Δαφνελαιο...

colonial

New Member
καλησπέρα ,
μπορείς κάποιος να κάνει ποστ ένα λιγκ για το δαφνελαιο.... ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω... βασικά με ενδιαφέρει πως να το χρησιμοποιήσω...

Σας ευχαριστω εκ των προτέρων....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

George46

New Member
καλημερα,εδω το νημα http://www.hairlossgr.com/threads/δαφναιελαιο-ποια-ειναι-η-γνωμη-σας.5361/
η 1 ωρα μερα παρα μερα πριν το μπανιο.
η 2 ωρες 2 φορες την εβδομαδα πριν το μπανιο
Χρησιμοποιώ το σαλκάνο πάνω από μήνα και σε κάθε εφαρμογή χάνω τουλάχιστον 30 τρίχες. Το βάζω 2 φορές την εβδομάδα και δε χρησιμοποιώ τίποτα άλλο. Τι να κάνω? Αρχίζω και ανησυχώ

kapa

Μέλος του προσωπικού
Χρησιμοποιώ το σαλκάνο πάνω από μήνα και σε κάθε εφαρμογή χάνω τουλάχιστον 30 τρίχες. Το βάζω 2 φορές την εβδομάδα και δε χρησιμοποιώ τίποτα άλλο. Τι να κάνω? Αρχίζω και ανησυχώ
Υπομονή.απο οτι βλέπω σε ολους μείωσε την τριχόπτωση τελικα

George46

New Member
Υπομονή.απο οτι βλέπω σε ολους μείωσε την τριχόπτωση τελικα
Ε πόσο πια υπομονή? Έτσι όπως πάει μέχρι να μου μειώσει την τριχόπτωση θα χάσω πάρα πολύ. Αξίζει ?? Και εντάξει δεν έχω και τρομερό πρόβλημα. Στους κροτάφους έχω.

Αν δε βλεπεις αποτελεσμα βαλτο καθε μερα. Και υπομονη. Η κανεις υπομονη η τα παρατας. Ενα απο τα δυο. Μακαρι να ηταν ολα ευκολα ομως δεν ειναι.

Εγω καπα καθε μερα το βαζω και παω καλα. Δεν περιμενω θαυματα ομως. Η υπομονη ειναι το κυριο οπλο. Οσα χρονια κανω θεραπειες στην ουσια νιωθω οτι εξασκω την υπομονη μου. Οποιος νομιζει οτι γινονται ολα απο τη μια μερα στην αλλη γελιεται.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Εγω καπα καθε μερα το βαζω και παω καλα. Δεν περιμενω θαυματα ομως. Η υπομονη ειναι το κυριο οπλο. Οσα χρονια κανω θεραπειες στην ουσια νιωθω οτι εξασκω την υπομονη μου. Οποιος νομιζει οτι γινονται ολα απο τη μια μερα στην αλλη γελιεται.
παω πασο τοτε,η αληθεια ειναι οτι απο το κινητο ειδα να γραφει το ιδιο μελος,οι χρηστες εχουν παντα τον πρωτο λογο

andrew1988

Member
απο αυριο το ξεκιναω και γω!
δαφνελαιο 2 φορες την εβδομαδα + 2 φορες την εβδομαδα roller 0,5mm.
για να δουμε!!!

tasos33

Well-Known Member
δαφνελαιο ξεκινησα ηδη...ρολλερ θα ξεκινουσα αν ειχε ερθει η παραγγελια αλλα εχει καθυστερησει αρκετα κ δν πιστευω να ρθει

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα