Εγκαιρη αντιμετωπιση - Μακροχρονια αποτελεσματα

BobMnk

New Member
Μια απορια που μου δημιουργηθηκε διαβαζοντας οτι οι περισσοτεροι εδω ξεκινησαν καποια θεραπεια αφου ειχε δημιουργηθει αξιοσεβαστο προβλημα και σε πολλες περιπτωσεις ειχε εδραιωθει καιρο πριν

Αν υποθεσουμε οτι καποιος γυρω στα 20 ξεκιναει μια ολοκληρωμενη θεραπεια απ τη στιγμη που διαπιστωνει να αρχιζει καποια αραιωση σε καποια περιοχη. Δηλαδη hairline δεν εχει παει πισω ακομα και η εικονα του μαλλιου του δεν φαινεται να εχει αλλαξει παρα μονο στον ιδιο που ξερει σε ποιο σημειο να προσεξει για να δει τη διαφορα με πριν

Αυτος λοιπον που θα βαλει μινοξ, θα παρει φινα ή αλλα συμπληρωματα αν του κανει παρενεργειες, θα προσεξει τη διατροφη του, θα γυμναστει και λιγο για να το βοηθησει κ ετσι , θα προσεξει λιγο τις συνηθειες του και γενικα θα κανει ο,τι μπορει.... χρονικα, πως τον βλεπετε να εξελισσεται με ολα αυτα ? τι αποτελεσμα θα εχει η θεραπεια μακροχρονια ?

Θα μου πειτε ε καλα και πως να ξερουμε πως θα εξελιχθει. Ας πουμε πχ οτι ξεκιναει απο norwood 2 και η πορεια του το χει να φτασει πχ 6 στα 40 του χωρις θεραπεια Αυτος με το να κανει ο,τι μπορει οπως ειπα, τι μπορει να περιμενει ?

Ρωταω για να δουμε απο περιεργεια ποσο εχουν βοηθησει με τα χρονια οι θεραπειες ολους εσας. Δηλαδη εξεταζουμε τα μακροχρονια αποτελεσματα των θεραπειων.

Ισχυει οντως αυτο που εχουν πει καποιοι εδω μεσα και μου χει πει και δερματολογος οτι αν το πιασεις απο νωρις και βαζεις μινοξιδιλη σταθερα δυο φορες τη μερα για παντα χωρις να την κοβεις, κρατας τα μαλλια σου μεχρι τα 40 ? (εννοειται οτι μαζι με τη μινοξ κανεις και ολες τις υπολοιπες ευργετικες κινησεις που προαναφερα ή εστω οσες περισσοτερες μπορεις )

Ο μονος που ειπε εδω οτι εχει κανει τοσο μακροχρονια χρηση μινοξ ειναι ο kolias ο οποιος λεει παιρνει μινοξ απ τα 17 του χωρις να χασει μερα και τωρα ειναι 43 . Ετσι οπως το πε αφησε να εννοηθει οτι ποτε δεν πηρε κατι αλλο εκτος απο μινοξ, μεχρι τωρα που εψαχνε το cg 210. Και παρολο που η τριχοπτωση του ξεκινησε μικρου και οπως λενε οι περισσοτεροι αυτο σημαινει οτι θα φτασει να εξελιχθει πολυ, αυτος ειχε πει οτι απο nw 2 τωρα ειναι στο 3 και χτενιζοντας τα λιγο μπροστα δινει την εντυπωση οτι ειναι στο 2.

Επισης η δερματολογος μου πε " εχω εδω εναν ,βαζει μινοξιδιλη 15 χρονια και δεν εχει χασει ουτε δοση. το μαλλι του ειναι μια χαρα . το θεμα ειναι να βαζεις 2 φορες τη μερα και να μην το ελαττωσεις ποτε "

Ποια ειναι η γνωμη σας ?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
η δικη μου γνωμη για την μινοξιδιλη και ειναι ο κανονας ειναι οτι δεν κερδιζεις κατι.
οχι κανονας επειδη το λεω εγω,αλλα επειδη στο μεγαλυτερο ποσοστο ετσι θα δουλεψει.
2 σεναρια θα πω....
το ιδιο ατομο
αν ξεκινησει η αραιωση στα 20 και ξεκινησει μινοξ.
αν ξεκινησει η αραιωση στα 20 και ξεκινησει μινοξ στα 25
στα 28 το ιδιο ατομο που θα ξεκινουσε μινοξ στα 25 θα ειναι καλυτερα,αν την ειχε ξεκινησει στα 20 θα ειχε χασει σε αποδοση.
αυτοι που εχουν κερδισει μακροχρονια εδαφος ειναι οσοι καταφεραν φιναστεριδη,που και εκει καθε 3 χρονια πρεπει να ανεβαζεις απο λιγο δοσολογια.
οι εξαιρεσεις στον κανονα παντα υπαρχουν.
θυμαμαι οταν ειχα παρει μινοξιδιλη νομιζα οτι θα την χρησιμοποιουσα ολη την ζωη και συνεχομενα,αλλα τελικα επεσα πολυ εξω.
την μινοξιδιλη την ξεκινησα 14 φορες και αλλες τοσες την εκοψα.
αν κανεις αποχη για εναν χρονο,ξεκιναει να δουλευει παλι αλλα οχι σαν την πρωτη φορα.
εννοειτε οτι θα φυγουν ολα τα αποτελεσματα της με την διακοπη.
οι δερματολογοι μας δεν εχουν ιδεα τι εστι καραφλα
" εχω εδω εναν ,βαζει μινοξιδιλη 15 χρονια και δεν εχει χασει ουτε δοση. το μαλλι του ειναι μια χαρα . το θεμα ειναι να βαζεις 2 φορες τη μερα και να μην το ελαττωσεις ποτε " και οι υπολοιποι 500 που εχεις?
γιατι την σταματησαν?

35007

Member
Υπηρχε περιοδος που εκανα διακοπες στη χρηση της μινοξ. Για παράδειγμα 1 χρονο χρηση 6 μηνες διακοπη. Τοτε ηταν ακρως αποτελεσματικη. Τα τελευταια χρονια που την χρησιμοποιουσα χωρις διαλείμματα ψοφησε.

kapa

Μέλος του προσωπικού
35007 είπε:
Υπηρχε περιοδος που εκανα διακοπες στη χρηση της μινοξ. Για παράδειγμα 1 χρονο χρηση 6 μηνες διακοπη. Τοτε ηταν ακρως αποτελεσματικη. Τα τελευταια χρονια που την χρησιμοποιουσα χωρις διαλείμματα ψοφησε.

δυστυχως η μινοξιδιλη σε βαθος χρονου δεν βοηθαει καθολου.
βοηθαει μονο οσους την απορροφα καλα το σωμα τους και γευονται και τις παρενεργειες της μαζι.
η μινοξιδιλη ειναι ενα φαρμακο που δρα εκ των εσω και απλα γαργαλαει την κατασταση σε τοπικο

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Βοb και γω από τα 17 μου έβαζα μίνοξ ασταμάτητα μέχρι τα 35 μου...Ενδεχομένως να επιβράδυνε το πρόβλημα, αλλά δεν το σταμάτησε. Συμφωνώ με τον kapa, δουλεύει εσωτερικά ως calcium blocker και ως ένα βαθμό στα b cells

kapa

Μέλος του προσωπικού
εγω εχω φαει μινοξιδιλη (loniten)
με παραλιγο εμφραγμα.
καμια σχεση σε αποτελεσματα τοπικα και oral.
δυστυχως για να δουλεψει πρεπει να πιασει πολλες στροφες η καρδια σε σημειο υπερκοπωσης.
ειναι οτι πιο επικινδυνο εχω κανει στην ζωη μου

35007

Member
kapa είπε:
35007 είπε:

δυστυχως η μινοξιδιλη σε βαθος χρονου δεν βοηθαει καθολου.
βοηθαει μονο οσους την απορροφα καλα το σωμα τους και γευονται και τις παρενεργειες της μαζι.
η μινοξιδιλη ειναι ενα φαρμακο που δρα εκ των εσω και απλα γαργαλαει την κατασταση σε τοπικο
kapa μια χαρα απορροφουνταν και σε εμενα εστω και πεθαμενη. Πανσεληνο :mad: μου ειχε κανει το προσωπο η γ@μιολ@.
Μαυροι κυκλοι στα ματια επισης, αισθημα παλμου. Παρενεργειες ειχα, επανεκφυση δεν ειχα.

kapa

Μέλος του προσωπικού
35007 είπε:
kapa μια χαρα απορροφουνταν και σε εμενα εστω και πεθαμενη. Πανσεληνο :mad: μου ειχε κανει το προσωπο η γ@μιολ@.
Μαυροι κυκλοι στα ματια επισης, αισθημα παλμου. Παρενεργειες ειχα, επανεκφυση δεν ειχα.

εχω πεπεισθει οτι η ΑΑ δεν καταπολεμαται με τοπικα.
τουλαχιστον αυτο βλεπω στην δικη μου ΑΑ.δεν με βοηθουν σε βαθος χρονου.

pithikas

Well-Known Member
kapa είπε:

Σε αυτο συμφωνω και νομιζω οτι και με την φιναστεριδη και την μινοξιδιλη παρενεργειες και αποτελεσματα ειναι αναλογα, οσο πιο πολλα προβληματα βγαζεις τοσο καλυτερα αποτελεσματα.

kapa

Μέλος του προσωπικού
pithikas είπε:
kapa είπε:

Σε αυτο συμφωνω και νομιζω οτι και με την φιναστεριδη και την μινοξιδιλη παρενεργειες και αποτελεσματα ειναι αναλογα, οσο πιο πολλα προβληματα βγαζεις τοσο καλυτερα αποτελεσματα.

Η επιστημη της καραφλας μας υποχρεωσε.
ουτε η μια ουσια ουτε η αλλη με εχει βοηθησει στο θέμα καράφλα.
ουτε στο ελαχιστο.

BobMnk

New Member
Οσον αφορα τις παρενεργειες τις μινοξιδιλης μου πε η δερματολογος οτι ο αφρος εχει λιγοτερες απ την υγρη γιατι η υγρη απορροφαται πιο δυσκολα αρα μεχρι να απορροφηθει μπορει να επηρεασει λιγο και προς τα κατω προσωπο κλπ . συγκεκριμενα μου λεγε, μια κοπελα ασθενης μου ειχε πιο ενισχυμενη τριχοφυια στην πλατη με την υγρη . με τον αφρο λεει το βαζεις πιο προσεκτικα για να παει στη βαση της τριχας και απορροφαται μεσα σε 5 λεπτα γι αυτο και εχει λιγοτερα sides ( επειδη κιολας δεν σου μπορει να σου μεινει στο μαξιλαρι το βραδυ και να ακουμπας το προσωπο κλπ ) . Γενικα κ απ εδω ο,τι εχω δει και εδω να λετε αφρος προτιμαται πλεον απο υγρη ε ?

Και εγω ρε παιδια που κλεινω τα 23 σε ενα διμηνο και ελεγα να ξεκινησω μινοξιδιλη (αφου αυτο συστησε η δερματολογος ) απο σεπτεμβρη , τι να κανω τελικα ? Εχω αρχισει λιγο στον εναν κροταφο περισσοτερο να χανω και στην κορυφη πανω στο κεντρο του κεφαλιου. Ποιες θα ηταν οι καταλληλες κινησεις να κανω για να το προλαβω οσο περισσοτερο μπορω ?

Τωρα που ακομα δεν παιρνω τιποτα και δεν βαζω τιποτα , να ξεκινησω με κατι σε συμπληρωμα ? Kapa εχω δει οτι εχει πει πως τα ω3 μπορουν να φτασουν σε σημαντικο βαθμο αποτελεσματα φιναστεριδης μου προτεινεις να ξεκινησω ?

Γενικα ο στοχος μου ειναι να δυναμωσει λιγο η τριχα ( να παχυνει ? ) ιδιαιτερα μπροστα και με καποιο τροπο αν γινεται να ενισχυθει - πυκνωσει λιγο στον εναν κροταφο και λιγο πανω . Ποιος ειναι ο καταλληλος τροπος να κινηθω τωρα προκειμενου να πετυχω αυτους τους δυο στοχους.

Θα κανω και αυτο που ειχαμε πει με τον 35007 ελαιολαδο με κροκο αυγου πριν το λουσιμο για ενδυναμωση.

Προς το παρον δηλαδη θελω να κανω ο,τι μπορω χωρις φαρμακα.

Δεδομενου του οτι τριχοπτωση δεν εχω περα απ τα φυσιολογικα ( επομενως φανταζομαι οτι απλα καποια απ οσα πεφτουν βγαινουν ολο και πιο αδυναμα και καποια στιγμη δεν ξαναβγαινουν ) κοιταω να συντηρησω ενδυναμωσω την κατασταση ετσι

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
BobMnk είπε:
Οσον αφορα τις παρενεργειες τις μινοξιδιλης μου πε η δερματολογος οτι ο αφρος εχει λιγοτερες απ την υγρη γιατι η υγρη απορροφαται πιο δυσκολα αρα μεχρι να απορροφηθει μπορει να επηρεασει λιγο και προς τα κατω προσωπο κλπ . συγκεκριμενα μου λεγε, μια κοπελα ασθενης μου ειχε πιο ενισχυμενη τριχοφυια στην πλατη με την υγρη . με τον αφρο λεει το βαζεις πιο προσεκτικα για να παει στη βαση της τριχας και απορροφαται μεσα σε 5 λεπτα γι αυτο και εχει λιγοτερα sides ( επειδη κιολας δεν σου μπορει να σου μεινει στο μαξιλαρι το βραδυ και να ακουμπας το προσωπο κλπ ) . Γενικα κ απ εδω ο,τι εχω δει και εδω να λετε αφρος προτιμαται πλεον απο υγρη ε ?

Και εγω ρε παιδια που κλεινω τα 23 σε ενα διμηνο και ελεγα να ξεκινησω μινοξιδιλη (αφου αυτο συστησε η δερματολογος ) απο σεπτεμβρη , τι να κανω τελικα ? Εχω αρχισει λιγο στον εναν κροταφο περισσοτερο να χανω και στην κορυφη πανω στο κεντρο του κεφαλιου. Ποιες θα ηταν οι καταλληλες κινησεις να κανω για να το προλαβω οσο περισσοτερο μπορω ?

Τωρα που ακομα δεν παιρνω τιποτα και δεν βαζω τιποτα , να ξεκινησω με κατι σε συμπληρωμα ? Kapa εχω δει οτι εχει πει πως τα ω3 μπορουν να φτασουν σε σημαντικο βαθμο αποτελεσματα φιναστεριδης μου προτεινεις να ξεκινησω ?

Γενικα ο στοχος μου ειναι να δυναμωσει λιγο η τριχα ( να παχυνει ? ) ιδιαιτερα μπροστα και με καποιο τροπο αν γινεται να ενισχυθει - πυκνωσει λιγο στον εναν κροταφο και λιγο πανω . Ποιος ειναι ο καταλληλος τροπος να κινηθω τωρα προκειμενου να πετυχω αυτους τους δυο στοχους.

Θα κανω και αυτο που ειχαμε πει με τον 35007 ελαιολαδο με κροκο αυγου πριν το λουσιμο για ενδυναμωση.

Προς το παρον δηλαδη θελω να κανω ο,τι μπορω χωρις φαρμακα.

Δεδομενου του οτι τριχοπτωση δεν εχω περα απ τα φυσιολογικα ( επομενως φανταζομαι οτι απλα καποια απ οσα πεφτουν βγαινουν ολο και πιο αδυναμα και καποια στιγμη δεν ξαναβγαινουν ) κοιταω να συντηρησω ενδυναμωσω την κατασταση ετσι

για το αφρο υπαρχουν πολλες αναφορες οτι δουλευει καλυτερα απο την υγρη μινοξ,εγω δεν ειδα διαφορά.
περα απο το polysorbate που εχει ο αφρος δεν μπορω να βρω κατι αλλο.
τα Ω3 μειωνουν την τριχοπτωση κατα πολυ,αξιζει να τα ξεκινησεις.
θα πρεπει να πειραματιστεις με δοσολογιες γιατι βλεπω ο καθε ενας με διαφορετικο συμπληρωμα μειωσε τριχοπτωση.εγω με 500DHA, 250EPA.

BobMnk

New Member
Ωραια, ας πιασουμε τα Ω3. Εσυ ποια παιρνεις ? Τα παραγγελνεις απο εξωτερικο ή εδω τα βρισκεις ? Στο φαρμακειο που πηγαινω εχω δει εχει καποια Ω3 θα ρωτησω κ εκει.

Καπου ειχα δει ανεφερες οτι δεν πρεπει να εχουν βαρεα μεταλλα μεσα στο σκευασμα ?

Επισης καποιος ειχε πει οτι τα Ω3 καλο θα ηταν να μην διαχωριζονται απ το φυσικο τους περιβαλλον δηλαδη τα ψαρια πχ και να τρωμε τετοια οκ θα προσπαθησω να τα προσθεσω στη διατροφη αλλα αμα τα παιρνεις σε συμπληρωμα χανουν την αποτελεσματικοτητα τους ? Ή μηπως γινονται επικινδυνα αμα παιρνεις καιρο ?

Γενικα Ω3 μπορεις να παιρνεις μακροχρονια ή εχει επικινδυνοτητα ? Στ αποτελεσματα τους χανουν καποια στιγμη ?

Τα ρωτησα ολα μαζι για να τα χω συγκεντρωμενα μετα. Καποια στιγμη θα σε ρωτησω και για αλλα πραγματα καθως φαινεται εχεις εμπειρια στο θεμα

kapa

Μέλος του προσωπικού
BobMnk είπε:
Ωραια, ας πιασουμε τα Ω3. Εσυ ποια παιρνεις ? Τα παραγγελνεις απο εξωτερικο ή εδω τα βρισκεις ? Στο φαρμακειο που πηγαινω εχω δει εχει καποια Ω3 θα ρωτησω κ εκει.

Καπου ειχα δει ανεφερες οτι δεν πρεπει να εχουν βαρεα μεταλλα μεσα στο σκευασμα ?

Επισης καποιος ειχε πει οτι τα Ω3 καλο θα ηταν να μην διαχωριζονται απ το φυσικο τους περιβαλλον δηλαδη τα ψαρια πχ και να τρωμε τετοια οκ θα προσπαθησω να τα προσθεσω στη διατροφη αλλα αμα τα παιρνεις σε συμπληρωμα χανουν την αποτελεσματικοτητα τους ? Ή μηπως γινονται επικινδυνα αμα παιρνεις καιρο ?

Γενικα Ω3 μπορεις να παιρνεις μακροχρονια ή εχει επικινδυνοτητα ? Στ αποτελεσματα τους χανουν καποια στιγμη ?

Τα ρωτησα ολα μαζι για να τα χω συγκεντρωμενα μετα. Καποια στιγμη θα σε ρωτησω και για αλλα πραγματα καθως φαινεται εχεις εμπειρια στο θεμα
εγω παιρνω αυτα http://www.ebay.com/itm/3-x-NOW-DHA-500-180-SGels-Highest-Potency-500-DHA-250-EPA-FRESH-Made-In-USA/231067162323?_trksid=p2045573.m2042&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D27%26meid%3D387%E2%80%8B%E2%80%8B3065370729161201%26pid%3D100033%26prg%3D1011%26rk%3D3%26rkt%3D4%26sd%3D%E2%80%8B251092398%E2%80%8B379%26
απο ελλαδα ειναι αρκετα ακριβα.
εμπειρικα θα σου πω οτι δεν εχουν καμια παρενεργεια, ουτε τα βαρεα μεταλα.
μακροχρονια δεν ειναι καθολου επικινδυνα, ο πατερας μου εδω και 20 χρονια χρησιμοποιει Ω,οχι για μαλλια,για υγεια γενικα.
απο μακροχρονια αποτελεσματα πιστευω θα τα πανε καλυτερα απο τα τοπικα.
απο φρεσκια τροφη μου φαινεται λιγο δυσκολο η προσληψη τους απο φυσικη τροφη σε καθημερινη βαση.
πολυ κυνηγητο,σιγουρα πιο ακριβα και φαγητα που ισως δεν θα σου αρεσουν

Μπλουζα