dimitris1991
Member
Απ: Διασημοι/Celebrities
+1 στον πανο, μια χαρα τα λεει τι εχετε παθει ολοι?
την αληθεια λεει η στεφανιδου.
+1 στον πανο, μια χαρα τα λεει τι εχετε παθει ολοι?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
dimitris1991 είπε:+1 στον πανο, μια χαρα τα λεει τι εχετε παθει ολοι?
Panos1982 είπε:δε ξερω ρε φιλε που φτανει η νοηση μου......
και δε γουσταρω και πολυ να μιλας γι αυτην.....
παντος φτανει μεχρι εκει ωστε να μπορω να καταλαβω οτι οι φωτογραφιες ηταν χιουμοριστικες.....και επισης πολλα απ τα σχολια του τυπου ufo ηταν επισης χιουμοριστηκα......κατι που εσυ δε καταλαβες.....
δε νομιζω να παρεξηγηθηκε ο κουρκουλης ο ιδιος με το σχολιο....
τωρα εσυ δε ξερω γιατι σκαλωσες......
η γυναικα ισα ισα ειπε οτι οντως υπαρχουν πολλοι γοητευτικοι αντρες που χανουν μαλλια και ειναι μεγαλη αδικια αυτο....
αλλα τεσπα.....παω πασο.....γτ δεν εχω και πολυ ορεξη σημερα.....
ANAR είπε:Τολμηρός,ωραιος,δυνατος και μεγαλόψυχος ο Πανος ;D
aprilianos είπε:Άκου panos1982 τα σχολια UFO και σια δεν μου αρεσαν, εαν εσενα σου αρεσαν και ηταν χιούμορ τοτε και το σχολιο μου για την νοηση σου ηταν χιουμορ που δεν καταλαβες.
Δεν εχω καμια ορεξη για φασαρια εστω και απο το νετ, ετσι σου ζητω ειλικρινα συγγνώμη εαν σε πρόσβαλλα, δυστυχως αυτη η συγγνωμη δεν μπορει να δειξει την πραγματικη της αξια στο νετ, εαν με εβλεπες και σε καποιο γυμναστηριο η ρινγκ να εισαι σίγουρος οτι η αξια της θα ηταν πολλαπλάσια.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Α μπραβο, ετσι ειναι αδερφε, γελακια ειρωνικα, ιπταμενος δισκος, περιπτερας της γειτονιας, και της παραδιπλανης πορτας παιδι τωρα που εχει φαλακρα, οποιος δεν ειναι ωραιος η εχει φαλακρα ειναι ο καραγκιοζης που γελαμε μαζι του, ειναι ενας κοινος θνητος ο περιπτερας, το ντιλιβερι και ειναι δεν ξερω και εγω τι και αυτοι ειναι η Αρια φυλή που τους σχολιαζει.Blindfold είπε:Ας καταθέσω λοιπόν κι εγώ την άποψή μου για την εκπομπή της Τατιάνας...
Έχω την εντύπωση ότι αυτό που προσπαθούν να πουν οι περισσότεροι (Panos1982 και dimitris1991) είναι ότι το συγκεκριμένο πεντάλεπτο της εκπομπής "Αξίζει να το ζεις" (...) δεν είχε κανένα απολύτως νόημα -και θα συμφωνήσω.
Εάν αυτή η εφαρμογή του iphone εξυπηρετούσε μια εκπομπή αφιερωμένη στην τριχόπτωση (τι την προκαλεί, τι επιπτώσεις έχει στην ψυχολογία μας, πώς το βλέπουν οι γυναίκες επάνω στον άντρα, πώς το βιώνουν οι ίδιες όταν τους απασχολεί άμεσα) θα υπήρχε ένα πάτημα και μια ουσία στο θέμα (χωρίς τα περιπαικτικά σχόλια φυσικά). Ο τρόπος που παρουσιάστηκε όμως σαν θέμα είναι τελείως ευτελής, απλά να περάσουμε ένα πεντάλεπτο χασκογελώντας μέχρι να κλείσει η εκπομπή (φαίνεται ότι η Τατιάνα δεν έχει καταφέρει να αποτινάξει τις κατινίστικες καταβολές της).
Σαν να πάρουν σε μια εκπομπή τις φωτογραφίες της Καγιά, της μιας, της άλλης, τις μετατρέψουν με photoshop σε παχύσαρκες, με κοιλιές, λαιμούς, μπούτια, κ.λπ. και αρχίσει ο παρουσιαστής να λέει "φάλαινα", "μπαλότσα", "μπαζόλα", κ.λπ. Φυσικά η ίδια η Καγιά δε θα παρεξηγηθεί, αλλά η τηλεθεάτρια που έχει όντως πρόβλημα και είναι ένα βήμα πριν το χειρουργείο δε θα ευχαριστηθεί με τον τρόπο που θα παρομοιαστεί.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός.
Panos1982 είπε:OK apriliane....σορυ...αλλα νομισα οτι την ειπες ειρωνικα την συγνωμη σου.....!!!!
ΤΟ θεμα θεωρειται ληξαν τοτε.....ουτος η αλλος....ουτε εμενα μου αρεσει να συμπεριφερομαι σαν ζωο.....!!!
Υ.Γ παλευεις σε ρινγκ?? εγω εχω αριστη φυσικη κατασταση.....
αν παιζεις ερασιτεχνικους αγωνες ψηνομαι να παιξουμε αν θες.....
σε τι κιλα παιζεις???
ANAR είπε:[quote author=Panos1982 link=topic=1624.msg45121#msg45121 date=1294870463]
OK apriliane....σορυ...αλλα νομισα οτι την ειπες ειρωνικα την συγνωμη σου.....!!!!
ΤΟ θεμα θεωρειται ληξαν τοτε.....ουτος η αλλος....ουτε εμενα μου αρεσει να συμπεριφερομαι σαν ζωο.....!!!
Υ.Γ παλευεις σε ρινγκ?? εγω εχω αριστη φυσικη κατασταση.....
αν παιζεις ερασιτεχνικους αγωνες ψηνομαι να παιξουμε αν θες.....
σε τι κιλα παιζεις???
ANAR είπε:Καλα καλα δεν πας για υπνο τωρα που καθεσαι στο ιντερνετ 1 η ωρα τα μεσανυχτα μικρο παιδί![]()
![]()