Εχουν περασει 10 μηνες απο την μεταμοσχευση που μου εκαναν δωρεαν στην DHI και καποια πραγματα τα ειχα αλλιως υπολογισει.Δεν θα κρινω σε αυτο το thread το αποτελεσμα της μεταμοσχευσης αλλα θα εστιασω στο θεμα συντηρησης μαλλιων με διαφορες θεραπειες.Ως απογοητευμενος απο διαφορες θεραπειες αποφασισα να ακολουθησω τον δρομο μεταμοσχευση και οσο αντεξω χωρις φαρμακα κ παλι μεταμοσχευση.Για οσους δεν θυμουνται ειχα βαλει 706 grafts στους 2 κροταφους.Δυστυχως βλεπω οτι πλεον εχω αρχισει κ αραιωνω κ στο πανω μερος του κεφαλιου.Ακομα κ ετσι ομως δεν θα σκεφτομουν να ξαναμπω στο τρυπακι...θεραπειες μιας κ εχω χαλασει λεφτα αρκετα και δεν ημουν ποτε ικανοποιημενος με αυτα που μου εδιναν.Εδω ηρθε το site ξανα αλλα κ ο Kapa και μου προτεινε να δοκιμασω το συγκεκριμενο συμπληρωμα με τα Ω3.Απο σημερα λοιπον ξαναμπαινω κ παλι δυναμικα αν κ για 1 μηνα θα χρησιμοποιω μονο αυτο για να δω αν οντως δουλευει κ ποσο και μετα ισως μπει κ 2ο οπλο στην μαχη.Μαζι με εμενα ξεκιναει κ ο fenimore ωστε θα εχουμε παραπανω αποψεις για το συγκεκριμενο συμπληρωμα.........ευχομαι να δουλευει κ σε εμενα οπως πολλα ατομα εδω μεσα ισχυριζονται.Σε κανα μηνα θα εχω μια αποψη.