Διαγνωση Norwood Κλιμακας

otherdude

Member
Παιδια χριστος ανεστη και χρονια πολλα

μπορει καποιος απο τους "παλιους"του φορουμ να με βοηθησει αν γνωριζει για το θεμα

ξερετε καποιον καλο ΣΟΒΑΡΟ γιατρο ,η ΚΕΝΤΡΟ με ΕΜΠΕΙΡΙΑ,που να μπορει να με εξετασει ωστε να διαγνωστει τι κλιμακα norwood θα φτασω?

ειμαι Norwood 2 με αραιωση σε ολο το κεφαλι που παραπεμπει σε Norwood 5.

απλα προβληματιζομαι Επειδη στην αριστερη πλευρα (μονο) του κεφαλιου μου εχουν ΑΡΑΙΩΣΕΙ-ΚΑΤΕΒΕΙ λιγο και τα πλαινα οποτε απο αυτο και σε συνδυασμο οτι ειμαι παρα πολυ νεος, (22 χρονων) πολυ φοβαμαι οτι μαλλον παω για 6-7αρι...

Οσο για το ιστορικο μου κανεις στην οικογενεια μου δεν εχει πανω απο Norwood 2. ολοι ειναι αρκουδες...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tatini

New Member
Απ: Διαγνωση Norwood Κλιμακας

Παρεμπιπτόντως, ο πατέρας του DNA James Watson, είπε ότι μέχρι το 2020 θα έχει βγει η θεραπεία για τη λευχαιμία. Στο τέλος θα βρουν λύσεις για όλα τα προβλήματα υγείας και για τη φαλάκρα ακόμα θα συζητάμε μαλακίες.

otherdude

Member

Γαμωτο τι σκατα ουτε αυτο δεν μπορουν να βρουν οι γιατροι? μα τοσο για τον π------ :down furious3

τελικα αποτι εχω καταλαβει 1 ζωη θα μαστε πρεζακηδες γαμωτο με τα φαρμακα για να κρατησουμε μερικες κωλοτριχες τι να κανω ρε φιλε να παρω φινα
οκ..λειτουργει πολυ καλα (σε μενα) ,αλλα ρε παιδια οταν θα φτασουμε τα 30-35 μας και θα θελουμε να κανουμε οικογενεια θα μπορουμε?αυτο μας τρωει ολους.. ναι μεν προσωρινα κραταω τα μαλλια μου με φινα για τα επομενα χρονια, αλλα οταν ερθει η ωρα να τεκνοποιησω τι κανω? :down

MANKAR

Active Member

καλησπερα, παιδια την θεραπεια μην περιμενετε να την βγαλει κανενα ινστιτουτο η καποιος γιατρος η' καποια ετερεια καλληντικων, αυτη θα βγει τυχαια απο καποιο ατομο με πατεντα και το οποιο θα διαδοθει οπως ολλα τα πραγματα στο internet!!!

crossfire

Well-Known Member

MANKAR είπε:
καλησπερα, παιδια την θεραπεια μην περιμενετε να την βγαλει κανενα ινστιτουτο η καποιος γιατρος η' καποια ετερεια καλληντικων, αυτη θα βγει τυχαια απο καποιο ατομο με πατεντα και το οποιο θα διαδοθει οπως ολλα τα πραγματα στο internet!!!

Εχουμε τρελαθει στις πατεντες.....αν η θεραπεια βγει ποτε θα την βγαλει η επιστημη,η δυτικη ιατρικη

xDante

Member

η θεραπεία θα βγεί απο την Hairlossgr LAbs S.A μετά απο σκληρή έρευνα πάνω στις πατεντοπατέντες που δοκιμάζουμε σε συνδυασμό απο το ύπουλο ψάξιμο και τις κρυμμένες γνώσεις του Kapamarou
wait and see

Μπλουζα