Εκσπερμάτιση και DHT

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kabamarou

Member
Απ: Εκσπερμάτιση και DHT

geofish η φάση είναι ότι όταν είχα ακούσει αυτήν την είδηση δεν είχα πρόβλημα τριχόπτωσης νομίζω αλλά μου έμεινε αυτή η πληροφορία γιατί μου έκανε εντύπωση.
magic810 είσαι σε καλό δρόμο για την τριχόπτωση αλλά σε κακό για την υγεία σου ;D
Τι να πω έτσι έλεγε η έρευνα και μάλιστα έλεγαν οι γιατροί που κάνανε την έρευνα: προσέξτε τους μεθύστακες της γειτονιάς σας να δείτε αν έχει κάποιος φαλάκρα ;D

akishellas3

Well-Known Member

magic810 είπε:
Ρε Akishellas παντα με την προυποθεση οτι οι θυλακες σου ειναι γενετικα προδιαθετιμενοι να ειναι ευαλωτοι στη dht......
Μην επαναλαμβανομαστε....
Aυτο λεμε εννοειται οτι και εγω εχω φιλους που κανουν φουλ σεξ και αυνανιζονται....αλλα δεν εχουν τετοιο προβλημα....μιας και γενετικα δεν αντιμετωπισαν ποτε τετοιο προβλημα......

Και αλλωστε υποθεσεις....κανουμε και προσπαθουμε να καταληξουμε καπου...δεν υπαρχει επιστημονικη τεκμηριωση για κατι τετοιο....

Ρε συ πλακα σου εκανα πιο πανω σε πειραζω αλλωστε κ επιστημονικα αποδεδειγμενο να ηταν στα πα..ια μου τι θα λεγανε ,αυτο ελειπε κιολας να σταματησουμε να την παιζουμε ,να κανουμε σεξ η να σκεφτομαστε διαφορα για να μην μας σηκωνεται . Αν ειναι να φτααναμε σαυτο το σημειο το μονο που θα μας ειχε μεινει ηταν να καναμε κ μια επεμβαση κατω κ να αλλαζαμε κ φυλλο ,ε κ τοτε τελος η τριχοπτωση :down.

giannis1991

Well-Known Member

akishellas3 είπε:
[quote author=magic810 link=topic=1766.msg31336#msg31336 date=1271144548]
Ρε Akishellas παντα με την προυποθεση οτι οι θυλακες σου ειναι γενετικα προδιαθετιμενοι να ειναι ευαλωτοι στη dht......
Μην επαναλαμβανομαστε....
Aυτο λεμε εννοειται οτι και εγω εχω φιλους που κανουν φουλ σεξ και αυνανιζονται....αλλα δεν εχουν τετοιο προβλημα....μιας και γενετικα δεν αντιμετωπισαν ποτε τετοιο προβλημα......

Και αλλωστε υποθεσεις....κανουμε και προσπαθουμε να καταληξουμε καπου...δεν υπαρχει επιστημονικη τεκμηριωση για κατι τετοιο....

Ρε συ πλακα σου εκανα πιο πανω σε πειραζω αλλωστε κ επιστημονικα αποδεδειγμενο να ηταν στα πα..ια μου τι θα λεγανε ,αυτο ελειπε κιολας να σταματησουμε να την παιζουμε ,να κανουμε σεξ η να σκεφτομαστε διαφορα για να μην μας σηκωνεται . Αν ειναι να φτααναμε σαυτο το σημειο το μονο που θα μας ειχε μεινει ηταν να καναμε κ μια επεμβαση κατω κ να αλλαζαμε κ φυλλο ,ε κ τοτε τελος η τριχοπτωση :down.
[/quote]

ετσι ρε ακη...αντε γαμω την αγανακτηση γαμω!!!!

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Στην tv είχα δει παλιότερα που έκαναν έρευνα για το αν η τεστοστερόνη μειόνεται κάθε φορά που κάποιος εκσπερματώνει (η έρευνα γινόταν για τους προπονητές που δεν επέτρεπαν στους αθλητές τους να κάνουν sex πριν απο κάποιο αγώνισμα), και τελικά έβγαλαν το αντίθετο συμπέρασμα, ότι η εκσπερμάτωση ανεβάζει τα επίπεδα τεστοστερόνης. Αν αυτό κάνει κάτι και με την DHT δεν ξέρω :-\

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα