Από τριχόπτωση πώς είσαι ? Έχεις χάσει μαλλί?
Πάντα ειχα φαγούρα και τριχοπτωση μαζί. Περισσότερη φαγούρα, περισσότερη τριχοπτωση και το αναποδο. Η διαγνωση βεβαια απο λορενζο ηταν dupa.
Από τριχόπτωση πώς είσαι ? Έχεις χάσει μαλλί?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Χρησιμοποιουσες φινα;Πάντα ειχα φαγούρα και τριχοπτωση μαζί. Περισσότερη φαγούρα, περισσότερη τριχοπτωση και το αναποδο. Η διαγνωση βεβαια απο λορενζο ηταν dupa.
Τα τελευταία 2.5 χρόνια χρησιμοποιώ. Είχα την ελπίδα ότι η φαγούρα ήταν η λεγομενη dht itch, αλλα με την φίνα αυξήθηκε...Χρησιμοποιουσες φινα;
Καλησπέρα φίλε , έχω διαγνωστέι και εγώ απο την κα Κυπαρισσού με ομαλο λειχήνα σε συνάντηση που είχα για μεταμόσχευση και ευτυχως με προέτρεψε να κάνω την βιοψία , είχα κάνει και άλλου συναντήσεις αλλα κανένας δεν ανέφερε οτι υπάρχει πιθανότητα για λειχήνα.Μια ελαφριά φαγούρα την έχω αλλά όχι σε ενοχλητικό σημείο. Το θέμα είναι ότι πρέπει να πάρω θεραπεία (αντιφλεγμονώδη) για τουλ έναν χρόνο και όλο αυτό δεν ξέρεις τι παρενέργειες μπορεί να βγάλει. Έχω στείλει κ στον Γεωργίου το αποτέλεσμα κ περιμένω κ από εκεί την άποψη του. Αν υπάρχει άλλη τέτοια περίπτωση θα ήθελα να μάθω τι γίνεται