Εκτός θέματος (από νήμα μμ bruno1989)

kwsTakis

Active Member
παιδια οσο δεν βλεπουμε φωτος ανα τακτα χρονικα διαστηματα απο καποιες μμ λογικο ειναι πολλα μελη να εχουν υποψιες αρνητικες,,για μενα δεν υπαρχει λογος να ανοιγει καποιος νημα για νεα μμ αν δεν ανεβαζει φωτος,,,ειναι απλο,,οσο για τις εντονες αντιπαραθεσεις(χωρις χαρακτηρισμους ομως)) καποιες φορες βοηθανε στο να δουμε τι ρολο βαραει ο καθενας εδω μεσα,,κ δεν ειναι μομφη ουτε για το παιδι π ανοιξε το νημα ουτε για κανεναν,,γενικα μιλαω

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
καλό είναι να μην κλειδώνεται με το παραμικρό κάθε νήμα που γίνετε αντιπαράθεση..το να σβήνονται μηνυματα που υπάρχουν βρισιές συμφωνω και εγώ.αλλά καλό είναι να συνεχίζονται τέτοιου τύπου κουβέντες,γιατί αν όντως υπάρχει στην πραγματικότητα ότι υποψία έχει εκφραστεί για τον tol ή και τον οποιοδήποτε άλλο tol να υπάρχουν στο φόρουμ,να συζητιούνται όλα αυτά έτσι ώστε ένα καινουργιο εντελώς μέλος,που μπήκε ο άνθρωπος να διαβάσει 5 πράγματα για να λύσει το πρόβλημα του να ξερει και τι συμβαίνει με πωλητές από κλινικές διάφορες που μπαίνουν κατά καιρούς και ότι μπορεί να τους προσεγγίσουν με μηνύματα inbox και να τους πουλάνε παραμύθια..γίνονται αυτα.καλά είναι και αυτά τα νηματα να υπάρχουν παιδια.πιο!πονηρεμενοι θα είναι όλοι..

poseidonas77

Well-Known Member
Κωστακη εχεις δικιο για τις φωτο αλλα δε βλεπεις τι γινετε με τα νηματα του βεκρη?
Αναγκαζονται καποιοι και ειτε τα κλειδωνουν ειτε τα διαγραφουν και κανει μπαμ οτι λογο ξενερωματος το κανουν διοτι ειναι στην αρχη της μμ και δεν εχουν δει καν ουτε το ελαχιστο απο το αποτελεσμα να πεις οτι απογοητευτηκαν και δεν ενημερωνουν...και την πληρωνουμε οι υπολοιποι την νυφη που θελουμε να αξιολογησουμε την κλινικη...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
αλλα ατομα σαν τον tol εδω και χρονια εμφανιζονται και δεν ειναι δυσκολο να καταλαβεις για ποιο λογο βρισκονται εδω...

John, έθιξες το θέμα του Tol για το οποίο είχα σκοπό να γράψω έτσι και αλλιώς. Η άποψη μου είναι η εξής. Τα παλαιότερα μέλη όπως εσύ, o Στριπαρ, και άλλοι έχετε βιώσει καταστάσεις με "κλώνους", "βαλτούς" και έχετε μια διαμορφωμένη άποψη που σας κάνει λιγότερο ανεκτικούς. Από την άλλη, τα νεότερη μέλη (όπως και εγώ) δεν έχουμε αυτά τα βιώματα για αυτό πολλές φορές τέτοιου είδους αντιδράσεις φαντάζουν υπερβολικές. Νομίζω ότι και οι δύο πλευρές έχουν τα δίκια τους.

Από την πλευρά όμως του moderator (όχι του cvial), θα υπερασπιστώ το αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να εκφράζει δημοκρατικά μεν αλλά με κανόνες δε, την αποψή του. Δεν με ενδιαφέρει αν ο Tol εγραψε πρώτος στα νήματα του Β. και δεν είπε κουβέντα για άλλες κλινικές. Με ενδιαφέρει πρωτίστως αν η συμπεριφορά του εκεί που επιλέγει αυτός να γράφει είναι σωστή και αν συνάδει με τις αρχές λειτουργίας του τομέα των μμ. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνουν συστάσεις στον Tol να ανοίξει δικό του νήμα για να μας παρουσιάσει την μμ του ή να μας λύσει κάποιες απορίες και ερωτήματα σχετικά με αυτά που γράφει. Αν δεν δώσει επαρκείς εξηγήσεις ή αν εκτιμήσουμε στην πορεία ότι έχει έναν "ύποπτο" ρόλο (γιατί σωστά επισημαίνεις στο φόρουμ είσαι ότι δηλώνεις και μάλιστα όταν δεν ποστάρεις φώτο) θα γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες.

Επειδή όμως ο Tol γράφει με έναν ήπιο τόνο χωρίς να παρεκτρέπεται θα του δωθεί πίστωση χρόνου λαμβάνοντας υπόψη αυτά που ανέφερα παραπάνω. Η περίπτωση του Έκτορα είναι διαφορετική. Εκεί η ανοχή είναι μηδενική γιατί είναι απαράδεκτο ένα νέο μέλος με 10 μηνύματα, χωρίς να έχει δώσει δείγμα γραφής, να εκφράζεται με τέτοια γλώσσα.

καλό είναι να μην κλειδώνεται με το παραμικρό κάθε νήμα που γίνετε αντιπαράθεση..

Δεν θα έπρεπε αλλά αφού δεν καταλαβαίνετε και δεν αυτορυθμίζεστε θα χρησιμοποιηθούν όλα τα μέσα.

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
υπάρχουν μέλη τα οποία συμφωνούν με αυτό που λες,περισσότερο νομίζω οι mod..υπάρχουν αλλά μέλη επίσης τα οποία συμφωνούν με αυτό που είπα εγώ και έχει υποθει και από άλλους βέβαια..δεν βρίζει κανένας,κανέναν.!αρα υπαρχει σεβασμος απο ολους στο θεμα αυτο,που λες συνεχεια.εκτός από κάνα 2 περιπτώσεις οι οποίοι για ενα διάστημα μπαναριστηκαν.αφού υπάρχει σωστή συμπεριφορά από όλους,κατανόηση σε αυτό το θεμα,από μεριά μας,από μεριά δική σου ως mod τι δεν καταλαβαίνεις και χρησιμοποιείς αυτά τα μέσα όπως τα λες.παρά πολύ κοσμο τον ενδιαφέρει να γίνονται τέτοια συζητήσεις για να καταλαβαίνουν ότι καποιοι παίζουν βρώμικα.δεν αναφέρομαι σε κανέναν ότι το κάνει,γενικά μιλαω

kwsTakis

Active Member
Κωστακη εχεις δικιο για τις φωτο αλλα δε βλεπεις τι γινετε με τα νηματα του βεκρη?
Αναγκαζονται καποιοι και ειτε τα κλειδωνουν ειτε τα διαγραφουν και κανει μπαμ οτι λογο ξενερωματος το κανουν διοτι ειναι στην αρχη της μμ και δεν εχουν δει καν ουτε το ελαχιστο απο το αποτελεσμα να πεις οτι απογοητευτηκαν και δεν ενημερωνουν...και την πληρωνουμε οι υπολοιποι την νυφη που θελουμε να αξιολογησουμε την κλινικη...
ποσειδωνα εχεις πολυ δικιο σε αυτο π λες,,συμφωνω απολυτα,,αν κ σε μερικες περιπτωσεις πολλα ατομα εδω (βαζω κ τον εαυτο μου μεσα) ισως αποθαρρυνουμε καποια νεα μελη μιας κ απο τον 4ο -5οπροδικαζουμε το αποτελεσμα μιας μμ,,ενω στην ουσια πρεπει να περιμενουμε κ να ειμαστε πιο υπομονετικοι κ ανεκτικοι

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
υπάρχουν μέλη τα οποία συμφωνούν με αυτό που λες,περισσότερο νομίζω οι mod..υπάρχουν αλλά μέλη επίσης τα οποία συμφωνούν με αυτό που είπα εγώ και έχει υποθει και από άλλους βέβαια..δεν βρίζει κανένας,κανέναν.!αρα υπαρχει σεβασμος απο ολους στο θεμα αυτο,που λες συνεχεια.εκτός από κάνα 2 περιπτώσεις οι οποίοι για ενα διάστημα μπαναριστηκαν.αφού υπάρχει σωστή συμπεριφορά από όλους,κατανόηση σε αυτό το θεμα,από μεριά μας,από μεριά δική σου ως mod τι δεν καταλαβαίνεις και χρησιμοποιείς αυτά τα μέσα όπως τα λες.παρά πολύ κοσμο τον ενδιαφέρει να γίνονται τέτοια συζητήσεις για να καταλαβαίνουν ότι καποιοι παίζουν βρώμικα.δεν αναφέρομαι σε κανέναν ότι το κάνει,γενικά μιλαω

Αν διαβάσεις το πρώτο μου post σήμερα θα καταλάβεις τι εννοώ. Το νήμα κλειδώθηκε για να σταματήσει άμεσα η φωτιά που ξεκίναγε και σήμερα μετά τις διορθώσεις ξεκλείδωσε. Οι αναρτήσεις και τα εκτός θέματος μεταφέρθηκαν εδώ όπου μπορείτε να συζητάτε για ότι θέλετε. Το νήμα του Bruno όπως και όλα τα άλλα στις μμ θα παραμείνουν "καθαρά" και εντός θέματος, τι δουλειά είχε η συζήτηση για τον Tol στο νήμα του Bruno? Καταλαβαίνω ότι προέκυψε και ότι καλό είναι να υπάρχει για αυτό και δεν διέγραψα τα ποστ αλλά τα μετέφερα.

kwsTakis

Active Member
για να μην πλατιαζει το ολο θεμα,,ο cvial απο την μερια του εχει δικιο,,αλλα οι εντονες αντιπαραθεσεις βοηθουν πολλες φορες στο να ξεκλειδωσεις το σκεπτικο ισως κ ενα μερος του χαρακτηρα καποιου μελους,,παντα ομως χωρις χαρακτηρισμους κ βρισιες,,αλλα ΝΑ ΜΗΝ παμε κ στο αλλο ακρο οταν ανεβαινουν λιγο οι τονοι νο φοβομαστε να γραψουμε(σε εισαγωγικα) την αποψη μας,,αλλωστε γιαυτο ειναι το φορουμ,,αλλιως αν ειναι να γραφουμε ποιηματα εδω μεταξυ μασ κ να ναι ολα ωραια κ ροδινα,.καλως η κακως ομως πρεπει να υπαρχει κ καποιος εδω μεσα στο φορουμ που να βαζει καποια ορια,,,τα οποια και πρεπει να σεβομαστε

Τελευταία επεξεργασία:

kwsTakis

Active Member
για να μην πλατιαζει το ολο θεμα,,ο cvial απο την μερια του εχει δικιο,,αλλα οι εντονες αντιπαραθεσεις βοηθουν πολλες φορες στο να ξεκλειδωσεις το σκεπτικο ισως κ ενα μερος του χαρακτηρα καποιου μελους,,παντα ομως χωρις χαρακτηρισμους κ βρισιες,,αλλα ΝΑ ΜΗΝ παμε κ στο αλλο ακρο οταν ανεβαινουν λιγο οι τονοι νο φοβομαστε να γραψουμε(σε εισαγωγικα) την αποψη μας,,αλλωστε γιαυτο ειναι το φορουμ,,αλλιως αν ειναι να γραφουμε ποιηματα εδω μεταξυ μασ κ να ναι ολα ωραια κ ροδινα..καλως η κακως ομως πρεπει να υπαρχει κ καποιος εδω μεσα στο φορουμ που να βαζει καποια ορια,,,τα οποια και πρεπει να σεβομαστε

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
ρε Κωστάκη τι να ξεκλειδωσεις το σκεπτικό και τον χαρακτήρα κάποιου???? παιδιά μην χάνουμε την ουσία.τι με νοιάζει τι σκέψεις έχει κάποιος εδώ και τι χαρακτήρα εχει..σχέση θα κάνουμε με σκοπό το γάμο?? σωστά πράγματα να λέει,όχι χαζομαρες,να γίνεται κουβέντα και με αντιπαραθέσεις ακόμα,και έτσι καλό είναι,μαθαινουμε περισσότερα και οποίος πάει να κάνει κάτι ύπουλα να τον δείχνουμε.αυτά.!! όλα τα αλλά είναι αλλά λόγια να αγαπιομαστε

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
για να μην πλατιαζει το ολο θεμα,,ο cvial απο την μερια του εχει δικιο,,αλλα οι εντονες αντιπαραθεσεις βοηθουν πολλες φορες στο να ξεκλειδωσεις το σκεπτικο ισως κ ενα μερος του χαρακτηρα καποιου μελους,,παντα ομως χωρις χαρακτηρισμους κ βρισιες,,αλλα ΝΑ ΜΗΝ παμε κ στο αλλο ακρο οταν ανεβαινουν λιγο οι τονοι νο φοβομαστε να γραψουμε(σε εισαγωγικα) την αποψη μας,,αλλωστε γιαυτο ειναι το φορουμ,,αλλιως αν ειναι να γραφουμε ποιηματα εδω μεταξυ μασ κ να ναι ολα ωραια κ ροδινα

ΔΕΝ σας λέω να πάτε στο άλλο άκρο, έχω συναίσθηση ότι είμαι στην Ελλάδα. Απλά να μένετε εντός θέματος και ουσίας χωρίς προσωπικά χτυπήματα. Απλό είναι!

poseidonas77

Well-Known Member
κωστακη κοιτα να δεις τη ζημια γινεται
μια γνωστη μου προσφατα εκανε μμ στον β@λβη
οταν μου το ειπε της ειπα για το φορουμ και προσπαθησα μηπως και την ψησω να παρουσιασει το θεμα στο φορουμ ...θα ηταν πολυ καλη ευκαιρια να δουμε ενα γυναικειο περιστατικο απο εναν αγνωστο γιατρο σε εμας και θα ειχε μεγαλο ενδιαφερον και για το γυναικειο κοινο του φορουμ...
μπηκε η κοπελα καποια στιγμη και μου λεει ακριβως "δεν εισαι καλα που θα γραψω.. εκει μεσα γινεται σκοτωμος...

aeratos28

Just aeratos
ΕΝ σας λέω να μην πάτε στο άλλο άκρο, έχω συναίσθηση ότι είμαι στην Ελλάδα. Απλά να μένετε εντός θέματος και ουσίας χωρίς προσωπικά χτυπήματα. Απλό είναι

κλασσικος μηδενιστης .! να φανταστώ και άλλες κουβέντες όπως πολλοί άλλοι λένε ,για ελλαδισταν ελληναρες κτλ??

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Η kikh vas ειδες ρε ποσειδονα τι μου γραψε τις προαλες?ουτε χιουμορ δεχτηκε ,τοσα χρονια γραφω εδω μεσα και ποτε δεν τα πηρα στο κρανιο τοσο οσο με αυτην και ποτε κανεις ετσι δεν μου μιλησε οπως και αυτη.
Πιο κομπλεξικα οντα απο τις γυναικες ειδικα εδω μεσα δεν υπαρχουν.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
κλασσικος μηδενιστης .! να φανταστώ και άλλες κουβέντες όπως πολλοί άλλοι λένε ,για ελλαδισταν ελληναρες κτλ??

Είδες που προτρέχεις Αεράτε, είμαι Ελλάδα σημαίνει είμαι στον Νότο και άρα οι άνθρωποι είναι πιο φωνακλάδες, πιό ευέξαπτοι, πιο ζωντανοί. Δεν σημαίνει απαραιτήτως κάτι κακό, απλά άλλος τρόπος έκφρασης. Αλλά αντί να μου πεις τι εννοείς? προχώρησες αυθαίρετα σε συμπεράσματα. Λάθος σου.

Μπλουζα