Διασημοι/Celebrities

tasos33

Well-Known Member
Ρε παιδια βλεπω τν ρουνει τωρα,εχουν κανει καλη δουλεια,αν δν φοραει τοπικ ειναι καλο αποτελεσμα,ο φερεντινος μαλλον ξαναεκανε,τοπικ σιγουρα εχει αλλα τετοιο ογκο μονο με τοπικ δν αποκτας

Ρε παιδια βλεπω τν ρουνει τωρα,εχουν κανει καλη δουλεια,αν δν φοραει τοπικ ειναι καλο αποτελεσμα,ο φερεντινος μαλλον ξαναεκανε,τοπικ σιγουρα εχει αλλα τετοιο ογκο μονο με τοπικ δν αποκτας

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nucky

Active Member
Ας ασχοληθούμε με μαλλιά για να ξεχάσουμε τα τρία.

Ο Φερε πιθανόν να έκανε και νέα μμ , αλλά με σπαστό μαλλί , μπόλικο τοπίκ (ίσως και ντερματς ) και τον κατάλληλο φωτισμό/γωνίες κάμερας μπορεί να φαίνεται όπως τον είδα σήμερα.

Ο ρούνει είχε το χτένισμα και το κοντράστ να τον ευνοεί , αλλά μου κάνει εντύπωση . Πρώτον διότι διατήρησε το χτένισμα χωρίς εμφανείς τόνους ζελέ (δύσκολο τέτοιο χτένισμα να διατηρηθεί με τις κεφαλιές που έριχνε και τον ιδρώτα ) . Επίσης διατηρεί crown , που με δεδομένο το πόσο μικρός μπήκε στον "αγώνα" , είναι αξιοπερίεργο . Ακόμα και αν η φιναστερίδη του δουλεύει στο φουλ

Bouklas

Well-Known Member
Ποτε βρήκε χρόνο τότε και έκανε ο Rooney, αυτοί οι παίχτες το πολύ να έχουν 2 εβδομάδες απραξίας το χρόνο, μετά ξεκινάνε προετοιμασία που λιώνουν κανονικά στο τρέξιμο με πρωινές προπονήσεις, απογευματινές οποτε και πολύ ήλιο!

tropheus

Well-Known Member
nucky είπε:
Ο ρούνει.... διατηρεί crown , που με δεδομένο το πόσο μικρός μπήκε στον "αγώνα" , είναι αξιοπερίεργο . Ακόμα και αν η φιναστερίδη του δουλεύει στο φουλ

Κανένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής δεν παίρνει φιναστερίδη.
Θεωρείται αναβολικό...

mikegad

Well-Known Member
tropheus είπε:
nucky είπε:
Ο ρούνει.... διατηρεί crown , που με δεδομένο το πόσο μικρός μπήκε στον "αγώνα" , είναι αξιοπερίεργο . Ακόμα και αν η φιναστερίδη του δουλεύει στο φουλ

Κανένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής δεν παίρνει φιναστερίδη.
Θεωρείται αναβολικό...

Από το στόμα μου το πήρες...
Και πέρα από αυτό είναι τέρμα φυσιολογικό ένας παίχτης που βγάζει μερικά μύρια το μήνα να πάρει ένα φάρμακο που ρίχνει την τεστοστερόνη, επομένως και τις επιδόσεις του

Physio40

Member
Bouklas είπε:
Ποτε βρήκε χρόνο τότε και έκανε ο Rooney, αυτοί οι παίχτες το πολύ να έχουν 2 εβδομάδες απραξίας το χρόνο, μετά ξεκινάνε προετοιμασία που λιώνουν κανονικά στο τρέξιμο με πρωινές προπονήσεις, απογευματινές οποτε και πολύ ήλιο!

Καλοκαίρι μόνο κάθονται και όσο είπες 2 εβδομάδες το πολύ. Λογικά δεν τηρούνε πλήρως τις οδηγίες αλλά αυτό παίζει μερικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα..θέλω να πιστεύω. Αυτός που έκανε?

nucky

Active Member
όρκο δεν παίρνω αλλά νομίζω οτι η φιναστενερίδη έχει αφαιρεθεί από την απαγορευμενη λίστα.

αν πάντως δεν παίρνει ούτε φίνα τοτε το αποτέλεσμα δεν είναι απλά περίεργο αλλά εξωπραγματικό

ο ρούνει κατα δήλωσή του έκανε μμ στη Harley Street Clinic του Λονδίνου

danceworld_2001

Well-Known Member
Τι παίζει με αυτό τον πορκι τελικα? Στην αρχή διθύραμβοι οτι σάρωσε, μετά απογοητευτικές φωτογραφίες και τώρα πάλι σαρώνει?

Bouklas

Well-Known Member
Physio40 είπε:
Bouklas είπε:

Καλοκαίρι μόνο κάθονται και όσο είπες 2 εβδομάδες το πολύ. Λογικά δεν τηρούνε πλήρως τις οδηγίες αλλά αυτό παίζει μερικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα..θέλω να πιστεύω. Αυτός που έκανε?

Σίγουρα δεν θα τους τηρούσε!
Εδώ έκανε:
http://www.hshairclinic.co.uk/patients-gallery/wayne-rooney-hair/
Όπως διάβασα έχει κάνει 2 μεταμοσχεύσεις εκεί που του στοίχισαν 30.000 λίρες.
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2340778/Wayne-Rooney-shows-results-second-hair-transplant-Coleen-enjoy-date-night-Rihanna-concert.html

Εδώ το άρθρο αφήνει υπόνοιες ότι ξεκίνησε και τα μπότοξ:
http://www.mirror.co.uk/3am/celebrity-news/wayne-rooney-botox-manchester-united-3197580
Για όλες αυτές τις αλλαγές παίζει να ευθύνεται και η γυναικα του, θυμάμαι παλιά γράφανε ότι του είχε βάλει κάποιους ορους και αν δεν τους τηρούσε εκείνη δεν θα του κάθονταν. :D

30.000 λίρες ενώ παίρνει μισθό 300.000 την εβδομάδα ή αλλιώς σχεδόν 43.000 την ημερα!

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Λογικα βαζει κ αρκετο τοπικ αλλα ακομα κ ετσι εχει γινει καλη δουλεια.Μαλλον 2 φορες εχει κανει μεταμοσχευση πιστευω.

nucky

Active Member
Δύο φορές έχει κάνει , αυτό είναι δεδομένο. Τώρα το αν αντέχει το τόπικ σε συνθήκες αγώνα ποδοσφαίρου ,και δη τέτοιου επιπέδου , είναι μια απορία....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
μπορει να με πειτε κακο αλλα και πριν και μετα το ιδο πατσαβουρης ειναι,αμα δεν ειχε φραγκα ουτε η γατα μου η μπιρμπιλω μαδημενη δεν θα το κοιταγε

Γενικά το αποτέλεσμα του ρουνει θεωρώ πως ειναι φτωχό αν λάβουμε υπόψιν μας ότι εχει πρόσβαση στους καλύτερους γιατρούς δεδομένου ότι ο χρηματικος παράγοντας δεν ειναι πρόβλημα. Βέβαια φαίνεται από φωτό ότι πρέπει να εχει και εξαιρετικά λεπτή τρίχα. Η χρήση τοπικ για κάποιον που σχεδόν 90 λεπτά τρέχει και άρα ιδρώνει υπερβολικά νομίζω πως ειναι δύσκολο να γίνεται.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
hair_follicle είπε:
Γενικά το αποτέλεσμα του ρουνει θεωρώ πως ειναι φτωχό αν λάβουμε υπόψιν μας ότι εχει πρόσβαση στους καλύτερους γιατρούς δεδομένου ότι ο χρηματικος παράγοντας δεν ειναι πρόβλημα. Βέβαια φαίνεται από φωτό ότι πρέπει να εχει και εξαιρετικά λεπτή τρίχα. Η χρήση τοπικ για κάποιον που σχεδόν 90 λεπτά τρέχει και άρα ιδρώνει υπερβολικά νομίζω πως ειναι δύσκολο να γίνεται.

Φιλε αν θεωρεις φτωχο αυτο το αποτελεσμα μην μπεις ποτε στην διαδικασια να κανεις μεταμοσχευση,θα μεινεις δυσαρεστημενος.Περα απο αυτο,μου εχει πει φιλος οτι το τοπικ πολλες φορες δεν φευγει ουτε στο νερο....δεν ξερω αν ισχυει αυτο σιγουρα.

petrospap

Active Member
Ναι Εγω όταν έχω βάλει τοππικ και λουζομαι στην αρχή που τα βρεχω και τα ανακατευω με τα χέρια δεν φεύγει τπτ..μετα που βάζω το σαμπουαν φεύγει..και βουτιά στη θάλασσα που έκανα δεν έφευγε τπτ

Serifis

Active Member
hair_follicle είπε:

Φίλε ο Ρούνι ήταν από τις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Άλλη μια περίπτωση που τα λεφτά δεν παίζουν ρόλο...Όταν έχεις τέτοια ποιότητα τρίχας και τέτοια μουσχαροκεφαλή, όσα και να δώσεις αυτό είναι το καλύτερο αποτέλεσμα για σένα. Εντομεταξύ παίζει να έδωσε το 80% της δότριας του. Αν δείς τώρα πως είναι η δότρια μοιάζει με αποψιλωμένο δάσος, για αυτό την πέρνει με την ψιλή κάθε φορά.

@ΜΙΚΕΣ

θεωρω το αποτελεσμα οχι αναλογο του κοστους, ο συγκεκριμενος εχει λογο οικονομικης ανεσης προσβαση σε καλυτερους γιατρους αρα ισως λιγο καλυτερο αποτελεσμα με τον μεσο υποψηφιο για μεταμοσχευση. Βεβαια η κλινικη που εκανε στο λονδινο δεν θεωρω πως συγκρινεται με κορυφαιους γιατρους της αμερικης. Οσον αφορα το τοππικ εχω δει ατομο το οποιο φοραγε και το καλοκαιρι με λιγο ηλιο ειχε αρχισει ιδρωνε και φαινοντουσαν μικρα μαυρακια αναμεσα στην χερλαιν.

@serifis

τα λεφτα ειναι το μεσο αν θες, για να εχεις την επιλογη να πας σε καποιον απο τους ελιτ γιατρους. οσο δυσκολη η ευκολη περιπτωση ειναι καποιος σιγουρα ειναι ενα συν η οικονομικη ευχερια. Επιπλεον ο ρουνει ειναι 28-29 χρονων και λεγεται οτι εχει κανει και δευτερη μμ στα 35-37 τι θα κανει?

Serifis

Active Member
Έβλεπα ένα videoclip του Bruce Springsteen και πρέπει να έχει κάνει και αυτός μμ, δεν το είχα παρατηρήσει παλιά. Βέβαια ο συγκεκριμένος μου φαίνεται πως έκανε μικρές συντηριτικές μμ όταν έπρεπε, σαν τον Tom Hanks, έτσι ώστε η harline του να δείχνει mature και να έχει ένα ωραίο αποτέλεσμα για την ηλικία του.

danceworld_2001

Well-Known Member
Αν είδε κανείς την ταινία APOCALYPSE POMPEII (μεγάλη μούφα) θα έβλεπε πως ο βασικός πρωταγωνιστής ήταν αυτός που έκανε τον highlander στην ομώνυμη σειρά. Τίγκα στο τοπικ και κάτι γουρουνότριχες μπροστά απο κακή μεταμόσχευση μου μύριζαν.

http://www.imdb.com/name/nm0001600/?ref_=tt_cl_t1

Μπλουζα