ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΙ απλα οι χειροτεροι.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

vag25

Well-Known Member
Απ: ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΙ απλα οι χειροτεροι.

MANKAR είπε:
καλημερα , και εγω απο τις δικες μου εμπειριες με δερματολογους τους κατατασω στους χειροτερους στο θεμα καραφλα και στους καλυτερους στα υπολοιπα δερματικα νοσηματα!!!!

Mετα απο 10 χρονια εμπειριας με δερματολογους,αυτο ακριβως πιστευω και εγω.
Την τελευταια φορα πηγα για 3 πραγματα στον δερματολογο και τα 2 διορθωθηκαν πανευκολα με αυτα που μου εγραψε.Το 3ο ηταν η ΣΔ και η τριχοπτωση...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mindtrapper

Member

Λογικές μου φαίνονται οι εμπειρίες σας δεδομένου ότι για την ΑΑ έχουμε 2 φάρμακα εγκεκριμένα μόνο. Ο γιατρός δεν μπορεί να σου δώσει κάτι άλλο, όπως διάφορα αυτοσχέδια που κυκλοφορούν στα forum. Αν σε πειράξει μετά αυτός θα χάσει τη δουλειά του.

Δηλαδή εντάξει, ίσως θα μπορούσαν να είναι πιο σχολαστικοί στη διάγνωση με πιο πολλά tests κτλ αλλά μετά στη θεραπεία δεν γίνεται κάτι παραπάνω. Όπου και να πας. Το επόμενο πράγμα που μπορεί να κάνει ένας γιατρός αυτή τη στιγμή είναι να σου βγάλει από εκεί που έχεις μαλλιά και να σου βάλει εκεί που λείπουν. Μεταμόσχευση το λέμε αυτό.

Τα λοιπά δερματικά νοσήματα έχουν και καλύτερες θεραπείες/ανταπόκριση σε φάρμακα. Γι αυτό εκεί ο γιατρός φαίνεται καλύτερος, επειδή σου περνάει η πάθηση που έχεις (ανάλογα πάντα). Αν μπορούσε κάποιος γιατρός να θεραπεύσει πιο αποτελεσματικά την ΑΑ απ ότι συνήθως δε θα κοίταγε ασθενείς σε ιατρείο, θα έκανε βουτιές στο θησαυροφυλάκιο σαν τον Scrooge McDuck.

Hard truth.

vag25

Well-Known Member

mindtrapper είπε:
Λογικές μου φαίνονται οι εμπειρίες σας δεδομένου ότι για την ΑΑ έχουμε 2 φάρμακα εγκεκριμένα μόνο.

Μακαρι να εδιναν τα εγκεκριμενα φαρμακα εφοσον εχεις ΑΑ.Αλλα πολλοι δεν τα δινουν και καποιοι σου δινουν μινοξιδιλη ενω εχεις ΣΔ.
Γι αυτο και τους θεωρω ασχετους με το αντικειμενο μαλλια.
Δεν κανουν ουτε τα βασικα καποιοι.
βασικα=Σωστη διαγνωση + αντιμετωπιση με τα διαθεσιμα οπλα.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα