Διασημοι/Celebrities

best1210

Member
Απ: Διασημοι/Celebrities

γιατι αποκλειεται να ειναι μεταμοσχευση ή μηπως δεν εχουμε δει ατομα τελειως γλομπους να ειναι μαλλιαδες?
κλασσικη περιπτωση του τζο απο τα χασον κ αλλες πολλες..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

best1210

Member

panicX είπε:
[quote author=Hairlosscursed link=topic=1624.msg43556#msg43556 date=1292793670]
κλασική περίπτωση πρόσθετου 100%...άργησε λίγο αλλά το έκανε...και καλά έκανε... φόραγα και ξέρω πολυ καλα
δηλ. αν καταλαβα καλα δεν εκανε μεταμοσχευση??περουκινι φοραει?
[/quote]

http://www.hairlosshelp.com/websites/futzyhead2/

πιστευω οτι ειναι μεταμ..
ολα εινα πιθανα πλεον..
το παραπανω λινκ απλα τα λεει ολα..

Para_Trixa

New Member

Kαλα ο τραγουστησ νομιζει οτι ειναι ο Plant(τραγουδιστης Led Zepelin)
ειδικα προς το τελος,το εχει πιστεψει :-[

hairlosscursed

Well-Known Member

Γνωριζω παρα πολυ καλα πως φαινεται ενα προσθετο και μια πολυ καλη μεταμοσχευση γιατι πολυ απλα εχω κανει και τα δυο.βεβαιως ατομα με norwood+++ εχουν κατα καιρους γινει σχεδον full head αλλα ο συγκεκριμενος ειμαι πεπεισμενος πως φοραει προσθετο...

tatini

New Member

Καλά, το μαλλί μοιάζει εντελώς παράταιρο πάνω στο κεφάλι του... τι να πρωτοσχολιάσεις; Το μήκος; Το χρώμα; Την ποιότητα; Τη διχρωμία στις φαβορίτες;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sofo85

New Member

Να δειτε που και ο Κανακης κοτα με δεντρολιβανο ξηγηθηκε και εβγαλε μαλλια!!! :D :D

Giannis27

New Member

Να που του την λέει η Δημητρίου και ο Λιάγκας. Πως και τα έχασα όλα αυτά, εδώ μιλάμε για μεγάλη διαμάχη! Ποιος ξέρει τι απάντησε (και αν) στην εκπομπή του αυτός.

TLIFE.gr Η επίθεση Σκορδά- Λιάγκα στο Λάκη!

Η απάντηση της Άντζελας στην σάτιρα του Λάκη

Να το εδώ στο 3:30 που το παραδέχεται, αν και προσπαθεί να το γυρίσει στο αστείο και να αποπροσανατολίσει λίγο. Πάντως μπράβο του που το παραδέχεται, εξάλλου δεν είναι κακό:

Al Tsantiri News - Best Of __ 16 / 11 / 2010 ( Lakis Lazopoulos )

best1210

Member

ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ:"Η ΣΑΤΙΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ" Μ,μ,μ, Ναι; Ας το κάνουμε κι εμείς λοιπόν!

Ο φίλος μας ο Λάκης τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα αραίωσης στην κόμη του. Το κάλυπτε όσο μπορούσε με ειδικές βαφές, τύπου toppik, ωστόσο 3 χρόνια πριν η κατάσταση είχε φθάσει στο απροχώρητο αφού η αραίωση στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού του ειδικά, είχε προχωρήσει πολύ. Για αυτό και αποφάσισε να επισκεφτεί μεγάλο τριχοεμφυτευτικό κέντρο της Αθήνας όπου και προέβη σε εμφύτευση μαλλιών πριν από 3 χρόνια και μάλιστα σαββατιάτικα έτσι ώστε να μην γίνει αντιληπτός απο το ευρύ κοινό των επισκεπτών του κέντρου. Υπήρχε όμως ένα σοβαρό πρόβλημα: Μετά από την εμφύτευση και για λίγους μήνες το σημείο υποδοχής είναι σχετικά πρησμένο ενώ οι τρίχες αρχίζουν να βγαίνουν 3-4 μήνες μετά και αυτό ο Λάκης έπρεπε να το καλύψει από το κοινό της εκπομπής του. Για αυτό και επινόησε την ιστορία με την τραγιάσκα του γύφτου την οποία και φορούσε ασταμάτητα όπως όλοι θυμόμαστε πριν 3 χρόνια και για ένα εξάμηνο περίπου. Επίσης, ο Λάκης έδωσε ευχή και κατάρα στους συνεργάτες της εκπομπής του να μην διαδοθεί τίποτα γιατί αλλιώς θα "τους έπαιρνε και θα τους σήκωνε"!Με μια προσεκτική ματιά στις φωτογραφίες του μπορούμε να παρατηρήσουμε ότι οι τρίχες στο μπροστινό μερος του κεφαλιού του και ειδικά στους κροτάφους του είναι φυτευτές, ενώ και οι όχι και τόσο παρατηρητικοί μπορούν να προσφύγουν σε παλαιότερες φωτογραφίες του και να δουν ότι οι κρόταφοι του είναι πιο "ανεβασμένοι" από ότι είναι σήμερα.
Επίσης το γεγονός ότι ρίχνει το μαλλί του πίσω είναι για λόγους "κρυψίματος" των ουλών από το πίσω μέρος του κεφαλιού του, από όπου και πάρθηκαν οι τρίχεςΜ,μ,μ,μ, ΚΑΛΗ η Σάτιρα ε;

http://lakis-o-igetis.blogspot.com/2009/05/blog-post.html

best1210

Member

θελω γνωμες για την μεταμοσχευση του βουρλιωτη?
ποιος τον ειδε στο x factor?
αν δεν το ειδατε το αναφερετε να σας βρω βιντεακι!!!

bz

New Member

Aν πράγματι έκανε ο Λαζό μεταμόσχευση στην Ελλάδα τότε , από τηλεοράσεως , φαίνεται πετυχημένη . Το ΄"από τηλεοράσεως" βέβαια είναι μεγάλη παγίδα . Πάντως το μαλλί κολλημένο πίσω δεν είναι ( πιθανότατα ) για να κρυψει την ουλή , η ουλή γίνεται στη ζώνη σταθερής τριχοφυίας . ϊσως είναι όμως ένα καραφλάζ για να κρυφτεί αραίωση επάνω και το crown

Giannis27

New Member

πάντως και εγώ δεν νομίζω ο λάκης να την εκάνε στην Ελλάδα, αν και είμαι βέβαιος ότι έχει κάνει γιατί τον είδα το καλοκαίρι στο 1 μέτρο μακριά μου στην Μύκονο και φαινόταν ότι είχε φυτέψει (λογικά είχε ξεχάσει και το toppik του στην Αθήνα!). Σιγά το δύσκολο αν έχεις λεφτά να πεταχτείς τάχα για διακοπές 10 ημερών στην Αμερική, να την κάνεις εκεί και να γυρίσεις άνετος πίσω. Γενικά καμία σχέση η πυκνότητα μαλλιών του στον ήλιο στην Μύκονο με αυτό που βλέπεις στην τηλεόραση, σας διαβεβαιώ για αυτό. Αλλά είναι γεγονός ότι αυτό με το καπέλο που λέει το blog αυτό (που φόραγε συνέχεια κτλ) το θυμάμαι και τώρα που το σκέφτομαι δεν αποκλείεται να ήταν αυτός ο λόγος, δηλαδή να κρύψει τα μετεγχειρητικά σημάδια (πρηξίματα, αίμα κτλ). Μπράβο του Λάκη που το παραδέχτηκε, δεν είναι κακό να κάνεις εμφύτευση. Έλεος πια με αυτά τα κλισέ

Μπλουζα