Δοσολογίες θεραπείας και λίγες απορίες για αυτήν

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

langweilig

New Member
Με όλες αυτές τις θεραπείες που εδώ διαβάσει εδώ, ίσως τελικά να υπάρχει μια ελπίδα και για αυτό δεν θα κάνω μμ που σκεφτόμουνα.Δεν έκανα ποτε θεραπεία με minoxidil ή με Dht blocker και μακάρι να τα ήξερα κάμποσα χρονια πιο πριν μπας και...

έχω μερικές απορίες :

- Διάβασα για τα Proscar / propecia / Dutasteride με χορήγηση από το στόμα ή με διαδερμική χορήγηση με την μορφή τις λοσιον,πουθενά δεν είδα να αναφέρεται με την μορφή σαμπουαν.Αντί για χάπια ή λοσίον ένα σαμπουαν με DHT blocker δεν θα έκανε δουλειά;Iσως να έχει και λιγότερα side effects σε σχέση με τα χάπια.Αν κάποιος δεν λούζεται κάθε μέρα αν μπορεί να το συνδυάσει με το χάπι, π.χ. όταν λούζεται να μην παίρνει ένα χάπι.

-Αν το ρίξουμε στα χάπια DHT blocker ,πρέπει να παίρνουμε ένα την ημερα;Aν ναι ποτε το γυρνάμε σε 1 ανά δυο μέρες;Yπάρχουν διαφορες στις δοσολογίες χαπιών μεταξύ των Proscar, Propecia και Dutasteride;

-Ξεκινάμε με minoxidil 2 φορες την μέρα, και ποτε το κάνουμε σε μια φορα την μέρα;σε 1 μηνα;σε 3;6;όταν είναι για συντήρηση;ποτέ;To regaine σε σύγκριση με το kirkiland είναι πιο αποτελεσματικό ή τα ίδια είναι απλός επειδή είναι πιο διαφημισμένο είναι και πιο ακριβό;

Y.Γ. Μα να είχα πάει σε τόσους και τόσους γιατρούς για την τριχόπτωση και να μην μου πει κανεις για DHT blocker?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

panos_6

Active Member
langweilig είπε:
Με όλες αυτές τις θεραπείες που εδώ διαβάσει εδώ, ίσως τελικά να υπάρχει μια ελπίδα και για αυτό δεν θα κάνω μμ που σκεφτόμουνα.Δεν έκανα ποτε θεραπεία με minoxidil ή με Dht blocker και μακάρι να τα ήξερα κάμποσα χρονια πιο πριν μπας και...
καιρος να αρχισεις λοιπον.

langweilig είπε:
έχω μερικές απορίες :

- Διάβασα για τα Proscar / propecia / Dutasteride με χορήγηση από το στόμα ή με διαδερμική χορήγηση με την μορφή τις λοσιον,πουθενά δεν είδα να αναφέρεται με την μορφή σαμπουαν.Αντί για χάπια ή λοσίον ένα σαμπουαν με DHT blocker δεν θα έκανε δουλειά;Iσως να έχει και λιγότερα side effects σε σχέση με τα χάπια.Αν κάποιος δεν λούζεται κάθε μέρα αν μπορεί να το συνδυάσει με το χάπι, π.χ. όταν λούζεται να μην παίρνει ένα χάπι.
εγω θα σου προτεινα να πηγαινες να ριξεις στο ιδιοκατασκευες και στο ιδιοκατασκευες και στο Topical DHT Blockers και κατι θα εβρησκες για τοπικο για αρχη.
Για το χαπι δεν εχω παρει ποτε δεν μπορω να σου απαντησω.

langweilig είπε:
-Ξεκινάμε με minoxidil 2 φορες την μέρα, και ποτε το κάνουμε σε μια φορα την μέρα;σε 1 μηνα;σε 3;6;όταν είναι για συντήρηση;ποτέ;To regaine σε σύγκριση με το kirkiland είναι πιο αποτελεσματικό ή τα ίδια είναι απλός επειδή είναι πιο διαφημισμένο είναι και πιο ακριβό;
ειναι μεγαλο το προβλημα;
αν ναι ξεκινα πρωι βραδυ για αρχη και βαζε και fungoral 2% καθε 3 με 4 μερες. ψαξε και για ενα τοπικο dht blocker.

langweilig είπε:
Y.Γ. Μα να είχα πάει σε τόσους και τόσους γιατρούς για την τριχόπτωση και να μην μου πει κανεις για DHT blocker?
ολοι να κερδισουν μονο κοιτανε. Θα σου πουν σιγουρα να παρεις μινοξ και μετα κατι βιταμηνες η κατι σαμπουν και παει λεγοντας.

Mh2012

Member
Και που να δεις στις κλινικές για τριχοπτωση τι γίνεται ! Για dht blocker ούτε λόγος! Εκεί να δεις πως φεύγουν τα χρήματα και από αποτελέσματα ελάχιστα!

weznem

Well-Known Member
Mh2012 είπε:
Και που να δεις στις κλινικές για τριχοπτωση τι γίνεται ! Για dht blocker ούτε λόγος! Εκεί να δεις πως φεύγουν τα χρήματα και από αποτελέσματα ελάχιστα!
εσυ με τι ιδιοτητα μιλας φιλε μου?εχεις μεγαλη εμπερια απο τα τοπικα με 2μηνυματα???
μηπως ηρθες και εσυ καμια βολτα απο μεξη μερια??ελα σε παρακαλω..................

langweilig φιλε καλη αρχη,βαλε φωτο για να εχουμε απτα στοιχεια,αλλιως τι να προτεινουμε?παντως πρεπει να διαβασεις καλα το φορουμ αυτο ειναι το πρωρο βημα,απο οτι αντιλαμβανομαι και ειναι λογικο τα εχεις λογο συγκεχυμένα στο μυαλο σου,λογικο βεβαια,ωστοσ για να μην χασουμε το νοημα βαλε φωτο να μιλησουμε λυσουμε τις αποριες σου σε αυτα που θα προτεινουμε εφοσον δουμε τι προβλημα εχεις..

crossfire

Well-Known Member
weznem είπε:
Mh2012 είπε:
εσυ με τι ιδιοτητα μιλας φιλε μου?εχεις μεγαλη εμπερια απο τα τοπικα με 2μηνυματα???
μηπως ηρθες και εσυ καμια βολτα απο μεξη μερια??ελα σε παρακαλω..................

??????????????????
εχεις παρει φορα weznem και ορμας σε ολους.
Τι ειπε το παιδι?

weznem

Well-Known Member
crossfire είπε:
weznem είπε:
Mh2012 είπε:

??????????????????
εχεις παρει φορα weznem και ορμας σε ολους.
Τι ειπε το παιδι?
σε ποιον ορμηξα?

μαλλον με δουλευεις ετσι??
με ποια εμπειρια και κριτηρια κρινει μεταμοσχευσεις,τοπικα,θεραπειες χωρις να εχει ακολουθησει καμια,με 2 μηνυματα μολις.και ειναι και ΑΠΟΛΥΤΟΣ σε αυτα που λεει..

langweilig

New Member
Δεν μπορώ να βάλω δέυτερη γιατι λεει : Μας συγχωρείτε αλλά δεν μπορείτε να επισυνάψετε το αρχείο αυτό επειδή φτάσατε το όριο συνημμένων σας που είναι 2 MB

Αφού δεν χωράνε δυο φωτός σε ένα reply προσπάθησα να κάνω και άλλο αλλα το ίδιο μου έλεγε.

Συνημμένα

• 20130119_171832.jpg
    20130119_171832.jpg
    1.5 MB · Προβολές: 80

weznem

Well-Known Member
langweilig είπε:

βαλε παρπανω εικονες φιλος πισω πλαι πιο μακρια να δουμε καλυτερα..
ωστοσο εχεις μεγαλη αραιωση,ποσο καιρο εχεις τριχοπτωση?ρωραω για να σιγουρευτω οτι εχεις επιθετικης μορφης τριχοπτωσης..θελω να δω πισω ποσα μαλλια εχεις ειναι σημαντικο βαλε φωτο..
ακολουθεις καποια θεραπεια?ηλικα αν επιτρεπετε?μου φαινεσαι νεος..δεν ειμαι σιγουρος

langweilig είπε:
Δεν μπορώ να βάλω δέυτερη γιατι λεει : Μας συγχωρείτε αλλά δεν μπορείτε να επισυνάψετε το αρχείο αυτό επειδή φτάσατε το όριο συνημμένων σας που είναι 2 MB

imageshack.us ανεβαζεις εδω αφου φτιαξεις λογαριασμο και κανεις αντιγραφη το url,και επικολληση στο ποστ σου και δεν εχεις προβληματα με χωριτκοτητες,εμφανιζονται και πιο γρηγορα κρατας και back up τις φωτο στον λογαριασμο σου:blush:

rocknrolla είπε:
weznem, οποιοσδήποτε έχει επισκεφθεί έλληνα γιατρό θα ξέρει ότι, πέραν της μινοξιδίλης, το μόνο που γράφουν οι δερματολόγοι είναι ένα μάτσο σκουπίδια, φιδέλαια και βιταμίνες που δεν βοηθάνε στην τριχόπτωση, παρά μόνο στην τσέπη του γιατρού και των εταιριών.

Το παιδί δεν κρίνει τοπικά και μεταμοσχεύσεις όπως γράφεις, ίσα ίσα που είπε ότι για DHT blockers κανείς δεν μιλάει. Νομίζεις ότι κανείς γιατρός θα σου δώσει αιρόλ ή σπίρο για τοπική χρήση για την τριχόπτωση; Ας μην ανακάλυπτες το φόρουμ κι ακόμα με πριορίν θα ήσουν.

εγω νομιζω οτι κανεις λαθος,και η ρμηνεια του ειναι αυτη ακριβως που υποπτεύτηκα,αν κανω λαθος ας απαντησει ο ιδιος και θα του ζητησω συγνωμη δεν εχω θεμα..τωρα δεν διαφωνω στα αλλα εχεις δικιο ..

Mh2012

Member
Από ίδιοκατασκευές φίλε weznem δεν έχω καμία εμπειρία ! Από κλινικές έχω τεράστια , 250 θεραπείες μέσα σε 10 χρόνια , έχω κάνει μεταμόσχευση μόνο στους κροταφους fue ,και πέρυσι έκανα prp! Αρα με κρίνεις λάθος ! Δεν μίλησα για μεταμοσχεύσεις μίλησα για dht blockers ούτε λόγος! Θα μου πεις γιατί πηγαίνω εκεί ? πηγαίνω καθαρά για ψυχολογικους λόγους και όχι τοσο για τα αποτελέσματα που έχουνε για την θεραπεία της τριχοπτωσης! Το φόρουμ τώρα το ανακάλυψα και μπράβο σας!

langweilig

New Member
Η τριχόπτωση άρχισε στα 16 μου(τραγικό),τώρα είμαι 33 ,την μια μμ που έχω κάνει τότε ήμουνα 23.Από τα 16 έτρεχα μέχρι τα 20 σε δερματολόγους και άλλους γιατρούς,εξετάσεις πολλές,θεραπείες επίσης πολλές(το 96 δεν υπήρχε regaine),είχα κάνει και ορμονικές εξετάσεις αλλα ήταν φυσιολογικές.Ακόμα και στην Αθηνα έτρεχα για να πάω σε κανέναν γιατρό τις προκοπης να βρούμε το γιατί αλλα φυσικά δεν μου βρίσκανε τίποτα,άνχος μου λέγανε μερικοι,επειδή δεν ξέρανε τι άλλο να μου πούνε.Επιθετική τριχόπτωση δεν νομίζω να είχα,πιστεύω αν είχα θα την θυμόμουν σαν μια εφιαλτική περίοδο.

http://imageshack.us/f/23/20130119173453.jpg/

http://imageshack.us/f/59/20130119171903.jpg/

http://imageshack.us/f/15/20130119173337.jpg/

Θα βγάλω και άλλες αύριο αν δεν αρκούν αυτές με το φως τις ημέρας γιατί με το φως τις λάμπας μερικές δεν φαίνονται,είμαι ξανθός.

Οι ελπίδες για regrow είναι λιγοστές εως μηδαμινές ,τουλάχιστον να εχω την συνείδηση μου ήσυχη ξέροντας ότι έκανα μια προσπάθεια πιο σωστή από αυτές που έκανα τότε όταν ήμουνα πιτσιρικάς.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
Mh2012 είπε:
Από ίδιοκατασκευές φίλε weznem δεν έχω καμία εμπειρία ! Από κλινικές έχω τεράστια , 250 θεραπείες μέσα σε 10 χρόνια , έχω κάνει μεταμόσχευση μόνο στους κροταφους fue ,και πέρυσι έκανα prp! Αρα με κρίνεις λάθος ! Δεν μίλησα για μεταμοσχεύσεις μίλησα για dht blockers ούτε λόγος! Θα μου πεις γιατί πηγαίνω εκεί ? πηγαίνω καθαρά για ψυχολογικους λόγους και όχι τοσο για τα αποτελέσματα που έχουνε για την θεραπεία της τριχοπτωσης! Το φόρουμ τώρα το ανακάλυψα και μπράβο σας!
τι θεραπειες(250) εννοεις λειζερ και τετοια?απο μεταμοσχευσεις δεν εχω μεγαλη εμπειρια διοτι δεν παρακολουθω αρκετε τα συγκεκριμενα θρεντ οποτε το prp δεν εχω και ιδεα τι ειναι..ναι αυτο δεν καταλαβαινω γιατι κατακρινεις τα dhtblockers τοσο απολυτα εχεις δοκιμασει κανενα..εννοεις μεταφορικα ουτε λογος οτι δεν εχεις γνωση?δεν σε καταλαβαινω εδω..
φτιαξε ενα θρεντ με εσενα αν θελεις να βαλεις φωτο και οπου μπορουμε να βοηθησουμε αν σε ενδιαφερει,η να μας μας και εσυ σε κατι αλλο..
για το προηγουμενο μηνυμα εφοσον δεν εισαι βαλτος,σου ζητω συγνωμη φιλε!!

crossfire

Well-Known Member
langweilig,κοιτα λιγο τον toppikisti
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-2905.html

μελος του φορουμ με πιο προχωρημενη τριχοπτωση απο την δικια σου.

κι ομως....εγω πιστευω οτι θα εχεις καλο αποτελεσμα.....θα δυναμωσουν οι τριχες,θα μαυρισουν,θα βγαλεις χνουδια και γενικα θα φαινεται πιο 'γεματο' το κεφαλι.
ξεκινα κατι σιγα σιγα.....αξιζει

weznem

Well-Known Member
langweilig είπε:
Η τριχόπτωση άρχισε στα 16 μου(τραγικό),τώρα είμαι 33 ,την μια μμ που έχω κάνει τότε ήμουνα 23.Από τα 16 έτρεχα μέχρι τα 20 σε δερματολόγους και άλλους γιατρούς,εξετάσεις πολλές,θεραπείες επίσης πολλές(το 96 δεν υπήρχε regaine),είχα κάνει και ορμονικές εξετάσεις αλλα ήταν φυσιολογικές.Ακόμα και στην Αθηνα έτρεχα για να πάω σε κανέναν γιατρό τις προκοπης να βρούμε το γιατί αλλα φυσικά δεν μου βρίσκανε τίποτα,άνχος μου λέγανε μερικοι,επειδή δεν ξέρανε τι άλλο να μου πούνε.Επιθετική τριχόπτωση δεν νομίζω να είχα,πιστεύω αν είχα θα την θυμόμουν σαν μια εφιαλτική περίοδο.

http://imageshack.us/f/23/20130119173453.jpg/

http://imageshack.us/f/59/20130119171903.jpg/

http://imageshack.us/f/15/20130119173337.jpg/

Θα βγάλω και άλλες αύριο αν δεν αρκούν αυτές με το φως τις ημέρας γιατί με το φως τις λάμπας μερικές δεν φαίνονται,είμαι ξανθός.

Οι ελπίδες για regrow είναι λιγοστές εως μηδαμινές ,τουλάχιστον να εχω την συνείδηση μου ήσυχη ξέροντας ότι έκανα μια προσπάθεια πιο σωστή από αυτές που έκανα τότε όταν ήμουνα πιτσιρικάς.
βαλε αυριο μια απο πιο μακρια πισω στο κεφαλι..
οι τριχες πανω φιλε ειναι οι μεμασχοχευμενεσ??σου χουν κρατηθει ολες?
εισαι δυσκολη περιπτωση,και το ξερεις πριν στο πω εγω,νομιζω οτι κανεις λαθος και εχεις επιθετικη τριχοπτωση,ιδιως αφου ξεκινησε απο τα 16.με τον ορο επιθετικη εννοουμε,να προχωραει η αρραιωση γρηγορα και τα κενα να ειναι εμφανη..απο και περα πρεπει να μου πεις τι θελεις για να μιλησουμε έχοντας μια συνισταμενη (για να κρινεις βεβαια που θα πλευσεις,παιζει ρολο η γνωση που προυποθετει το διαβασμα του φορουμ)δηλαδη θες τοπικα μπλοκερς η εισαι διατεθειμενος να παρεις χαπι μπλοκερ?ενδεικτικα θα σου πω οτι η πιο σιγουρη λυση ειναι το χαπι μπλοκερ ως προς τα αποτελεσματα..βεβαια και τοα τοπικα ειναι ενα στοιχημα να δουμε ποσο θα σε βοηθουσαν..ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΙΠΑ..

langweilig

New Member
Πιο πριν που με ρώτησες...από τότε που έκανα μμ (03)δεν έχω κάνει καμια θεραπεία γιατί είχα απογοητευτεί με αυτές που είχα κάνει πιο παλιά.Αν είχα επιθετική τριχόπτωση θα ήτανε για μικρή περίοδο....έχουν περάσει και αρκετά χρονια για να πω κάτι σίγουρα.Οι πάνω τρίχες οι πιο πολλές είναι μεταμοσχευμένες.Τις μπροστινές από ότι μπορώ να δω στον καθρέφτη οι μαμισιες από τις μμ ξεχωρίζονται,είναι πιο λεπτές.Άλλους που έχω βάλει να δουν στην μέση του κεφαλιού μου λένε έχεις μαμισιες αλλα δεν ξέρω αν μου λένε ψέμματα για να μην απογοητευτώ και με πάρει από κάτω ;)

Για τα blockers θα προτιμούσα σε χάπι

Mh2012

Member
Οχι δεν κατάλαβες ! Δεν κατακρίνω τα dht blockers ίσα ίσα ! Αυτό που είπα ειναι ότι στις κλινικές δεν αναφέρονται ποτέ σε κάτι τέτοιο! Εδώ στο φόρουμ διάβασα πρώτη φορά για αυτά και ακούγονται πολύ ενδιαφέροντα ! Μπράβο πραγματικά που δημιουργήσετε αυτή τη σελίδα ! Οι γνώσεις σας ειναι φοβερές ακουγεστε σαν φαρμακοποιοι και για να σας παρακολουθήσω έχω αρκετό διάβασμα ακόμα!

langweilig

New Member
Kαλημέρα

Tο απόγευμα πιστεύω το φαρμακείο να μου φέρει το regaine,αλλιώς αύριο.Για σαμπουάν σκέφτομαι το fungoral,είναι dht blocker?Αν δεν είναι και επειδή το συγκεκριμένο είναι για 3 φορες την εδβομάδα και εγώ το λούζομαι πιο συχνά λέω να πάρω ένα άλλο που να έχει dht blocker ή ένα διαφορετικό που θα βοηθά σε άλλον τομέα.

Τι έχετε να μου προτείνεται από θέμα σαμπουάν και για τα χάπια πιο απο τα τρία?

Tα χάπια επειδή είναι πιο αποτελεσματικά,επηρεάζουν καθόλου τις αθλητικές επιδόσεις?Καλα εντάξη επαγγελματίας αθλητής δεν είμαι αλλα σε ερασιτεχνικό επίπεδο περνώ μετάλλια και έχω πάρει μέρος 3 φορες σε πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου.

panos_6

Active Member
langweilig είπε:
Kαλημέρα

Tο απόγευμα πιστεύω το φαρμακείο να μου φέρει το regaine,αλλιώς αύριο.Για σαμπουάν σκέφτομαι το fungoral,είναι dht blocker?Αν δεν είναι και επειδή το συγκεκριμένο είναι για 3 φορες την εδβομάδα και εγώ το λούζομαι πιο συχνά λέω να πάρω ένα άλλο που να έχει dht blocker ή ένα διαφορετικό που θα βοηθά σε άλλον τομέα.

Τι έχετε να μου προτείνεται από θέμα σαμπουάν και για τα χάπια πιο απο τα τρία?

Tα χάπια επειδή είναι πιο αποτελεσματικά,επηρεάζουν καθόλου τις αθλητικές επιδόσεις?Καλα εντάξη επαγγελματίας αθλητής δεν είμαι αλλα σε ερασιτεχνικό επίπεδο περνώ μετάλλια και έχω πάρει μέρος 3 φορες σε πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου.

να βαζεις 2 φορες τη μερα μινοξ και αν θες ψαξε στο φορουμ και για την κρεμα την airol. Σε καποιους τριπλασιαζει την δυναμη του μινοξ. Πιστευω δεν εχεις να χασεις κατι. Επισης αγορασε ενα φυτικο σαμπουαν για καθε μερα και αγορασε το fungoral για καθε 3 μερες. Δεν ειναι dht blocker. Για dht οσο και να ειμαι κατα στην περιπτωση σου θα σου ελεγα να παρεις χαπι. Σιγουρα θα κανει καλυτερη και πιο γρηγορη δουλεια. Παρενεργειες στον αθλητισμο δεν νομιζω να εχει αν και στον καθενα εχει διαφορετικες. Σε σενα μπορει να μην εχει καν.

langweilig

New Member
Kάτι έψαξα για την airol,πράγματι μπορεί να κάνει την διαφορά σε μερικούς.Απο ότι κατάλαβα είναι κρέμα.Την χρησιμοποιούμε λίγο πριν βάλουμε minox?

panos_6

Active Member
βαζεις την κρεμα και χωρις να την τρυψεις ψεκαζεις με το μινοξ στα σημεια και κανεις μασαζ.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα