Διασημοι/Celebrities

best1210

Member
Απ: Διασημοι/Celebrities

Goin' Through feat. Professional Sinnerz & Nevma @ X Factor 3 Greece

εδω το λινκ για βουρλιωτη στο x factor!!
απο γλομπος που ηταν πριν 10 χρονια δειτε διαφορα..
μην πειτε για τοπικ κ ιστοριες (γιατι ειναι οι ευκολες λυσεις)δεν παιζουν..
πρεπει να την εκανε αμερικη που εκανε δουλειες ενα διαστημα..
κ δεν πρεπει να χει κανει μονο μια..
2 τουλαχιστον..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

xk

Active Member

best1210 είπε:
Goin' Through feat. Professional Sinnerz & Nevma @ X Factor 3 Greece

εδω το λινκ για βουρλιωτη στο x factor!!
απο γλομπος που ηταν πριν 10 χρονια δειτε διαφορα..
μην πειτε για τοπικ κ ιστοριες (γιατι ειναι οι ευκολες λυσεις)δεν παιζουν..
πρεπει να την εκανε αμερικη που εκανε δουλειες ενα διαστημα..
κ δεν πρεπει να χει κανει μονο μια..
2 τουλαχιστον..

συγνωμη τωρα...σας αρεσει αυτη η εικονα..?σα περουκα μου κανει...δε λεω οτι ειναι αλλα φαινεται η ψευτια σε αντιθεση με του λαζοπουλου για παραδειγμα που δε χτυπαει ασχημα.

sofo85

New Member

για τις εμφανισεις των διασημων οπως τους βλεπεις στη τηλεοραση δεν μπορεις να πεις πολλα γιατι συνηθως ειναι συνδυασμος μεταμοσχευσης και toppik σιγουρα η εικονα τους ειναι εντελως διαφορετικη αν τους δεις απο κοντα οπως ειδε απο κοντα ο Giannis27 τον Λαζοπουλο.

best1210

Member

οταν καποιος κανει δευτερη μεταμοσ το θεωρω αστειο να βαζει τοπικ..
πρεπει κ οι 2 να ειναι αποτυχημενες κ στις μερες μας σε μια πολυ καλη κλινικη δυσκολα (αν τα σκασεις) θα χεις ασχημο αποτελεσμα..
τον θυμαμαι οταν ειχε κανει την πρωτη,,πριν κανα χρονο πρπει να κανε την δευτερη..
αλλωστε σαν ραπερ ειχε το αλλοθι με τα καπελα..
ελα ομως που τελευταια παρατησε τα μοντελα κ θελει να κανει επιδειξη του νεου του αποτελεσματος..
το οποιο θεωρω ειναι παρα πολυ καλο...
κ σιγουρα δεν το κανε στην ελλαδα..

tatini

New Member

Καλύτερος με μαλλί ο Βουρλιώτης, γιατί από πρόσωπο δεν το 'χει... (άσχετο: είμαι ο μόνος που πιστεύω ότι κάνει το χειρότερο είδος ραπ κι ότι είναι σούπερ βλακόμουτρο; Γυαλί ηλίου; Γλασέ δερμάτινο;;; "Πολλά προβλήματα";;;;;;;;;;;;;;;)

tatini

New Member

Είμαι της σχολής να είσαι αυθεντικός σε αυτό που κάνεις και ειλικρινής με τον εαυτό σου και τους άλλους... από το "Καλημέρα Ελλάδα" και κάτι άλλες δήθεν ψαγμενίλες ακόμη παλαιότερα κατέληξε να μεταλλάσσεται σε πιο glamorous τραγουδιστή κι απ' τον Ρουβά. Με μαύρο γυαλί ηλίου στη σκηνή και γυαλιστερό δερμάτινο;;; Είμαι σίγουρος ότι έχει σκεφτεί να φορέσει και φούστα, αλλά φοβάται ότι θα του βγει η "φήμη" γι'αυτό δεν το κάνει...

Hairboost

Member

Blindfold είπε:
Είμαι της σχολής να είσαι αυθεντικός σε αυτό που κάνεις και ειλικρινής με τον εαυτό σου και τους άλλους... από το "Καλημέρα Ελλάδα" και κάτι άλλες δήθεν ψαγμενίλες ακόμη παλαιότερα κατέληξε να μεταλλάσσεται σε πιο glamorous τραγουδιστή κι απ' τον Ρουβά. Με μαύρο γυαλί ηλίου στη σκηνή και γυαλιστερό δερμάτινο;;; Είμαι σίγουρος ότι έχει σκεφτεί να φορέσει και φούστα, αλλά φοβάται ότι θα του βγει η "φήμη" γι'αυτό δεν το κάνει...
ετσι ειναι η ταση που ερχεται απο την αμερικη, αλλα ας το αφησουμε βγαινουμε οφτοπικ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tropheus

Well-Known Member

kolotoubas είπε:
NewsIt.gr: Πως θα ήταν οι διάσημοι χωρίς μαλλιά

Τι μαλακισμένη αυτή η Στεφανίδου. Μας γά...σε την ψυχολογία. Ουστ μωρή!!!

Καλά ήταν και είναι για φτύσιμο ...

Τον Ευαγγελάτο γιατί δεν τον έβαλε;;; Μου αρέσει που στο τέλος λέει "αχ απογοητεύουμε και αυτούς που δεν έχουν μαλλιά"

Hairboost

Member

χεστε την μωρε, λες και ειναι καμια ωραια γυναικα αυτη. κολοτουμπα σβηστο δεν μας χρειαζεται

Giannis27

New Member

Βλέπετε την εμφύτευση του Λαζόπουλου μπροστά; Εκεί που είναι η γραμμή είναι όλες οι τριχές εμφυτευμένες. Ρίχνει και μπόλικο toppik. Γενικά μην κρίνετε ποτέ μία εμφύτευση από αυτό που βλέπετε στην τηλεόραση. Τους έχουν οι στυλίστες μία ώρα κάτω και τους φτιάχνουν.

Προφανώς και τα ρίχνει πίσω για να μην φαίνεται το crown.

kakashi

Member

o βουρλιωτης φαινεται οτι το μαλλι που εχει ειναι ψευτικο κατι εχει κανει εκτος εμφυτευσης.....βαζει απειρο concealer φοραει περουκα?δεν ξερω....παντως φαινεται ασχημα κ ψευτικο ....τωρα για το βιντεο της στεφανιδου μ χαλασε ολη τη διαθεση.....οχι μονο για τις αντιδρασεις της για τους φαλακρους αλλα κυριως γιατι ηταν κ λιγο δικαιολογημενες απο την αποψη οτι οντως σε ολες τις φωτο ηταν πολυ πολυ χειροτεροι....βεβαια ενταξει εφταιγε κ το γεγονος οτι οταν τους εδειχνε φαλακρους ειχαν μεγαλα κ τα πλαινα αλλα οπως κ να το κανουμε τους χαλαγε πολυ γαμω την τυχη μας μεσα με την κληρονομικοτητα....τουλαχιστον οπως ελεγε μια ερευνα εμεις με την καραφλα ειμαστε genius...... ;Dεχει κ κατι καλο η ατυχια μας

Giannis27

New Member

Βασικά αν όλοι αυτοί που έδειξε τα είχαν ξυρισμένα θα έδειχναν πολύ καλύτεροι. Σας χάλασε κυρίως ότι είχαν αφήσει μαλλιά στα πλάγια. Σε πολλούς ακόμη και μαλλιάδες, πηγαίνει το ξυρισμένο κεφάλι.

best1210

Member

το χω ξαναπει κ το ξαναναφερω..
γιατι τετοια δυσπιστια για ολους τους γνωστους-μαιντανους της τηλεορασης?
δηλ δεν μπορει ο βουρλιωτης να τα σκασει να "παρει" ενα εξαιρετικο αποτελεσμα?
δεν εχουμε δει ακομα κ εδω στο φορουμ παιδια με ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ?
μου φαινεται οτι ειναι αδικο να λεμε για τους παντες αυτος φοραει περουκα κ ολοι σχεδον τοπικ..
δεν ειναι ετσι απ την στιγμη που βλεπουμε καθημερινα εδω πολυ καλα αποτελεσματα...

Lord Raflas

New Member

για πολλες κλωτσιες. :rifle

προφανως τις τα εσκασαν οι απατεωνες με τα βλαστοκυτταρα,σε καποια στιγμη λεει:εχω ακουσει οτι υπαρχει νεα θεραπεια με βλαστοκυτταρα...
εξου και τα επιφωνηματα και οι ιαχες.. :knup: :knup:

είμαι ο μόνος που πιστεύω ότι κάνει το χειρότερο είδος ραπ κι ότι είναι σούπερ βλακόμουτρο

δεν εισαι ο μονος 8) :worshipper

Panos1982

Well-Known Member

sofo85 είπε:
Ποσο φορτωσα με αυτη τη κ##!!λα τη Στεφανιδου στο βιντεο!! :2m:

γιατι ρε σεις φορτωσατε με την στεφανιδου???
γενικα ειναι μπαλοτσα και ξενερωτη....ουτε εγω την παω.....
αλλα αυτα που ελεγε ειναι αληθεια......
δλδ ηταν ωραιοι οι τυποι με καραφλα πανω και μαλλι γυρο γυρο??? σαν τον βεγγο ηταν ολοι.....χαλια....
και ειπε η γυναικα οτι αν το ξυριζαν τελειως στις φωτο θα ηταν καλυτερα....ε καλα ειπε...δικιο ειχε.....

Μπλουζα