somari είπε:
xk είπε:
LOL το ακούσαμε και αυτό, Michael Douglas, JASON FUCKING STATHAM kai (λιγοτερο, οκ) Craig = ασχημοπαπα.
Οκ...
σομαρι δε με καταλαβες(παλι :hithead: ) ...
εβαλα περιπτωσεις για να δειξω οτι
πανεμορφες γυναικες πηραν αντρες με εμφανησιακα ''ελαττωματα'' για να πω για αλλη μαι φορα στον weznem με τον οποιο διαφωνουμε οτι δικια μου γνωμη προσωπικη ειναι οτι
η απολυτη ομορφια ή τα ΠΟΛΛΑ λεφτα ερχονται σε δευτερη μοιρα αν εισαι ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ(εξου και οι νταγκλας,σταθαμ,κρεγκ,) και νιωθει σιγουρια η γκομενα.....φυσικα υπαρχουν κα ιγκομενες που ψαχνουν πολλα λεφτα ή πανεμορφους αντρες ή και τα δυο αλλα δεν εινα ιπολλοι εκει εξω οποτε θα ψαχνουν καιρο..ρε σεις μα το θεο μια δυο φορες στη ζωη μου ειδα τυπο και τον ζηλεψα εμφανησιακα...που τα χε ολα εννοω...ολοι οι υπολοιποι καπου κερδιζουν καπου χανουν,κι εγω μετριος ειμαι και οταν βλεπω καποιον καλυτερο δε λεω ''αυτος ειναι πιο ωραιος απο μενα'' γιατι ξερω οτι και να ειναι δε παει να πει σε καμια περιπτωση οτι θα εχει καλυτερη τυχη απο μενα πχ στον γκομενικο τομεα...μπορει κα ινα εχει αλλα μπορει και οχι...γι αυτο λεω παντα οτι κακως στηριζομαστε τοσο πολυ στην εμφανιση που στην τελικη δε κοπιαζεις κα ιποτε γι αυτην,ή την εχεις ή δε την εχεις...δουλεψε πανω σε αυτα που δουλευονται...
εβαλα στη σειρα ενα παππου ενα με καραφλα κι ενα με οχι ωραιο προσωπο(τον σωζει το ωραιο ματι)...αυτοι ο ιτρεις δεν ειναι μπραντ πιτ εμφανησιακα....ε και λεω οτι το ιδιο μπορει να συμβει και στην καθημερινοτητα,ενα ελαττωμα εμφανησιακο δε παει να πει οτι χαθηκε κι ο κοσμος αν εχεις πραγματα να δωσεις στο αντιθετο φυλο
αυτο λεμε κα ιμε την καραφλα εδω μεσα...δεν αρνηθηκε ποτε κανενας οτι δεν ειναι μειονεκτημα...αλλα οχι να μπουμε να κρυφτουμε κατω απ τη γη ρε αδερφε...οταν η καραφλα ξεπερναει την ενοχληση και γινεται ασχημο κομπλεξ ή μεγαλο ψυχολογικο προβλημα ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟ...ΛΑΘΟΣ...ΒΛΑΚΕΙΑ...πες το οπως θες...