Δυστυχως αλλιως τα υπολογιζα........δεν φτανει η μεταμοσχευση κ μονο!!!

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Εχουν περασει 10 μηνες απο την μεταμοσχευση που μου εκαναν δωρεαν στην DHI και καποια πραγματα τα ειχα αλλιως υπολογισει.Δεν θα κρινω σε αυτο το thread το αποτελεσμα της μεταμοσχευσης αλλα θα εστιασω στο θεμα συντηρησης μαλλιων με διαφορες θεραπειες.Ως απογοητευμενος απο διαφορες θεραπειες αποφασισα να ακολουθησω τον δρομο μεταμοσχευση και οσο αντεξω χωρις φαρμακα κ παλι μεταμοσχευση.Για οσους δεν θυμουνται ειχα βαλει 706 grafts στους 2 κροταφους.Δυστυχως βλεπω οτι πλεον εχω αρχισει κ αραιωνω κ στο πανω μερος του κεφαλιου.Ακομα κ ετσι ομως δεν θα σκεφτομουν να ξαναμπω στο τρυπακι...θεραπειες μιας κ εχω χαλασει λεφτα αρκετα και δεν ημουν ποτε ικανοποιημενος με αυτα που μου εδιναν.Εδω ηρθε το site ξανα αλλα κ ο Kapa και μου προτεινε να δοκιμασω το συγκεκριμενο συμπληρωμα με τα Ω3.Απο σημερα λοιπον ξαναμπαινω κ παλι δυναμικα αν κ για 1 μηνα θα χρησιμοποιω μονο αυτο για να δω αν οντως δουλευει κ ποσο και μετα ισως μπει κ 2ο οπλο στην μαχη.Μαζι με εμενα ξεκιναει κ ο fenimore ωστε θα εχουμε παραπανω αποψεις για το συγκεκριμενο συμπληρωμα.........ευχομαι να δουλευει κ σε εμενα οπως πολλα ατομα εδω μεσα ισχυριζονται.Σε κανα μηνα θα εχω μια αποψη.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
δυστυχως δεν φτανει η μεταμοσχευση...
καλη επιτυχια και απο μενα,υποψιν οτι μπορει να παρει κανα 3μηνο να δειξει τα πρωτα αποτελεσματα.
ο kapa ειναι μεταλαγμενος και τον πιανουν ολα νωρις,και νωρις τον αφηνουν ;)

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Ευχομαι αυτο να κρατησει φιλε.......σε ολους μας.Πολυ ψαριλα παντως ρε φιλε....μια κ εξω το καταπινεις?

kapa

Μέλος του προσωπικού
ΜΙΚΕΣ είπε:
Ευχομαι αυτο να κρατησει φιλε.......σε ολους μας.Πολυ ψαριλα παντως ρε φιλε....μια κ εξω το καταπινεις?

μια και εξω,δεν μασαω την καψουλα,την καταπινω ολοκληρη με τον καφε :beach:

danceworld_2001

Well-Known Member
Καλη τύχη στην προσπάθεια σας παιδιά. Εγώ ακόμη δεν άρχισα το Ω3 γιατί διαβάζω αμφιλεγόμενα σχόλια και περιμένω και την έγκριση του γιατρού μου που δεν τον έχω βρεί ακόμη. Πάντως για το θέμα τριχόπτωση αραίωση, δυστυχώς δεν φτάνει ούτε μόνη η θεραπεία ούτε μόνη η μεταμόσχευση. Αυτά πάνε συνδυαστικά. Αρχίζεις εγκαίρως θεραπεία, δυστυχώς το βλαβερό αλλά αποτελεσματικό δίπτυχο ειναι φιναστερίδη - μινοξ. Μου έχει κρατήσει πάνω απο το 50% των μαλλιών σε μια περίπτωση επιθετικότητας 7 στα 10 απο το 2002 και έχουμε 2014. Το θεωρώ μεγάλο επίτευγμα. Στην συνέχεια χτυπάς μεταμοσχεύσεις όσο σε παίρνει οικονομικά και όσο επιτρέπει η δότρια σου και ποτέ δεν σταματάς θεραπεία δυστυχώς!! Είναι άτιμο τριπάκι με κόστος στην υγεία, στην τσέπη, στην ψυχολογία, αλλά αυτό ειναι, η το κάνεις ή οχι.... μεταμοσχεύσεις και φάρμακα!!! Μόνο με αυτό πετυχαίνεις τον απόλυτο συνδυασμό.

giannis25

Member
εγω παντως που είχα πολύ τριχόπτωση χρησιμοποιώντας ομεγα-3 1 την ημέρα από την healthaid 750 mg είμαι ακριβώς στην ίδια κατάσταση με όταν ξεκίνησα πριν 1,5 χρόνο. πιστεύω με μια καλή μεταμόσχευδση και με λήψη omega-3 οποιος το κανει θα εχει το κεφαλι του ησυχο ξεμπερδευει εφ ορου ζωής. εγω αυτά που παίρνω είναι omega-3 και σαμπουάν selsun για σμηγματορροικη δερματίτιδα. το selsun δεν το συνιστώ. εγώ πιστεύω με βάση και τα σχόλια άλλων ότι τα omega-3 τους σταμάτησαν τη τριχόπτωση ότι με μια καλή μεταμόσχευση και omega-3 κάθε μέρα, πιστεύω θα παραμείνουμε στα στάδια όπως οταν φανεί το αποτέλεσμα της μεταμόσχευσης. εγώ πάντως το ξαναλέω 1,5 χρόνο είμαι ακριβώς στο ίδιο σημείο.μπορεί και λίγο καλύτερα

sotos999

New Member
Για το ιπποφαες τι γνωμη εχετε? περιεχει εκτος των αλλων πολυτιμων συστατικων και ω λιπαρα

kapa

Μέλος του προσωπικού

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
giannis25 είπε:
εγω παντως που είχα πολύ τριχόπτωση χρησιμοποιώντας ομεγα-3 1 την ημέρα από την healthaid 750 mg είμαι ακριβώς στην ίδια κατάσταση με όταν ξεκίνησα πριν 1,5 χρόνο. πιστεύω με μια καλή μεταμόσχευδση και με λήψη omega-3 οποιος το κανει θα εχει το κεφαλι του ησυχο ξεμπερδευει εφ ορου ζωής. εγω αυτά που παίρνω είναι omega-3 και σαμπουάν selsun για σμηγματορροικη δερματίτιδα. το selsun δεν το συνιστώ. εγώ πιστεύω με βάση και τα σχόλια άλλων ότι τα omega-3 τους σταμάτησαν τη τριχόπτωση ότι με μια καλή μεταμόσχευση και omega-3 κάθε μέρα, πιστεύω θα παραμείνουμε στα στάδια όπως οταν φανεί το αποτέλεσμα της μεταμόσχευσης. εγώ πάντως το ξαναλέω 1,5 χρόνο είμαι ακριβώς στο ίδιο σημείο.μπορεί και λίγο καλύτερα

Φιλε Γιαννη ειμαι αρκετα περιεργος να σου πω την αληθεια μου αν θα βοηθησει το συγκεκριμενο συμπληρωμα.10 μηνες εχασα αρκετο εδαφος παρολο την μεταμοσχευση που εκανα.Απο την μια σιχαθηκα τις θεραπειες αλλα απο την αλλη ειδα οτι οντως φρεναρουν την κατασταση.Ξεκινησα την ιδια μερα με τον Fenimore ακριβως για να δουμε αν οντως δουλευει κ ποσο.Σκεφτομαι να βαλω ξανα κ fugoral 2-3 φορες την εβδομαδα για αρχη κ βλεπουμε.Φαινεται παντως οτι δουλευει το συμπληρωμα αυτο αλλα καλο θα ειναι να εχουμε πολλες αποψεις για να βγαλουμε ασφαλες συμπερασμα.

Φίλοι καλή τύχη αρχικά με το συμπλήρωμα!

Καταθέτωντας και τη δική μου εμπειρία να πω πως και εγώ αλλιώς τα υπολόγιζα...ούτε 1 ούτε 2 μεταμοσχεύσεις είναι αρκετές. Όπως έγραψε και ο φίλος dance πιο πάνω και θα συμφωνήσω δυστυχώς χρειάζεται και θεραπεία. Μετά από χρόνια ενασχόλησης κατέληξα σε αυτό μεταμόσχευση, για να μη πω μεταμοσχεύσεις, και υποστηρικτικά θεραπεία (σαν αναγκαίο κακό). Και τα 2 μαζί μπορούν να δώσουν ένα καλό αποτέλεσμα σε κάποιες περιπτώσεις αρκετά ικανοποιητικό. Τώρα το πόσα χρόνια θα κρατήσουν τα καλά αποτελέσματα, πως θα ειναι για παράδειγμα μετά από 20 χρόνια, αυτό είναι ένα άλλο κεφάλαιο..
Προσωπικά η μόνη ουσία που αποδέχομαι πλέον ως αποτελεσματική και πανίσχυρη (στη δική μου περίπτωση αναφέρομαι) είναι η ντουταστερίδη, ας πω μία πολύ δυνατή εκδοχή της φιναστερίδης. Αλλά ίσως σε κάποιο άλλο θέμα γίνει μια συζήτηση πιο διεξοδικά καθότι και τα αρνητικά της τη συνοδεύουν στον ανάλογο βαθμό...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα