Είναι απαραίτητα τα φάρμακα μετά από μεταμόσχευση μαλλιών;

tasos756

New Member
Καλησπέρα σας,
Τα τελευταία χρόνια σκεφτόμουν να κάνω μεταμόσχευση μαλλιών καθώς το hairline όσο περνούσε ο καιρός πήγαινε όλο και ποιο πίσω(επισυνάπτω εικόνες από το πρίν)...Επίσης αν και πάντα είχα λίγο πιο αραιά μαλλιά στο πίσω μέρος (ζώνη Γ αν δεν κάνω λαθος)τον τελευταίο καιρό ένιωθα ότι ήταν λίγο πιο αδύναμα...Η αλήθεια είναι ότι ποτέ μου δεν έκανα την πιο υγιεινή διατροφή, καπνίζω πιο εντατικά τα τελευταία 3 χρόνια,δεν αθλούμαι και δεν ήθελα να ξεκινήσω φαρμακευτική αγωγή εφόρου ζωής.... Έτσι πριν δέκα μέρες έκανα μεταμόσχευση μαλλιών για να φέρω το hairline εκεί π ήταν όταν ήμουν 19(τώρα ειμαι28) και βλέπω ότι πολλοί είναι εκείνοι που λένε ότι σχεδόν πρέπει να παίρνεις και φαρμακευτική αγωγή για να διατηρηθεί το αποτέλεσμα.θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής:
1.τα φάρμακα απλά θα σταματήσουν την μελλοντική πιθανή τριχόπτωση και ενισχύουν τις ήδη υπάρχουσεςτριχες;αν ναι αυτό σημαίνει ότι και στα μουσια αν έχω μερικες αδύναμες τρίχες η κενά θα γεμίσουν εκεί λόγο του φαρμάκου;
2.αν ξεκινήσω την φαρμακευτική αγωγή θα πρέπει να συμβουλευτώ πρώτα δερματολόγο;και τι παρενέργειες μπορεί να έχουν;και πότε μπορώ να τα αρχίσω λόγω της μεταμόσχευσης;
3.το κυριότερο θα πρέπει να είναι εφόρου ζωής;δλδ όσο θα θέλω να έχω μαλλιά;αν το σταματήσω για ένα διάστημα και το ξαναρχίσω μετά από καιρό ..μπορεί εκείνες οι επιπλέον τριχες που είχαν βγει από το φαρμακο να μην ξαναβγούν ποτέ;
4.Τι κόστος έχουν

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Καλησπέρα φίλε μου!Καλη φύτρωση!Που έκανες ΜΜ?Στις 15 μέρες καλό είναι να ξεκινήσεις Μινοξιδίλη για να δώσεις μπουστάρισμα στο αποτέλεσμα!Πρωί βράδυ με λίγο μασαζάκι!Και κάποια βιταμίνη θα βοηθούσε!Απο εκεί και πέρα για Φίνα θα σου απαντήσουν οι παλαιότεροι εδώ!

tasos756

New Member
Καλησπέρα αν εννοείς κλινική prime clinics
Καλησπέρα φίλε μου!Καλη φύτρωση!Που έκανες ΜΜ?Στις 15 μέρες καλό είναι να ξεκινήσεις Μινοξιδίλη για να δώσεις μπουστάρισμα στο αποτέλεσμα!Πρωί βράδυ με λίγο μασαζάκι!Και κάποια βιταμίνη θα βοηθούσε!Απο εκεί και πέρα για Φίνα θα σου απαντήσουν οι παλαιότεροι εδώ!

tasos756

New Member
Πως σου φάνηκε η εμπειρία στην συγκεκριμένη κλινική?Πόσα τριχοθυλάκια έβαλες?Μπορείς να ανεβάσεις κάποιες φώτο να δούμε?
Μια χαρά μπορώ να πω ευγενικοι και εξυπηρετικοί ήταν όλο το προσωπικό ....αν δεν κάνω λαθος ήταν 1500-2χιλιαδες

LoverBoy

Well-Known Member
Αν και δεν φαίνεται καθαρά η φώτο σου εύχομαι να πάνε όλα καλά φίλε μου!Πάρε μινοξιδίλη και στις 15 μέρες εφόσον έχεις καθαρίσει βάλε πρωί βράδυ

JimKan1

Well-Known Member
Αν εισαι γεννετικα προδιαγεγραμενος να φτασεις μεχρι NW5 τοτε θεωρητικα δεν χρειαζεσαι φαρμακα εκτος αν εχεις καποια παθηση στη δοτρια καθως οι τριχες απτην δοτρια συνηθως επαρκουν για αξιοπρεπη καλυψη της ληπτριας, αν εισαι προδιαγεγραμενος για NW6-NW7 ομως συνηθως δεν υπαρχει αρκετο αποθεμα στην δοτρια εκτος και αν σταματησεις την ληπτρια απτο να συνεχιζει να αυξανεται. Οσον αφορα το τι NW θα φτασεις κανεις δεν το ξερει σιγουρα αλλα υπαρχουν ενδειξεις βαση κληρονομικοτητας και miniaturisation.

montecristo

Well-Known Member
Καλή φύτρωση καταρχήν...η κλινική ηταν η prime clinics ειπες; ποσο σε χρέωσαν για τα 1500-2000 μοσχεύματα; Πως και επέλεξες την συγκεκριμένη κλινική; Επίσης θα έλεγα να ξεκινήσεις μινοξιδίλη στις 15 μέρες από τη μεταμόσχευση πρωί βράδυ για να μπουαταρεις τη φύτρωση...και επίσης φιναστερίδη 1mg καθε μέρα ή 4 φορές την εβδομάδα για να διατηρήσεις τα υπάρχοντα μαλλιά σου.

Τελευταία επεξεργασία:

tasos756

New Member
Καλή φύτρωση καταρχήν...η κλινική ηταν η prime clinics ειπες; ποσο σε χρέωσαν για τα 1500-2000 μοσχεύματα; Πως και επέλεξες την συγκεκριμένη κλινική; Επίσης θα έλεγα να ξεκινήσεις μινοξιδίλη στις 15 μέρες από τη μεταμόσχευση πρωί βράδυ για να μπουαταρεις τη φύτρωση...και επίσης φιναστερίδη 1mg καθε μέρα ή 4 φορές την εβδομάδα για να διατηρήσεις τα υπάρχοντα μαλλιά σου.
Καλησπέρα ναι σωστά... Αν θυμάμαι καλά ήταν ακριβώς 1800 μοσχεύματα δεν ρώτησα η αλήθεια είναι εξαρχής πόσα ήταν γιατί είπα το αποτέλεσμα πως θα ήθελα να είναι και συμφωνισαμε βάση αποτελέσματος όχι αριθμό τριχοθυλακιων...αυτοί είχαν τρία προγράμματα και τότε είχαν προσφορά ...εγώ ήμουν στο μεσαίο προς "μεγάλο " και πλήρωσα 1500.Οσον αφορά την μινοξιδιλη και την φιναστεριδη τα παίρνω χωρίς να έχω συμβουλευτεί κάποιον δερματολόγο;μήπως έχει κάποια παρενέργεια...αν και γενικά δεν έχω προβλήματα υγείας η κάπου αλλεργία...

Μπλουζα