Δεν κανετε τιποτα με τα τοπικα !!!

weznem

Well-Known Member
panoslydios είπε:
1mg=1000mcg

οποτε αυτα στην ελλαδα ουτε για υποσιτισμενους δεν κανουν:p

τα mg me ta Μg to ιδιο ειναι?αν ναι τοτε οι ταμπλετες που ποσταρες εχουν μεγαλυτερες περιεκτικοτητες κατα πολυ σε σχεση με τις αλλες ταμπλετες..σορυ αν σε πρηζω αλλα προσπαθω να καταλαβω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gianniskritikos2

Active Member
μου φενετε μπορεις να μου απαντησεις σε αυτο που ξαναροταω λοιπον γινεται να δω αποτελεσμα δηλαδει κανει κατι αν δεν αλαξω την διατροφη μου γιατι αυτο που ζητας εσυ να κοψουμε γαλακτοκομικα αεβρια και κρεατα μας βαζεις να ζουμε χωρις τροφη δλδ μονο με χορτα ρωταω παλι... θα μου κανει καποιο καλο ετσι αμα δεν αλαξω την διατροφη μου η τσαμπα το περνω καθος τον μολινο με τα δεδομενα σου αρκετα τρογοντας κρεας ασπουμε αλλα επναλαμβανω μιας και αθλουμε ειναι απαρετιτο

weznem

Well-Known Member
gianniskritikos2 είπε:
μου φενετε μπορεις να μου απαντησεις σε αυτο που ξαναροταω λοιπον γινεται να δω αποτελεσμα δηλαδει κανει κατι αν δεν αλαξω την διατροφη μου γιατι αυτο που ζητας εσυ να κοψουμε γαλακτοκομικα αεβρια και κρεατα μας βαζεις να ζουμε χωρις τροφη δλδ μονο με χορτα ρωταω παλι... θα μου κανει καποιο καλο ετσι αμα δεν αλαξω την διατροφη μου η τσαμπα το περνω καθος τον μολινο με τα δεδομενα σου αρκετα τρογοντας κρεας ασπουμε αλλα επναλαμβανω μιας και αθλουμε ειναι απαρετιτο
οχι απλα σου λεει να ειναι καθαρα απο αντιβιοτικα και φυτοφαρμακα.. για να μην εχουν βαρια μεταλλα,δηλαδη βιολογικα κοτοπουλα λογικακαι βιολογικα προιοντα φρουτα κτλ,.. αυτο σημαινει ενας μισθος στα τροφιμα.. ενα βιολογικο κοτοπουλο εχει 8-10 ευρω ενω τα απλα που ειναι λογικα ντιγκαρισμενα στις αυξητικες ορμονες που τρωμε οι περισσοτεροι κοστιζουν 3 ευρω

panoslydios

New Member
Γιαννη κρητικε,αυτο ακριβως που λεει ο weznem.Οσο πιο καθαρα τοσο καλυτερα.
Θες προιοντα με ζωη ,οχι με συντηρητικα που και καλα να τα κρατουν σε ζωη.

Ναι,weznem, ειναι κατα πολυ η διαφορα.Και αυτο γιατι η ΣΗΠ ειναι 0.125 mcg.
Και καλα προκαλει προβληματα στο θυρεοειδη,αλλα δεν ειναι αποδεδειγμενο κατι τετοιο
και απλως στηριζεται σε πλημμελως διεξαχθεισα ερευνα του 1948..

Αν το ιωδιο σε μεγαλες ποσοτητες προκαλουσε προβληματα στο θυροειδη,τοτε οι ιαπωνες
θα επρεπε να ειχαν αφανιστει απο καρκινο,κατι που δεν ισχυει,αλλα το αντιθετο.

gianniskritikos2

Active Member
σε μια κοπελα που ρωταγε για ντουντα τις ειπε να μην αγγιζει τα παραπανω ιδικα λεει αλευρι το αλεβρι ειναι ρυζι μακαρονια ψωμι τα παντα... αμα σε μολυνουν τοσο πολυ οσο φανταζομε για να τα λεει ετσι ο πανος και παλι εγω δεν μπορω να τα κοψω και γιαυτο ρωταω αν δεν τα κοψω το ιοδιο αν θα με βοηθισει η οχι?.... αν οχι τοτε δεν μπορω να κανω κατι αν ναι εχει καλος να το δοκιμασω αλλα οχι να αλαξω την τροφη μου μιας και εχω στοχους τροω αυτα που τροω βαση προγραμματος γυμναστιριου δεν τροω απεξω βλακιες μια φορα το μηνα και αν... πιτσα μια φορα το χρονο... ειμαι πολυ προσεκτηκος τροω ομως 5 φορες τη βδομαδα κρεας εχω γινει αντιχορτοφαγος δεν μπορω να κοψω το κρεας ειμαι εξαρτιμενος πλεων και δεν θελω κιολας εχει τα οφελοι του στην μυικη διατηρηση και αναπτυξη... οποτε δεν γινεται να το κοψω οπως και τον υδατανθρακα (αλευρι) γιαυτο ρωταω επιμονα.

weznem

Well-Known Member
γιααννη μπερδευεσε, ελεγε οτι εχουν βρωμιο μεσα κτλ,, αρα νομιζω οτι ηθελε να πει παιρνε βιολογικα μακαρονια νομιζω υπαρχουν και ψωμι το καλυτερο ειναι να το φτιαχνεις μονος σου..δηλαδη παιρνεις αλευρι και ζυμωνεις το θεμα ειναι το αλευρι που θα παρεις να ειναι καθαρο απο τα σκατα που βαζουν..εμενα η μαναμου ζημωνει και παιρνουμε αλευρι απο εναν μυλο η εργαστηριο λενε οτι ειναι καθαρο δεν ξερω..αλλα δεν εχει καμια σχεση το ενα ψωμι με το ετοιμο του φουρνου..ειναι και πιο φθηνο το να το φτιαχνεις σπιτι ειναι και πιο υγιεινο

baldy

Member
$$$ είπε:
baldy είπε:
1)Πανο σε οτι ερωτηση εκανα δεν απαντησες τι προτεινεις να κανουμε,απλο! Οτι λες ειναι μια και εξω μια σωρεια απο ανυποστατες παπατζες

εσύ αντί να αποκαλείς ανυπόστατες παπατζες... και να κλαψουρίζεις ότι χωρίς μαλλιά δεν έχει νόημα η ζωή σου.... καλύτερα θα ήταν να σταματήσεις να παπαγαλίζεις το εγχειριδιο τις merc... και να αρχίσεις να ψάχνεσαι μπας και προσφέρεις τίποτα στον αγώνα.... :violin:

το εγχειριδιο της merc ειναι η καλυτερη λυση προς το παρον για την αντιμετωπιση της φαλακρας.Αν ο καθενας βγαινει και το παιζει κοιταξτε μαγκες εγω ξερω τι γινεται και ακυρωνει τις αποδεδειγμενες και προτεινομενες θεραπειες τοτε θα τον ειρωνευτω γιατι δεν μπορει να βγαλει knock out πεπειραμενους επιστημονες που δουλευουν πανω σε αυτο και κανουν χρονια ερευνες.Οι 'εναλλακτικες' θεραπειες ειναι αμφιβολες για αυτο το πνευμα τετοιων πoστ θα πρεπει να ειναι περισσοτερο κοιταξτε και αυτο μπορει να βοηθαει παρα ως ναι δουλευει.Αν δουλευε θα το ξεραμε ηδη.Αυτο εδω γινεται κατα κορον στο φορουμ για αυτο το κοντραρω,δεν εχω προβλημα με τετοια ποστ αρκει να δινεται η αναλογη βαρυτητα.Κατι παρομοιο εγινε και με το ζινκ.Το χει ο καπα σαν σιγουρο ενω καλα καλα δεν περασαν ουτε 4 μηνες που την βαζει.Οταν λοιπον δουλεψει κατι για σενα,ποσταρε φωτο και μετα πες μου οτι εσεις που παιρνεται propecia και μινοξιδιλη δεν κανετε τιποτα,με επιφυλαξη παντα γιατι το οτι κατι δουλεψε σε σενα δεν σημαινει οτι ειναι η λυση .Το ιδιο ισχυει και με την ζινκ αν πετυχει στον καπα τοτε θα ληφθει μονο ως προσωπικη μαρτυρια και αυτο μπορει να ενθαρυνει καποιους να το δοκιμασουν αν απο αυτους δουν και αυτοι αλλαγη τοτε τα πραγματα γινονται πιο θετικα.Να δινουμε απλως αναλογη βαρυτητα στα ποστ.Αν βοηθεια ειναι να παρασυρουμε κοσμο σε ανευθυνα πραγματα τοτε αυτο δεν λεγεται βοηθεια αλλα παραπληροφορηση.Να ξερει ο καθενας τι κανει και να αποφασιζει.Αν αυτο δεν αρεσει σε μερικους ας κανουν οτι καταλαβαινουν.Εγω θα συνεχιζω με την 'κλαψα' μου.Και για να απαντησω σε μερικους τι κανω στο φορουμ αφου σε ολλα ειμαι αρνητικος

Αν ημουν θετικος πολυ απλα αυτη τη στιγμη που μιλαμε θα επρεπε να χρησημοποιω derma roller,να βαζω ζινκ,να παιρνω τοκοτριερολες,βιταμινες a b c d,ενω σωρο τοπικα που χανομαι και μονο με ολλα τα διαφορετικα ονοματα.Να κανω ασκησεις αιματωσης του κεφαλιου και δεν ξερω εγω τι αλλο και οχι μονο αυτο να πιστευω οτι ειναι guarantee!Ενω στη πραγματικοτητα το πιο πιθανον ειναι να κανω μια τρυπα στο νερο.Στο τελος ολλα πεφτουν στη ιδια κατηγορια.Αν τσιμπησω κατι καλο βλεπουμε αλλα δυσκολο το βλεπω αν δεν φιλτραρετε τιποτα και ολλα παρουσιαζονται ως σουπερ ουαου μεχρι να αποδειχτει οτι τελικα και αυτα ηταν μια απο τα ιδια!

Ακομα και οι εναλλακτικες θεραπειες πρεπει να εχουν και μια διαβαθμιση!

kapa

Μέλος του προσωπικού
baldy είπε:
Αν ημουν θετικος πολυ απλα αυτη τη στιγμη που μιλαμε θα επρεπε να χρησημοποιω derma roller,να βαζω ζινκ,να παιρνω τοκοτριερολες,βιταμινες a b c d,ενω σωρο τοπικα που χανομαι και μονο με ολλα τα διαφορετικα ονοματα.Να κανω ασκησεις αιματωσης του κεφαλιου και δεν ξερω εγω τι αλλο και οχι μονο αυτο να πιστευω οτι ειναι guarantee!Ενω στη πραγματικοτητα το πιο πιθανον ειναι να κανω μια τρυπα στο νερο.Στο τελος ολλα πεφτουν στη ιδια κατηγορια.Αν τσιμπησω κατι καλο βλεπουμε αλλα δυσκολο το βλεπω αν δεν φιλτραρετε τιποτα και ολλα παρουσιαζονται ως σουπερ ουαου μεχρι να αποδειχτει οτι τελικα και αυτα ηταν μια απο τα ιδια!

Βάζεις στοίχημα ότι σε έναν χρόνο απο τωρα που δεν θα εχει μείνει τίποτα απο την μινοξ ότι θα ψάχνεις αυτά?
Και μάντεψε το καλο, θα σε βοηθήσουν.
Και το roller,και ο ψευδαργυρος,και φυσικά οι τοκοτριενολες

dk1984

Member
Αμα ηταν ετσι τοτε να κλεισει το σιτε τι νοημα εχει να υπαρχει αντε να το διαλυσουμε και συναντιομαστε παλι σε κανα 2 χρονια που η ρεπλικελ η χιστοτζεν η ο κωτσαρελις μπορει εχουν βγαλει to magic pill...
Μαλιστα προτεινω να συνεχισουμε να κλαψομουνιζουμε ολοι μαζι στο thread γυναικες και τριχοπτωση για το αν μια γκομενα θα μας γουσταρει περισσοτερο αν ειμαστε νοργουντ 3 με φραγκα η νοργουντ 1 φτωχομπινες η νοργουντ 5 αλλα γυμνασμενος φετες... και να ανοιγουμε συνεχως νεα-ομοια θεματα του στυλ να κανουμε μεταμοσχευση στην ελλαδα η στο εξωτερικο, ολη αληθεια για τη μεταμοσχευση στην ελλαδα...ολη αληθεια για το εξωτερικο...κτλ

Chs

Μέλος του προσωπικού
Απ: Δεν κανετε τιποτα με τα τοπικα !!!

Ρε παιδια τι εχει γινει και δεν μπορουμε να συννενοηθουμε? Αφηστε το γαμημενο το εγω λιγο στην ακρη και ανοιξτε λιγο το μυαλο σε 2, 3 πραγματα.. Με τη μια στα ακρα.. Ελεος.. Και το φαρμακο να βρουμε θα το κρατησουμε το site για ταβλι και ενθυμιο..

dk1984 είπε:
Αμα ειναι να κλεισει το σιτε τι νοημα εχει να υπαρχει αντε να το διαλυσουμε και συναντιομαστε παλι σε κανα 2 χρονια που η ρεπλικελ η χιστοτζεν η ο κωτσαρελις μπορει εχουν βγαλει to magic pill
Μαλιστα προτεινω να κλαψομουνιζουμε ολοι μαζι για το αν μια γκομενα θα μας γουσταρει περισσοτερο αν ειμαστε νοργουντ 3 με φραγκα η νοργουντ 1 φτωχομπινες
η νοργουντ 5 αλλα γυμνασμενος φετες... και να ανοιγουμε συνεχως νεα-ομοια θεματα του στυλ να κανουμε μεταμοσχευση στην ελλαδα η στο εξωτερικο, ολη αληθεια για τη μεταμοσχευση στην ελλαδα...ολη αληθεια για το εξωτερικο...κτλ

Εγω λεω να παμε ολοι στον ψυχιατρο... Μπορει τα akineton να δινουν μαλλι..

dk1984

Member
RE: Απ: Δεν κανετε τιποτα με τα τοπικα !!!

Chs είπε:
Ρε παιδια τι εχει γινει και δεν μπορουμε να συννενοηθουμε? Αφηστε το γαμημενο το εγω λιγο στην ακρη και ανοιξτε λιγο το μυαλο σε 2, 3 πραγματα.. Με τη μια στα ακρα.. Ελεος.. Και το φαρμακο να βρουμε θα το κρατησουμε το site για ταβλι και ενθυμιο..

dk1984 είπε:
Αμα ειναι να κλεισει το σιτε τι νοημα εχει να υπαρχει αντε να το διαλυσουμε και συναντιομαστε παλι σε κανα 2 χρονια που η ρεπλικελ η χιστοτζεν η ο κωτσαρελις μπορει εχουν βγαλει to magic pill
Μαλιστα προτεινω να κλαψομουνιζουμε ολοι μαζι για το αν μια γκομενα θα μας γουσταρει περισσοτερο αν ειμαστε νοργουντ 3 με φραγκα η νοργουντ 1 φτωχομπινες
η νοργουντ 5 αλλα γυμνασμενος φετες... και να ανοιγουμε συνεχως νεα-ομοια θεματα του στυλ να κανουμε μεταμοσχευση στην ελλαδα η στο εξωτερικο, ολη αληθεια για τη μεταμοσχευση στην ελλαδα...ολη αληθεια για το εξωτερικο...κτλ

Εγω λεω να παμε ολοι στον ψυχιατρο... Μπορει τα akineton να δινουν μαλλι..

καλη ιδεα...για να το λες κατι θα ξερεις

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

panoslydios

New Member
baldy είπε:
$$$ είπε:
baldy είπε:
1)Πανο σε οτι ερωτηση εκανα δεν απαντησες τι προτεινεις να κανουμε,απλο! Οτι λες ειναι μια και εξω μια σωρεια απο ανυποστατες παπατζες

εσύ αντί να αποκαλείς ανυπόστατες παπατζες... και να κλαψουρίζεις ότι χωρίς μαλλιά δεν έχει νόημα η ζωή σου.... καλύτερα θα ήταν να σταματήσεις να παπαγαλίζεις το εγχειριδιο τις merc... και να αρχίσεις να ψάχνεσαι μπας και προσφέρεις τίποτα στον αγώνα.... :violin:

το εγχειριδιο της merc ειναι η καλυτερη λυση προς το παρον για την αντιμετωπιση της φαλακρας.Αν ο καθενας βγαινει και το παιζει κοιταξτε μαγκες εγω ξερω τι γινεται και ακυρωνει τις αποδεδειγμενες και προτεινομενες θεραπειες τοτε θα τον ειρωνευτω γιατι δεν μπορει να βγαλει knock out πεπειραμενους επιστημονες που δουλευουν πανω σε αυτο και κανουν χρονια ερευνες.Οι 'εναλλακτικες' θεραπειες ειναι αμφιβολες για αυτο το πνευμα τετοιων πoστ θα πρεπει να ειναι περισσοτερο κοιταξτε και αυτο μπορει να βοηθαει παρα ως ναι δουλευει.Αν δουλευε θα το ξεραμε ηδη.Αυτο εδω γινεται κατα κορον στο φορουμ για αυτο το κοντραρω,δεν εχω προβλημα με τετοια ποστ αρκει να δινεται η αναλογη βαρυτητα.Κατι παρομοιο εγινε και με το ζινκ.Το χει ο καπα σαν σιγουρο ενω καλα καλα δεν περασαν ουτε 4 μηνες που την βαζει.Οταν λοιπον δουλεψει κατι για σενα,ποσταρε φωτο και μετα πες μου οτι εσεις που παιρνεται propecia και μινοξιδιλη δεν κανετε τιποτα,με επιφυλαξη παντα γιατι το οτι κατι δουλεψε σε σενα δεν σημαινει οτι ειναι η λυση .Το ιδιο ισχυει και με την ζινκ αν πετυχει στον καπα τοτε θα ληφθει μονο ως προσωπικη μαρτυρια και αυτο μπορει να ενθαρυνει καποιους να το δοκιμασουν αν απο αυτους δουν και αυτοι αλλαγη τοτε τα πραγματα γινονται πιο θετικα.Να δινουμε απλως αναλογη βαρυτητα στα ποστ.Αν βοηθεια ειναι να παρασυρουμε κοσμο σε ανευθυνα πραγματα τοτε αυτο δεν λεγεται βοηθεια αλλα παραπληροφορηση.Να ξερει ο καθενας τι κανει και να αποφασιζει.Αν αυτο δεν αρεσει σε μερικους ας κανουν οτι καταλαβαινουν.Εγω θα συνεχιζω με την 'κλαψα' μου.Και για να απαντησω σε μερικους τι κανω στο φορουμ αφου σε ολλα ειμαι αρνητικος

Θα μπορουσα να σου πω πολλα.
Το μονο που θα σου πω,ειναι οτι σε μια ανασκαφη στη Χιλη βρεθηκαν
ιχνη που δειχνουν οτι πριν απο 15.000 χρονια υπηρχε καλυβα που τοποθετουσαν φυκια.

Και τι βρεθηκε? οτι περιειχαν τα φυκια κατα κυριο λογο¨
Ψευδαργυρο και ιωδιο.Τα χρησιμοποιουσαν για χιλιες δυο φαρμακευτικες αιτιες.
Κατσε να το διαβασεις αν δεν με πιστευεις. http://www.pasthorizonspr.com/index.php/archives/10/2011/the-seaweed-trail-peopling-the-americas

Με λιγα λογια βαζουμε τα ιδια που βαζαν οι συγκεκριμενοι πριν απο χιλιαδες χρονια.
Ποιο εγχειριδιο της merc :p

Τσουζει ε τι Μerck.?
Tσουζει καλα οταν μια καλυτερη λυση προερχεται απο κατι πιο φθηνο και με μηδαμινες παρενεργειες.

Φιλαρακο στην υγεια δεν μπορεις να επενδυσεις χρηματα.Εναι συμπαντικο πραγμα.

Επισης εγραψες: ''Αν δουλευε θα το ξεραμε ηδη'',''ξερουν καλυτερα οι πεπειραμενοι επιστημονες''

Κοιταξε το πρωτο πρωτο ποστ μου σε αυτο το νημα και δες τις τελευταιες δυο φρασεις:)

Εχεις αναρρωτηθει ποτε γιατι δεν βλεπεις αποτελεσματα¨?

Μηπως φταινε τα τοπικα?Μηπως βαζουμε τοπικα που δεν χρειαζομαστε?
Μηπως ο οργανισμος μας δεν ειναι σε ρυθμο επουλωσης-αναγεννησης?
Μηπως ο οργανισμος μας εχει να αντιμετωπισει πολυ σημοντικοτερες φλεγμονες,απο το να δωσει προτεραιοτητα στην επανεκφυση τριχων?

Λοιπον για αυτα τα ερωτηματα γινεται η ολη κουβεντα εδω

.Αν ο καθενας βγαινει και το παιζει κοιταξτε μαγκες εγω ξερω τι γινεται και ακυρωνει τις αποδεδειγμενες και προτεινομενες θεραπειες τοτε θα τον ειρωνευτω γιατι δεν μπορει να βγαλει knock out πεπειραμενους επιστημονες

Ποιος ειπε οτι ξερει τι γινεται και κατεχει την αληθεια?

Η φυση ξερει τι γινεται και μας το δειχνει στα μαλλια μας οταν κανουμε συγκεκριμενα πραγματα.
Εκτος και αν οι πεπειραμενοι επιστημονες ξερουν καλυτερα απο τη φυση.

Άκης

Administrator
panoslydios είπε:
Ακη,εσυ εισαι διαχειριστης.Δεν με νοιαζει η αποψη σου.Δεν με νοιαζει αν μιλας για συνομωσιες.
Εγω δεν πουλαω τιποτα,ενα ιωδιο ειναι,κανεις δεν μπορει να το πατενταρει.
Δεν εχω κανενα κερδος.
Εσυ εισαι διαχειριστης σε παρα πολυ γνωστο ελληνικο φορουμ για την τριχοπτωση.
Αμφιβαλλω αν δεν εχεις καποιο κερδος απο αυτο το πραγμα.
Την ιδια επιθεση κανει και Farrel(διαχειριστης) στο HLH.
Και ελεος αυτο με τις μαιμουδες,λες και ειναι ατρωτες απεναντι στους παθογονους
Όπως προανέφερα, δεν συνεχίζω την "συζήτηση" αυτήν, γιατί στην ουσία δεν είναι συζήτηση, αφού όσες ερωτήσεις έχω κάνει ΔΕΝ τις απαντάς, κάτι που'ναι κλασικό άλλωστε. Απλώς μου λες "πήγαινε διάβασε εκεί, τα γράφει το παιδί και τέτοια".
Αν και με την λογική των ανδρογόνων (ή ότι άλλο λες ότι έχω μείνει "κολλημένος") εγώ δεν σου λέω απλά "πήγαινε εκεί και διάβασε", αλλά υπάρχουν άπειρες έρευνες σχετικά και όχι απλά "ένα παιδί".
Μερικές ερωτήσεις μου για παράδειγμα:
panoslydios είπε:
Καταρχας,η τριχοπτωση ειναι μια ενδειξη,οτι σκατα συμβαινουν μεσα μας.Μου πηρε καιρο να καταλαβω ,γιατι δεν αισθανομαι υγειης,γιατι εχω τριχοπτωση,γιατι δεν ειμαι χαρουμενος.
Η απαντηση ειναι: ειχα μεσα μου τοσα βαρια μεταλλα .Ναι τοσο απλα.
Τα βαρια μεταλλα χρησιμοποιουνται απο τους μικροοργανισμους σαν καυσιμο και αγκυρες μεσα στο σωμα.
-Γιατί μας επηρεάζει μόνο το μαλλί; Δεν θα έπρεπε να μας "χτυπάει" και σε κάτι άλλο και να φαινόταν και σε άλλο σημείο του σώματος;
Και μην μου πεις "μα δεν ήμουν χαρούμενος", χέ$ε μας και εγώ όταν είναι να πληρώσω τόσους λογαριασμούς τέλος του μήνα, μόνο χαρούμενο δεν με λες και δεν φταίει η τρίχα εκείνη την στιγμή.
-Γιατί να παίζει ρόλο η φουστιά στην διατροφή, όταν από τους αρχαίους Έλληνες ήταν γνωστή η τριχόπτωση από ανδρογόνα; Τότε δεν υπήρχαν φουστιές και όσο ξέρω οι Έλληνες ήταν από τότε φαν της καλής διατροφής.
-Γιατί καραφλοί γέροι (ανέφερα και τον Μητσοτάκη μάλιστα και όχι τον παππού της γειτονιάς μου, γιατί τον ξέρουν όλοι οι Έλληνες) είναι καμαρωτοί και κουτσονάτοι, παρά το μεγάλο της ηλικίας τους;
Τόσα χρόνια βαρέα μέταλλα στον οργανισμό τους, δεν τους έκαναν κάτι άλλο πλην του μαλλιού;
-Γιατί στην εφηβεία μου εγώ είχα τριχόπτωση, αλλά ο αδερφός μου όχι; Από την ίδια "πηγή" τρώγαμε άλλωστε, ειδικά τέλη '90 που δεν ήταν και τόσο γνωστά τα ταχυφαγία και οι φουστιές τους (σε αυτό συμφωνώ βασικά).
-Τι διάολο τρώμε εμείς που έχουμε τριχόπτωση που δεν τρώνε όσοι δεν έχουν;

Είσαι ο 3ος ή 4ος που έχει γίνει μέλος στο φορουμ για να πλασάρει την άποψη του κάτι που'ναι δεκτό (γιατί εγώ τουλάχιστον επιτρέπω όλες τις απόψεις να ακούγονται) και όπως γίνεται συνήθως
πρώτα κράζουν τα στάνταρ φάρμακα, μετά την βιομηχανία και μετά το παίζουν Ξανθόπουλοι επειδή τους επιτίθενται και καλά όσοι λένε την αντίθετη άποψη τους και συνήθως κράζουν και εμένα ή τους moderators.
Αλλά δεν είσαι ο πρώτος και σίγουρα δεν είσαι και ο τελευταίος :)

Και μόνο του ότι δεν πουλάς κάτι, σου επιτρέπω το ποστ σου, αν πούλαγες δεν θα το συνέχιζες απλά. Μπορεί να σε ανεβάζει εγωιστικά αυτό, ίσως αυτό να'ναι το δικό σου κέρδος. Το δικό μου κέρδος από την άλλη είναι τεράστιο.

Επίσης μου θυμίζει μια άλλη περίπτωση (δεν θυμάμαι nicknames) όπου ήταν παρόμοια πράγματα, ακολούθησαν πολλοί , για να τα παρατήσουν μετά από λίγο καιρό και να αναζητούν απαντήσεις από τον αρχικό ποστερ.

Αυτό που θέλω να σου πω εγώ κλείνοντας (γιατί το μεγαλύτερο μέρος της αναζήτησης μας είναι η τριχόπτωση και δεν μας νοιάζει τόσο πιστεύω η "βαρέα μέταλλα στον οργανισμό" λογική) ,
είναι να μην εξαφανιστείς μετά από λίγο καιρό και όταν δεν βλέπει κανένας αποτέλεσμα, ΑΛΛΑ να παραμείνεις εδώ και να δίνεις απαντήσεις σε όσους δεν δουν κάτι στο μαλλί τους.
Μόνον αυτό σου ζητάω εγώ σαν διαχειριστής.

panoslydios είπε:
Οσοι παρουν ιωδιο και εχουν προβλημα με το θυρεοειδη,θα δουν βελτιωση(οι πρωτες παρενεργειες,
θα ειναι απο την αποτοξινωση του βρωμιου) .Υπολειτουργια του θυροειδη σημαινει και κακη κυκλοφορια αιματος.
Την προσοχή σας όσοι έχετε προβλήματα με τον θυροειδή και τρέξετε να δοκιμάσετε τις συμβουλές του καθενός. Ρωτήστε και κανέναν γιατρό που σας παρακολουθεί, προτού πάρετε ότι είναι να πάρετε.
Για να μην τρέχετε μετά και ψάχνετε να βρείτε ευθύνες στο κάθε "panoslydios" μέλος, ένα κλικ μακρυά είναι από το να αποσυνδεθεί και να μην ξανά ακούσετε γι'αυτόν (ούτε να τον βρείτε), εσείς θα τρέχετε. So simple...
Υπό άλλες συνθήκες θα έλεγα "κάντε ότι σας φωτίσει ο Θεός" και θα σας άφηνα στην ησυχία σας, αλλά σαν υπεύθυνος της κοινότητας αυτής, έχω ευθύνη στο τι πληροφορίες βγαίνουν προς τα έξω.
Η κακή κυκλοφορία του αίματος μπορεί να αντιμετωπιστεί με σωστή διατροφή και άσκηση, χωρίς επιπλέον πατέντες από την μεριά σας.
Να θυμάστε ότι οι απόψεις του panoslydios δεν συμφωνούν με τον υπεύθυνο αυτού του site. Αυτά για τυχών μελλοντικά "θέματα".

Άκης

Administrator
weznem είπε:
ρε παιδια αυτο το λετε συχνα,εγω δεν εχω φαγουρα κα μυρμηγκιασμα,στις καραφλες περιοχες ειναι καποιο σημαδι αυτο που δεν αντιλαμβανομαι..?
Το μυρμήγκιασμα στις περιοχές που παρατηρείται αραίωση είναι κακό σημάδι και πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα από όσους το έχουν παρατηρήσει.
Στην ουσία πρόκειται για φλεγμονή και συνήθως οφείλεται από την υπερδραστηριότητα του ανοσοποιητικού συστήματος.
Το καλύτερο φάρμακο γι΄αυτό είναι το tricomin, αλλά -πιθανών να- μπορεί και να αντιμετωπιστεί και από άλλα τοπικά αντιφλεγμονώδη (λέω μπορεί γιατί δεν γνωρίζω/δοκίμασα για άλλα).

Έχω αναφερθεί σχετικά στον οδηγό για άντρες:
[...]
Ένα ακόμη θέμα είναι η φλεγμονή ή ερεθισμός της κεφαλής. Η διαδικασία η οποία μας ρίχνει τα μαλλιά (παραπάνω), δημιουργεί μία διαδικασία στην οποία οι αδένες της τρίχας αντιμετωπίζονται σαν ξένα σώματα στο σώμα μας με αποτέλεσμα το σώμα μας να τα διώχνει.
Αυτή (η φλεγμονή) είναι και η υπεύθυνη για την ολική τριχόπτωση, την λεγόμενη «καράφλα».
Ένα από τα εμφανή σημάδια είναι το μυρμήγκιασμα, η φαγούρα, η κοκκινάδα και η φλεγμονή της κεφαλής. Ευτυχώς δεν το παθαίνουν όσοι έχουν τριχόπτωση, άλλα είναι αρκετοί και δεν είναι κάτι σπάνιο.
Η συγκεκριμένη φλεγμονή είναι υπεύθυνη για την επιδείνωση της τριχόπτωσης.

panoslydios

New Member
Μου εχεις αναφερει παραδειγματα οπως οι αρχαιοι Ελληνες,οι μαιμουδες και ο Μητσοτακης.

Και μου ζητας να απαντησω.

Θα φτιαξω ενα ποστ με τιτλο: the iodine movement...Θα ειναι πληρες.

Κολλας πολυ στα ανδρογονα,γιατι περισσοτερο σημασια εχει η μετατροπη μεσω της αρωματαζης της τεστοστερονης σε estradiol .
Σε υποξικα περιβαλλοντα,ευνοειται η 5α αναγωγαση που ανταγωνιζεται την αρωματαζη.
Γι αυτο και οι γυναικες θα εχουν περισσοτερα και καλυτερης ποιοτητας μαλλια.

Οντως παιδια,προσεξτε μην παρετε 12mg ιωδιου (που παιρνουν καθημερινα οι ιαπωνες) και
σας βρει συμφορα με το θυρεοειδη.

Για τριχοπτωση ,πηγαινετε στην αρχικη σελιδα,στις θεραπειες και διαβαστε για τη φιναστεριδη.Γιατι εχουμε πολυ dht
και πρεπει να τη μπλοκαρουμε.

Για να σου απαντησω για τους παππουδες σου,το ιωδιο ανακυρηχθηκε προπαγανδιστικα τοξικο το 1948.
Το 1970 αντικατασταθηκε απο το βρωμιο.Που μα περικλεει παντου.(αλευρια,επιβραδυντικα φωτιας).
Η ερευνα του 1948 αποδειχθηκε λανθασμενη .To ιωδιο ξεκινησε να αποκαθισταται απο το 2000 και μετα
μεσα απο ερευνες του Abraham για ελλειψη ιωδιου. Απο το 2007 ξεκινησε και η διαδοση του σε online κονοτητες
οπου και αποδειχτηκε οτι εξαλειφει τις κυστες μαστου και βοηθα την ομαλη λειτουργια του θυρεοειδους.

Ο,τι ζουμε ειναι αποτελεσμα ενος εξασθενημενου και μολυσμενου οργανισμου που δεν εχει προσβαση στο να αποτοξινωσει τα βαρεα μεταλλα
και το βρωμιο που τον εξασθενουν και του αποδυναμωνουν το νευρικο συστημα.Εκει θελουμε το ιωδιο.Γι αυτο ειναι απαραιτητο.
Υπαρχει ανοδος σε iq 15 ποντους,σε περιπτωση αποκαταστασης απο ελλειψη.

vag25

Well-Known Member
baldy είπε:
το εγχειριδιο της merc ειναι η καλυτερη λυση προς το παρον για την αντιμετωπιση της φαλακρας.
γιατι δεν μπορει να βγαλει knock out πεπειραμενους επιστημονες που δουλευουν πανω σε αυτο και κανουν χρονια ερευνες.

Εχμμ..
Oι ''πεπειραμενοι επιστημονες'' γραφουν για 3% στις παρενεργειες της φινα.Μεσα απο αυτο το φορουμ,αλλα και απο ολα τα φορουμ του κοσμου,οι παρενεργειες της φινα βγαινουν στο 95%.Αν υπολογισουμε και τις πολυ μικρες(πχ νερομενο σπερμα) τοτε παμε στο 100%.
Εχουν βγει ήδη knock out οι εγκληματιες.

Σημερα η φαγουρα δεν υπαρχει και εφαγα ψαρι χθες.Τι διαολο?

gianniskritikos2

Active Member
τωρα που το θημιθηκα θα το αναφερω γιατι μαλλον τελικα το μαλλι μας δεν το χανουμε σε καμοια σχεση απο αυτα που λες πανο ο πατερας μου γενιθηκε και μεγαωσε σε χωριο με κοτοπουλα του χωριου καθαρο αερα το νερο καμια σχεση με τωρα διοτι ειναι ακι 56 χρονων και εχανε τα μαλλια του απο τα 20..... για πες μου πως γινεται αυτο? ο αδελφος του ομως που μεγαλωναν μαζι δεν του επεσε τριχα ακομα και τωρα εχει μαλλι εξηγισε μου λοιπον τι πεχτικε?δεχωμε την απαντηση του wezn που μου ειπε καλος δεν ρωταω απο κοντρα ρωταω να μου δωσεις μια απαντηση για αυτα που ισυριζεσε... παραπολυς κοσμος με καλη διατροφη απο χωρια εχει καραφλα γιατι αμα ισχυουν οσα λες εχουν καραφλα? μαλιστα και ο πατερας του πατερα μου που μεγαλωσε και αυτος στο ιδιο χωριο εχει καραφλα απο μικρος δεν ξερω απο ποτε και ειναι 80 χρονων αρα υπολογισε οτι αρχισε να τα χανει πες κοντα στα 30 σου λεω στην χειροτερη που μαλλον ξεκινισε απο τα 20 σου λεω εγο 30 αρα -50 χρονια μου λες οτι σε χωριο πριν 50 χρονια τρογανε βαρεα μεταλα και και καιι? δεν το νομιζω τοτε γιατι αυτος εκανε καραφλα? μιλαμε για 1960 αρα αφου ξεκινισε να τα χανει το 60 τοτε μιλαμε για τα προιγουμενα χρονια τι ετρογε γιατι λογο αυτον τα εχασε με την δικη σου λογικι αρα μιλαμε για τα χρονια 1930-1960 τι ετρογε... πιστευεις οτι το 40 τρογανε ανθυιγινα? τρωγανε τοξινες σε χωρια? που τοτε αμαξια δεν ειχανε καν καθαρος αερας υπιρχε .... απαντησε μου σε παρακαλω.. επιτελους δηλαδει νομιζω πως πολυ απο οσους το διαβαζουβ θα συμφωνησουν μαζι μου και οσοι εχουν παππουδες απο χωριο με καραφλα θα το καταλαβουν και οι ιδιοι και οσοι εχουν καταλαβει τι ακριβως ενοει ο πανος αν μπορουν να μου δωσουν μια εξηγηση στο τι παιζει γιατι αφου φτενε οι τοξινες ο παππους μου εκανε καραφλα σε χωριο εποχη 1940?

τα χασε λοιπον ο παππους μου απο το χωριο ενω το πρεζονι η το καθε ρεμαλλι που μεγαλωνει στην αθηνα τωρα και τρωει οτι βρει φτανει τα 40 με μαλλι τερμα πυκνο πολυ λογικο για την θεωρια που λες

orestis

Member
Το ιωδιο που μπαινει στον οργανισμο μας , διοχετευετε ολο στο θυρεοειδη αδενα , ο οπως το χρησιμοποιει για να παραγει καποιος ορμονες και τις διοχετεύει στον οργανισμο.
Οταν ο θυρεοειδης δεν βρίσκει αρκετο ιωδιο, τοτε αρχιζει να διογκώνετε και εμφανιζετε αυτο που λενε βρογχοκήλη.
Το οτι το ιωδιο ειναι απαραιτητο στον οργανισμο ειναι σιγουρο.
Το θεμα ομως ειναι, και εδω θεωρω οτι πρεπει να προσεξουν καποιοι, αν υπαρχει προβληματικος θυρεοειδης. Σε αυτη την περιπτωση, που ο αδενας δεν λειτουργει σωστα, δεν ξερουμε πως θα χρησιμοποιησει το ιωδιο που θα παρει, και ποιες ορμονες θα δημιουργησει και σε τι ποσοτητες. Αρα εδω ισως κολαει, αυτο που λενε οι γιατροι, σε οσους εχουν προβλημα με το θυρεοειδη, να μην ερχονται σε επαφη με το ιωδιο.
Σε αυτες τις περιπτωσεις θεωρω οτι πρεπει να ρωτησουμε πρωτα καποιο γιατρο.
Υπαρχουν περιπτωσεις ατομων που εχουν προβλημα με το θυρεοειδη, και μπορει ο γιατρος να τους προτείνει θεραπεια με ιωδιο(δεν θυμαμαι πως τι λενε αυτη τη θεραπεια) και αλλες περιπτωσεις που το ιωδιο απαγορευετε. Αρα εδω θα πρεπει αν ειμαστε προσεχτικοι.
Υπαρχει και ενα αλλο ερωτημα που εχω πιο ειδικο.
Στην περιπτωση μου, που εχω κανει πληρη αφαιρεση του θυρεοειδη αδενα, τι μπορει να γινεται με το ιωδιο. Απο τη στιγμη που δεν υπαρχει ο αδενας που περνει το ιωδιο το επεξεργαζετε και το διοχετευει στον οργανισμο σε διαφορες μορφες, που παει το ιωδιο? Σε μια τετοια περιπτωση τι θα συνέβαινε αν επερνα επιπλεον ιωδιο? αλλα αυτο φανταζομαι οτι μονο γιατρος μπορει να το απαντησει.

dk1984

Member
υπαρχει καποια εξεταση που μπορουμε να καταλαβουμε αν εχουμε ελλειψη ιωδιου ? η απλα κανουμε εξετασεις θηροειδους ?
ο πανος δε λεει χαπακωθειτε με ιωδιο για να βγαλετε μαλλια δεν ειναι σαν την φινα αλλα να δημιουργησουμε μια κατασταση στον οργανισμο μας που θα μειωση την τοξικοτητα και θα εχουν καλυτερα αποτελεσματα οι θεραπειες

MANKAR

Active Member
εγω παντως που ειχα βρογχοκήλη η γιατρος μου ειπε να τροω πολλα ψαρια και πολυ αλατι ιωδιουχο!!!!

Μπλουζα