Εκχύλισμα σπόρων (κουκουτσιών) σταφυλιού

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού
Είναι ένα από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά που βρέθηκαν στη φύση και περιέχει μια ειδική κατηγορία των υδατοδιαλυτών βιοφλαβονοειδών - proanthocyanidins. Οι ενώσεις αυτές βοηθούν στον αγώνα με τις ελεύθερες ρίζες και την απώλεια οξυγόνου που μπορούν να βλάψουν τα κύτταρα.
Μελέτες έχουν δείξει ότι η αντιοξειδωτική δράση των ειδικών αυτών βιοφλαβονοειδών είναι 20 έως 50 φορές μεγαλύτερη από το β-καροτένιο και των βιταμινών C και Ε στην απομάκρυνση συγκεκριμένων ελευθέρων ριζών.

Οι ελεύθερες ρίζες είναι ελλιπή άτομα ή μόρια και είναι τα φυσικά υποπροϊόντα του καθημερινού μεταβολισμού, της αποτοξίνωσης, και των διαδικασιών του ανοσοποιητικού συστήματος. Αντιοξειδωτικά, όπως το εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού είναι η φυσική άμυνα του οργανισμού κατά του συστήματος των ουσιών αυτών. Τα αντιοξειδωτικά είναι μόρια που μπορούν να εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες με ασφάλεια και προωθούν την υγεία των κυττάρων.

Τα proanthocyanidins βρέθηκαν στο εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού και έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλουν στην σταθεροποίηση των αιμοφόρων αγγείων και στη σταθεροποίηση/διατήρηση του κολλαγόνου και ελαστίνης - κατά της τριχόπτωσης.
Το κολλαγόνο και η ελαστίνη είναι δύο πρωτεΐνες που βρίσκονται στον συνδετικό ιστό (που υποστηρίζουν τα όργανα, τις αρθρώσεις και τους μυς), καθώς και το δέρμα/επιδερμίδα (που υποστηρίζουν τα νύχια και τις τρίχες).

Στις τελευταίες έρευνες γίνεται λόγος για την ιδιότητα του εκχυλίσματος σπόρων σταφυλιών σαν growth stimulant και φυτικό dht blocker - θεωρήθηκε σαν φυσική μινοξιδίλη και φυσική φιναστερίδη( ???)

Οι έρευνες έγιναν με συνδυασμένη θεραπεία εκχυλίσματος σπόρων σταφυλιών και μεθυλ-θειώδες-μεθάνιο (τροφές πλούσιες σε ενώσεις θείου)

Η συνιστώμενη καθημερινή δόση του εκχυλίσματος είναι 300mg
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: Εκχύλισμα σπόρων (κουκουτσιών) σταφυλιού

πολυ καλο

αν σας αρεσουν τα αντιοξειδωτικα συστατικα μπορειτε να τσεκαρεται και αυτα

Alpha Lipoic Acid

L-ascorbic acid

Ellagic acid

Gamma oryzanol

Grape Seed Proanthocyanidins
 

baybars

New Member
Απ: Εκχύλισμα σπόρων (κουκουτσιών) σταφυλιού

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ Κ ΦΘΗΝΗ ΠΗΓΗ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ PROCYANIDIN OLIGOMERS? ΕΡΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΦΥΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Κ ΘΑ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ
 

hairfull

Member
Απ: Εκχύλισμα σπόρων (κουκουτσιών) σταφυλιού

Σκέφτομαι να αγοράσω και θέλω να κάνω μια ερώτηση εδώ:
πέρα το να το λαμβάνω από το στόμα, υπάρχει τρόπος να το διαλύσω κάπου και να το βάζω στο κεφάλι?
το βρήκα χύμα (96.11% καθαρό) εδώ http://stores.ebay.com/Nutrients-Scientific
έχω ξαναπάρει άλλα προϊόντα τους και έμεινα πολύ ευχαριστημένος
λέει 1/20 του κουταλιού καθημερινά! Δηλαδή λέει τα 250γρ. 2500 μερίδες
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα