Εκτός θέματος (από νήμα μμ bruno1989)

kwsTakis

Active Member
κωστακη κοιτα να δεις τη ζημια γινεται
μια γνωστη μου προσφατα εκανε μμ στον β@λβη
οταν μου το ειπε της ειπα για το φορουμ και προσπαθησα μηπως και την ψησω να παρουσιασει το θεμα στο φορουμ ...θα ηταν πολυ καλη ευκαιρια να δουμε ενα γυναικειο περιστατικο απο εναν αγνωστο γιατρο σε εμας και θα ειχε μεγαλο ενδιαφερον και για το γυναικειο κοινο του φορουμ...
μπηκε η κοπελα καποια στιγμη και μου λεει ακριβως "δεν εισαι καλα που θα γραψω.. εκει μεσα γινεται σκοτωμος...
ε οχι κ σκοτωμος,,απλα αντιπαραθεση,,
ρε Κωστάκη τι να ξεκλειδωσεις το σκεπτικό και τον χαρακτήρα κάποιου???? παιδιά μην χάνουμε την ουσία.τι με νοιάζει τι σκέψεις έχει κάποιος εδώ και τι χαρακτήρα εχει..σχέση θα κάνουμε με σκοπό το γάμο?? σωστά πράγματα να λέει,όχι χαζομαρες,να γίνεται κουβέντα και με αντιπαραθέσεις ακόμα,και έτσι καλό είναι,μαθαινουμε περισσότερα και οποίος πάει να κάνει κάτι ύπουλα να τον δείχνουμε.αυτά.!! όλα τα αλλά είναι αλλά λόγια να αγαπιομαστε
αερατε ξερεις με ποιο σκεπτικο το γραφω,,σωστα πραγματα μπορει να σ γραψει κ καποιος φυτευτος εκπροσωπος μια κλινικης,,αλλα δεν παυει να εκπροσωπει τα συμφεροντα μιας εταιρειας

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
αυτοί εκπρόσωποι έχουν πολύ πλάκα..από κοντά να δεις όταν μιλάς μαζί τους .?το παίζουν ιστορία όχι όλοι,αλλά οι 8 στους 10..λένε ότι να ναι ,ότι ξέρουν και έτσι και μόλις αρχίζεις και του λες συγκεκριμένα πράγματα,εεεε σου λέει δεν ξέρω ,να τα πείτε με το γιατρό..χαχαχαχαχα

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
καλά ρε συ δεν το είπα για κακό.

o_O Φίλε Αεράτε όντως έχεις θέμα γραπτού λόγου και στο λέω με καλό τρόπο. Όταν λες τον άλλο "κλασσικό μηδενιστή" δεν μπορεί να το λες για καλό. Είναι κάτι που αν ο άλλος είναι λίγο ευέξαπτος θα συνεχίσει με φασαρία. Anyway, το θέμα είναι λήξαν.

kwsTakis

Active Member
κωστακη κοιτα να δεις τη ζημια γινεται
μια γνωστη μου προσφατα εκανε μμ στον β@λβη
οταν μου το ειπε της ειπα για το φορουμ και προσπαθησα μηπως και την ψησω να παρουσιασει το θεμα στο φορουμ ...θα ηταν πολυ καλη ευκαιρια να δουμε ενα γυναικειο περιστατικο απο εναν αγνωστο γιατρο σε εμας και θα ειχε μεγαλο ενδιαφερον και για το γυναικειο κοινο του φορουμ...
μπηκε η κοπελα καποια στιγμη και μου λεει ακριβως "δεν εισαι καλα που θα γραψω.. εκει μεσα γινεται σκοτωμος...
στην ελλαδα υπαρχουν καποια τοπ φορουμ,,οσον αφορα τις τριχες το τοπ φορουμ ειναι εδω,,το θεμα ποσειδωνα ειναι ενα,,η παιρνεις την αποφαση να παρεις γνωμες (που θα πρεππει εσυ μονος να αξιολογησεις ποιες ειναι σωστες κ λογικες)η απλα δεν συμμετεχεις καθολου στ α φορουμ κ καθεσαι στα αυγα σου(κ στην αγνοια σου πολλες φορες)

aeratos28

Just aeratos
δεν δεχεσαι κουβέντα ρε cvial.αμέσως να βγεις από πάνω είσαι.ότι και να πει κάποιος θα προσπαθησεις να βρεις κάθε δυνατό τρόπο να την (πεις) στον άλλο..ότι τελικά εσύ έκανες λαθος να του πεις.εγώ το έχω παραδεχτεί ότι είμαι απότομος με τον γραπτό λόγο,εσύ αυτό που σου λέω τώρα δεν παίζει με την καμία να το παραδεχτείς..και αυτο είναι χειροτεροειδικα αν είναι κάποιος ευεξαπτος

kwsTakis

Active Member
αυτοί εκπρόσωποι έχουν πολύ πλάκα..από κοντά να δεις όταν μιλάς μαζί τους .?το παίζουν ιστορία όχι όλοι,αλλά οι 8 στους 10..λένε ότι να ναι ,ότι ξέρουν και έτσι και μόλις αρχίζεις και του λες συγκεκριμένα πράγματα,εεεε σου λέει δεν ξέρω ,να τα πείτε με το γιατρό..χαχαχαχαχα
;)

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
δεν δεχεσαι κουβέντα ρε cvial.αμέσως να βγεις από πάνω είσαι.ότι και να πει κάποιος θα προσπαθησεις να βρεις κάθε δυνατό τρόπο να την (πεις) στον άλλο..ότι τελικά εσύ έκανες λαθος να του πεις.εγώ το έχω παραδεχτεί ότι είμαι απότομος με τον γραπτό λόγο,εσύ αυτό που σου λέω τώρα δεν παίζει με την καμία να το παραδεχτείς..και αυτο είναι χειροτεροειδικα αν είναι κάποιος ευεξαπτος

Μα δεν εννοούσα αυτό που έγραψες, πως θα γίνει δηλαδή? Να παραδεχτώ κάτι που δεν εννοώ? Γιατί δεν με ρωτάς τι εννοώ να σου απαντήσω και να λήξει το θέμα με ωραίο τρόπο? Δεν θα ήταν καλύτερα?

andy.k

Active member
Μερικες φορες και παρολο που ολοι εδω ευχομαστε το καλυτερο για ολους οσους συμπασχουμε, αισθανομαι οτι ορισμενοι θα προτιμουσαν να πανε κατα διαολου ολα τα περιστατικα του Βεκρη, για να δικαιωθουν οι ιδιοι, που τον θεωρουν μετρια επιλογη...και υπαρχουν φυσικα κ αυτοι που δεν εχουν κανει ακομα μμ και θελουν να κανουν κ ευχονται να πανε καλα τα περιστατικα του Βεκρη, για να πανε κ οι ιδιοι και να μη ξοδευτουν στα ξενα... Ε πως να μη ξενερωνει λοιπον καποιος οταν ποσταρει τη μμ του, για να α) μοιραστει τη χαρα του, και β) να παρει συμβουλες...? Εγω προσωπικα ποτε δε θα ζητουσα να κλειδωσει το δικο μου νημα, ομως δεν ειναι ολοι το ιδιο αναισθητοι. Γιατι καποιος να συνεχισει να ενημερωνει οταν βλεπει μεσα στο νημα του, να πεφτουν μπουνιες κ να θαβεται/αμφισβητειται η κλινικη που ηδη επελεξε(οχι ΘΑ επιλεξει)? Κανονικα θα επρεπε να υπαρχουν νηματα ΜΟΝΟ με φωτος κ μαλιστα με φωτος που εχει εγκρινει ο mod, χωρις σχολιο ουτε καν απο τον υποβληθεντα στη μμ...εγινε μια προσπαθεια με καποια νηματα αλλα παλι αχταρμας εγινε...

aeratos28

Just aeratos
μπορεί και να ήταν καλυτερα.δεν λεω οχι..αλλά αφού δεν ήταν αυτό που εννοουσα δεν έχει σημασία τότε.(για εμένα)

poseidonas77

Well-Known Member
το καλυτερο αυτο θα ηταν...
μονο φωτος και απλα 2 θεματα..το ενα σχετικα με μμ και κλινικες του εξωτερικου και το αλλο για ελλαδα
να τελειωνει το ζητημα...

andy.k

Active member
Tol πες μας ρε ανθρωπε αν εισαι καθηγητης φιλολογος η κατι παρεμφερες...ετσι θα μπορουσε να αιτιολογηθει ο ποιητικος τροπος με τον οποιο ευχηθηκες...να λυθει η παρεξηγηση να τελειωνουμε...:D
Περαν της πλακας τωρα δε ξερω πως θα αποτελουσε διαφημηση
για μια κλινικη το να εχει εναν
βαλτο να δινει ευχες και να υποσχεται..λιγο ΘΑ
και ΘΑ και ΘΑ πολυ ευχη, υποσχεση και βεβαι οτητα, μου
θυμιζει πολιτικους, και προφανως δεν ειναι και ο
καλυτερος τροπος διαφημησης
ιδιως τη σημερον ημερα...Διαφημηση αποτελει οντως το γεγονος οτι απο εκει που υπηρχε ενα περιστατικο τον ιουνιο, τωρα εχουμε αλλα 8...απο αυτα τα 8 περιστατικα καποιοι επελεξαν την κλινικη εχοντας ως κριτηριο το 1ο περιστατικο και καποια αλλα ακομα, και καποιοι δυστυχως
ειδαν απλα καποιες φωτο
πριν κ μετα του Δημητρη κ
επελεξαν μονο με βαση αυτο...εννοω οτι θα μπορουσαν να περιμενουν αλλους 4-5 μηνες να δουνε ακομα 2-3 περιστατικα κ μετα να αποφασισουν...το τι μπορει να κανει η κλινικη το ειδαμε με το Δημητρη. Το αν ειναι ομως σε θεση να το πετυχαινει συχνα αυτο, και ποσο συχνα, αυτο ειναι υπο εξεταση...δλδ ο ποσειδωνας ειναι χαζος και κανει το θεατη τοσο καιρο τωρα? Εγω δυστυχως οταν πηγα ειχα κλεισει πριν τον πιλοτο, ειχα δει μονο το Μητσο και το Βαλαντη κ κρατησα την καλη φυτρωση, και εννοειται πως πηγα και σε αλλες κλινικες τις οποιες απερριψα...ωστοσο μακαρι να ειχα τη δυνατοτητα
να τσεκαρω αποτελεσματα
απο αλλους 5-6 πρωτα...αλλα δεν ηξερα οτι θα ξεσπασει τετοια επιδημια...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

poseidonas77

Well-Known Member
και εγω εχω δει και δευτερο περιστατικο ..οχι απο κοντα αλλα θα συναντηθω συντομα..
ειδα φωτογραφιες απο κινητο πολυ καθαρες και κοντινες και με κανονικο φωτισμο...
αλλα κρατω σταση αναμονης....το καλο ειναι οτι εχουμε αρκετα περιστατικα που εγιναν σχεδον την ιδια χρονικη περιοδο και ετσι καποιο συμπερασμα για την ικανοτητα της κλινικης θα βγει σε μερικους μηνες..
ειμαι σιγουρος οτι στο πρωτο μετριο αποτελεσμα της κλινικης θα γινει ροντεο εδω μεσα...

tol

Well-Known Member
CVIAL, αν διαβασες τα μηνυματα μου, θα καταλαβες οτι κανενα δεν ηταν "διαφημιση" κλινικης. Ολα ηταν μηνυματα ενθαρρυνσης για καθαρα ψυχολογικους λογους. Η προκατειλλημενη διαθεση πολλων μελων πραγματικα ειναι ανεξηγητη. Πρωτα απ΄ολα εγω τις μεταμοσχευσεις μου τις εχω κανει στην DH... Τελευταιος γιατρος ηταν ο Λιοσ... Πως, λοιπον, κατηγορηθηκα ως διαφημιστης του Βεκρ..; Αν ειναι δυνατον τα μηνυματα συμπαραστασης και ψυχολογικης στηριξης να θεωρουνται υποκινουμενα και ως μεσα διαφημισης κλινικων!! Αν ειναι δυνατον η ανθρωπια και η κατανοηση της δυσκολης ψυχολογικης καταστασης καποιου να ειναι κατακριτεα απο καποια μελη του forum!! Δυστυχως τα συγκεκριμενα ατομα πισω απο τον ανθρωπο και τα αληθινα συναισθηματα βλεπουν το χρημα και τα συμφεροντα. Ειναι αδιανοητο να κατηγορουμαι οτι διαφημιζω την dh.., τον Βεκ..., τις κυπριακες κλινικες ή οποιονδηποτε αλλο. Ποτε δεν ειχα προθεση να αναφερθω στις προσωπικες μου μεταμοσχευσεις, παρα μονο αφου ρωτηθηκα απο καποια μελη. Εχω γραφτει στο site πριν κανω την 3η μεταμοσχευση (δεκεμβριος 2015), γιατι αραγε 4 μηνες δεν ειχα προσπαθησει να διαφημισω την dh...; Ειλικρινα μετανιωνω για τη διαθεση συμπαραστασης και ανθρωπιας που εδειξα στις πρωτες αποπειρες μου να ανεβασω σχολια στο site. Δυστυχως διαπιστωνω οτι αρκετα ατομα δεν κατανοουν την σημασια των ελληνικων λεξεων. Ειμαι καθηγητης φιλολογιας και πραγματικα πρωτη φορα βλεπω οτι παρερμηνευονται ευχες οπως "να σκεφτεσαι το τελος του ομορφου ταξιδιου που ξεκινησες". Καποιοι θα πρεπει να ξαναδιαβασουν την "Ιθακη" του Καβαφη (Α΄Λυκειου), για να καταλαβουν τι εννοουσα με την ευχη μου στον bruno. Μαλλον ειναι καλυτερο να συνεχισω αυτο που εκανα 4 μηνες, δηλαδη απλα να μπαινω στο site και να διαβαζω χωρις να παρεμβαινω και να υπαρχει ο κινδυνος να μου προσαπτουν καθε ειδους ανυποστατη κατηγορια.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Tol, η θέση μου είναι σαφής και την έχω εκφράσει πιο πάνω. Μετά και το τελευταίο μηνυμά σου νομίζω ότι δεν χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι παραπάνω. Αν μπορείς να ανοίξεις θέμα με την περίπτωσή σου καλό είναι να το κάνεις και να ποστάρεις αυτά που θες. Αν πάλι δεν θες δεν υπάρχει πρόβλημα, ούτε ο πρώτος είσαι ούτε και ο τελευταίος. Απλά ακολούθησε τους κανόνες και συνέχιζε να γράφεις αυτά που πιστεύεις.

poseidonas77

Well-Known Member
πριν μερικες μερες την εκανε...ενας φιλος της εκανε εκει της αρεσε το αποτελεσμα και αποφασισε να παει και αυτη..σε γενικες γραμες εμεινε ευχαριστημενη ..τωρα οσο αναφορα το αποτελεσμα θα δουμε σε μερικους μηνες...

bruno1989

Active Member
μαλιστα γενικα ακουω πολλα καλα λογια για τον β@λβη και εχω και εγω γνωστο μου που τον εκανε μαλλια .και για να μην κατηγορηθω για διαφημιση θυμιζω οτι εκανα στον Β..η την μμ.
Μονο λογω οτι κανει στριπ αποκλειστικα δεν εκανα εκει

Μπλουζα