Διασημοι/Celebrities

giannis1991

Well-Known Member
Απ: Διασημοι/Celebrities

να και ενας αλλος του τελικου...ξυρισε το κεφαλι του και ησυχασε.....

Συνημμένα

• d263f3cd7db118eedd943f0ea5a8c0cc[1].jpg
    d263f3cd7db118eedd943f0ea5a8c0cc[1].jpg
    31.4 KB · Προβολές: 371

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ANAR

Well-Known Member

giannis13 ο Σπανουλης εχει προβλημα τριχοπτώσεις;Σε ρωταω γιατι τον ΕΙΧΕΣ χρονια στην ομαδα σου και θα ξερεις σίγουρα. :chinscratch :chinscratch

giannis1991

Well-Known Member

ANAR είπε:
giannis13 ο Σπανουλης εχει προβλημα τριχοπτώσεις;Σε ρωταω γιατι τον ΕΙΧΕΣ χρονια στην ομαδα σου και θα ξερεις σίγουρα. :chinscratch :chinscratch

ο σπανουλης ναι φιλε αναρ εχει προβλημα τριχοπτωσης και οχι μονο..... ;D

ANAR

Well-Known Member

Για βαλε ρε giannis καμια φωτογραφία του στα ΚΟΚΚΙΝΑ να τον δουμε. :D

ANAR

Well-Known Member

giannis13 είπε:
[quote author=ANAR link=topic=1624.msg36991#msg36991 date=1279019862]

εφτασεεεεεεε......απλα βρηκα μια που δεν εχει μαζι του τα αργυρια αλλα τεσπα....
[/quote]

Μπραβο ρε Γιαννη βρήκες και με κοκκινα και με το 7 ΜΠΡΑΒΟ και παλι.
Ρε τι χουνέρι πάθατε καλοκαιριάτικα :D :D

giannis1991

Well-Known Member

ANAR είπε:
[quote author=giannis13 link=topic=1624.msg36992#msg36992 date=1279020686]
[quote author=ANAR link=topic=1624.msg36991#msg36991 date=1279019862]

εφτασεεεεεεε......απλα βρηκα μια που δεν εχει μαζι του τα αργυρια αλλα τεσπα....
[/quote]

Μπραβο ρε Γιαννη βρήκες και με κοκκινα και με το 7 ΜΠΡΑΒΟ και παλι.
Ρε τι χουνέρι πάθατε καλοκαιριάτικα :D :D
[/quote]

μπαααα...καθολου χουνερι....τον αφησαμε ουσιαστικα γιατι πανω απο ολα η ομαδα....

mikipitri

Member

Φίλε Γιάννη, θα λες τα ίδια και του χρόνου το καλοκαίρι? ;)
(για να λέμε και του στραβού το δίκιο είχε πλακωθεί σχεδόν με όλους στην ομάδα ... έχω πηγή κατευθείαν από τα αποδυτήρια και όλοι έλεγαν ότι είναι κ@λόπαιδο) :eek:fft:

Πλάκα πλάκα με αυτα που πήρε ο Σπανούλης κάνει και γ@μώ τις προσθετικές :D :D :D :D :D

GK

New Member

tropheus είπε:
Από μαλλί τίποτα, αλλά για εμένα, ο Robben ήταν μακράν ο καλύτερος παίκτης του Mundial ..

Όχι και καλύτερος του Φορλάν ! ;D και ο Φορλάν από μαλλί... villeda και πάνω!

3746741

Member

Μιας κ το θεμα λεει "Διασημοι" λεω να το γραψω εδω!

Ρε παιδια ολοι ξερουμε οτι ο Δαντης εχει κανει μεταμοσχευση κ οσοι εχουμε παρατηρησει τηλεοραση τελευταια τον βλεπουμε να εμφανιζεται κ με ψιλο αθλιο μαλλι οπως εχουμε ξανα πει μιας κ εχουν απαιωσει τα δικα του κ η κατασταση ειναι ψιλομπαχαλο!

Εχετε δει ο τυπος ομως τι γκομενα παρατησε?????????????

Δεν την ειχα προσεξει κ την προσεξα σημερα κ επαθα πλακα!

Κ η τυπισα την ακουγα που κλαψουριζε κ ελεγε οτι εγω τον αγαπησα κ δεν περιμενα να μου το κανει κ αλλα τετοια!

Κ το κερασακι στη τουρτα!!!

Η καινουραια γκομενα ειναι το ιδιο μουναρα!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ANAR

Well-Known Member

GK είπε:
[quote author=tropheus link=topic=1624.msg36922#msg36922 date=1278916356]
Από μαλλί τίποτα, αλλά για εμένα, ο Robben ήταν μακράν ο καλύτερος παίκτης του Mundial ..

[/quote]

Ωραιο μαλλι εχει ο τυπάς :worshipper Παντα θαύμαζα τους μαλλιαδες ποδοσφαιριστες ειδικά τους λατιν αλλα μολις ερχονται στην ευρωπη τα κοβουν οι περισσοτεροι.

Jakard

New Member

GK είπε:
[quote author=tropheus link=topic=1624.msg36922#msg36922 date=1278916356]

[/quote]

φορλαν και ξερω bread Δυνατη Ουρουγουαη , Μονο μαλλι και μις χα00αχαχ0.

bark1979

New Member

3746741 είπε:
Μιας κ το θεμα λεει "Διασημοι" λεω να το γραψω εδω!

Ρε παιδια ολοι ξερουμε οτι ο Δαντης εχει κανει μεταμοσχευση κ οσοι εχουμε παρατηρησει τηλεοραση τελευταια τον βλεπουμε να εμφανιζεται κ με ψιλο αθλιο μαλλι οπως εχουμε ξανα πει μιας κ εχουν απαιωσει τα δικα του κ η κατασταση ειναι ψιλομπαχαλο!

Εχετε δει ο τυπος ομως τι γκομενα παρατησε?????????????

Δεν την ειχα προσεξει κ την προσεξα σημερα κ επαθα πλακα!

Κ η τυπισα την ακουγα που κλαψουριζε κ ελεγε οτι εγω τον αγαπησα κ δεν περιμενα να μου το κανει κ αλλα τετοια!

Κ το κερασακι στη τουρτα!!!

Η καινουραια γκομενα ειναι το ιδιο μουναρα!
δε με λες αν ησουν γκομενα 8α πηγαινες με τον Μπερλουσκονι?και αν ναι γιατι? αν η βανδη εβγαζε ενα τραγουδι σημερα που σε καποιο σημειο εκανε ρεψιματα πιστευεις οτι δεν 8α υπηρχαν αν8ρωποι που 8α ελεγαν "..πωωωω κομματαρα!!" αμα εχεις κερματα και ονομα εισαι ο ΕΝΑΣ εισαι ο πρωτος ..εισαι ο υπερσυντελικος.

dk

New Member

Χθες πετυχα γελοια ταινια με τον Βιν Ντιζελ με μαλλια στο Σταρ(επαιζε και ο προσφατος ada απο το Law and Order)
Μιλαμε σοκ, ο τυπος ειναι τυχερος στην ατυχια του, ειναι μολις ο δευτερος ανθρωπος που βλεπω στη ζωη μου και ειναι χειροτερος με μαλλι αποτι καραφλος :D
Σοβαρα μιλαω. Εκτος αν ηταν για τις αναγκες της ταινιας(αν και ηταν πιο παλια αρα δεν νομιζω) και του βαλαν ψευτικο μαλλι αλα Σον Κονερι. Αν αυτο ειναι το φυσικο του μαλλι ο τυπος θα πρεπει να εκανε προσευχες να καραφλιασει :D

Lord Raflas

New Member

τον δαντη τον ειδα τηλεοραση πριν καμποσο καιρο,οχι εκπομπες και συνεντευξεις αλλα δικαστηριο για διαμαχη με μια πρωην.ΑΡΑΙΟΣ οπωσδηποτε αλλα αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι διεκρινα και ολοκληρα κομματια δερματος...και υποτιθεται οτι τα τοππικ θελουν και καποιες τριχες για να ¨σκαλωσουν¨,σε φαλακρη περιοχη δεν κανουν κατι...οποτε μαλλον κανει και αυτος χρηση BIG3:μεταμοσχευση,toppik,περουκα(-κινι). :chinscratch

ο Λαζοπουλος επισης μου φαινεται για toppik boy,το ολο εφε ετσι μου φαινεται ενω εχω παρατηρησει(δεν παρακολουθω βεβαια και ανελλιπως τις εκπομπες του) οτι ενω πολυ συχνα πατικωνει τα μαλλια στα πλαγια προς τα πισω, τα πανω δεν τα ακουμπαει..γενικα παντως εχει υποπτη ¨τριχοδιαρθρωση¨
al tsantiri - o papas kai o diavolos

τον Λαζοπουλο τον ειχα δει απο πολυ κοντα το 1995 και εδειχνε οτι παει για τρελη καραφλα.
μαλλον ειναι αρκετα "πειραγμενος" τελικα...

Conan

Member

Ελα ρεεε... μηπως ειναι η ιδεα σας ρε παιδια? Στους Μητσους παντως ειχε καλο μαλλι .

kakashi

Member

σιγουρα ρε συ...καταρχην ο λαζοπουλος βαζει 10 κιλα τοπικ πανω στο μαλλι.το καταλαβαινω γιατι κ γω φοραω και ξερω πως φαινεται στο φως

Μπλουζα