Διατροφη

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Hairboost

Member
Σκεφτηκα πως θα ταν καλη ιδεα να φτιαχναμε ομαδικα μια καθημερινη διατροφη που θα ειναι 100% οφελιμη για τα μαλλια μας, να γραψει ο καθενας τι πιστευει οτι πρεπει να συμπεριλαμβανει

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member
Απ: Διατροφη

heyya είπε:
Βρώμη για αρχή :grandpa:

η βρωμη ειναι για ογκο.... :p

τα ψαρια εχουν πολυ καλα συστατικα και κανουν καλο στα παντα.....απ τα ματια....μεχρι και τα μαλλια....και ολο τον οργανισμο γενικα!!!! 2 φορες την βδομαδα να τρωτε ψαρια...και καθε μερα μια κουταλια μελλι αν εχετε φατε την...δινει πολυ ενεργεια...και εχει θρεπτικα συστατικα!!!

max_os

New Member

ολα τα παχιά ψάρια (λαβράκι, σολωμος κτλ) πλουσια σε λιπαρά (καλά λιπαρά)
Ξηροί καρποί (ΠΡΟΣΟΧΗ! Ωμοί και Ανάλατοι) Κυριώς καρύρια και αμύγδαλα (μαζι με την Αναμπελ)
Βρώμη
Μπύρα (αλλα αυτή έχει υψηλά γλυκαιμικά φορτία)
Καλό κανουν γενικά οι τροφές που είναι πλούσιες σε "καλά" λιπαρά και αυτέ που περιέχουν βιταμίνες "Β"
Κάποιοι στο φόρουμ ξέρουν περισσότερα ας πάρουν τον λόγο
Από όσα ξέρω η σπιρουλίνα έχει όλο το σύμπλεγμα της Β

xk

Active Member

καλό είναι να φτιαξουμε ενα συγκεκριμενο εβδομαδιαιο πρόγραμμα...αμα γραφουμε ετσι σκόρπια δεν κανουμε πολλά αλλωστε λιγο πολυ ξερουμε ποιες τροφες βοηθανε

Conan είπε:
το μελλι να βοηθαει και στα μαλλια?

στο σεξ πάντως σιγουρα :dbann

NoMoreLoss

New Member

Φίλε Μάχο το λαβράκι είναι απο τα ποιο βρώμικα ψάρια πάει στους υπονόμους και τρώει ψόφια ποντίκια και έχουν πάθει ηπατίτιδα απο αυτό το ψάρι.

mortestrk

New Member

Καλησπερα παιδια.Εχω μια θεια αρρωστη με την διατροφη,δηλαδη σε σημειο να μην βαζει εστω εναν κοκο αλατιου στο φαγητο που τρωει..γιατι οπως ξερεται το αλατι ειναι κακό για την υγεια μας.Τελος παντων για να μην πολυλογώ,μου εχει προτείνει να παιρνω αμπουλες σκορδου για την καλη κυκλοφορία του αιματος και της καρδιας.Επισης εχω αγορασει τσουκνιδα και θυμαρι το οποιο αν το βράσεις και το βαλεις στα μαλια ειναι οτι καλυτερο.Η τσουκνιδα ειναι καλη διοτι σου αποβάλει τοξινες και σου καιει και λιπος,ασχετο με τα μαλια.Επισης παιρνω και σπυρουλινα,δηλαδη σκευασμα απο φυκια.Ολα τα προιοντα ειναι φυτικα φυσικα και χωρις επεξεργασια.Α και κατι αλλο,δοκιμαστε ταχινι με μελι μαζι,μιλαμε για τρελη ενεργεια!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

max_os

New Member

NoMoreLoss είπε:
Φίλε Μάχο το λαβράκι είναι απο τα ποιο βρώμικα ψάρια πάει στους υπονόμους και τρώει ψόφια ποντίκια και έχουν πάθει ηπατίτιδα απο αυτό το ψάρι.

το λαβράκι το έθεσα ως παραδειγμα ψαριου με λίπος.
Ξέρω ότι είναι αδηφάγο αλλά...... τόσο που να θεωρείται υπάιτιο για πρόκληση υπατ.Β?
Ειλικρινά δεν το γνώριζα. Μπορείς να υποδείξεις κανένα δημοσίευμα - μελέτη κτλ?
Ευχαριστώ Μαχ

badday

New Member

Ολα αυτα κανουν πολυ καλο στον ανθρωπινο οργανισμο γενικα και καλα ειναι ετσι και αλλιως να τα τρωμε ...αλλα για την ΑΑ μην περιμενετε τιποτα ..σας το λεω απο προσωπικη εμπειρια

heyya

New Member

jonn70 είπε:
πως και δεν ανεφερε κανεις το ωμο λαδι, περιεργο

Δεν έχω υπόψιν κάτι, για εξήγησε...

badday είπε:
Ολα αυτα κανουν πολυ καλο στον ανθρωπινο οργανισμο γενικα και καλα ειναι ετσι και αλλιως να τα τρωμε ...αλλα για την ΑΑ μην περιμενετε τιποτα ..σας το λεω απο προσωπικη εμπειρια

Δεν είπαμε ότι με αυτές τις τροφές θα εξαφανίσουμε την dht, μη τα μπερδεύεις!

badday

New Member

heyya

New Member

Που να κάνει καλό στο μαλλί... τι δε κατάλαβες;;
Πάντως έχω προσέξει όταν άλλαξα διατροφή ένα ποιοτικότερο μαλλί.

mindtrapper

Member

mortestrk είπε:
Καλησπερα παιδια.Εχω μια θεια αρρωστη με την διατροφη,δηλαδη σε σημειο να μην βαζει εστω εναν κοκο αλατιου στο φαγητο που τρωει..γιατι οπως ξερεται το αλατι ειναι κακό για την υγεια μας.

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Ο οργανισμός προσαρμόζεται ανάλογα με το πόσο αλάτι τρως και ρυθμίζει την πίεση μέσω των νεφρών (κάνει κατακράτηση νερού για να ισορροπήσει το αλάτι στα κύτταρα και έτσι φτιάχνει πάλι την πίεση και απλά κατουράς πιο πυκνά ούρα).

Το αλάτι επηρεάζει κυρίως εκείνους με ιδιοπαθή υπέρταση ευαίσθητη στο αλάτι. Δεν είναι δηλαδή ότι ένας υγιής άνθρωπος θα βάλει 3 κουταλιές αλάτι παραπάνω στο φαγητό και θα πάει 18 η πίεση. Αρκεί να μην μιλάμε για υπερβολές.

badday

New Member

heyya είπε:

Βρε Heyya πραγματικα νομιζεις οτι ενδιαφερει καπιον με ΑΑ ποσο λαμπερο ειναι το μαλλι του; Ας ειχα μαλλι οκ και να μην ηταν ποιοτικο

heyya

New Member

badday είπε:
[quote author=heyya link=topic=2147.msg39341#msg39341 date=1284375804]

Βρε Heyya πραγματικα νομιζεις οτι ενδιαφερει καπιον με ΑΑ ποσο λαμπερο ειναι το μαλλι του; Ας ειχα μαλλι οκ και να μην ηταν ποιοτικο
[/quote]

Τι να σου πω ρε badday, nw 1-2 είμαι οπότε σαφώς με ενδιαφέρει η ποιότητα, φαντάζομαι και αρκετούς ακόμα ;)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα