Διδυμα μετα απο 5 χρονια (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

xDante

Member
Απ: Διδυμα μετα απο 5 χρονια (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ)

skeptikistis είπε:
Γμτ απο τις φωτος σε περασα για 40αρη λογω nw5... :-[
Ε ναι αυτο λεω οτι αφου κ εσυ πχ προσπαθεις να τα σωσεις τα μαλλια, μαλλον δειχνεις καλυτερος με -υγιη- μαλλια αποτι με ξουρα.

αστο φίλε το κόμπλεξ μου έχει φύγει εδώ και χρόνια γιατί περι κόμπλεξ πρόκειται όταν αρχίζεις και το χάνεις...... δεν κολάω πλέον στο μαλλί..
άσχετα και αν θέλω να πειραματιστώ για να βγούν κανείς δεν θέλει να είναι χωρίς μαλλιά
το οτι προσπαθεί να μην χάσει κανείς τα μαλλιά του η να πετύχει regrowth είναι άλλο θέμα απο το να νομίζει οτι δείχνει καλύτερος χωρίς μαλλί...

Hairboost

Member

Περα απο τα προβληματα υγειας που μπορει να εχει καποιος και να σταματησει την φιναστεριδη, η στυση δεν ειναι και αυτος ενας πολυ σημαντικος λογος να την σταματησει? Να επιβραδυνεις την αποδυναμωση των τριχων και να χανεις σεξ και ευχαριστηση ειναι ανωφελο

Έχεις απόλυτο δίκιο, απλώς όλοι οι άνθρωποι δεν αντιδρούν το ίδιο στα φάρμακα. Κι επειδή ως γνωστόν τα φάρμακα τείνουν να έχουν και παρενέργειες, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Ο καλύτερος γιατρός για εμάς είναι ο ίδιος μας ο εαυτός.
Γι'αυτό και οι θεραπείες διαφέρουν. Ωστόσο όλοι μας ξεχωρίζουμε τι είναι αποτελεσματικότερο από κάτι άλλο και παλεύουμε ως προς το να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση με τις ελάχιστες παρενέργειες, απλώς ορισμένοι είμαστε περισσότερο παράτολμοι από άλλους.

skeptikistis είπε:
Οσο για την αυτοπεποιθηση αυτα τα λες εσυ που εισαι μεγαλος και ναι οταν εισαι 40 δεν παιζει ρολο να εχεις καραφλα.

Αυτο δε σημαινει οτι χωρις μαλλι (ξουρα) θα δειχνει χαλια, απλα με μαλλι ειναι καλυτερος, οπως σχεδον ΟΛΟΙ.

Σε οποιαδήποτε ηλικία κι αν είσαι ΠΑΙΖΕΙ ρόλο να ΕΧΕΙΣ ΜΑΛΛΙΑ (διατηρώ μια επιφύλαξη για τους 70+, που ίσως έχουν σημαντικότερα θέματα (υγείας) να τους αποσχολούν.

Και ΝΑΙ (σχεδόν) ΟΛΟΙ είναι καλύτεροι ΜΕ μαλλιά.

mikipitri

Member

Σε οποιαδήποτε ηλικία κι αν είσαι ΠΑΙΖΕΙ ρόλο να ΕΧΕΙΣ ΜΑΛΛΙΑ (διατηρώ μια επιφύλαξη για τους 70+, που ίσως έχουν σημαντικότερα θέματα (υγείας) να τους αποσχολούν.

Και ΝΑΙ (σχεδόν) ΟΛΟΙ είναι καλύτεροι ΜΕ μαλλιά.

+++++++++++++++++++++++

ΠΑΝΟΣ26

New Member

Να πω και γω την δικια μου αποψη μιας και τριγυρνουσα στα θεματα του φορουμ . το μαλλι ξυρισμενο σε σχεση με το να εχεις μαλλι σιγουρα αλλαζει τη συνολικη αισθητικη του προσωπου. σε αλλους ταιριαζει το χυρισμενο σε αλλους οχι . παντως αυτο που νομιζω οτι δεν παιζει και κανενα ρολο ειναι η καραφλα που κανουμε σε διαφορα σημεια ενω γυρω γυρω φαινομαστε μια χαρα .. αν και εμεις με αυτο ξενερωνουμε ακομα πιο πολυ.

mojo

New Member

Επειδή πολλοί προσέξαμε και την διαφορά τριχοφυΐας στα χέρια των παιδιών, διευκρινίζουν στο μπλογκ τους ότι ο "άτριχος" τα ξυρίζει.

kakashi

Member

παντως εγω πιστευω οτι οταν καποιος χανει τα μαλλια του χανει κ ενα μερος της γοητειας του κ οποιος απο εμας εδω μεσα πιστευει το αντιθετο νομιζω πως απλα προσπαθει να πεισει τον εαυτο του για κατι τετοιο μιας κ ο ιδιος χανει τα δικα τ μαλλια.....αλλοι οταν καραφλιαζουν ασχημαινουν λιγο αλλοι ασχημαινουν περισσοτερο κ αλλοι γινονται τελειως χαλια....κ μην μου πειτε οτι μερικοι με καραφλα κ ξυρισμενο κεφαλι ειναι καλυτεροι απο οτι με μαλλια....οκμπορει να ισχυει αυτο(οπως πχ με τον κανακη)αλλα αυτο συμβαινει επειδη τους παει περισσοτερο αυτο το στυλ κουρεματος...κ το ξυρισμενο κεφαλι θα ηταν πολυ καλυτερο αν υπηρχαν ολα τα μαλλια....

baggelis7

New Member

εγω παιδια ειμαι nw2 και ειλικρινα μου παει πολυ περισσοτερο τωρα που εχω λιγο ανοιχτους κροταφους αποτι πριν...το θεμα ειναι μην παραανοιξουν...εκει δε ξερω....

kakashi

Member

ενταξει αλλο nw2 αλλο φαλακρα....εννοειται οι οσο μεγαλωνεις ειναι πιο ωραιο να ανοιγουν οι κροταφοι λιγο....δεν γινεται να σαι 25 η 30 κ να εχεις hairline μεχρι τα φρυδια οπως οι 10 χρονοι....αλλα αμα ανοιξουν κ αλλο μετα εχουμε προβλημα...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα