Ελαφρια Αραιωση Στο πανω μερος ( tricomin + Fungoral ) αρκετο ?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

iraklis19871

New Member
Καλησπερα σε ολο το φορουμ . Θελω να μαθω αν υπαρχει καποις γιατρος στην περιοχη της θεσσαλονικης ο οποιος ειδικευετε στα θεματα τις τριχοφυιας . Δεν εχω προβλημα αλωπεκειας αλλα θελω καποιον ειδικο ( οχι ψευτοειδικο ) να εκτιμησει την κατασταση που βρισκομε γιατι σε καποια σημεια παρατηρο οτι το μαλλι μου ειναι αρκετα αραιο και αν γινετε να με βοηθησει με καποια θεραπεια .

Αν δε γινετε αυτο εχω ψαξει αρκετα το φορουμ και εχω ενημερωθει με την κατασταση , αλλα μεγαλο ποσοστο απο τις θεραπειες που προτεινονται ειναι για προχωρημενο προβλημα .

Η δικια μου κατασταση ειναι εχω αρκετα μακρυ μαλλι και καποια στιγμη σα νεος και εγω τα εκανα ραστα ( τζιβες ) τις τζιβες τις εχει κρατησει γυρω στο 1 χρονο και μετα της ελυσα ( δεν τις εκοψα ) τις ελυσα με αρκετη υπομονη και μαλακτικη κρεμα γιατι ηθελα να αποφυγω το αρχικο σταδιο οπου μακραινεις παλι το μαλλι . Βεβαια οσο να ναι τα ραστα και το λυσιμο ειδικα ταλαιπωρησαν το μαλλι μου . Αυτο που παρατηρω τωρα ειναι κυριως στο πισω και πανω μερος της κεφαλης μου μια αραιωση οταν το μαλλι μου ειναι βρεγμενο , στεγνο σχεδον δεν φαινεται . ο πιο βασικος λογος που εχει γινει αυτο ειναι ας πουμε κατα της διαρκεια που τα ειχα τζιβες αλλα και οταν τα ελυνα αρκετες τριχες καταστραφικαν με αποτελεσμα καποιες αν εχουν σπασει καποιες να ειναι κανονικες σε μακρος ( γυρο στου 35-40 ποντους ειναι το μαλλι μου) οποτε εχω τριχες κυριως 3 βαθμιδων , αυτες που βγηκανε τελειως και μεγαλωνουν παλι , αυτες που σπασανε και αυτες που ειναι στο κανονικο τους μεγεθος οποτε το μαλλι μ φαινετε χειροτερα απο οτι ειναι. Σημειωση το μαλλι μου το προσεχω σαν κορη οφθαλμου τωρα για να μην το ταλαιπωρησω καθολου περισσοτερο τωρα . Εχει περασει γυρω στον 1.5 χρονο που ελυσα τις τζιβες εχω δει βελτιωση χωρις να κανω τπτ το ιδιαιτερο ειχα παει σε μια φαση σε μια δερματολογο και μου εδωσε καποιες βιταμινες και ενα σπρει για την τριχοπτωση palmogen Λεγεται απο την εταιρια evdermia αλλα ψαχνοντας στο φορουμ για αυτα δεν βρικα τιποτα

Αυτο που θελω να ρωτισω στα παιδια του φορουμ που τα βρισκω σουπερ ενημερωμενα ειναι αν υπαρχει κατι για εμας ειτε σε σαμπουαν ειτε σε σππρει ειτε και τα 2 που θα βοηθησει της κατασταση αυτων που εχουν λιγοτερο προβλημα . Θα ηθελα αν γινετε να μου πειτε και απο που μπορω να τα προμηθευτω

ευχαριστω . Ηρακλης

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

iraklis19871

New Member
Απ: Γιατρος στην θεσσαλονικη

απο τα διαφορα ποστ που εχω διαβασει στο φορουμ εχω καταληξει ειτε στο tricomin σε σπρει με το fungoral για σαμπουαν ειτε σε rogaine με το σπρει , αναστολεα DHT δεν εχω επιλεξει γιατι δεν εχω υπερβολικη τριχοπτωση περαν του φυσιολογικου ( θελω δλδ κατι το οποιο θα τονωσει την δημιουργια τριχας ) και καθως επισης το προβλημα μου δεν ειναι μεγαλο

Περιμενω απαντηση απο τους μαστερ του φορουμ

Σημειωση διαβαζοντας απο το σαιτ τα διαφορα ειδη αλωπεκιας αυτο που βρικα οτι μου ταιριαζει περισσοτερο δν ειναι η κλασσικη ανδρογενης αλλα η διαχυτη
Ευχαριστω . Ηρακλης

heyya

New Member

To tricomin για κάποιον με μικρή αραίωση και δίχως Α.Α τότε είναι μια χαρά... καλά αποτελέσματα ;)

Jakard

New Member

iraklis19871 είπε:
απο τα διαφορα ποστ που εχω διαβασει στο φορουμ εχω καταληξει ειτε στο tricomin σε σπρει με το fungoral για σαμπουαν ειτε σε rogaine με το σπρει , αναστολεα DHT δεν εχω επιλεξει γιατι δεν εχω υπερβολικη τριχοπτωση περαν του φυσιολογικου ( θελω δλδ κατι το οποιο θα τονωσει την δημιουργια τριχας ) και καθως επισης το προβλημα μου δεν ειναι μεγαλο

Περιμενω απαντηση απο τους μαστερ του φορουμ

Σημειωση διαβαζοντας απο το σαιτ τα διαφορα ειδη αλωπεκιας αυτο που βρικα οτι μου ταιριαζει περισσοτερο δν ειναι η κλασσικη ανδρογενης αλλα η διαχυτη
Ευχαριστω . Ηρακλης

Επειδη οι πιο πολυ μπερδευονται διαχυτη δεν ειναι αυτη που σου αραιωνουν τα μαλλια στο hairloss pattern σταδιακα ολα μαζι αυτο ειναι παλι ανδρογενετικγη απλα εκδηλωνεται αλλιως , διαχυτη ειναι αυτη που χανεις μαλλια και στα πλαγια και πισω σε τυχαιο χρονο .

iraklis19871

New Member

ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα επειδη το σχολιο του φιλου jakard με μπερδεψε λιγο δινω μια φωτο απο το κεφαλι μ την εχω κανει επισυναψη κατω

iraklis19871

New Member

λοιπον εχω αποφασισει για την θεραπεια μου

Fungoral 2% shampoo
tricomin solution follice therapy spray

και τωρα μενει το θεμα του DHT blocker προτεινετε στην κατασταση που ειμαι να χρησημοποιησω η να δω πρωτα πως θα παει ετσι το θεμα .

A και κατι αλλο το μπουκαλακι το tricomin νομιζω ειναι 180 μλ ποσο κραταει περιπου κανα μηνα ?

tsiou

New Member
Απ: Ελαφρια Αραιωση Στο πανω μερος ( tricomin + Fungoral ) αρκετο

γειά σου φίλε μου καλώς ήρθες στην παρέα μας ...

καλά DHT blocker είναι όλα τα σαμπουάν που περιέχουν κετοκοναζόλη, αγόρασε ένα απο χθές ... να λούζεσαι 2 φορές την εβδομάδα αλλά όχι συνεχόμενες ημέρες. τις άλλες μέρες πάρε ένα φυτικό απο φαρμακείο. ξέχνα τα super market ...

αν θες κάτι επιπλέον υπάρχει και κρέμα κετοκοναζόλης, πολύ φτηνή (2,5 ευρώ) και "θεωρητικά" πρέπει να βοηθάει αρκετά. βάζε στο σημείο που έχεις την αραίωση αν μπορείς μετά το λούσιμο σε στεγνά εννοείται μαλλιά. 2 φορές την εβδομάδα θεωρώ είναι αρκετές ...

αν θες να δεις πολύ γρήγορη αύξηση των μαλλιών σου σε εκείνο το σημείο τότε η χρήση της μινοξιδίλις είναι μονόδρομος ...

Υ.Γ. όλα αυτά που σου είπα είναι τοπικά, οπότε δεν επηρεάζουν και τόσο πολύ τον οργανισμό ... ξεκίνα και θεωρώ θα δεις αρκετή διαφορά σχετικά άμεσα

iraklis19871

New Member

δλδ μιχαλη εσυ μου λες να παω σε rogain foam ας πουμε και οχι σε tricomin ?

tsiou

New Member

φίλε ηρακλή για το tricomin δεν ξέρω και δεν έχω ασχοληθεί, περίμενε άλλους φίλους απο εδώ να σου πουν τη γνώμη τους ...

πάντως σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι όλα τα παιδιά θα προτείνουν να αγοράσεις σαμπουάν κετοκοναζόλης και ....

αν θες υπάρχει και λοσιόν κετοκοναζόλης αντί για την κρέμα. αν θες να πειραματιστείς μόνος σου και να κάνεις αλχημίες υπάρχουν εύκολες συνταγές που μπορείς να φτιάξεις σπίτι σου πάρα πολύ φτηνά ...

Υ.Γ. δεν νομίζω ότι χρειάζεται να βρείς την "τέλεια" θεραπεία. ξεκίνα με το σαμπουάν και με μία σπιτική λοσιόν κετοκοναζόλης π.χ και μετά στην πορεία θα δεις τι σου αρέσει περισσότερο ή τι σου έχει κινήσει την περιέργεια ... μην χάνεις χρόνο ...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα