Διασημοι/Celebrities

best1210

Member
Απ: Διασημοι/Celebrities

λοιπον απ το βιντεο εχω να πω τα εξης..

υπαρχουν τρελα μονταζ στο πριν ειδικα της φεργκι κ του κειτζ καθως κ του "χαουζ"..
υπαρχουν αληθινα περιστατικα οπως μακ κοναχι,μπεκαμ,νικολας κειτζ,μελ γκιμπσον κ πατσινο που καναν μεταμοσχευση κ παρα πολυ επιτυχημενη..

αυτο φυσικα που θελω να πω με μερικους διασημους ειναι οτι πλεον πιο πιθανο ειναι να μονταρουν την εικονα στο πριν παρα στο μετα μονο κ μονο για να χουν θεμα..

ο μακ κοναχι το ειχε δηλωσει στην οπρα οτι ηταν καραφλος κ απεκτησε μετα απο 2 επεμβασεις πυκνα μαλλια κ μαλιστα ειχαν μεινει αφωνοι οι παντες..

οποτε επιφυλαξη κ για το πριν σε καποιες περιπτωσεις..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

best1210

Member

οσοι ειστε φαν της πορνοβιομηχανιας :p :p :p :p τσεκαρετε το πριν κ μετα του παγκοσμιως γνωστου πορνοσταρ ροκο σιφρεντι..

εκανε μεταμ κ απο εκει που ηταν γλομπος εχει τρομερη εικονα πλεον... :worshipper :worshipper :worshipper

sofo85

New Member

best1210 είπε:
phpThumb.php

pat.jpg

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΑΤ ΚΑΛΑΘΗ...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΑΜΟΣΧ

ΟΜΩΣ ΤΟ CROWN TOY TO ΕΙΔΑΤΕ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΝΑΤΕ?
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΑ..ΗΤΑΝ ΤΟΥΜΠΑΝΟ Κ ΕΚΕΙ????
και στο crown κομπλε ηταν...τρομερη διαφορα.

dk

New Member

Ή κατι του κανουν στο μακιγιαζ ή πληρωσε με προβλημα Νw1 όσα θα πληρωνε Κάποιος με nw5 ο Αρναουτογλου γιατι τωρα ειναι τουμπανο
Πλεον παντως φοριεται παρα πολυ η μεταμοσχευση στους διασημους και αυτο θα βοηθησει παιδια με μικρη τριχοπτωση να προχωρησουν γιατι ειναι γνωστο οτι οι διασημοι οριζουν πλεον τι ειναι αποδεκτο στην κοινωνια.

Το προβλημα ειναι για μας τους nw4-5 και πανω αφου δεν μπορω να βρω καποιον(νομιζω ο Συσσωβιτης αλλα αυτος δεν ειμαι σιγουρος αν οντως τα κρατησε στο βαθμο πυο εμφανιστηκε προπερσυ, φετος δεν τον εχω δει) που να ειχε nw 4 ή 5 και πανω και να προχωρησε

best1210

Member

χτες εβλεπα καπουτζιδη στην σουπερ μπαλα..
τελικα κ με αλλο χτενισμα διαπιστωνες οτι ουτε τοπικ βαζει οπως σχολιασαν καποιοι.
εγινε πολυ καλη δουλεια σχετικα με την επεμβαση του...

lab_rat

Member

boost είπε:
πιστευετε το σολαριουμ κανει ζημια στα μαλλια ? γνωριζει κανεις ?

Εγω οταν εκανα παλια, τοτε ειχα πρωτοαρχισει να εχω και εντονη τριχοπτωση... μπορει κ να ηταν τυχαιο! Ωστοσο απο τοτε αν κανω ποτε, βαζω παντα πετσετα στο μαλλι!

Lord Raflas

New Member

best1210 είπε:
χτες εβλεπα καπουτζιδη στην σουπερ μπαλα..
τελικα κ με αλλο χτενισμα διαπιστωνες οτι ουτε τοπικ βαζει οπως σχολιασαν καποιοι.
εγινε πολυ καλη δουλεια σχετικα με την επεμβαση του...

Εγω απο οτι καταλαβα η μεταμοσχευση του ηταν απλα μια ψιλη γραμμη μπροστα :chinscratch
Επισης σε καποια στιγμη εγειρε το κεφαλι και πισω ακριβως απο την γραμμη(πρωτη περιοχη δηλαδη)ηταν φουλ αραιος

best1210

Member

για καπουτζιδη διαφωνω φιλε...κατ εμε απ τις καλες δουλειες σε ελληνες μαιντανους της τηλεορασης..
κ δεν προσεξα πουθενα αυτο που λες..
τεσπα ενα βιντεο απο τον κανακη του κομφουζιο..
τοτε κ τωρα.
τωρα πολυ πολυ καλυτερος..πιστευω αν κανει κ αλλη μια θα ναι τουμπανο..

COMFUZIO (1 Επεισόδιο) 1/2

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dk

New Member

boost είπε:
ο κανακης γιατι δεν ασχολειται με το crown ?
Πιστευω γιατι το εχει γραμμενο στα τετοια του
Οπως ειναι τωρα και "υποφερτο" μαλλι εχει, και μπορει να παραμυθιασει καποιους "εκανα μωρε κατι θεραπειες, δεν ειναι εμφυτευση, απλα τα κουρευα κοντα" και τετοια και σφιχτης ειναι και γκομενες εχει και καποιας ηλικιας ειναι πια...
Δεν νομιζω οτι κανεις μας, και ο Κανακης μεσα, ενδιαφερεται να εχει μαλλια φουλ, για να εχει μαλλια φουλ. Για να χτυπαει γκομενες τα θελει, μην κοροιδευομαστε. Αν αυριο γινουν μοδα οι καραφλες, σε ενα βραδυ -50% θα πανε οι μεταμοσχευσεις

Επομενως, επειδη πλεον ο τυπος δεν εχει κανενα κομπλεξ και χτυπαει οτι γκομενακι γουσταρει, στα τετοια του :D

best1210

Member

παιδια οσον αφορα τον καπουτζιδη μια παρατηρηση,,
τα μαλλια του ειναι σε καλυτερη κατασταση ακομα κ οταν πρωτοεμφανιστηκε στην σειρα με τον σακη μπουλα με την ελενη ραντου κλπ..
πιστευω οτι εγινε αρκετα καλη δουλεια στην περιπτωση του κ οποιος δεν το αναγνωριζει ειναι αδικος..
ανεβηκε η ψυχολογια του κ βγαινει ολο κ πιο συχνα πλεον σε διαφορα τηλ προγραμματα..
ακομα κ στην σουπερ μπαλα :D :D :D
οσον αφορα τον κανακη..
κ εκεινος σε σχεση με 10 χρονια πριν ειναι σε παρα πολυ καλη κατασταση..
οσον αφορα το crown το φτιαχνει οποτε γουσταερει κ το θεμα ειναι αν γουσταρει..
εχει προχωρησει πολυ η επιστημη ω βλεπουμε ανθρωπους τελειως norwood 5 με 2 επεμβασεις να εχουν πυκνα μαλλια..
θεωρω οτι στην περιπτωση του ισως να τον ικανοποιει η εικονα αυτη κ να μην ενδιαφερεται για περαιτερω επεμβαση..
κ πιστευω οτι δεν ειναι ασχημο το λουκ του..

Hairboost

Member

Lab_hair είπε:
[quote author=boost link=topic=1624.msg42600#msg42600 date=1291143791]
πιστευετε το σολαριουμ κανει ζημια στα μαλλια ? γνωριζει κανεις ?

Εγω οταν εκανα παλια, τοτε ειχα πρωτοαρχισει να εχω και εντονη τριχοπτωση... μπορει κ να ηταν τυχαιο! Ωστοσο απο τοτε αν κανω ποτε, βαζω παντα πετσετα στο μαλλι!
[/quote]
οκευ σε ευχαριστω

panicX

New Member

βρε παιδια ο Κατής (Εξοριστοι) πως γεμισε μαλλια στην κεφαλη??εχω δισκο απο τους εξοριστους (το 19) κ ο τυπος ειναι norwood φευγα...πρεπει να εκανε μεταμοσχευση στο Αμερικα που ζουσε. αλλα τετοιο αποτελεσμα δεν το περιμενα...εχει φουλ πυκνο μαλλι κ το εχει αφησει να μακρυνει...ειναι μαλλιας πλεον κανονικα κ με τον νομο κ οχι καραφλομαλλιας... O0 O0 O0

hairlosscursed

Well-Known Member

κλασική περίπτωση πρόσθετου 100%...άργησε λίγο αλλά το έκανε...και καλά έκανε... φόραγα και ξέρω πολυ καλα

Μπλουζα