Διασημοι/Celebrities

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member
Απ: Διασημοι/Celebrities

dimitris1991 είπε:
+1 στον πανο, μια χαρα τα λεει τι εχετε παθει ολοι?
την αληθεια λεει η στεφανιδου.

ε ναι ρε φιλε......
με το στυλ καραφλας που τους παρουσιαζουν.....ειναι λογικο να ειναι ολοι σαν μαλακες.....τι να πει η στεφανιδου....
και τον βιν ντιζελ....που θεωρειται ωραιος καραφλας....
αν αντι το ξυρισμενο κεφαλι...τους βαλεις μαλλι γυρο γυρο και πανω καραφλα...κι αυτος σαν μαλακας θα ειναι......
δλδ ολοι εσεις που βριζετε την στεφανιδου......αν ησασταν στην θεση της...τι σχολια θα κανατε γι αυτες τις φωτο???
ετσι απο περιεργεια δλδ.....πειτε μου....

και οχι μονο αυτο, οπως ειπα και σε αλλο post βαζουν ενα συγκεκριμενου στυλ απο πανω που ειναι μαμακια. ολοι εχουν ιδιο σχημα κεφαλιου???? σαν αυγο ειναι ενα πραμα.

επισης ειπε οτι υπαρχουν πολυ ανδρες οι οποιοι ειναι πολυ ωραιοι ακομα και φαλακροι.. τι αλλο να πει η γυναικα?

aprilianos

New Member

Βεβαια και φαινονται παραξενοι χωρις μαλλια και φαλακρα στυλ Βεγγου, αλλα μπορουσαν αφενος το προσποιητο γελακι και αφετερου τα περιπαικτικά σχολια "αυγο" "ο περιπτερας της γειτονιάς" "το παιδι της παραδιπλανης πορτας" "ααα ιπταμενος δισκος" να αποφευχθουν, ξερω βεβαια οτι πολλα γινονται στην showbiz ετσι πιστευω οτι τα σχολια αυτα εχουν της αρχη τους εκτος απο το επιπεδο της παρουσιαστριας και σε διαφορες κοντρες αναμεσα σε αυτην και σε μερικους απο τους "φαλακρους" του βιντεο.
panos1982 τι σχολια θα καναμε; Νομιζεις οτι αυτα ειναι τα μοναδικα σχολια? προφανως η νοηση σου δεν πηγαινει περα απο χαρακτηρισμους οπως το "αυγο" η το "ειναι σαν μαλακας" που ανεφερες.
Υπαρχουν και αλλοι σχολιασμοι, προσωπικα εγω αφου ρωτας δεν θα κατέφευγα σε μειωτικούς χαρακτηρισμούς, θα ελεγα μεν οτι το θεαμα ξενιζει αλλα θα εδινα εμφαση σε σχόλια περί της επιπτώσεως στην εμφάνιση που επιφέρει μια τέτοια απώλεια μαλλιού χωρις να αποκαλω καποιον αυγο η UFO

Panos1982

Well-Known Member

δε ξερω ρε φιλε που φτανει η νοηση μου......
και δε γουσταρω και πολυ να μιλας γι αυτην.....
παντος φτανει μεχρι εκει ωστε να μπορω να καταλαβω οτι οι φωτογραφιες ηταν χιουμοριστικες.....και επισης πολλα απ τα σχολια του τυπου ufo ηταν επισης χιουμοριστηκα......κατι που εσυ δε καταλαβες.....
δε νομιζω να παρεξηγηθηκε ο κουρκουλης ο ιδιος με το σχολιο....
τωρα εσυ δε ξερω γιατι σκαλωσες......
η γυναικα ισα ισα ειπε οτι οντως υπαρχουν πολλοι γοητευτικοι αντρες που χανουν μαλλια και ειναι μεγαλη αδικια αυτο....
αλλα τεσπα.....παω πασο.....γτ δεν εχω και πολυ ορεξη σημερα.....

ANAR

Well-Known Member

Panos1982 είπε:
δε ξερω ρε φιλε που φτανει η νοηση μου......
και δε γουσταρω και πολυ να μιλας γι αυτην.....
παντος φτανει μεχρι εκει ωστε να μπορω να καταλαβω οτι οι φωτογραφιες ηταν χιουμοριστικες.....και επισης πολλα απ τα σχολια του τυπου ufo ηταν επισης χιουμοριστηκα......κατι που εσυ δε καταλαβες.....
δε νομιζω να παρεξηγηθηκε ο κουρκουλης ο ιδιος με το σχολιο....
τωρα εσυ δε ξερω γιατι σκαλωσες......
η γυναικα ισα ισα ειπε οτι οντως υπαρχουν πολλοι γοητευτικοι αντρες που χανουν μαλλια και ειναι μεγαλη αδικια αυτο....
αλλα τεσπα.....παω πασο.....γτ δεν εχω και πολυ ορεξη σημερα.....

Τολμηρός,ωραιος,δυνατος και μεγαλόψυχος ο Πανος ;D

Panos1982

Well-Known Member

ANAR είπε:
Τολμηρός,ωραιος,δυνατος και μεγαλόψυχος ο Πανος ;D

χαχαχα....
κι αυτα ειναι μερικα απ τα ελαττωματα μου......που να δεις κ τα προτερηματα.... :p

ΑΝΑΑΑΡΡ φτιαξε κανα καφε να ρουφηξουμε να ηρεμησουμε....γιατι δε παμε καλα εδω μεσαααα..... :beach:

aprilianos

New Member

Άκου panos1982 τα σχολια UFO και σια δεν μου αρεσαν, εαν εσενα σου αρεσαν και ηταν χιούμορ τοτε και το σχολιο μου για την νοηση σου ηταν χιουμορ που δεν καταλαβες.
Δεν εχω καμια ορεξη για φασαρια εστω και απο το νετ, ετσι σου ζητω ειλικρινα συγγνώμη εαν σε πρόσβαλλα, δυστυχως αυτη η συγγνωμη δεν μπορει να δειξει την πραγματικη της αξια στο νετ, εαν με εβλεπες και σε καποιο γυμναστηριο η ρινγκ να εισαι σίγουρος οτι η αξια της θα ηταν πολλαπλάσια.

tatini

New Member

Ας καταθέσω λοιπόν κι εγώ την άποψή μου για την εκπομπή της Τατιάνας...

Έχω την εντύπωση ότι αυτό που προσπαθούν να πουν οι περισσότεροι (Panos1982 και dimitris1991) είναι ότι το συγκεκριμένο πεντάλεπτο της εκπομπής "Αξίζει να το ζεις" (...) δεν είχε κανένα απολύτως νόημα -και θα συμφωνήσω.

Εάν αυτή η εφαρμογή του iphone εξυπηρετούσε μια εκπομπή αφιερωμένη στην τριχόπτωση (τι την προκαλεί, τι επιπτώσεις έχει στην ψυχολογία μας, πώς το βλέπουν οι γυναίκες επάνω στον άντρα, πώς το βιώνουν οι ίδιες όταν τους απασχολεί άμεσα) θα υπήρχε ένα πάτημα και μια ουσία στο θέμα (χωρίς τα περιπαικτικά σχόλια φυσικά). Ο τρόπος που παρουσιάστηκε όμως σαν θέμα είναι τελείως ευτελής, απλά να περάσουμε ένα πεντάλεπτο χασκογελώντας μέχρι να κλείσει η εκπομπή (φαίνεται ότι η Τατιάνα δεν έχει καταφέρει να αποτινάξει τις κατινίστικες καταβολές της).

Σαν να πάρουν σε μια εκπομπή τις φωτογραφίες της Καγιά, της μιας, της άλλης, τις μετατρέψουν με photoshop σε παχύσαρκες, με κοιλιές, λαιμούς, μπούτια, κ.λπ. και αρχίσει ο παρουσιαστής να λέει "φάλαινα", "μπαλότσα", "μπαζόλα", κ.λπ. Φυσικά η ίδια η Καγιά δε θα παρεξηγηθεί, αλλά η τηλεθεάτρια που έχει όντως πρόβλημα και είναι ένα βήμα πριν το χειρουργείο δε θα ευχαριστηθεί με τον τρόπο που θα παρομοιαστεί.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

Panos1982

Well-Known Member

aprilianos είπε:
Άκου panos1982 τα σχολια UFO και σια δεν μου αρεσαν, εαν εσενα σου αρεσαν και ηταν χιούμορ τοτε και το σχολιο μου για την νοηση σου ηταν χιουμορ που δεν καταλαβες.
Δεν εχω καμια ορεξη για φασαρια εστω και απο το νετ, ετσι σου ζητω ειλικρινα συγγνώμη εαν σε πρόσβαλλα, δυστυχως αυτη η συγγνωμη δεν μπορει να δειξει την πραγματικη της αξια στο νετ, εαν με εβλεπες και σε καποιο γυμναστηριο η ρινγκ να εισαι σίγουρος οτι η αξια της θα ηταν πολλαπλάσια.

χαχαχα.......ξερεις κατι......
Η διαφορα ειναι οτι εγω δεν προσβαλω ποτε κανεναν....ειτε ειναι χαζος...ειτε κουτσος....ειτε αναπηρος.....γιατι δε μου καθεται καλα να το κανω....
αντιθετως.....αντιπαθω οικτρα αυτους που το κανουν αυτο......
Ωστοσο....οτι εχω να πω...το λεω ειτε καθομαι πισω απ το πισι....ειτε θα σε εβλεπα λαιβ.....τα λογια μου δε τα αλλαζω ακομα και ο θεος να κατεβει κατω.....
τελοσπαντων.....δεκτη η συγνωμη σου......αλλα επειδη αφηνεις να ενοηθει οτι μου κανεις μεγαλη χαρη......
εγω αν εισαι απο αθηνα ανεβαινω συχνα εκει.....οταν μαζευτουν ολοι να δουν τον τροφεα......αν γουσταρεις ελα κι εσυ εκει....να μου την πεις κι απο κοντα την συγνωμη....εγω εκει θα ειμαι.....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aprilianos

New Member

Λοιπον σου ζητω συγγνωμη και δεν σου κανω καμια χαρη ουτε σε αφηνω ενωμπορω να σε δείρω η αλλες απειλες ουτε τιποτα.

aprilianos

New Member

Blindfold είπε:
Ας καταθέσω λοιπόν κι εγώ την άποψή μου για την εκπομπή της Τατιάνας...

Έχω την εντύπωση ότι αυτό που προσπαθούν να πουν οι περισσότεροι (Panos1982 και dimitris1991) είναι ότι το συγκεκριμένο πεντάλεπτο της εκπομπής "Αξίζει να το ζεις" (...) δεν είχε κανένα απολύτως νόημα -και θα συμφωνήσω.

Εάν αυτή η εφαρμογή του iphone εξυπηρετούσε μια εκπομπή αφιερωμένη στην τριχόπτωση (τι την προκαλεί, τι επιπτώσεις έχει στην ψυχολογία μας, πώς το βλέπουν οι γυναίκες επάνω στον άντρα, πώς το βιώνουν οι ίδιες όταν τους απασχολεί άμεσα) θα υπήρχε ένα πάτημα και μια ουσία στο θέμα (χωρίς τα περιπαικτικά σχόλια φυσικά). Ο τρόπος που παρουσιάστηκε όμως σαν θέμα είναι τελείως ευτελής, απλά να περάσουμε ένα πεντάλεπτο χασκογελώντας μέχρι να κλείσει η εκπομπή (φαίνεται ότι η Τατιάνα δεν έχει καταφέρει να αποτινάξει τις κατινίστικες καταβολές της).

Σαν να πάρουν σε μια εκπομπή τις φωτογραφίες της Καγιά, της μιας, της άλλης, τις μετατρέψουν με photoshop σε παχύσαρκες, με κοιλιές, λαιμούς, μπούτια, κ.λπ. και αρχίσει ο παρουσιαστής να λέει "φάλαινα", "μπαλότσα", "μπαζόλα", κ.λπ. Φυσικά η ίδια η Καγιά δε θα παρεξηγηθεί, αλλά η τηλεθεάτρια που έχει όντως πρόβλημα και είναι ένα βήμα πριν το χειρουργείο δε θα ευχαριστηθεί με τον τρόπο που θα παρομοιαστεί.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός.
Α μπραβο, ετσι ειναι αδερφε, γελακια ειρωνικα, ιπταμενος δισκος, περιπτερας της γειτονιας, και της παραδιπλανης πορτας παιδι τωρα που εχει φαλακρα, οποιος δεν ειναι ωραιος η εχει φαλακρα ειναι ο καραγκιοζης που γελαμε μαζι του, ειναι ενας κοινος θνητος ο περιπτερας, το ντιλιβερι και ειναι δεν ξερω και εγω τι και αυτοι ειναι η Αρια φυλή που τους σχολιαζει.

Panos1982

Well-Known Member

OK apriliane....σορυ...αλλα νομισα οτι την ειπες ειρωνικα την συγνωμη σου.....!!!!
ΤΟ θεμα θεωρειται ληξαν τοτε.....ουτος η αλλος....ουτε εμενα μου αρεσει να συμπεριφερομαι σαν ζωο.....!!!

Υ.Γ παλευεις σε ρινγκ?? εγω εχω αριστη φυσικη κατασταση.....
αν παιζεις ερασιτεχνικους αγωνες ψηνομαι να παιξουμε αν θες.....
σε τι κιλα παιζεις???

ANAR

Well-Known Member

Panos1982 είπε:
OK apriliane....σορυ...αλλα νομισα οτι την ειπες ειρωνικα την συγνωμη σου.....!!!!
ΤΟ θεμα θεωρειται ληξαν τοτε.....ουτος η αλλος....ουτε εμενα μου αρεσει να συμπεριφερομαι σαν ζωο.....!!!

σε τι κιλα παιζεις???

Και αθλητης ο Πανος :)Ολα τα καλα εσυ τα εχεις πάνω σου ρε φιλε τι εισαι εσυ ρε παιδι μου :p :p

Panos1982

Well-Known Member

ANAR είπε:
[quote author=Panos1982 link=topic=1624.msg45121#msg45121 date=1294870463]

σε τι κιλα παιζεις???

Και αθλητης ο Πανος :)Ολα τα καλα εσυ τα εχεις πάνω σου ρε φιλε τι εισαι εσυ ρε παιδι μου :p :p
[/quote]

χα0χα0χα0χα0χα0.......
παλι κοροιδευεις εσυ ετσι?????
καλααααααααα..........
δε θα τα παμε καλα εμεις οι δυο.......ολο μου την μπαινεις τωρα τελευταια.... :knup:

ANAR

Well-Known Member

Καλα καλα δεν πας για υπνο τωρα που καθεσαι στο ιντερνετ 1 η ωρα τα μεσανυχτα μικρο παιδί :D :D

Μπλουζα