικό να κάνεις τον τίτλο σου edit σε "Well known member" ,
τίτλο που δίνει το forum σε μέλη που είναι πολλά χρόνια , έχουν αρκετά Posts , γνώση και άποψη και η γνώμη τους έχει μιά βαρύτητα?

Andy.jpg

Μήπως βιάζεσαι λίγο ώς πολύ?...

Πόσο μάλλον όταν δύο βδομάδες πρίν ο @CVIAL έκανε Edit , αντίστοιχους τίτλους και έκανε και ανάλογη σύσταση !!!

Όπως είδατε έχουν αλλάξει οι τίτλοι κάποιων μελών. Ως γνωστόν όλοι μπορούν να κάνουν edit τον τίτλο τους αλλα θα παρακαλέσω για λόγους δεοντολογίας να μην δίνονται τίτλοι πανομοιοτυποι με αυτούς που δίνει το σύστημα όταν πιαστούν κάποιοι αριθμοί σχολίων/likes. Αν κάποιος θέλει να βάλει κάποιον άλλο τίτλο (πχ alternative member), παρόλο που δεν συστήνεται, μπορει να το κανει.

Τελευταία επεξεργασία:

firecaptain

Active Member
firecaptain αν σου λεηλατήσουν την δότρια και δεν έχεις και αποτέλεσμα κι αποπάνω είτε εδώ είναι είτε Τουρκία είτε στην Γη του Πυρός τον ήπιες...
Τι θα κάνει ο γιατρός; θα τους τραγουδήσει να αυγατίσουν
Εάν στην λεηλατήσουν τον ήπιες απλά!! Και αποτέλεσμα να έχεις εάν χρειαστείς και δεύτερη......απλά μαθηματικά. Προσωπικά θα ήθελα να είναι κοντά ο γιατρός και όχι για να με δει να πρέπει να ξενιτευτω. Δεν ξέρω βέβαια και τι χαρτιά σε βάζουν να υπογράψεις πριν την επέμβαση.

John_HDC

δηλαδη αν υπηρχε μονο η laserline εσυ θα καθοσουν εδω για να ειχες κοντα το γιατρο?

firecaptain

Active Member
Φυσικά και όχι! Με αυτά που έχω διαβάσει εδώ μέσα βέβαια ,γιατί διαφορετικά θα ήμουν με κλειστά μάτια, άρα κρέας προς σφαγή.

andy.k

Active member
@andy.k σαφέστατα είσαι ΝEO μέλος ...6 μήνες μόλις στο Forum.

Δέν θεωρείς αντιδεοντολογικό να κάνεις τον τίτλο σου edit σε "Well known member" ,
τίτλο που δίνει το forum σε μέλη που είναι πολλά χρόνια , έχουν αρκετά Posts , γνώση και άποψη και η γνώμη τους έχει μιά βαρύτητα?

Προβολή συνημμένου 11160

Μήπως βιάζεσαι λίγο ώς πολύ?...

Πόσο μάλλον όταν δύο βδομάδες πρίν ο @CVIAL έκανε Edit , αντίστοιχους τίτλους και έκανε και ανάλογη σύσταση !!!

Φιλε εγώ δεν έκανα τπτ δεν
ασχολούμαι με αυτά...μόνο
του μπήκε το well known
member, εγώ ούτε το έβαλα
ούτε το έβγαλα...αν σε ενοχλεί
πες το στο cvial που είναι
επίσης πολύ νεότερος από
εσένα να με κάνει κ new
member , κ πιο νέο αν γίνεται...άλλη κάψα δεν
έχω, αν θα φαινομαι παλιός η
καινούριος εδώ μέσα...μήπως
όπως είναι λίγο άσχετο αυτό? Τωρα ειδες το well known, Ή