Γειά σας,
Είμαι καινούργια στο HairglossGR αφού το βρήκα ψάχνοντας για τη βοήθεια κάποιου ειδικού σχετικά με το προβλήμα, το οποίο εχω με την τριχόπτωση. Διαβάζοντας τα forums δεν εντόπισα κάποιο, το οποίο να αναφέρεται στην τριχοπτωση λόγω σκληρής δίαιτας...
Λοιπόν, είμαι 17 ετών και κοντά στα 15, άρχισα μια εξαντλητική δίαιτα χωρίς τη βοήθεια διατροφολόγου. Από 62 κιλά μέσα σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα έφτασα τα 48. Για περίπου ενάμισι χρόνο είχα τα συμπτώματα νευρικής ανορεξίας! Ένα από τα συμπτώματα αυτα ήταν το πρόβλημα της τριχόπτωσης... Άρχικα το πρόβλημα ήταν εντονότερο όμως ακόμη υπάρχει και με απασχολεί πάρα πολύ.... Δεν έχω επισκεφθεί κάποιο δερματολόγο ή τριχολόγο ακόμη, αλλά θα το κάνω το συντομότερο δυνατό...Πριν όμως θα ήθελα, αν είναι εύκολο, να ακούσω τις δικές σας απόψεις...
Έχω πάρει στο παρελθόν δυναμοτικές βιταμίνες (pilfood και merz special dragge), τώρα άρχισα να πίνω ξανά pilfood (πήρα 1 πακέτο και άρχισα το δέυτερο). Το πρόβλημα δε σταμάτησε όμως, ούτε μειώθηκε αισθητά!
Είναι δυνατόν μετά από εξαντλητική δίαιτα και πτώση μαλλιών, τα μαλλιά να επανακτήσουν την αρχική τους πυκνότητα και ποιότητα και πώς??
Με ποιό τρόπο μπορώ να σταματήσω τη τριχόπτωση αυτή??(συνιστώμενη διατροφή και θεραπεία)
Ποιά τρόφημα βοηθούν??
Σας παρακαλώ να μου πείτε τις απόψεις σας και να απαντήσετε στα ερωτήματά μου...Θα εκτιμούσα πολύ την ανταπόκρισή σας!
Ευχαριστώ!