Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
CVIAL, αν διαβασες τα μηνυματα μου, θα καταλαβες οτι κανενα δεν ηταν "διαφημιση" κλινικης. Ολα ηταν μηνυματα ενθαρρυνσης για καθαρα ψυχολογικους λογους. Η προκατειλλημενη διαθεση πολλων μελων πραγματικα ειναι ανεξηγητη. Πρωτα απ΄ολα εγω τις μεταμοσχευσεις μου τις εχω κανει στην DH... Τελευταιος γιατρος ηταν ο Λιοσ... Πως, λοιπον, κατηγορηθηκα ως διαφημιστης του Βεκρ..; Αν ειναι δυνατον τα μηνυματα συμπαραστασης και ψυχολογικης στηριξης να θεωρουνται υποκινουμενα και ως μεσα διαφημισης κλινικων!! Αν ειναι δυνατον η ανθρωπια και η κατανοηση της δυσκολης ψυχολογικης καταστασης καποιου να ειναι κατακριτεα απο καποια μελη του forum!! Δυστυχως τα συγκεκριμενα ατομα πισω απο τον ανθρωπο και τα αληθινα συναισθηματα βλεπουν το χρημα και τα συμφεροντα. Ειναι αδιανοητο να κατηγορουμαι οτι διαφημιζω την dh.., τον Βεκ..., τις κυπριακες κλινικες ή οποιονδηποτε αλλο. Ποτε δεν ειχα προθεση να αναφερθω στις προσωπικες μου μεταμοσχευσεις, παρα μονο αφου ρωτηθηκα απο καποια μελη. Εχω γραφτει στο site πριν κανω την 3η μεταμοσχευση (δεκεμβριος 2015), γιατι αραγε 4 μηνες δεν ειχα προσπαθησει να διαφημισω την dh...; Ειλικρινα μετανιωνω για τη διαθεση συμπαραστασης και ανθρωπιας που εδειξα στις πρωτες αποπειρες μου να ανεβασω σχολια στο site. Δυστυχως διαπιστωνω οτι αρκετα ατομα δεν κατανοουν την σημασια των ελληνικων λεξεων. Ειμαι καθηγητης φιλολογιας και πραγματικα πρωτη φορα βλεπω οτι παρερμηνευονται ευχες οπως "να σκεφτεσαι το τελος του ομορφου ταξιδιου που ξεκινησες". Καποιοι θα πρεπει να ξαναδιαβασουν την "Ιθακη" του Καβαφη (Α΄Λυκειου), για να καταλαβουν τι εννοουσα με την ευχη μου στον bruno. Μαλλον ειναι καλυτερο να συνεχισω αυτο που εκανα 4 μηνες, δηλαδη απλα να μπαινω στο site και να διαβαζω χωρις να παρεμβαινω και να υπαρχει ο κινδυνος να μου προσαπτουν καθε ειδους ανυποστατη κατηγορια.
κάνει και fue και πρέπει να ναι και πολύ γρήγοροςμονο strip κάνει?? δηλαδή poseidona και ή φίλη σου strip έκανε???
κάνει και fue και πρέπει να ναι και πολύ γρήγορος
αντιγράφω από το site του
"Η τεχνική FUE είναι χρονοβόρα μέθοδος και απαιτεί μεγαλύτερες συνεδρίες διάρκειας 8 ωρών. Σε κάθε συνεδρία μπορούν να τοποθετηθούν μόνο μέχρι 300 τριχοθυλάκια (περίπου 400 τρίχες)."
Τα εργαλεία να μου δώσει και με ένα καθρεφτάκι στο χέρι ποιο πολλά θα βάλω μόνος μου![]()
δεν είδα να γράφει πουθενά τιμές στο siteκαι ποσό χρεώνει ???
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ως 3000 παιρνει στο στριπ μην τον ριχνεις τον ανθρωπο!!και έχει κιάλλα διαμαντάκια
για την strip γράφει
"- Σε μια συνεδρία επιτυγχάνεται ολική μικρομεταμόσχευση, μπορούν δηλαδή, αν η δότρια περιοχή το επιτρέπει, να μεταμοσχευθούν από 800 έως και 2000 τριχοθυλακικές μονάδες (3500-10000 τρίχες)."
δηλαδή
800grafts = 3.500τρίχες
2.000grafts = 10.000τρίχες
sorry για τα off topic αλλά θα τρελαθώ τελείως μ αυτά που βλέπω
μωρέ δεν τον ρίχνωε
ως 3000 παιρνει στο στριπ μην τον ριχνεις τον ανθρωπο!!![]()
Καλά, για τόλμα εδώ αεράτε να κανεις παρατηρήσεις για συμμετρία στην hairline και θα δεις τι σημαίνει "αντίποινα", ο θείος του χασμουρήθηκε σε μια ομιλία του και τον πέταξε στους σκύλους που τους είχε νηστικούς ενα μηνα [emoji16]
Sent from my iPhone using Tapatalk