Διασημοι/Celebrities

orestis

Member
baldy είπε:
οταν θα ιδρωνει το κεφαλι του,οι σταγονες θα πεφτουν ανεμελες χωρις εμποδια σαν τους καταραχτες του νιαγαρα, και θα σκανε στα ματια του θυμιζοντας μου οτι δεν τις κραταει τιποτα πια. Λογικο μετα να μην εχει την ιδια επιδοση στο γηπεδο!

γι αυτο το λογο εχουμε τα φρυδια. Δεν τα εχουμε για ομορφια.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chs

Μέλος του προσωπικού
Έτσι έμοιαζε?

tumblr_mdjci8dC5u1qkropqo1_500.jpg

horhitto4

Member
ορεστη ευστοχο το κειμενο...και μενα μεσα βαλε με αλλα το τοπικ ξεφυγε απο αλλους...δε πειραζει καλη καρδια μερες που ειναι...οσο οι διαχειρηστες ειναι απων τετοια θα γινονται...πριν κανα 2 χρονια ανασα δε μπορουσες να παρεις απο τον ελεγχο....christo ολοιδιος ρε φιλε!!!χχαχαχαχαχαχαχ

Chs

Μέλος του προσωπικού
horhitto4 είπε:
christo ολοιδιος ρε φιλε!!!χχαχαχαχαχαχαχ

Πράγματι.. πήγα μέχρι τη μηχανή να βγάλω από το κουτι αποσκευών κάτι πράγματα και με κόζαρε από τη γωνία... έκανε και σιγαρέτο άνετος 8)

baldy

Member
δολαριακιας¨= μπουρτζοβλαχος ελληναρας που θελει να το παιξει και γραμματιζουμενος ...

αν εχετε απωθημενα τουλαχιστον καντε λιγο κρατει το ξεφτιλισατε το θρεντ εντελως.please πηγαινεται αλλου να γυαλισεται τις καραφλες σας
παραβγηκαμε εκτος τοπικ

Άκης

Administrator
horhitto4 και $$$ παίρνετε προσωρινό ban γιατί η κατάσταση έχει ξεφύγει. Τα περισσότερα ποστ θα διαγραφούν.

weznem

Well-Known Member
horhitto4 αδικο το μπαν του θεωρω,του την πεσανε ασχημα πολυ,αποδεχθηκε το αρχικο λαθος του..παντως εχει παραγινει το κακο 6 σελιδες ξεκατινιασματα,και χαμηλου επιπεδου συζητησεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Serifis

Active Member
Παίζει να έχει κάνει ναι, θυμάμαι όταν παρουσίαζε ακόμα πρωινό είχε αραιώσει η περιοχή γύρω από την hairline, βέβαια μπορεί να χαπακώνεται κιόλας...

xk

Active Member
somari είπε:
xk είπε:

LOL το ακούσαμε και αυτό, Michael Douglas, JASON FUCKING STATHAM kai (λιγοτερο, οκ) Craig = ασχημοπαπα.
Οκ...

σομαρι δε με καταλαβες(παλι :hithead: ) ...

εβαλα περιπτωσεις για να δειξω οτι πανεμορφες γυναικες πηραν αντρες με εμφανησιακα ''ελαττωματα'' για να πω για αλλη μαι φορα στον weznem με τον οποιο διαφωνουμε οτι δικια μου γνωμη προσωπικη ειναι οτι η απολυτη ομορφια ή τα ΠΟΛΛΑ λεφτα ερχονται σε δευτερη μοιρα αν εισαι ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ(εξου και οι νταγκλας,σταθαμ,κρεγκ,) και νιωθει σιγουρια η γκομενα.....φυσικα υπαρχουν κα ιγκομενες που ψαχνουν πολλα λεφτα ή πανεμορφους αντρες ή και τα δυο αλλα δεν εινα ιπολλοι εκει εξω οποτε θα ψαχνουν καιρο..ρε σεις μα το θεο μια δυο φορες στη ζωη μου ειδα τυπο και τον ζηλεψα εμφανησιακα...που τα χε ολα εννοω...ολοι οι υπολοιποι καπου κερδιζουν καπου χανουν,κι εγω μετριος ειμαι και οταν βλεπω καποιον καλυτερο δε λεω ''αυτος ειναι πιο ωραιος απο μενα'' γιατι ξερω οτι και να ειναι δε παει να πει σε καμια περιπτωση οτι θα εχει καλυτερη τυχη απο μενα πχ στον γκομενικο τομεα...μπορει κα ινα εχει αλλα μπορει και οχι...γι αυτο λεω παντα οτι κακως στηριζομαστε τοσο πολυ στην εμφανιση που στην τελικη δε κοπιαζεις κα ιποτε γι αυτην,ή την εχεις ή δε την εχεις...δουλεψε πανω σε αυτα που δουλευονται...

εβαλα στη σειρα ενα παππου ενα με καραφλα κι ενα με οχι ωραιο προσωπο(τον σωζει το ωραιο ματι)...αυτοι ο ιτρεις δεν ειναι μπραντ πιτ εμφανησιακα....ε και λεω οτι το ιδιο μπορει να συμβει και στην καθημερινοτητα,ενα ελαττωμα εμφανησιακο δε παει να πει οτι χαθηκε κι ο κοσμος αν εχεις πραγματα να δωσεις στο αντιθετο φυλο

αυτο λεμε κα ιμε την καραφλα εδω μεσα...δεν αρνηθηκε ποτε κανενας οτι δεν ειναι μειονεκτημα...αλλα οχι να μπουμε να κρυφτουμε κατω απ τη γη ρε αδερφε...οταν η καραφλα ξεπερναει την ενοχληση και γινεται ασχημο κομπλεξ ή μεγαλο ψυχολογικο προβλημα ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟ...ΛΑΘΟΣ...ΒΛΑΚΕΙΑ...πες το οπως θες...

somari

Active Member
ok τοτε στο ιδιο μηκος κυματος ειμαστε
βεβαια υπαρχουν και πραγματα που κοιταει μια γυναικα εμφανισιακα που θα της χτυπησουν. Αλλα απο πολλες συζητησεις με πρωην, νυν και ασχετες, εχω καταληξει οτι πιο πολυ θα της τραβηξει μια ωραια κορμοστασια, ενα ωραιο χαμογελο, 2 ωραια ματια παρα η υπαρξη τουμπανομαλλιου.

baldy

Member
H καραφλα ειναι ενας πολυ λογικος λογος να νιωθεις κομπλεξ,η γκομενα δεν κοιταει το ματι, το αυτι, το χαμογελο,τη καραφλα κτλπ κοιταει το συνολο και η καραφλα το χαλαει απο αρκετα ως τραγικα.Σε μερικους ακομα και το λιγο κανει μπαμ ενω σε αλλους ειναι απαρατηρητο π.χ κοιταγα χτες τον Πρεντεντερη στο μεγκα και ηταν ενα νοργουντ 3 αν οχι περισσοτερο στο νερο αλλα ουτε που το παρατηρουσες αν δεν εδινες σημασια ενω σε αλλους χτυπαει πιο εντονα

somari

Active Member
Baldy να φανταστω τα παραπανω στα χουν πει γυναικες; Γιατι αν οχι τοτε χανονται στο κενο τα λογια σου

%CE%95%CE%BB%CE%B5%CE%BF%CE%BD%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CE%96%CE%BF%CF%85%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%BB%CE%B7-%CE%93%CE%B9%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%9A%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B7%CF%82.jpg

getphoto.php

2816ededd102ada2c9dcfbc51716161b_L.jpg

και μη μου πειτε οτι τον επιασαν γκομενο για το "κοινωνικο στατους" η τα λεφτα του, γιατι τις περιοδους που τις ειχε γκομενες ΑΥΤΕΣ ειχαν πολυ υψηλοτερο κοινονικο στατους και πορτοφολι

baldy

Member
[attachment=4714]

ναι ουτε το στατους του ουτε τα λεφτα του,οι γκομενες απλως λατρευουν την λαμπερη φαλακρα του.

Συνημμένα

• kimoulhs_h_633_451.jpg
    kimoulhs_h_633_451.jpg
    24.4 KB · Προβολές: 347

Chs

Μέλος του προσωπικού
Απ: Διασημοι/Celebrities

Το "φαλακρα" δεν εχει τεμπο.. Το "καραφλα" ειναι το σωστο

Μπλουζα