Ειναι οντως μονιμα τα μεταμοσχευμενα μαλλια

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Δημητρης38

Active Member
geroksouras είπε:
απο το 98 που εβαλα σε Α ζωνη τα 600-700 του strip
και ενω τα μαμα πεσανε ολα,αυτα ειναι ακομα εκει(μειον τις
απωλειες μτχσης του τοτε)
αν οχι ολα, το 70-80% σιγουρα

Εαν εσενα σου επεσε το 30% οπως γραφεις φιλε
Εμενα μου επεσε το 50%

Των ΜΜ παντα....

ε τοτε τι μονιμα αποτελεσματα θα εχουμε στα επομενα 10 χρονια ?
Τα μαλλια της μεταμοσχευσης τωρα σου μεγαλωνουν κανονικα ή εχουν ατροφησει σε σχεση με τον πρωτο καιρο που την εκανες ?

giwrgos athina

Active Member
Δημητρη δεν νομιζω πως ο geroksouras εννοει πως του επεσαν μεταμοσχευμενα με τα χρονια απλα αν καταλαβα καλα εννοει πως οπως καθε μεταμοσχευση ετσι και η δικη του ειχε απωλειες η οποιες φανηκαν απο την αρχη οχι με τα χρονια οπως στην δικη σου περιπτωση.

Δημητρης38

Active Member
giwrgos athina είπε:
Δημητρη δεν νομιζω πως ο geroksouras εννοει πως του επεσαν μεταμοσχευμενα με τα χρονια απλα αν καταλαβα καλα εννοει πως οπως καθε μεταμοσχευση ετσι και η δικη του ειχε απωλειες η οποιες φανηκαν απο την αρχη οχι με τα χρονια οπως στην δικη σου περιπτωση.

Ας το διευκρινισει γιατι και εγω ειμαι περιεργος να δω τι εχει συμβει σε περιπτωσεις ΜΜ που γινανε πριν πολλα χρονια (οπως εγινε σε εμενα !!)

geeorgee

Active Member
φιλε μηπως μπορεις να καταλαβεις αν εχει αραιωσει και η δοτρια σου απο τοτε
που εκανες τη μεταμοσχευση?θελω να πω μηπως αναλογικα οσο αραιωνει η δοτρια αραιωνουν και τα μεταμοσχευμενα μαλλια?

και κατι ασχετο με αυτο απλα μια σκεψη για τις μεταμοσχευσεις...
απο το team της hdc στην κυπρο εκτος απο τον γιατρο υπαρχει ο αναισθησιολογος και ο αλλος ο ιταλος που που κανει διαφορα (κουρεμα
τοποθετηση κτλ).Και στους δυο παιζει ραφλα.Επισης ο γιατρος της
αλλης κυπριακης mhrc ειναι norwood 3 οπως και ο συνεργατης του που κανουν μαζι τα consultations.Αυτοι γιατι δε κανουν μεταμοσχευση?μηπως κατι ξερουν παραπανω.......

Δημητρης38

Active Member
geeorgee είπε:
που εκανες τη μεταμοσχευση?θελω να πω μηπως αναλογικα οσο αραιωνει η δοτρια αραιωνουν και τα μεταμοσχευμενα μαλλια?

απο το team της H*C στην κυπρο εκτος απο τον γιατρο υπαρχει ο αναισθησιολογος και ο αλλος ο ιταλος που που κανει διαφορα (κουρεμα
αλλης κυπριακης M*RC ειναι norwood 3 οπως και ο συνεργατης του που κανουν μαζι τα consultations.Αυτοι γιατι δε κανουν μεταμοσχευση?μηπως κατι ξερουν παραπανω.......

Η Δοτρια μου ειναι τελεια...

Και εγω αναρωτιεμαι για τους λογους που εχασα τα ΜΜ μαλλια μου...
Και αν παιζει να ξαναβγουν... ο δερματολογος μου ειπε δυσκολο γιατι δεν εχει χνουδι καθολου εκει, εχει γυαλισει !!!

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
χαχαχα και εγω εχω την απορεια με τους φαλακρους γιατρους.
Ισως να χουν τοσα λεφτα που να μην τους νοιαζει τπτ?
Τι να πω.Μερικοι συμβιβαζονται κιολας.
Αινιγμα παντως.

Δημητρης38

Active Member
Θα μπορουσαν να βαλουν μια μεμβρανη και να λενε οτι ειναι αποτελεσμα ΜΜ και να τους τρελανουν ολους χεχεχεχε !!!
Δεν παιζει ρολο αν ειναι καραφλες οι γιατροι, μπορει να μην τους νοιαζει...

geeorgee

Active Member
αμα η δοτρια σου ειναι τελεια και εχασες το 50% των μοσχευματων την
στρουμφισαμε ομαδικος..

geroksouras

Active Member
Το αν εμειναν 70 η 80 % το λεω εντελως επιφυλακτικα καθως δεν ξερω ποσα απο αυτα που εβαλα τελικα αναπτυχθηκανε τοτε.μην ξεχναμε οτι ηταν πριν 16 χρονια και η τεχνογνωσια και τα εργαλεια τοτε για κλαματα.ασε που δεν ξερω αν τελικα βαλαν αυτα που μου ειπανε.δηλ αν επρεπε να βαλω μπροστα 800 και μου βαλανε 600 και απο αυτα βγηκαν μετα απο απωλειες 500 τοτε τα εχω ολα.
Παιζει να ειναι και ολα αλλα δεν μπορω να το ξερω.
οπως και να χει αυτα που βγηκαν μεγαλωνουν κανονικα οπως τα αλλα

geeorgee

Active Member
Δημητρης38 είπε:
Θα μπορουσαν να βαλουν μια μεμβρανη και να λενε οτι ειναι αποτελεσμα ΜΜ και να τους τρελανουν ολους χεχεχεχε !!!
Δεν παιζει ρολο αν ειναι καραφλες οι γιατροι, μπορει να μην τους νοιαζει...

Το να βαζεις μινοξιδιλη και να παιρνεις fina παντως μονο οτι δε σε νοιαζει
δε δειχνει..δυστυχως

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giwrgos athina

Active Member
Παντος η δηλωση του geroksoura ειναι ευχαρηστη για οσους εχουν κανει μμ..Λεει πως τα εχει κρατησει σχεδον ολα τα μεταμοσχευμενα απο τοτε...Και εγω εχω ενα φιλι στο fb(δεν τον γνωριζω απο κοντα)που εχει κανει 2 μμ το 2004 στην la*er l*ne και υποστηριζει πως εμεινε ευχαριστημενος δεν του εχουν πεσει..εχει βαλει κοντα στα 3000 με 3500 grafts και στις 2 μμ..Φαινονται μεν στην hairlineσαν μαλλια κουκλας γιατι πρεπει να του βαλανε τα πολυτριχα μπροστα και το crown του εχει αδειασει αλλα δεν τον λες καραφλα...Το βασικο ειναι πως μετα απο 10χρονια εχει κρατησει τα μεταμοσχευμενα και δεν περνει φινα.

Nick_1986

Member
Άντε παίδες να μαζεύεται σιγά σιγά καμία καλή μαρτυρία από κεφάλια με χρόνια μμ μαλλιά γιατί αν αρχίσουν να πέφτουν κι αυτά, πραγματικά τσάμπα η ταλαιπωρία και τα χρήματα...

ο geroksouras όντως μας αναπτέρωσε το ηθικό γιατί έχει κλείσει και 16 χρόνια απ'την πρώτη του μμ...

πάντως κι εγώ έναν οικογενειακό φίλο που είχε βάλει στην b**k** πρίν από 12-15 χρόνια, τον βλέπω να τα έχει κρατήσει όλα...και επειδή ήταν τελείως γλόμπος, θα φαινόταν αν αραίωνε γιατί όλα όσα έχει είναι από μμ...

Μακάρι το παράδειγμα του Δημήτρη38 να είναι η εξαίρεση του κανόνα...ρε Δημήτρη σε ποιά κλινική την έκανες..??σε τσακίσανε...και μεγάλες τομές, και shock loss, και να πέφτουν στα 10 χρόνια...ότι χειρότερο μπορούσε να συμβεί σε μια μμ, το πετύχανε οι χασάπηδες!!!

ρε παιδια αν καποιος χασει κροταφους αλλα τα υπολοιπα ειναι κομπλε (προσκαρ και μινοξ) και κανει μονο κροταφους για να τους κλεισει θα τους χασει? τι λετε?

Chs

Μέλος του προσωπικού
giannaras13 είπε:
ρε παιδια αν καποιος χασει κροταφους αλλα τα υπολοιπα ειναι κομπλε (προσκαρ και μινοξ) και κανει μονο κροταφους για να τους κλεισει θα τους χασει? τι λετε?

Ναι θα τους χάσει, όσο μπαμ και να κάνει στην αρχή π.χ. και να γεμίσει (από μινοξ) θα χαθούν σύντομα.

Επίσης είναι από τα σημεία που συνεχίζουν να χάνουν ότι και να πάρεις ότι και να πιεις, απλά πιο αργά και ίσως όχι να ξεφύγουν από κάποιο σημείο και πέρα. Δλδ σε πολύ μικρά nw -κάτω του 2 π.χ. 1 - 1,5, το σχήμα αντιανδρογόνο + μινοξ θα σε κρατήσει αλλά σε κάποιο διάστημα το το nw 2 καθαρό, είναι στανταράκι.

Και εννοείται όχι για πάντα αυτά.. σε βάθος χρόνου (άγνωστο το πότε) adios σιγά σιγά δυστυχώς.

Επίσης μεγάλος παράγοντας είναι το πόσο επιθετικά είναι τα πράγματα.. έχω δει άνθρωπο να ανοίγει κροτάφους σε nw 2 και να μένει σταθερός για χρόνια χωρίς καμία θεραπεία, και άλλον από φουλ μαλλί σε 2 χρόνια παπουδιά style nw 6 ατόφιο. Γενικά παίζουν πολλά και διάφορα ρόλο.

danceworld_2001

Well-Known Member
Εγώ τον Μιχάλη τον είχα ρωτήσει. Μου είχε πει κάποια στιγμή θα κάνει, δεν έχει χρόνο και δεν εμπιστεύεται κανένα μόνο τον Μπισάνγκα να του κάνει. Δεν μπορεί να κάνεις ο ίδιος στον εαυτό του όπως καταλαβαίνεις. Σε γενικές γραμμές πρέπει να βαριούνται, ισως δεν έχουν και χρόνο, ίσως αμα βγάζεις τόσα φράγκα δεν σε νοιάζει η ράφλα.

geeorgee είπε:

απο το team της H*C στην κυπρο εκτος απο τον γιατρο υπαρχει ο αναισθησιολογος και ο αλλος ο ιταλος που που κανει διαφορα (κουρεμα
αλλης κυπριακης M*RC ειναι norwood 3 οπως και ο συνεργατης του που κανουν μαζι τα consultations.Αυτοι γιατι δε κανουν μεταμοσχευση?μηπως κατι ξερουν παραπανω.......

athenian

Well-Known Member
Κι άλλοι γιατροί στο εξωτερικό έχουν πρόβλημα και δεν κάνουν. Χτυπάει άσχημα αυτό πάντως.

danceworld_2001

Well-Known Member
Η γυναίκα μου το σχολίασε και εμένα αρνητικά, μου λέει ειναι δυνατόν αυτός να πουλάει μμ και να μην ειναι ο ίδιος κομπλε? Τις λέω, πρέπει σώνει και καλά ο πωλητής της φεράρι να έχει φεράρι? Η αλλιώς, πρέπει αυτός που χτίζει μια βίλλα να έχει και ο ίδιος βίλλα? Ας μας κάνει δουλειά εμάς και χέστηκα και gay να ήταν που λέει ο λόγος.

giwrgos athina

Active Member
Eγω την πρωτη φορα που γνωρισα το μθχαλη πριν κανα χρονο ειχα παει στο conssulation με τον πατερα μου και με το καλημερα η πρωτη κουβεντα του πατερα μου ηταν ειδες γιωργο που ο γιατρος εχει λιγοτερα μαλλια απο σενα και δεν κανει ετσι..καγκελο ο μιχαλης εβαλε τα γελια.

mimis giova

Active Member
ενταξει θα πολυ πιο ωραιο κ ο γιατρος μ σ μιλαει να ειναι κομπλε!!!!ειναι ασχημο να σ μιλαει για μμ κ να ειναι καραφλας οπως κ να το κανουμε..

Μπλουζα