GiorgostoAsteri
New Member
Γειά σας παιδιά 
Θα τα γράψω στα γρηγορα ότι θέλω να σας πω γιατί δεν εχω καα πολύ χρόνο.
Μόλις μπήκα στην εφηβεία (11,5 χρονόν περίπου, πολύ νωρίς) άρχησα να χάνω πολλές τρίχες χωρίς λόγο :'( αυτό κράτησε για ένα χρόνο περίπου, μέχρι που ελαττώθηκε. Τώρα είμαι 15, στα τέλη της εφήβειας και ξανα ξεκίνησε ??? Δεν ξέρω τους λόγους, θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας, θα σας απαντήσω σε κάποιες ερωτήσεις που προφανώς θα μου κάνετε.
Τι ιστορικό έχει με την τριχόπτωση;
Από την πλευρά της μητέρας μου απολύτως κανένα, από τον πατέρα μου μόνο τον παππού μου και ο πατέρας μου σταμάτησε σε nr 3v με 4.
Η διατροφή σου είναι υγιεινη;
ΝΑΙ
Τα αδέλφια σου;
Ο αδελφός μου δεν χάνει ούτε μια τρίχα ακόμα και αν του τραβάς τα μαλλιά μία ώρα, κάτι κάτι παρόμοιο συνέβαινε στην αδελφή μου σαν και εμένα αλλά σταμάτησε.
Και τώρα κάποιες ερωτήσεις:
φταίει που έχω λεπτο δέρμα;
το ιστορικό του πατέρα μου;
η πυτιριδα που έχω δοκιμάσει 1000 σαμπουάν και κανένα δεν έκανε τπτ;
το ότι τα μαλλία μου λαδώνουν αν περάσουν 3 μέρες;
το φάρμακο που πήρα για ένα μικρό χρονικό διάστημα για την ακμή;
Να συμπληρώσω ότι όταν πειράζω λίγο τα μαλλιά μου χάμω γύρω στις 5 τρίχες αλλά το κεφάλι μου έχει γεμίσει μικρές δλδ ξαναβγένουν, δεν έχει λεπτίνει η τρίχα μου το αντίθετο μάλιστα. Δεν με τρελένει να χασω τα μαλλία μου στα 40 ή στα 50 αλλά όχι και από τα 17- 20, δεν θέλω να πάρω τπτ με παρενέργειες.
Σας παράκαλώ βοηθήστε.. :worshipper
Θα τα γράψω στα γρηγορα ότι θέλω να σας πω γιατί δεν εχω καα πολύ χρόνο.
Μόλις μπήκα στην εφηβεία (11,5 χρονόν περίπου, πολύ νωρίς) άρχησα να χάνω πολλές τρίχες χωρίς λόγο :'( αυτό κράτησε για ένα χρόνο περίπου, μέχρι που ελαττώθηκε. Τώρα είμαι 15, στα τέλη της εφήβειας και ξανα ξεκίνησε ??? Δεν ξέρω τους λόγους, θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας, θα σας απαντήσω σε κάποιες ερωτήσεις που προφανώς θα μου κάνετε.
Τι ιστορικό έχει με την τριχόπτωση;
Από την πλευρά της μητέρας μου απολύτως κανένα, από τον πατέρα μου μόνο τον παππού μου και ο πατέρας μου σταμάτησε σε nr 3v με 4.
Η διατροφή σου είναι υγιεινη;
ΝΑΙ
Τα αδέλφια σου;
Ο αδελφός μου δεν χάνει ούτε μια τρίχα ακόμα και αν του τραβάς τα μαλλιά μία ώρα, κάτι κάτι παρόμοιο συνέβαινε στην αδελφή μου σαν και εμένα αλλά σταμάτησε.
Και τώρα κάποιες ερωτήσεις:
φταίει που έχω λεπτο δέρμα;
το ιστορικό του πατέρα μου;
η πυτιριδα που έχω δοκιμάσει 1000 σαμπουάν και κανένα δεν έκανε τπτ;
το ότι τα μαλλία μου λαδώνουν αν περάσουν 3 μέρες;
το φάρμακο που πήρα για ένα μικρό χρονικό διάστημα για την ακμή;
Να συμπληρώσω ότι όταν πειράζω λίγο τα μαλλιά μου χάμω γύρω στις 5 τρίχες αλλά το κεφάλι μου έχει γεμίσει μικρές δλδ ξαναβγένουν, δεν έχει λεπτίνει η τρίχα μου το αντίθετο μάλιστα. Δεν με τρελένει να χασω τα μαλλία μου στα 40 ή στα 50 αλλά όχι και από τα 17- 20, δεν θέλω να πάρω τπτ με παρενέργειες.
Σας παράκαλώ βοηθήστε.. :worshipper