skeptikistis
Member
Απ: ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΗΜΑΔΙ Η' ΣΗΜΑΔΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΑ
...
...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
εγω παντως πλακα εκανα :-*kapamarou είπε:και εγω που και που την τριβω την μινοξ :amour: :kiss2
Blindfold είπε:Το site που μου έδωσες λέει ότι οι άντρες χωρίς προστάτη που έχουν οργασμό είναι μια υπαρκτή εξαίρεση... και κατά πόσο αξιόπιστο είναι αυτό το site...(
Εγώ δε νιώθω το ίδιο έντονα όσο προ φίνας πάντως. Όταν χύνω αισθάνομαι σε ένταση όπως όταν έχυνα δεύτερη φορά τις μέρες που δεν έπαιρνα φίνα. Όχι ότι είναι μια παρενέργεια που με αυτήν δεν μπορώ να ζήσω... απλά, λέμε. Άλλωστε έχω κάνει μπόλικο σεξ στη ζωή μου γενικότερα. Ας μη θυμηθώ τις μέρες που είχα σκυλίσιες κ... Λες η φίνα να ήταν ένα μήνυμα απ' το σύμπαν ότι πρέπει να κουλάρω; Τώρα καταλαβαίνω τι είχε πάθει η Σαμάνθα στο SATC.
Σου συνιστώ γενικότερα να μην είσαι συντηρητικός ως προς τις μεθόδους που χρησιμοποιείς για να προσφέρεις απόλαυση στο σώμα σου. Ακούμπα και λίγο εξωτερικά τον προστάτη, δε θα γίνεις γκέι. Άσε που πολλοί straight θέλουν δάχτυλο. Στο 2011 ζούμε.
ANAR είπε:Aν πολλοι straight θελουν δαχτυλο τοτε ΔΕΝ θελω να λέγομαι straight ;D ;D
υ.γ Εσυ Πανο θελεις δαχτυλο;;; :![]()
![]()
![]()
Panos1982 είπε:[quote author=ANAR link=topic=2661.msg47359#msg47359 date=1297192984]
Aν πολλοι straight θελουν δαχτυλο τοτε ΔΕΝ θελω να λέγομαι straight ;D ;D
υ.γ Εσυ Πανο θελεις δαχτυλο;;; :![]()
![]()
![]()
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
mindtrapper είπε:Αν στην πορεία των χρόνων χρειαστεί να σε ελέγξουν για κανένα καρκίνο προστάτη η παχύ έντερο και δεν το κάνεις τότε θα πεθάνεις όντωςΔυστυχώς σε ορισμένες περιπτώσεις είναι απαραίτητη ιατρική πράξη, ότι και να λες.
απο γενια ξεκινησαμε σε χτενια καταληξαμεboost είπε:οτι ναναι :tease:
τι εννοεις ?Blindfold είπε:Χμ... κοίτα να δεις που εγώ νόμιζα πως ο άντρας φαίνεται από άλλα πράγματα, όπως απ' το αν κρατάει τον λόγο του. Μάλλον τελικά εγώ που βάζω δάχτυλο είμαι λιγότερο άντρας... και η άποψη είναι σαν την κωλοτρυπίδα: όλοι έχουν κι από μία. Απλώς η δική μου (άποψη) είναι λίγο πιο "ανοιχτή".
boost είπε:Μαλιστα