ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΦΙΝΑ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

genesis

New Member
Απ: ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΦΙΝΑ

show_palmettos είπε:
Ο φαρμακοποιος τα διελυσε..φαρμακοποιος δεν ειμαι! διηθημενη ειναι και η ντουτα και η σπιρο....τωρα κατα τη διαρκεια της χημικης μιξης δεν ημουνα παροντας..λες να εβαλε αλλα υλικα? :mad:

χαχαχαχ...απλα δεν μπορω να καταλαβω πως εχει διαλυσει τη σπιρο χωρις οινοπνευμα..
επισης, τι ακριβως εννοεις οταν λες οτι η ντουτα ειναι διηθημενη?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

show_palmettos

New Member

Η σπιρο διηθημενη..η ντουτα διαλυμενη εννουσα...γραφει επισης ΤΟΠΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ
ΚΑΙ ΑΝΑΚΙΝΗΣΑΤΕ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ....μπορει να εχει βαλει και οινοπνευμα αμα δε διαλυετε χωρις οινοπνευμα...παντως η λοσιον που φτιαξε ειναι 100 ml...αφ'οτου χρησιμοποιησα καμια πενταρια ml ,,μετα προσθεσα και 5ml δικης μου ιδιοκατασκευης που ειχα φτιαξει με αλοη-οινοπνευμα-σπιρο...τωρα δεν ξερω αν θα βγει σε καλο αλλα ειναι σα να προσθεσα ενα εμελ οινοπνευμα αντε δυο...λες να την εκανα πιο γαμαουα τωρα?χαχαχαχα

genesis

New Member

νταξ καταλαβα... απλα ειπες οτι ειναι χωρις οινοπνευμα και απορησα πως διαλυεται η σπιρο. η ντουτα παλι δεν χρειαζεται να διαλυθει. απλα προφανως θα ηθελε να κανει πιο ομοιογενες το μειγμα.. απλα να ξερεις ότι αν τα συστατικα είναι διαλυμένα και έχεις οδηγο (οδηγος ειναι και η αλοη αλλωστε και μαλιστα πολυ καλος) τα συστατικα δεν μενουν μονο εκει που βαζεις τη λοσιον αλλα κυκλοφορουν σε ολο σου το σωμα. αλλιως, αν δεν ειναι διαλυμενα, δεν κανουν δουλεια.

Hopefull

New Member

genesis είπε:
[quote author=hopefull link=topic=1555.msg26765#msg26765 date=1266616220]
[quote author=show_palmettos link=topic=1555.msg26759#msg26759 date=1266615409]
genesis..δεν ξερω αν η τοπικη φινα εχει τις ιδιες παρενεργειες..παντως σιγουρα παει τοπικα και οχι σε ολο το σωμα οπως η απτο στομα φινα....τεσπα...τοπικα βαζω κατι χειροτερο απο φινα...avodart μαζι με aldactone αλλα τουλαχιστον οχι με οινοπνευμα αλλα με αλοη μονο :D

Βρε συ show που το ξερεις οτι παει μονο τοπικα και οχι σε ολο το σωμα? Εδω υπαρχει προειδοποιηση στο κουτι οτι οι εγγυες γυναικες δε πρεπει να ακουμπανε σπασμενες ταμπλετες φιναστεριδης για να μη δημιουργησει προβλημα στα γεννητικα οργανα του μωρου αν ειναι αγορι.

Σιγουρα θα εχει λιγοτερα side με τοπικα απο οτι το χαπι αλλα αναλογα παντα και με το τι vehicle χρησιμοποιεις και ποσο περναει μεσα στο circulation
[/quote]

αυτο που θες να πεις, προφανως, είναι ``λιγότερες πιθανότητες για sides`` και όχι ``λιγοτερα sides``. προσωπικα δε νομιζω οτι ειναι έτσι. αλλα, ξαναλεω, προσωπικη εκτιμηση.
[/quote]

ναι λιγοτερες πιθανοτητες εννοω σωστα...αλλα το ιδιο λεμε και οι δυο, οι λιγοτερες πιθανοτητες το λεω λογο του οτι προφανως τοπικα δεν αποροφαται η ιδια ποσοτητα που χει ενα χαπι. αν αποροφαται η ιδια τοτε ναι και εγω δε πιστευω οτι εχει καμια διαφορα.

genesis

New Member

εγω παλι πιστευω ότι έχει ίδια πιθανοτητα για sides επειδη δεν απορροφαται εξ ολοκληρου... αν το τοπικο απορροφουνταν εξολοκληρου θα εχει περισσοτερες πιθανοτητες για sides απο το oral...

παντως γνωμη μου ειναι οσο αφορα την φινα οτι σε ηλικιες σαν την δικια μου (18) ακομα και με 1-2mg δυσκολα θα φανουν παρενεργεις, ειδικα ανικανοτητα στυσης, ειχα διαβασει σε ενα βιβλιο καποτε οτι ειναι πολυ δυσκολο να γινει ακομα και κατα την χρηση θεραπιας.

Hopefull

New Member

genesis είπε:
εγω παλι πιστευω ότι έχει ίδια πιθανοτητα για sides επειδη δεν απορροφαται εξ ολοκληρου... αν το τοπικο απορροφουνταν εξολοκληρου θα εχει περισσοτερες πιθανοτητες για sides απο το oral...

Για την ιδια ουσια λες?Δε ξερω κιολας μπορει να χεις και δικιο καμια φορα λενε το trandermal delivery ειναι πιο δραστικο γιατι παει κατευθειαν στο αιμα δε μεταβολιζεται απο το στομαχι κτλ.Ειχες sides απο κανα τοπικο εσυ?

vrm

Member

dimitris1991 είπε:
παντως γνωμη μου ειναι οσο αφορα την φινα οτι σε ηλικιες σαν την δικια μου (18) ακομα και με 1-2mg δυσκολα θα φανουν παρενεργεις, ειδικα ανικανοτητα στυσης, ειχα διαβασει σε ενα βιβλιο καποτε οτι ειναι πολυ δυσκολο να γινει ακομα και κατα την χρηση θεραπιας.
Mάλλον είναι θέμα οργανισμού και όχι ηλικίας :chinscratch

Dimitris173475

New Member

Αν και λένε φιναστερίδη μετά τα 18 είναι οκ, έχω κάποιες επιφυλάξεις. Κάποιος 18άρης μπορεί να έχει δικαίωμα ψήφου, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο έχει τελειώσει η ανάπτυξη του σώματός του, και ιδιαίτερα τα "ανδρικά" χαρακτηριστικά (φωνή, κλπ) και ούτε κατά πόσο η φιναστερίδη μπορεί να τα επηρεάσει αρνητικά σ'αυτήν την ηλικία. Δεν είναι ούτως ή άλλως, όπως είπαν και άλλοι, κάθε οργανισμός το ίδιο.

με ποιον τροπο μπορει να επηρεασει η φινα στα ανδρικα χαρακτηριστικα ενω δεν εχει να τελιωσει η αναπτυξη του σωματος του? δεν το καταλαβενω αυτο, ολοι αυτο λετε χωρις να το αιτιολογησετε.. δεν το πιστευω
και οσο για τις παρενεργεις θα δοκιμασω πανω μου και θα φτασω σε μεγαλη δοση αργα και σταθερα γιατι κατι μου λεει πως δεν παιζει να δω παρενεργειες

οσο αυτο με τον οργανισμο ισχυει σιγουρα, σιγουρα υπαρχουν οργανισμοι που δεν βλεπουν παρενεργεια ακομα και στα 5mg, οπως λεει και το κουτι του προσκαρ ΜΠΟΡΕΙ να ενδηξει παρενεργεις με 5mg ΜΠΟΡΕΙ και οχι

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Georgex6

Well-Known Member

dimitris1991 είπε:
και οσο για τις παρενεργεις θα δοκιμασω πανω μου και θα φτασω σε μεγαλη δοση αργα και σταθερα γιατι κατι μου λεει πως δεν παιζει να δω παρενεργειες

οσο αυτο με τον οργανισμο ισχυει σιγουρα, σιγουρα υπαρχουν οργανισμοι που δεν βλεπουν παρενεργεια ακομα και στα 5mg, οπως λεει και το κουτι του προσκαρ ΜΠΟΡΕΙ να ενδηξει παρενεργεις με 5mg ΜΠΟΡΕΙ και οχι
http://www.hairloss-research.org/UpdateProscar2Jan-08.html

genesis

New Member

hopefull είπε:
Για την ιδια ουσια λες?Δε ξερω κιολας μπορει να χεις και δικιο καμια φορα λενε το trandermal delivery ειναι πιο δραστικο γιατι παει κατευθειαν στο αιμα δε μεταβολιζεται απο το στομαχι κτλ.Ειχες sides απο κανα τοπικο εσυ?
ΑΚΡΙΒΩΣ!!! τα πιο δραστικα ``φαρμακα`` είναι σε μορφη ορού και ένεσης.
εγω είχα απο ντουτα τοπικη -πονο στο στηθος, και κατι ψιλα, ειχα κανει ενα ποστ αν θες βρες το για παρενεργειες ντουτας (δεν της εδωσα ομως δευτερη ευκαιρια, νομιζω κανει δουλεια καλη η ντουτα και σε μικροτερη δοση απο 0,5mg/2μερες που ειναι το double A) και είχα και μια ``ενοχληση`` στην TSH (θυρεοειδοτροπος ορμονη) κάτι που μπορεί να οφείλεται στην σπιρο. 1-2 μηνες αφου την εκοψα οι εξετασεις βγηκαν φυσιολογικες. δεν ειναι σιγουρο ομως οτι ειναι απο σπιρο.

genesis

New Member

Dimitris173475 είπε:
Αν και λένε φιναστερίδη μετά τα 18 είναι οκ, έχω κάποιες επιφυλάξεις. Κάποιος 18άρης μπορεί να έχει δικαίωμα ψήφου, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο έχει τελειώσει η ανάπτυξη του σώματός του, και ιδιαίτερα τα "ανδρικά" χαρακτηριστικά (φωνή, κλπ) και ούτε κατά πόσο η φιναστερίδη μπορεί να τα επηρεάσει αρνητικά σ'αυτήν την ηλικία. Δεν είναι ούτως ή άλλως, όπως είπαν και άλλοι, κάθε οργανισμός το ίδιο.

σωστοτατος

genesis

New Member

ο ακης κανει κατι παρομοιο αλλα με μεγαλυτερη δοση (1/8) οποτε σε κανα τριμηνο θα ξερει. εγω παλι θα ξεκινησω 0,5/day και απο το καλοκαιρι θα το κανω EOD και αν παει καλα μετα ανα 3 μερες. υπομονη και θα τα μαθουμε ολα...
υ.γ. αν πάντως επαληθευτουν αυτες οι ερευνες για 0,2 mg, αυτό σημαίνει οτι πλέον δεν μιλαμε για 5-10 χρόνια καλου αποτελέσματος στις θεραπείες αλλά για πολύ παραπάνω καθώς ανεβάζεις μετα τα 5-6 χρόνια την ποσοτητα και ``ξεσυνηθιζει`` ο οργανισμος. αν μάλιστα κάνεις και κάθε 8-12 μήνες καμια διακοπή (που πρέπει να κάτσουμε να ψάξουμε πόσο είναι το μέγιστο επιτρεπόμενο χωρις φίνα για να μην ανέβει η dht, αν και με κατι γραφήματα του ακη φαίνεται να είναι γυρω στις 30 μέρες) τότε νομίζω ότι όποιος ξεκινάει τώρα θεραπέια είναι πολυ τυχερός γτ αφενός θα έχει θεραπεία για πολύ καιρό και περισσότερες πιθανότητες να προλάββει η επιστήμη την καράφλα του, κοινως να βγει κανα σουπερ ουαου θέμα που θα μας λύσει τα χέρια (και θα μας δεσει τα μαλλια με κοκκαλακια)

αν πάντως επαληθευτουν αυτες οι ερευνες για 0,2 mg, αυτό σημαίνει οτι πλέον δεν μιλαμε για 5-10 χρόνια καλου αποτελέσματος στις θεραπείες αλλά για πολύ παραπάνω καθώς ανεβάζεις μετα τα 5-6 χρόνια την ποσοτητα και ``ξεσυνηθιζει`` ο οργανισμος.
σωστος, εγω γιαυτο το σκεφτομε παρα πολυ, να ανεβασω η οχι? περνω 1/8 την ημερα θελω να ανεβασω αλλα απο την αλλη θελω να το κρατησω για κανενα χρονο ετσι ετσι ωστε να κρατησει η θεραπια για χρονια οπως ειπες

και μενα αυτο με τη δοσολογια με προβληματιζε...παντως νομιζω οτι απο τη στιγμη που η εταιρια βαζει σαν ΑΣΦΑΛΗ δοσολογια το 1mg μάλλον είναι το καλύτερο να ξεκινήσεις απο εκεί....αλλιώς θα έλεγε ξεκιναμε με 0,8....αφηστε που λεω (ίσως) και με μικροτερη δοσολογια να φορτωνουμε τον οργανισμο μας τσαμπα...!παντα αναφερω τις προσωπικες μου αποψεις!εγω παντως αποφασισα να ξεκινησω με 1mg και βλέποντας και κάνοντας

η εταιρια λεει 1mg γιατι αυτη η δοσολογια μπορει να σου δωσει το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα με λιγοτερες πιθανοτητες για side και η εταιρια θελει να πουλησει και σου δινει την δοση που θα δεις τα πολυ ορατα αποτελεσματα , γνωμη μου

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα