ΕΛΗΣΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΑΙΩΣΗΣ ΜΕ ΦΙΝΑ..

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

lykos_19

New Member
14ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΦΙΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ .. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ. ΕΧΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΛΛΙΑ ΣΤΑΘΕΡΑ..ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΜΑΙ ΑΝ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΣΟΥΝ.. ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΟ ΦΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΥΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙ Η ΜΟ ΜΟΝΙΜΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ... :) :) :) :) :) :) :) :) ;) :D ;D :mad: :( :eek: 8) ??? ::) :p :-[ :-X :-\ :-* :'( :angel: :angel: :grandpa: 7SFGSFG :chinscratch :eek:fft: furious3 :worshipper :down :sleep: :knup: :tease:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

crossfire

Well-Known Member
Απ: ΕΛΗΣΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΑΙΩΣΗΣ ΜΕ ΦΙΝΑ..

lykos_19 είπε:
14ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΦΙΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ .. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ. ΕΧΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΛΛΙΑ ΣΤΑΘΕΡΑ..ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΜΑΙ ΑΝ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΣΟΥΝ.. ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΟ ΦΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΥΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙ Η ΜΟ ΜΟΝΙΜΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ... :) :) :) :) :) :) :) :) ;) :D ;D :mad: :( :eek: 8) ??? ::) :p :-[ :-X :-\ :-* :'( :angel: :angel: :grandpa: 7SFGSFG :chinscratch :eek:fft: furious3 :worshipper :down :sleep: :knup: :tease:

λυκο,εγω το εχω πει και θα το λεω συνεχεια.....

οσο παιρνεις φινα θα εχεις μαλλια....παρολο που λενε μερικοι οτι η φινα συνηθιζεται σαν το regaine και σταματαει να ενεργει....δεν ισχυει.
οσο παιρνεις....μειωνεις[dht]...και εχεις[μαλλια]

οπως το λες...μαλλια σταθερα

tropheus

Well-Known Member

skeptikistis είπε:
... οι θυλακες γινονται ολο και πιο ευαισθητοι στους περισσοτερους οσο περναει ο καιρος (οσοι ειναι σχεδιασμενοι για μεγαλα NW) οποτε μεγαλωνοντας χανεις καποιο εδαφος ...

Ναι δυστυχώς ακριβώς έτσι είναι ... :( :( :(

lykos_19

New Member

ΠΕΡΝΩ 1.25..PROSCAR 1/4 ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΣΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ.. ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ :).. ΠΑΡΕΝ.. ΜΗΔΕΝ. :-* Η ΜΙΝΟΧ.. ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ¨¨ :'( ΣΟΥ ΒΡΑΖΟΥΝ ΜΑΛΛΙΑ ..ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΑΣ .. ΜΕΤΑ ΠΕΦΤΟΥΝ. :-X. FINA.. ΚΑΙ ΜΟΝΟ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΤΡΙΧΕΣ,ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...

akishellas3

Well-Known Member

Λετε για παρενεργειες 0 ,Λυκο κ σου ευχομαι ετσινα συνεχισεις μονο κατι που δε καταλαβενεται αλλιως αντιδραει σε ενα οργανισμο πανω απο τα 30 που ηδη η τετοστερονη αρχιζει κ μειωνεται κ αλλιως κατω απο τα 30 κ ειδικα αν εισαι ακομα πιο μικρος ;) .

danceworld_2001

Well-Known Member

Σίγουρα πρέπει να υπάρχει συσχέτιση. Άλλωσε και οι γιατροί λένε οτι δεν πρέπει να λαμβάνετε απο άτομα κατω των 20. Πιστεύω πως όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος, οι ορμόνες αλλάζουν συμπεριφορά, οπότε μπορεί και η δράση - αντίδραση της ουσίας να μεταβάλλεται.

danceworld_2001

Well-Known Member

Φίλε skeptikisti όντως υπάρχει κάτι οξύμωρο. Βέβαια εννοούσα οτι υπάρχει σίγουρα η πιθανότητα, οχι σίγουρα ειναι έτσι. Με τον dr fina περιμένω να απαντήσει σε email μου για το πότε θέλει να τον πάρω γιατί σε τηλεφωνήματα που έκανα δεν κατάφερα να συννενοηθώ.

lykos_19

New Member

Εγω πιστευω οτι δεν εχει σημασια ποσο εισαι. :(.. οτι καθε ατομο εχει διαφορετικο οργανισμο. αυτο ισχυει. ειναι αληθεια.. τωρα εισαι 30 και ανω η κατω [move][/move] αν. εχεις παρεν. το σταματας. αν βλεπεις αποτελεσμα το συνεχιζεις

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member

εγω παιδια πιστευω αλλα πραγματα.......
η φινα ειναι ορμονικο φαρμακο.....κι αυτο που λενε οτι με τον καιρο ο οργανισμος την συνηθιζει προσωπικα οχι μονο δε μου γεμιζει το ματι......
αλλα αντιθετως οτι με τον καιρο ο οργανισμος οσο παει και τα κλαταρει......
Πιστευω οτι ανεκαθεν...απ την πρωτη μερα χρησης.....ο οργανισμος προσπαθει να εξισοροπιστει με αυτες τις αλλαγες που δεχετε.....
και οσο ειναι νωρις τον πρωτο καιρο δλδ τα καταφερνει καλυτερα......οσο περνανε τα χρονια σιγα σιγα αρχιζει να χανει εδαφος σε αυτη τη μονιμη διαμαχη που εχει με την φινα.....
κι αυτο φαινετε κι απο τα shunken eyes....φαινεσαι πιο γερασμενος....ισως κουραζεσαι γενικα πιο ευκολα.....ισως χανεις κ σιγα σιγα την λιμπιντο.....
αλλα ολα αυτα γινονται σιγα σιγα......και σταδιακα...μεσα στο βαθος του χρονου......με τετοιο τροπο ωστε να μην μπορεις καν να το καταλαβεις οτι εχεις προβλημα......οπως ακριβως κανει το τσιγαρο....
σου κανει ζημια σιγα σιγα......αυτο κανει και η φινα κατα την γνωμη μου.....δε δημιουργει παντα παρενεργειες μπαμ και κατω....αλλα σιγα σιγα μεσα στα χρονια σε εξασθενει και στη λιμπιντο και στην ενεργεια και σε πολλα αλλα ισως.....αλλα χωρις να εχεις παρει χαμπαρι τιποτα....γιατι οι αλλαγες ειναι αργες και σταδιακες....και εχω ακουσει αρκετες φορες που λενε πολλοι οτι ενω δεν ηξεραν καν οτι εχουν καποια παρενεργεια....αλλα την εκοψαν για χ , ψ λογο (συνηθως για να τεκνοποιησουν) και ειδαν βελτιωση στον οργανισμο τους η στο σεξ και εμειναν μαλακες κτλ κτλ....
Τωρα δε ξερω.....θα δειξει πως θα παει.....αλλα το πιστευω οτι οντως ετσι γινεται....

Panos1982

Well-Known Member

οταν λεω μαχη με την φινα.....εννοω οτι εφ οσων καθε μερα βαζουμεν ενα εξωτερικο φαρμακο στον οργανισμο μας που επηρεαζει τις ορμονες.....
ετσι και καθε μερα ο οργανισμος μας προσπαθει να ανταπεξελθει σε αυτη την αλλαγη που του δημιουργουμε.....γιατι τον αναγκαζουμε να δουλεψει διαφορετικα απ οτι εχει ρυθμιστει ας πουμε.....αυτο εννοω πανω κατω.....

Αλλα anyway δεν βασιζονται σε αρθρα η κατι αλλο αυτα που λεω........
ειναι η εντυπωση που μου εχει δημιουργηθει εμενα προσωπικα για την φιναστεριδη......απ ολα αυτα που εχω διαβασει τοσα χρονια γι αυτη.....
και κατα την δικη μου κριση....ειναι σωστη.....

Απλα τα εγραψα αυτα για να τα εχουμε ολοι στο νου μας.....οχι να τα παρουμε σαν δεδομενα.... :)

Hopefull

New Member

Σκεπτικιστη ωραια τα λες και πολυ επιστημονικα, αλλα μπορεις να μου εξηγησεις τι γινεται με κατι περενεργειες που εχουν ακουστει απο καποιους για μια κλιση στο σιδερωμα/στιλβωμα και φανατικης τηλεθεασης σε μεξικανικες σαπουνοπερες κατα τη διαρκεια χρησης φινας? :-[

(δες το γρηγορα και απαντα, γιατι θα νομιζουν οτι παει το χασα :D)

tatini

New Member

Σκεπτικιστή ωραία τα λες και πολύ επιστημονικά, αλλά λύσε και καμια απορία σε κάναν ... που νομίζει ότι εξαιτίας της φίνας υποφέρει από ... και ανοίγει διπλούς λογαριασμούς για να δηλώσει τις εμπειρίες του στο φόρουμ. Ξέρει αυτός...

Hopefull

New Member

για μενα παλι λεει σκεπτικιστη αστον τι ρωτας, φασαριες θελει να δημιουργησει παλι...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα