ΕΡΩΤΗΣΗ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Spiros454141

New Member
Καλησπέρα !!! Είμαι 15 (συγνώμη που υποχρεωτικά έπρεπε να ήμουν 16 για να κάνω εγγραφή αλλά γίνομαι σε 2 εβδομάδες 16) και το πρόβλημα μου πως έχω κάποια ερωτήματα σχετικά με το προϊόν που μου σύστηνε ο δερματολόγος !!
Πριν λίγες ημέρες πήγα στον δερματολόγο για την ΑΚΜΗ για να ξεκινήσουμε μία θεραπεία !
Τελικά ανακάλυψε και κάτι μύκητες και μου είπε πως πιθανόν είναι κάποια αλλεργία ή από κάποιο ζώο που ήρθα σε επαφή (αυτοί οι μύκητες είναι στο στήθος μου - δεν έχουν εξαπλωθεί πολύ , και μοιάζουν σαν σημάδια από ανεμοβλογιά- αλλα επαναλαμβάνω δεν είναι εξαπλωμένοι και διακρίνονται πολύ δύσκολα :Ρ)
Σήμερα πήρα μαζί με τα άλλα φάρμακα για την ακμή το Σαμπουάν fUNGORAL 2% με ΚΕΤΟΚΟΝΑΖΟΛΗ και μία άλλη κρέμα που θα βάζω μετά το μπάνιο με αυτό το σαμπουάν ... Το ερώτημα μου είναι πως αυτό το προϊόν απευθύνεται σε κοινό με πιτυρίδα (εγώ όμως δεν έχω καθόλου- και ούτε καν με εξέτασε στο κεφάλι ο δερματολόγος για να δει αν έχω) και με έχει τρομοκρατήσει γιατί πιστεύω πως δεν έχω καμία σχέση με αυτό ...
Και το πρόβλημά μου τώρα είναι ο τρόπος που μου το χορήγησε ο γιατρός -
Μου είπε " Να λούζομαι δύο με τρεις φορές την εβδομάδα με αυτό (λογικό ακούγεται) και να μένω μέσα στο μπάνιο με τον αφρό πάνω μου να πέφτει και στους ώμους μου και στο στήθος μου(δηλαδή εκεί που έχω τους μύκητες και λίγα σπυράκια που έχω στους ώμους) για 20 με 15 λεπτά !!!!!!!!!!!(λογικά και στα μαλλιά θα εννοούσε) .Και στις οδηγίες χρήσης του προϊόντος ανέφερε για 4-5 λεπτά να το αφήνουμε να δρα πάνω μας !! Με έχει τρομοκρατήσει όλο αυτό γιατί ακούγεται παράλογο και δεν θέλω να προκληθούν και άλλα προβλήματα εκτός της ακμής ... Εσείς το θεωρείτε λογικό αυτό το τρόπο χρήσης του προϊόντος (αυτή είναι η ερώτηση) . Ευχαριστώ ;-)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: ΕΡΩΤΗΣΗ

:welc: Καλωσόρισες φίλε και καλή συνέχεια!!!

Πήγες για να σε εξετάσει μόνο για την ακμή και το πρόβλημα στο στήθος? Όχι για τριχόπτωση .

Δηλαδή έχεις μύκητες στο στήθος μόνο και σου έδωσε σαμπουάν κετοκοναζόλης? πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο ??? Το λογικό είναι να σου έδινε κρέμα κετοκοναζόλης (fungoral cream) για να βάζεις στο στήθος.

Η άλλη κρέμα που λες ότι σου έδωσε πια είναι?

MANKAR

Active Member

οντως φιλε κανονηκα επρεπε να σου δοσει κρεμα να βαζεις εκει που εχεις ακμη , το σαμπουαν ειναι για το τριχωτο !!!πρωτη φορα το ακουω και εγω!!!μηπως εχεις ακμη και στο κεφαλι/τριχωτο??δεν εξηγητε αλλιως!!! :chinscratch :chinscratch :chinscratch :chinscratch

Spiros454141

New Member

Καλώς σας βρήκα :cool:
Ναι εκτός από αυτό το προιόν μου έδωσε και μία κρέμα να βάζω ... την λένε Travogen και κύριο συστατικό της είναι :10 mg isoconazole nitrane
Αυτή την κρέμα μου είπε να την βάζω αμέσως μετά το ΜΠΑΝΙΟ που θα κάνω με το ΣΑΜΠΟΥΑΝ κετοκοναζολης (Μπάνιο με σαμπουάν ; :knup:) ...
Εντάξη εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα που μου έδωσε αυτό για μύκητες γιατί είναι πολύ μικροί και πιστεύω και από τον τρόπο χρήσης το προιόντων για τους μύκητες που μου έδωσε ότι είναι γελίοι και καταπολεμιούντε έυκολα και γρήγορα ...
Και εμένα μου κάνει εντύπωση αλλά ακόμα πιο μεγάλη εντύπωση είναι που μένω στο μπάνιο 1 ώρα !!! Για την ακρίβεια μου είπε με αυτό το ΣΑΜΠΟΥΑΝ να μένω μέσα στο μπάνιο και να είναι αυτό πάνω μου με τον αφρό του για περίπου 15-20 λεπτά !!! Είναι λογικό να μείνω τόση ώρα μέσα με αυτό πάνω μου - και κυρίως και πάνω στο κεφάλι μου ;
Πφφφ πιο πολύφοβάμε μην δημιουργηθούν και άλλα προβλήματα ... από εκεί που δεν είχα τριχόπτωση να ξεκινήσω από λάθος χρήση του προιόντος !!!
Επίσης με τίποτα δεν έχω ακμή και στο κεφάλι και ο δερματολόγος ούτε καν με εξέτασε εκεί !
Απλά θέλω να μου εξηγήσετε κάνει αυτό το ΣΑΜΠΟΥΑΝ για την καταπολέμιση των μυκήτων ... και αν εγκρίνετε τον τρόπο χρήσης που εξήγησα και παραπάνω ...

tseles

New Member

Κανονικά θα έπρεπε να πάρει δείγμα από τους μήκυτες και να κάνει ανάλυση στο μικροσκόπιο για να δει με τί έχει να κάνει. Αυτό το σαμπουάν ενδείκνυται για συγκεκριμένα είδη, και όχι για όλα. Βέβαια αν έχει συναντήσει κάτι παρόμοιο τότε μπορεί και να κατάλαβε ποιος μύκητας είναι αυτός που έχεις.
Τώρα το σαμπουάν αυτό ενδείκνυται για χρήση στο τριχωτό της κεφαλής. Για τοπική χρήση υπάρχει η κρέμα fungoral για τον κορμό που έχεις πρόβλημα.

Πάντως ότι θα κάνει δουλειά θα κάνει, απλά είναι περιττή η όλη διαδικασία ειδικά εφόσον δεν έχεις και στο κεφάλι πρόβλημα. Ακολούθησε ευλαβικά τις οδηγίες χρήσης και μη το αφήσεις στα μαλλιά για υπερβολική ώρα.

Spiros454141

New Member

ooooκ αυτό και εγώ θα κάνω ...
Ευχαριστώ για τις συμβουλές που μου δώσατε και σε τόσο σύντομο χρόνο ... :cool:
(Προς το παρόν θα λούζομαι πρώτα και θα το αφήνω πάνω στα μαλλιά μου για 5 λεπτά και μετά στο υπόλοιπο σώμα για 20 λεπτά - όπως μου είχε πει και ο δερματολόγος χωρίς να μου διευκρινήσει αυτό :'()

Tommy h

Member

Μην φοβασε να βάλεις σαμπουαν στο σώμα ,παλαιότερα και ο αδελφός μου ειχε βγάλει στην πλάτη παρομοια σπυρακια (δεν θυμάμαι ακριβώς πως και γιατι) αλλα ο δέρματολογος του ειχε δώσει Botardem για να πλένει το σώμα το οποίο περιέχει επισης κετοκοναζολη, και έκανε δουλεια. Το υπόλοιπο το χρησιμοποίησα εγω για να λουζομαι :-\,και μπορω να πω οτι σε σχέση με το Fungoral και το libroman που εχω χρησιμοποιήσει το θεωρώ καλυτερο απο αυτά τα δυο .

Georgex6

Well-Known Member

δε παθαινεις τιποτα συνεχισε αφοβα αν ειναι να μεινεις φαλακρος αυτο το ξερουν μονο τα γονιδια σου

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα