panoslydios είπε:
Ακη,εσυ εισαι διαχειριστης.Δεν με νοιαζει η αποψη σου.Δεν με νοιαζει αν μιλας για συνομωσιες.
Εγω δεν πουλαω τιποτα,ενα ιωδιο ειναι,κανεις δεν μπορει να το πατενταρει.
Δεν εχω κανενα κερδος.
Εσυ εισαι διαχειριστης σε παρα πολυ γνωστο ελληνικο φορουμ για την τριχοπτωση.
Αμφιβαλλω αν δεν εχεις καποιο κερδος απο αυτο το πραγμα.
Την ιδια επιθεση κανει και Farrel(διαχειριστης) στο HLH.
Και ελεος αυτο με τις μαιμουδες,λες και ειναι ατρωτες απεναντι στους παθογονους
Όπως προανέφερα, δεν συνεχίζω την "συζήτηση" αυτήν, γιατί στην ουσία δεν είναι συζήτηση,
αφού όσες ερωτήσεις έχω κάνει ΔΕΝ τις απαντάς, κάτι που'ναι κλασικό άλλωστε. Απλώς μου λες "πήγαινε διάβασε εκεί, τα γράφει το παιδί και τέτοια".
Αν και με την λογική των ανδρογόνων (ή ότι άλλο λες ότι έχω μείνει "κολλημένος") εγώ δεν σου λέω απλά "πήγαινε εκεί και διάβασε", αλλά υπάρχουν άπειρες έρευνες σχετικά και όχι απλά "ένα παιδί".
Μερικές ερωτήσεις μου για παράδειγμα:
panoslydios είπε:
Καταρχας,η τριχοπτωση ειναι μια ενδειξη,οτι σκατα συμβαινουν μεσα μας.Μου πηρε καιρο να καταλαβω ,γιατι δεν αισθανομαι υγειης,γιατι εχω τριχοπτωση,γιατι δεν ειμαι χαρουμενος.
Η απαντηση ειναι: ειχα μεσα μου τοσα βαρια μεταλλα .Ναι τοσο απλα.
Τα βαρια μεταλλα χρησιμοποιουνται απο τους μικροοργανισμους σαν καυσιμο και αγκυρες μεσα στο σωμα.
-Γιατί μας επηρεάζει μόνο το μαλλί; Δεν θα έπρεπε να μας "χτυπάει" και σε κάτι άλλο και να φαινόταν και σε άλλο σημείο του σώματος;
Και μην μου πεις "μα δεν ήμουν χαρούμενος", χέ$ε μας και εγώ όταν είναι να πληρώσω τόσους λογαριασμούς τέλος του μήνα, μόνο χαρούμενο δεν με λες και δεν φταίει η τρίχα εκείνη την στιγμή.
-Γιατί να παίζει ρόλο η φουστιά στην διατροφή, όταν από τους αρχαίους Έλληνες ήταν γνωστή η τριχόπτωση από ανδρογόνα; Τότε δεν υπήρχαν φουστιές και όσο ξέρω οι Έλληνες ήταν από τότε φαν της καλής διατροφής.
-Γιατί καραφλοί γέροι (ανέφερα και τον Μητσοτάκη μάλιστα και όχι τον παππού της γειτονιάς μου, γιατί τον ξέρουν όλοι οι Έλληνες) είναι καμαρωτοί και κουτσονάτοι, παρά το μεγάλο της ηλικίας τους;
Τόσα χρόνια βαρέα μέταλλα στον οργανισμό τους, δεν τους έκαναν κάτι άλλο πλην του μαλλιού;
-Γιατί στην εφηβεία μου εγώ είχα τριχόπτωση, αλλά ο αδερφός μου όχι; Από την ίδια "πηγή" τρώγαμε άλλωστε, ειδικά τέλη '90 που δεν ήταν και τόσο γνωστά τα ταχυφαγία και οι φουστιές τους (σε αυτό συμφωνώ βασικά).
-Τι διάολο τρώμε εμείς που έχουμε τριχόπτωση που δεν τρώνε όσοι δεν έχουν;
Είσαι ο 3ος ή 4ος που έχει γίνει μέλος στο φορουμ για να πλασάρει την άποψη του κάτι που'ναι δεκτό (γιατί εγώ τουλάχιστον επιτρέπω όλες τις απόψεις να ακούγονται) και όπως γίνεται συνήθως
πρώτα κράζουν τα στάνταρ φάρμακα, μετά την βιομηχανία και μετά το παίζουν Ξανθόπουλοι επειδή τους επιτίθενται και καλά όσοι λένε την αντίθετη άποψη τους και συνήθως κράζουν και εμένα ή τους moderators.
Αλλά δεν είσαι ο πρώτος και σίγουρα δεν είσαι και ο τελευταίος
Και μόνο του ότι δεν πουλάς κάτι, σου επιτρέπω το ποστ σου, αν πούλαγες δεν θα το συνέχιζες απλά. Μπορεί να σε ανεβάζει εγωιστικά αυτό, ίσως αυτό να'ναι το δικό σου κέρδος. Το δικό μου κέρδος από την άλλη είναι τεράστιο.
Επίσης μου θυμίζει μια άλλη περίπτωση (δεν θυμάμαι nicknames) όπου ήταν παρόμοια πράγματα, ακολούθησαν πολλοί , για να τα παρατήσουν μετά από λίγο καιρό και να αναζητούν απαντήσεις από τον αρχικό ποστερ.
Αυτό που θέλω να σου πω εγώ κλείνοντας (γιατί το μεγαλύτερο μέρος της αναζήτησης μας είναι η τριχόπτωση και δεν μας νοιάζει τόσο πιστεύω η "βαρέα μέταλλα στον οργανισμό" λογική) ,
είναι να μην εξαφανιστείς μετά από λίγο καιρό και όταν δεν βλέπει κανένας αποτέλεσμα, ΑΛΛΑ να παραμείνεις εδώ και να δίνεις απαντήσεις σε όσους δεν δουν κάτι στο μαλλί τους.
Μόνον αυτό σου ζητάω εγώ σαν διαχειριστής.
panoslydios είπε:
Οσοι παρουν ιωδιο και εχουν προβλημα με το θυρεοειδη,θα δουν βελτιωση(οι πρωτες παρενεργειες,
θα ειναι απο την αποτοξινωση του βρωμιου) .Υπολειτουργια του θυροειδη σημαινει και κακη κυκλοφορια αιματος.
Την προσοχή σας όσοι έχετε προβλήματα με τον θυροειδή και τρέξετε να δοκιμάσετε τις συμβουλές του καθενός. Ρωτήστε και κανέναν γιατρό που σας παρακολουθεί, προτού πάρετε ότι είναι να πάρετε.
Για να μην τρέχετε μετά και ψάχνετε να βρείτε ευθύνες στο κάθε "panoslydios" μέλος, ένα κλικ μακρυά είναι από το να αποσυνδεθεί και να μην ξανά ακούσετε γι'αυτόν (ούτε να τον βρείτε), εσείς θα τρέχετε. So simple...
Υπό άλλες συνθήκες θα έλεγα "κάντε ότι σας φωτίσει ο Θεός" και θα σας άφηνα στην ησυχία σας, αλλά σαν υπεύθυνος της κοινότητας αυτής, έχω ευθύνη στο τι πληροφορίες βγαίνουν προς τα έξω.
Η κακή κυκλοφορία του αίματος μπορεί να αντιμετωπιστεί με σωστή διατροφή και άσκηση, χωρίς επιπλέον πατέντες από την μεριά σας.
Να θυμάστε ότι οι απόψεις του panoslydios δεν συμφωνούν με τον υπεύθυνο αυτού του site. Αυτά για τυχών μελλοντικά "θέματα".