Είμαι πολύ μικρός ακόμα για να τα χάσω!!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

GiorgostoAsteri

New Member
Γειά σας παιδιά :)

Θα τα γράψω στα γρηγορα ότι θέλω να σας πω γιατί δεν εχω καα πολύ χρόνο.
Μόλις μπήκα στην εφηβεία (11,5 χρονόν περίπου, πολύ νωρίς) άρχησα να χάνω πολλές τρίχες χωρίς λόγο :'( αυτό κράτησε για ένα χρόνο περίπου, μέχρι που ελαττώθηκε. Τώρα είμαι 15, στα τέλη της εφήβειας και ξανα ξεκίνησε ??? Δεν ξέρω τους λόγους, θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας, θα σας απαντήσω σε κάποιες ερωτήσεις που προφανώς θα μου κάνετε.

Τι ιστορικό έχει με την τριχόπτωση;
Από την πλευρά της μητέρας μου απολύτως κανένα, από τον πατέρα μου μόνο τον παππού μου και ο πατέρας μου σταμάτησε σε nr 3v με 4.

Η διατροφή σου είναι υγιεινη;
ΝΑΙ

Τα αδέλφια σου;
Ο αδελφός μου δεν χάνει ούτε μια τρίχα ακόμα και αν του τραβάς τα μαλλιά μία ώρα, κάτι κάτι παρόμοιο συνέβαινε στην αδελφή μου σαν και εμένα αλλά σταμάτησε.

Και τώρα κάποιες ερωτήσεις:
φταίει που έχω λεπτο δέρμα;
το ιστορικό του πατέρα μου;
η πυτιριδα που έχω δοκιμάσει 1000 σαμπουάν και κανένα δεν έκανε τπτ;
το ότι τα μαλλία μου λαδώνουν αν περάσουν 3 μέρες;
το φάρμακο που πήρα για ένα μικρό χρονικό διάστημα για την ακμή;

Να συμπληρώσω ότι όταν πειράζω λίγο τα μαλλιά μου χάμω γύρω στις 5 τρίχες αλλά το κεφάλι μου έχει γεμίσει μικρές δλδ ξαναβγένουν, δεν έχει λεπτίνει η τρίχα μου το αντίθετο μάλιστα. Δεν με τρελένει να χασω τα μαλλία μου στα 40 ή στα 50 αλλά όχι και από τα 17- 20, δεν θέλω να πάρω τπτ με παρενέργειες.

Σας παράκαλώ βοηθήστε.. :worshipper

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: Είμαι πολύ μικρός ακόμα για να τα χάσω!!

Καλώς ήρθες, αν οι τρίχες που χάνεις ξαναβγαίνουν όπως λες και δεν έχεις παρατηρήσει σημάδια αραίωσης, τότε δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα (η τρίχα κάνει το κύκλο της). Μπορεί επίσης να είναι και εποχιακή τριχόπτωση.. Πάντως καλό είναι να δεις κάποιον δερματολόγο και μην ξεκινήσεις κάποια θεραπεία από μόνος σου (λόγο της ηλικίας σου). Καλή συνέχεια :)

mindtrapper

Member

Accutane πήρες για την ακμή; Αν ναι τότε σχεδόν σίγουρα έπαιξε σημαντικό ρόλο στην τριχόπτωση σου. Τα μαλλιά μπορεί να ξαναβγούν, μπορεί και όχι. Πήγαινε πάρε χάπια βιοτίνης και σύμπλεγμα βιταμινών Β, θα σε βοηθήσουν αυτά τα δύο. Και μην μένεις άλουστος 3 μέρες, πάρε ένα Neutrogena TGel ή Frezyderm Hair Force να λούζεσαι κάθε μέρα ή το πολύ ανα δύο.

Άντε περαστικά εύχομαι.

GiorgostoAsteri

New Member

mindtrapper είπε:
Accutane πήρες για την ακμή; Αν ναι τότε σχεδόν σίγουρα έπαιξε σημαντικό ρόλο στην τριχόπτωση σου. Τα μαλλιά μπορεί να ξαναβγούν, μπορεί και όχι. Πήγαινε πάρε χάπια βιοτίνης και σύμπλεγμα βιταμινών Β, θα σε βοηθήσουν αυτά τα δύο. Και μην μένεις άλουστος 3 μέρες, πάρε ένα Neutrogena TGel ή Frezyderm Hair Force να λούζεσαι κάθε μέρα ή το πολύ ανα δύο.

Άντε περαστικά εύχομαι.

όχι δεν πήρα accutane, πήρα vibramycin σιρόπι. πρέπει να ανησυχώ; Γνωρίζει κανείς τπτ για αύτο το φάρμακο; επίσης χρησιμοποιώ ένα σαμπουάν κατά της πιτυρίδας το SANEX για Πιτυτιρίδα, Απολέπιση, κνησμό και ερεθισμό με ουδέτερο pH. Οι τρίχες που χάνω είναι χοντρές και τις περισσότερες φορές έχουν ένα τεράστιο άσπρο μπαλάκι στην άκτρη (αν αυτό παίζει κανένα ρόλο), και το περίεργο είναι πως μερικές φόρες οι τρίχες είναι ίσιες, μερικές κατσαρές και σπάνια σαν ελατήριο και 1 στις χίλιες που θα χάσω θα είναι πολύ ανοιχτόχρωμη.
Ευχαριστώ για τις απαντήσει και τις συμβούλες.

billy91

Member

Και επίσης προσπάθησε να μην έχεις άγχος :)

GiorgostoAsteri

New Member

στο http://www.drugs.com/sfx/vibramycin-side-effects.html δεν λέει τπτ για τριχόπτωση

Vibramycin Syrup

All medicines may cause side effects, but many people have no, or minor, side effects. Check with your doctor if any of these most COMMON side effects persist or become bothersome when using Vibramycin Syrup:

Loss of appetite; nausea; sensitivity to sunlight; vomiting.

Seek medical attention right away if any of these SEVERE side effects occur when using Vibramycin Syrup:
Severe allergic reactions (rash; hives; itching; difficulty breathing; tightness in the chest; swelling of the mouth, face, lips, or tongue; unusual hoarseness); bloody stools; chest pain; dark urine; decreased urination; fever, chills, or sore throat; moderate to severe sunburn; severe diarrhea; severe or persistent headache; stomach pain or cramps; throat irritation; trouble swallowing; unusual bruising or bleeding; unusual joint pain; unusual tiredness; vaginal irritation or discharge; vision changes; yellowing of the skin or eyes.

xDante

Member

Εγώ έπαιρνα Vibramycin περίπου 2 χρόνια... βοηθάει πάρα πολύ στην ακμή ..(αντιβιωτικό είναι) δεν νομίζω να φταίει αυτό που είχα τριχόπτωση) Αν ποτέ καταλάβουν οι κωλογιατροί.... κάνουν μια σωστ'η έρευνα ίσως να συνέδεαν και την τριχόπτωση με την ακμή.....
Εγώ πάντως είχα ακμή και δεν Πήρα Reacutane γιατί το φοβήθηκα.... θα ξεμπέρδευα μια και καλή...
ακόμα δεν μου έχει φύγει τελείως btw η πλάτη μου μερικές φορές είναι σαν να με έχουν τσιμπίσει κουνούπια και έχω φτάσει στα 26 προς 27.
το σμήγμα πάντως κάνει κακό στα μαλιά....
όσο για το προβλημα σου φίλε μου (σόρυ για το παραλήρημα :tease: ) μην ανησυχείς δέν έχεις απολύτως τπτ στην εφηβεία τα μαλιά περνάνε κάποιες περίεργες καταστάσεις όπως και οι ορμόνες σου.... Μην έχεις άγχος και μην το σκέφτεσαι καθόλου... Τα λέμε στα 18-19 τότε θα αρχίσει να φαίνεται αν έχεις πρόβλημα αλωπέκειας...

giannis1991

Well-Known Member

xDante είπε:
Εγώ έπαιρνα Vibramycin περίπου 2 χρόνια... βοηθάει πάρα πολύ στην ακμή ..(αντιβιωτικό είναι) δεν νομίζω να φταίει αυτό που είχα τριχόπτωση) Αν ποτέ καταλάβουν οι κωλογιατροί.... κάνουν μια σωστ'η έρευνα ίσως να συνέδεαν και την τριχόπτωση με την ακμή.....
Εγώ πάντως είχα ακμή και δεν Πήρα Reacutane γιατί το φοβήθηκα.... θα ξεμπέρδευα μια και καλή...
ακόμα δεν μου έχει φύγει τελείως btw η πλάτη μου μερικές φορές είναι σαν να με έχουν τσιμπίσει κουνούπια και έχω φτάσει στα 26 προς 27.
το σμήγμα πάντως κάνει κακό στα μαλιά....
όσο για το προβλημα σου φίλε μου (σόρυ για το παραλήρημα :tease: ) μην ανησυχείς δέν έχεις απολύτως τπτ στην εφηβεία τα μαλιά περνάνε κάποιες περίεργες καταστάσεις όπως και οι ορμόνες σου.... Μην έχεις άγχος και μην το σκέφτεσαι καθόλου... Τα λέμε στα 18-19 τότε θα αρχίσει να φαίνεται αν έχεις πρόβλημα αλωπέκειας...

μην το λες φιλε εμενα η τριχοπτωση ηταν ορατη στα 15....και ειχα και ενα συμμαθητη που απο το γυμνασιο ειχε τριχοπτωση.....αλλα μικρε αν δε δεις κενα ή αραιωση μη φοβασαι....

GiorgostoAsteri

New Member

Γεια σας και πάλι.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, δεν ξέρω ίσως να φταίει και το άγχος από τις εξετάσεις του σχολείου, γερμανικά, αγγλικά.. επιτέλους διακοπές να ηρεμήσουμε λίγο και βλέπουμε. :sleep: Πάντως αν αντιμετωπίσω αργότερα πρόβλημα θα το προλάβω αμέσως. Έχω μαζέψει και με τις οικονομίες μου 3.000 ευρώ και είμαι έτοιμος για τα πάντα(μετά από τεράστια προσπάθεια και συνεχίζω έτσι) ;D!! Όσο για την ακμή, η μητέρα μου είχε ελαφριά αλλά ο παππούς μου στα 90 είχε μαλλί σας 20 χρονών και δεν είχε ασπρίσει τελείως ??? , αλλά είναι πιθανόν να έχουν κάποια σύνδεση, εγώ το Vibramycin το πήρα για ένα μήνα κάθε μέρα για 1 βδομάδα και μετά κάθε 2 μέρες, βοηθάνε και οι κρέμες(έχει φύγει σχεδόν όλη η ακμή)!! Ελπίζω να βγει ένα καλύτερο φάρμακο για να μας βοηθήσει όλους χωρίς παρενέργειες, αλλά όλα μέσα στη ζωή είναι όπως και αυτό.. Καλή συνέχεια σε όλου, καλή τύχη και δύναμη!! ;)

giannis1991

Well-Known Member

GiorgostoAsteri είπε:
Γεια σας και πάλι.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, δεν ξέρω ίσως να φταίει και το άγχος από τις εξετάσεις του σχολείου, γερμανικά, αγγλικά.. επιτέλους διακοπές να ηρεμήσουμε λίγο και βλέπουμε. :sleep: Πάντως αν αντιμετωπίσω αργότερα πρόβλημα θα το προλάβω αμέσως. Έχω μαζέψει και με τις οικονομίες μου 3.000 ευρώ και είμαι έτοιμος για τα πάντα(μετά από τεράστια προσπάθεια και συνεχίζω έτσι) ;D!! Όσο για την ακμή, η μητέρα μου είχε ελαφριά αλλά ο παππούς μου στα 90 είχε μαλλί σας 20 χρονών και δεν είχε ασπρίσει τελείως ??? , αλλά είναι πιθανόν να έχουν κάποια σύνδεση, εγώ το Vibramycin το πήρα για ένα μήνα κάθε μέρα για 1 βδομάδα και μετά κάθε 2 μέρες, βοηθάνε και οι κρέμες(έχει φύγει σχεδόν όλη η ακμή)!! Ελπίζω να βγει ένα καλύτερο φάρμακο για να μας βοηθήσει όλους χωρίς παρενέργειες, αλλά όλα μέσα στη ζωή είναι όπως και αυτό.. Καλή συνέχεια σε όλου, καλή τύχη και δύναμη!! ;)

οικονομιες 3.000 ευρω και εισαι 15????ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ

GiorgostoAsteri

New Member

Σε 5 χρόνια ή λιγότερο θα έχει βγει καμία καλή θεραπεία; :(

giannis13 είπε:
φασούλι φασούλι γεμίζει το σακούλι, αν σκεφτείς πως τα μαζεύω από τα 5, δεν είναι και πολλά.. 10 χρόνια x 300 το χρόνο= 3.000!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giannis1991

Well-Known Member

GiorgostoAsteri είπε:

[quote author=giannis13 link=topic=1922.msg35411#msg35411 date=1276861743]
φασούλι φασούλι γεμίζει το σακούλι, αν σκεφτείς πως τα μαζεύω από τα 5, δεν είναι και πολλά.. 10 χρόνια x 300 το χρόνο= 3.000!!
[/quote]

ρε φατα...τα λεφτα σαπιζουν αν τα κρατας πολυ...ειπαμε να μην εισαι και χαζουλης δηλαδη να τα χαλας οπου ναναι αλλαμην καθεσαι να τα μαζευεις και να μην τα ευχαριστιεσαι....εκτος αν χαλας αλλα τοσα...τοτε οκ...και οσο για τη θεραπεια ΜΗΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΑ....ακομα δεν ξερεις αν εχεις τριχοπτωση....κατσε να χαρεις τα μαλλακια σου και αν γινει κατι τοτε το ψαχνεις....

GiorgostoAsteri

New Member

... έχω αρχίσει να ανησυχώ πλέον, όταν λουζόμουν είδα στο χέρι μου καμιά 30αριά τρίχες(δλδ τόσες υπολογίζω να ήταν) θα πάω σήμερα ή αύριο σε δερματολόγο να δούμε τι θα μου πει και θα σας ενημερώσω, πάντως το ίδιο πρόβλημα έχει και η μαμά μου: όταν βουρτσίζει το μαλλί της βγάζει τούφες αλλά κανείς στην οικογένεια της δεν είχε πρόβλημά ούτε οι 2 θείοι μου, είναι 55 ο ένα και ο άλλος 59 και έχουν full μαλλί ούτε ο παππούς μου. Το περίεργο είναι πως έχω και υπερβολικά χοντρές τρίχες και κανονικές αλλά και λίγες λεπτές(όπως είχα πάντα, αλλά τώρα άλλες είναι κατσαρές άλλες ίσιες και άλλες έχουν μικρά σπασίματα σας ελατήριο) το μαλλί μου σε σχέση με παλιά έχει δυναμώσει πάρα πολύ αλλά τώρα πέφτουν πιο πολλές, ίσως φταίνε οι ορμόνες, δεν ξέρω.
Ξέχασα να γράψω πως ακόμα και αν βγάζει τόσα χρόνια τούφες το μαλλί της μάνας μου έχει την ίδια πυκνότητά.

giannis13 είπε:
[quote author=GiorgostoAsteri link=topic=1922.msg35413#msg35413 date=1276863667]

[quote author=giannis13 link=topic=1922.msg35411#msg35411 date=1276861743]
[/quote]

ρε φατα...τα λεφτα σαπιζουν αν τα κρατας πολυ...ειπαμε να μην εισαι και χαζουλης δηλαδη να τα χαλας οπου ναναι αλλαμην καθεσαι να τα μαζευεις και να μην τα ευχαριστιεσαι....εκτος αν χαλας αλλα τοσα...τοτε οκ...και οσο για τη θεραπεια ΜΗΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΑ....ακομα δεν ξερεις αν εχεις τριχοπτωση....κατσε να χαρεις τα μαλλακια σου και αν γινει κατι τοτε το ψαχνεις....
[/quote]
αυτές είναι οι οικονομίες μου, τα χαλούσα παλιά αλλά τώρα δεν έχω που να τα χαλάσω. :chinscratch

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα